19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Hani,já jsem asi trochu mimo :-) ale ty studuje?A jsi teda na koleji?
Není tady
lili88 napsal(a):
Hani,já jsem asi trochu mimo :-) ale ty studuje?A jsi teda na koleji?
jj přesně tak Přes týden na koleji!
Není tady
Jinak jediný co mi teda překvapuje,je ta teplota...to jediný by ukazovalo,e jako moná MS nepřijde měřim bazalku kadý den ve 12 a ted teda 16 den po ovu je pořád 37
Není tady
lili88 napsal(a):
Jinak jediný co mi teda překvapuje,je ta teplota...to jediný by ukazovalo,e jako moná MS nepřijde
měřim bazalku kadý den ve 12 a ted teda 16 den po ovu je pořád 37
ve 12? jako v poledne? To by se ale mělo měřit hned jak se probudí, dokus nic nedělá a jetě leí---jinak je to pak nepřesný...nebo se pletu?
Není tady
A hani jo,nejlepí je to po probuzení,ale i pokud dodruje stejnou dobu přes den,tak ti to aspon malinko napoví
Není tady
lili88 napsal(a):
To jo,jene já jednou vstávám v sedm a jednou 11
tak 12 je ideálni
no jene jednou to měří 4hodiny po probuzení a pak jen hoďku! se pak nediv, e ti to tak lítá
Není tady
lili88 napsal(a):
No ani nelita......od ovu pořád 37 a nekdy víc.,..
no jedině se zkusit poptat jinde v chlívku, holek, co měří...
já měřila 3 dny... a pak mě přestalo bavit kvůli tomu vstávat Je to právě blbý, kdy člověk vstává přes týden v 6 a o víkendu v 9
Není tady
lili88 napsal(a):
Jdu zkusit najít nějaký ten chlívek
jj snad někdo poradí..
Není tady
lili zkus neco tady: http://fora.babinet.cz/search.php?search_id=1334044052
Není tady
No krása .. a zítraa v pá kola je? Aspon neco?
Upravil(a) misha88 (15. 9. 2010 12:53)
Není tady
lili88 napsal(a):
Hani,na tom odkazu nic neni
ne? mě jede ... jsem dala nahoře v litě HLEDÁNÍ.. a zadala jsem Bazální teplota a vyjede ti několik chlívků, kde se to řeí...tak zkus
Upravil(a) hhanca (15. 9. 2010 13:04)
Není tady
misha88 napsal(a):
No krása .. a zítraa v pá kola je? Aspon neco?
jj zítra máme laborky (6hodin) a jedu přednáku... a v pátek mám dvě dvouhodinový přednáky a pak domů..
Není tady
Taky myslím e BT chce měřit po ránu, e v 12h u to nemusí být moc směrodatný...
Není tady
misha88 napsal(a):
Taky myslím e BT chce měřit po ránu, e v 12h u to nemusí být moc směrodatný...
jj obzvlá kdy se měří pokadé jinde? Nikdo snad není celý den doma Taky bych tomu moc nevěřila.
Není tady
Holky,kalu na to bud ta MS přijde nebo ne,se tady pak upínám na kraviny
Není tady