|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

slunicko napsal(a):
Dino, pěkný NIC
jinak přeju pěkné ráno
Že jo 

Není tady

Holčinky dobré ránko!!!
Svítí nám sluníčko, to bude hezký den.
Není tady

slunicko napsal(a):
hhanca napsal(a):
Sakriš..začala škola, začal stres a MS nikde
njn se dalo čekat, snad brzo dorazí!
žeby první // ???
Neboj Sluni, dávám vám přednost

Není tady

Ahoj Hani :-) jsem po a ut byla v práci,tak jsem se sem vůbec nedostala...
a koukám,že ty už možná budeš mít dvě // 
Není tady

jj holky, Misha kouká správně...v noci přišla... a blbě je mi ještě teďka
Není tady

Tak mi dneska odpadla škola, učitelé kdesi trajdají. Tak jsme chteli nakoupit nejake veci, ale asi to nechame az na odpoledne, pac tedka nemam ani naladu. Desne me boli bricho 
Není tady

Tak Míšo hlásím změnu, kde se vzaly tu se vzaly, přiletěly tmavé mraky.
Není tady

Ne,poslední dva cykly jsem mela 27 a 25,ale nějak necitím,že by přijít nemela...spis že jo 
Není tady

Teda jsem fakt ráda,že to takhle můžu tady s váma řešit
je to super
s tím mým to takhle rozebírat nejde 
Není tady

lili88 napsal(a):
Teda jsem fakt ráda,že to takhle můžu tady s váma řešit
je to super
s tím mým to takhle rozebírat nejde
no chlapy to zase tak nezajímá, že 
Není tady

lili88 napsal(a):
Přesně tak,mužský to nezajímá
ty pak zajímá výsledek
))
Není tady

dinosaurus napsal(a):
Tak Míšo hlásím změnu, kde se vzaly tu se vzaly, přiletěly tmavé mraky.
v Praze je taky škaredě, ale zatím neprší...včera teda lilo hezky.
Není tady

Misho: ani nemluv, si z nas delaji blazny. V pondeli jsme jeli na 8 a cekame tam a pak kdosi prijde, ze ten pan tam neni tak muzeme jit pryc. A prej, ze to uz v nedeli bylo na nastence :-D To me fakt dostalo, ze se mame chodit v nedeli divat do skoly na nastenky, co nam odpada, a ze ma kazdy predmet svoji nastenku a skola neni mala, takze tak 3 hodky aby clovek prolital vsechny nastenky, blazni! Vcera jsem jela do skoly na 16. hod. s tim, že to melo byt puvodne od 13. hod, ale posunuli to. Tak tam cekame a pak prijde jeden kluk, ze to bylo od 13. hod, ze ti kdo si nevsimli zmeny vcetne ucitele tak tam byli. Vubec asi nebylo divny, ze tam je 10 lidi. Takze jsme zase mohli jet. A dneska nam nastesti dali dopredu vedet, ze odpada cely den, ze jsou kdesi na konferenci. Takze ja tu strasim tyden uplne ZBYTECNE !!! Hlavne, ze jsme se museli nastehovat uz ve CT! Jsem fakt nastvana, za ten tyden jsme mohli stihnout jeste dost prace, no co nadelam. V patek jedeme domu. Uz se tesim. Praha me dycky nastve, at uz skola ci mesto 
Tak jsem se vykecala :-D
Není tady