29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, šli jste někdy k lékaři (např. na gyndu) a vzali jste svoje dítě s sebou. Jak reagoval lékař a sestry, nebyli naštvaný?
Hlavně mě tady neplísněte, že jsem s tím, už měla počítat, že mám mít pro dítě hlídání, jasně moje chyba, bohužel nejde to jinak zařídit, než ho vzít s sebou. Dítěti budou dva roky.
Není tady
Můj Dr. s tím nemá problém. Sestřička syna zabavila.
Není tady
Ja jsem byla se synem v porodnici v tehotensky poradne,hlidani jsem nesehnala,tak cekal v kabince...dokonce pani doktorka rikala,ze muze jit se mnou i do ordinace,ze pry deti brzy zapominaji..
Není tady
Já taky nemám hlídání. Když to šlo, domluvila jsem si termíny dr, když jsem měla manžela doma,ale teď to nějak nejde skloubit, takže malá se mnou už byla na odběru krve v laborce, sestra neměla problém. Nikča mě držela za ruku, vysvětlila jsem jí, co se bude dít a bylo to ok. Byla se mnou i na neurologii, tam v ordinaci seděla na židli a koukala na mě. Absolvovala se mnou i rehabku, tady jsem nosila rozkládací židličku,aby mohla sedět vedle lehátka. Rehab nic nenamítaly, braly to jako samořejmost,akortát tady to Nikču moc nebavilo, bylo to na ni dlouhé. Co mám problém, tak ke svému praktikovi, protože mám obavy,aby tam nedrapla nějakýho vira. A právě řeším taky gyndu,ale hold bude muset se mnou. Nemyslím si, že by měl dr problém, spíš mám obavy z toho, že Nikča se bojí chlapů a tak začne plakat, sotva ho uvidí a nebude mě chtít pustit a tím pádem nevydrží ani sama sedět na židli a čekat.
Pokud jsou dr a sestry normální, nemyslím si, že budou mít problém, když si vezmeš dítě s sebou.
Není tady
Také jsem brala syna, když mu bylo asi půl roku, s sebou ke gynekologovi. A pak byl se mnou na odběru krve. Nikde nebyl problém. To spíš my pacienti s tím máme problém, a proto se snažíme najít si hlídání. A ti, co hlídání prostě z nějakého důvodu nemají (nebo nemoho platit kvůli častým návštěvám lékaře každý týden 100 Kč/hod. * x hodin), ti hold musí být za exoty a děti s sebou do ordinace brát
Není tady
Když jsem čekala druhého syna, tak ten první se mnou absolvoval téměř všechny těhotenské prohlídky. I s porodnicí. A když byl ještě ten menší miminko, tak třeba u zubaře byli se mnou oba dva
Adam seděl v kočárku, nebo na židličce, jedl nebo si hrál s nějakou hračkou. Vždycky to bylo v pohodě a v klidu. Divná jsem si nikdy nepřipadala
Ale pokud je to na dlouhé čekání, tak sebou děti neberu.
Není tady
Musím říct, že Nikolka byla semnou u prvního potvrzujícího vyšetření, že čekám druhé mimi - nechtěla vůbec být se sestrama v druhé místnosti, tak vtrhla za nama, a viděla, jak mi dr. zrovna dělá UTZ spodem
Naštěstí si to nepamatuje. A jako první člen rodiny viděla, jak bije naší Vikince srdíčko
Není tady