Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 12. 9. 2010 19:04

Nuni
♥♥♥----

Mirena

Našla jsem pouze staré příspěvky, prosím můžete která ji máte, napsat Vaše postřehy a jak jste spokojeny?? Chci přejít z tablet na tělísko a ráda bych slyšela názory těch kdo ji mají a ne jen vychvalování lékařky big_smile

Život je boj, tak se klidně pozabíjejte a já bych s dovolením prošla ..........

Není tady

#2 22. 9. 2010 17:53

Nuni
♥♥♥----

Re: Mirena

Opravdu žádná z Vás ji nemá?? sad a sad

Život je boj, tak se klidně pozabíjejte a já bych s dovolením prošla ..........

Není tady

#3 22. 9. 2010 22:54

Ona
♥♥♥----

Já mohu doporučit. Poprvé jsem ji měla dokonce 6 let a fungovala bezva(bez menstruace), jen první tři měsíce občas mírné špinění. Výměna proběhla také bez problémů.

Není tady

#4 23. 9. 2010 15:19

Peťuli
♥♥♥♥---

Mám ji rok. První půlrok jsem měla menstruaci dost nepravidelně, teď pravidelně asi tři čtyři dny špinění. Trochu se zhoršila pleť, vyskákaly mi pupínky, ale to nebylo způsobeno Mirénou, ale vysazením pilulek. Teď už se pomalinku dostávám s pletí dopořádku, nemusím myslet na to, abych nezapomněla vzít pilulku a můj lékař mě ujistil, že ze zdravotního hlediska je to to nejlepší co mi teď může doporučit.

Není tady

#5 3. 2. 2011 12:38

Katerina2095
♥------

Ahojky devčata,rada bych se s vámi podelila o zkusenosti s mirenou.mam ji uz 8mesicu a teda musim rict ze jsem hrozne nespokojena.kazdou chvilku me zaboli bricho a hned krvacima takhle to ma celou dobu od aplikace.dala jsem si ji hned po sestinedeli a stala me 6000kč.porad doufam ze se to zlepsi a uklidni.jenze je to stale horsi a horsi.dokonce i obcas pri sexu ji citim a neni to nic prijemneho.nevim zda se telisko porad usazuje nebo co ale uz davno podle doktora jsem nemela mit menstruaci ani podobne problemi.nemuzete mi nekdo poradit co s tim?jestli jeste cekat a nebo automaticky nechat vyndat?dekuji za odpoved

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí