|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

maminaanýzek1 napsal(a):
Holky moc Vám děkuju jste zlatíčka!!!
Mám nechutnej dotaz v pondělí mám jít na revizi a dnes jsem měla hrozný křeče a ve srpše jsem do vany potratila.Nemáte s tím někdo zkušenost?Myslíte,že musím podstoupit revizi nebo se mám zkusit tomu vyhnout?Byl to opravdu celý obal i s miminkem,já vím,že je to nechutný,ale nevím co mám dělat a koho se zeptat,nezlobte se na mě!!!!!!!!!!!!!!
no já bych k Dr. určo šla jestli je vše OK. aspoň kontrola
držím palce ať je vše OK 
Není tady

verynka napsal(a):
Hančo, utekla od manžela k nějakému příteli....
aha a já myslela, že je vše OK. že se na mimi tak těšili...holt život někdy pěkně zamíchá karty...
Není tady
hhanca napsal(a):
verynka napsal(a):
aha a já myslela, že je vše OK. že se na mimi tak těšili...holt život někdy pěkně zamíchá karty...
jo to se těší asi furt, ale každý zvlášť. 
Není tady

verynka napsal(a):
hhanca napsal(a):
verynka napsal(a):
jo to se těší asi furt, ale každý zvlášť.
hmm... když to už není ono
Na kterým vlákně se to řešilo, že mě to minulo?
Není tady
hhanca napsal(a):
verynka napsal(a):
hhanca napsal(a):
aha a já myslela, že je vše OK. že se na mimi tak těšili...holt život někdy pěkně zamíchá karty...jo to se těší asi furt, ale každý zvlášť.
hmm... když to už není ono
asi všude, ale hlavně na snažilkách.
Ona se prostě jeden den zbalila a odešla k tomu příteli, Marek se ještě dlouho potom snažil, aby jí získal zpět, ale Kerstin se nechtěla vrátit...
Kdyby se mezi nima alespoň stalo něco vážného..
Není tady
Hhanco k doktorovi já půjdu,ale nevím jak to mám udělat s tou revizí.Kdyby na UZ bylo všechno čisté bez zbytků,tak bych se ráda vyhnula,ale oni mě asi budou stejně nutit,že jo a já si nerisknu odmítnout,ale vím s diskuzí,že v některýh zemích,čekají až to odkrvácí a když je to v pohodě,tak se revize nedělá,ale u nás řeší všecho radikálně a já se bojím,když odmítnu,že bych pak třeba měla problémy,takže se stejně asi nevyhnu co,Děkuju já vím,že je to trapnej dotaz,ale já se revize bojím.
Není tady

anýzku, já třeba šla k dr. až za 5 dnů (bylo to ale ani ne 6 týden) a řekl že už tam nic není, jen potvrdil potrat a na revizi sem nešla ( ani po umělku, ani pak ne)
Není tady

dinosaurus napsal(a):
hhanca napsal(a):
verynka napsal(a):
Kerstin nedávno napsala do těhulí.... čeká holčičku. Holky a popravdě, mě je pořád líto Marka, pač ho z toho otcovství pěkně vystrčila. Jo a nechce sem moc psát, protože ví, že to čte Marek.
Nějaké problémy ju?
Dyť se to tu řešilo snad dva týdny.
Jenom týdny? Možná i víc...
Není tady

Anýz, Dr. asi pozná zda odešlo všechno nebo ne...takže to udělaj jen v případě nutnosti myslím...
Není tady

Hančo, no tu čumím žes tu Kerstin propásla, ale to už je záležitost z května a táhne se to ..a teď byla zas obnova. A jede to přes mamky a přes právní a snažky...a ták. A už dost o tom.
Čekají holčičku, Scarlet myslím. Marek zůstal v bytě asi, nevím a Kristy je fuč u přítele.
Upravil(a) misha88 (16. 9. 2010 21:05)
Není tady

verynka napsal(a):
hhanca napsal(a):
verynka napsal(a):
jo to se těší asi furt, ale každý zvlášť.hmm... když to už není ono
asi všude, ale hlavně na snažilkách.
Ona se prostě jeden den zbalila a odešla k tomu příteli, Marek se ještě dlouho potom snažil, aby jí získal zpět, ale Kerstin se nechtěla vrátit...
Kdyby se mezi nima alespoň stalo něco vážného..
hmm smutný docela...
Není tady

Very nene, mám normální horečku
!!! Jako vážně. Včera škrábání v krku, dnes rýma...ale pořádná!! Takže bomba a v SO to bude gradovat.
Není tady
misha88 napsal(a):
Hančo, no tu čumím žes tu Kerstin propásla, ale to už je záležitost z května a táhne se to ..a teď byla zas obnova. A jede to přes mamky a přes právný a snažky...a ták. A už dost o tom.
Čekají holčičku, Scarlet myslím.
Jo, tak tohle už zase nevím já....
Není tady

misha88 napsal(a):
Hančo, no tu čumím žes tu Kerstin propásla, ale to už je záležitost z května a táhne se to ..a teď byla zas obnova. A jede to přes mamky a přes právný a snažky...a ták. A už dost o tom.
Čekají holčičku, Scarlet myslím.
K holčičce gratuluju, ale jinak mi to teda příjde hrozný
Nečetla jsem jiný témata, chodila jsem semka, nestíhala jsem....
Není tady
misha88 napsal(a):
!!! Jako vážně. Včera škrábání v krku, dnes rýma...ale pořádná!! Takže bomba a v SO to bude gradovat.
to si děláš srandu... tak se pořádně vypoť jo... ať nemáš usoplenou 1. novomanželskou noc...
Není tady

verynka napsal(a):
misha88 napsal(a):
Čekají holčičku, Scarlet myslím.Jo, tak tohle už zase nevím já....
Co konkrétně? To jméno..
Není tady

misha88 napsal(a):
pořádně vitamíny!!! no snad to v So nějak zvládneš 
Není tady
misha88 napsal(a):
verynka napsal(a):
misha88 napsal(a):
Čekají holčičku, Scarlet myslím.Jo, tak tohle už zase nevím já....
Co konkrétně? To jméno..
To vím, pač mi to řekl Marek...
ale to, že se to řešilo i na právním...
kde.....
Upravil(a) verynka (16. 9. 2010 21:07)
Není tady

verynka napsal(a):
misha88 napsal(a):
to si děláš srandu... tak se pořádně vypoť jo... ať nemáš usoplenou 1. novomanželskou noc...
tu si užijí i tak 
Není tady

verynka napsal(a):
misha88 napsal(a):
No byla jsem odpo u kosmetičky, a zároveň zdrav.sestry...je to taková spíš bylinářka, ale řekla že za dva dny leda dryák...takže paralen, ibalgin,paralen, ibalgin...na střídačku. Do toho čas s bylinkama s medem a rumem...jinak že nepomůže nic. Tak jsem zvědavá. Že nastydnu, to mě fakt nenapadlo ani trochu...na mysl my to nepřišlo. Naštěstí zítra už volno v práci a za celý den na starost jen vyzvednout dorty a hodit je do restaurace.
Není tady

verynka napsal(a):
misha88 napsal(a):
verynka napsal(a):
Jo, tak tohle už zase nevím já....Co konkrétně? To jméno..
To vím, pač mi to řekl Marek...
ale to, že se to řešilo i na právním...
kde.....
Hledej šmudla, téma Marka, asi týden zpět..
Není tady

verynka napsal(a):
To jo, budou se vzájemně potit na milovaných tělech...
No tak to odložíme na lepší časy třeba 
Není tady