6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
dnes jsem byla na odběrech Triple testu, ale sestra se divila proč tak brzo, dle posledních MS jsem 14+2, dle ultrazvuku z I. trimes.scerengu jsem 15+0, a test dopadl dobře. Nechápu proč mě můj gynekolog poslal na triple testy tak brzo. Kdy jste byly poslány holky vy?? Sestra mi říkala, že to může byý tím pádem klidně falešně pozitivní.
Díky za odpovědi
Není tady
Ali jdu 29.9., což bude cca 16+1. Pokud vím, při testech se bere v úvahu i stáří plodu, hladiny AFP dosahují maxima kolem 16. týdne. Ale pokud ti vyšel test dobře, asi bych se tím nezabývala.
Není tady
Bětka napsal(a):
Ali jdu 29.9., což bude cca 16+1. Pokud vím, při testech se bere v úvahu i stáří plodu, hladiny AFP dosahují maxima kolem 16. týdne. Ale pokud ti vyšel test dobře, asi bych se tím nezabývala.
Bětuš, vím že se chodí kolem 16. týdne, tak jak jdeš ty, screening v 13. týdnu vyšel v pořádku, tak snad se dočkám i triple testů v pořádku. Díky hodně štěstí
Není tady
Ja jsem byla na 1.genetice ve 12tt -to my brali krev a delali velky ultrazvuk a na gen.test druhy jsem byla ve 20tt.
Není tady
sissi napsal(a):
Pavli to je screening ne? Triply jsou krevní testy...ne holky?
žeby tak brzy triply?
Ja jsem popravde nikdy nepochopila co je co
Není tady
Přidám taky svou zkušenost. Já byla taky ve 13 tt na genetickém screeningu (krev + utz NT - šíjové projasnění, přítomnost nosní kůstky), hned nám dr. řekl i pohlaví (chtěli jsme a už to bylo vidět), naštěstí vše ok. A na Tripply jsme nešli, ten genetik dr. je nedoporučil, že se od nich už ustupuje a že bývají často falešně pozitivní a že když vyšlo dobře NT, že je nedoporučuje. Další kontrola pak byla velkej utz ve 21 tt.
Není tady
Mam to stejne. Byla jsem na screeningu v I.trimestru a triple test jsem normalne odmitla. Co mi po tom, ze to plati pojistovna, kdyz nejistota je tak vysoka, az hanba. Podle veku mam vysledek 1:880 a dle vysledku ze screeningu a naslednem prepocitani 1:15700. Pujdu az na ultrazvuk ve 20.tt.
Není tady
ahojicek.byla jsem na NT+screning nebo jak se spravne jmenuje to vysetreni v 1trimestru12tt.a vysledek negativni.a bdebirali me krev na triple testy15+5tt a vysledky jsem cekala ca10dni.a triple testy mam pozitivni.tak pujdu do geneticke poradny na konzultaci-vubec nevim co me ceka,bojim se...mate nekdo podobnou zkusenost,co vam rekli,byli jste na amino-odberu plodove vody?dekuji za vase odpovedi.
Není tady