Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 3. 1. 2011 18:50

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Re: "Pozdrav" z Anglie

PetrHl napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Možná ten zlom nastane právě v okamžiku když si dokážeš říct místo   " i když bohužel bez ní "  něco jako  " bohudík bez ní ".
Pěkně se v tom plácáš, a můžu Ti říct, že přesně vím jak se cítíš, protože mi taky trvalo hooodně dlouho než jsem se "odmilovala" (haha dnes to spíš nazývám závislostí lol ) Ale nakonec to půjde a bude to velká úleva.Nakonec totiž zjistíš, že Ti Tvá exka nestála ani za tyto písmenka co si tu psal wink

však Radek taky jednou zjistí že ho ta bejvalka vlastně milovala a proto udělala to co udělala.
Protože sama o sobě ví co je zač, nechtěla mu jednou zkazit život a tak mu dala možnost zbavit
se závislosti a najít si lepší

Jestli ho milovala to nevím, ale jistý je že bude líp wink

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#77 4. 1. 2011 9:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

So mnou sa bývalý URČITE nerozišiel z lásky, ale aj keď som si to psočiaktu dosť odtrpela, dnes hovorím: Sommu vďačná (aj som mu to pvoedala so xichtu) a nemohol pre mňa urobiť nič lepšie ako rozísť sa so mnou. wink Časom snáď aj Radek uvidí veci inak. stolt
P.S. Skús sa naučiť byť aspoň SPOKOJNÝ aj SÁM, aby si nevisel na prípadnej partnerke ako balvan alebo sa neovíjal ako brečtan. Mňa by unavovalo byť niekomu zmyslom života, jedinou dôležitou osobou a tak... Partnerstvo dvoch dospelých, vyrovnaných osôb je oveľa krajšia vec.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#78 4. 1. 2011 19:54

Mari06
♥------

Ahoj Radku,

prispivam poprve. Cetla jsem si jak se citis a chtela jsem Ti sdelit ze Te naprosto a plne chapu, protoze jsem byla pred nedavnem opustena partnerem a zustala jsem sama s ditetem a citim se stale jeste podobne mizerne a menecenne jak popisujes. Zaroven si u Tebe uvedomuju (u sebe to clovek nevidi) jaky je to NESMYSL. Tve kvality jako cloveka neurcuje jedna osoba, ktera Te opustila. Jsem si naprosto jista, ze cim budes starsi, tim vice bude kolem Tebe zen, ktere budou ocenovat a vazit si tech pravych hodnot. Jako chlap mas vyhodu, ze mas na zalozeni rodiny spoustu casu a urcite potkas mraky zenskych, kterym budou tikat biologicke hodiny, ktere budou touzit po zodpovednem partnerovi pro zalozeni rodiny nebo ktere zustaly samy s ditetem. Dle meho nazoru, cim budes starsi, tim budes ve vetsi vyhode, Ty to tak asi ted nevidis ale jeste Ti vubec nic neuteklo a zivot mas pred sebou. Moc Ti drzim palce, dej si cas at se vzpamatujes a budes rad sam se sebou a vsechno prijde.

Není tady

#79 6. 1. 2011 18:05

Radek704
♥♥-----

Ahojte, děkuji vám všem za podporu. V poslední době se cítím daleko líp, i když ještě mám někdy blbou náladu, především když dlouho nic nedělám. Mám naštěstí skvělou práci, kde mám možnost tvořit, být kreativní, podílet se na řešení, práce, co jsem udělal, jde vidět, můžu se sám rozvíjet atd. Toto mě hodně vyhovuje a naplňuje (zatím), i když to zahraničí mě také trochu láká, ale kvůli této práci z toho asi sejde.

Stále mě to ještě ale bolí... Nevím, jestli někdo přijde, asi už ne. Naučil jsem se nad ničem nepřemýšlet, už je mě to nějak všechno jedno, ale mrzí mě, že už se nemůžu na nikoho těšit a objímat ho. Takže když už nic, aspoň mám sílu dělat další věci, ze kterých mám trochu radost. Uvidíme, jak to bude dál...

Není tady

#80 7. 1. 2011 20:45

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Radek704 napsal(a):

Ahojte, děkuji vám všem za podporu. V poslední době se cítím daleko líp, i když ještě mám někdy blbou náladu, především když dlouho nic nedělám. Mám naštěstí skvělou práci, kde mám možnost tvořit, být kreativní, podílet se na řešení, práce, co jsem udělal, jde vidět, můžu se sám rozvíjet atd. Toto mě hodně vyhovuje a naplňuje (zatím), i když to zahraničí mě také trochu láká, ale kvůli této práci z toho asi sejde.

Stále mě to ještě ale bolí... Nevím, jestli někdo přijde, asi už ne. Naučil jsem se nad ničem nepřemýšlet, už je mě to nějak všechno jedno, ale mrzí mě, že už se nemůžu na nikoho těšit a objímat ho. Takže když už nic, aspoň mám sílu dělat další věci, ze kterých mám trochu radost. Uvidíme, jak to bude dál...

To je přeci blbost že už nikdo nepřijde...a naobjímáš se ještě dost...neboj wink
BTW co máš za kreativní práci?

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#81 23. 1. 2011 21:41

marunka
♥------

Ahoj Radku, připojuji se k ostatním a ráda přidám své zkušenosti. Docela mě překvapilo, že i kluci  mohou takto bolestně prožívat rozchod. Nevím, kolik je ti let, tipuju asi 20 - 25. Tyto stavy a bolesti duše znám velmi dobře. Nevím, čím to je, ale pokud jsem zamilovaná, je to opravdově a " navždy" a já sama jsem nikdy klukovi kopačky nedala.
Poprvé se se mnou rozešla moje první opravdová oboustranná láska. I když jsem tehdy byla už asi 10 let vdaná, něco takového jsem nikdy nezažila. Většinou se mi někdo líbíl, i sňatek byl spíš "z rozumu" kvůli těhotenství. Ale opravdová láska přišla až tehdy. Bohužel oba jsme měli své rodiny i děti, já na rozdíl od něj nešťastné manželství. Navíc se mu čerstvě narodilo dítě. Seznámení klasicky na třídním srazu. Po 7 měsících utajovaného vztahu se rozešel on se mnou. Chápala jsem jeho rozhodnutí, ale přesto jsem se cítila, jakoby mě umřel někdo nejbližší. Bolest v duši a neschopnost se radovat či na něj nemyslet trvala asi 2 roky. Takže vím, že každému toto období trvá jinak, než se srovná a začne rozhlížet po jiných holkách. Myslím, že nyní už je ti líp, i když ideální to není. Zkus se svěřit některé kamarádce, holky jsou přece jen citovější, je vždy lepší svůj smutek sdílet, vědět, že i druzí tohle prožili. Pokud máš starší kámošku, tím líp, bude mít větší zkušenosti i rady. Škoda, že se neznáme, hodně lidí se mi svěřuje i žádá o názor. Držím palce, aby jsi léto prožíval už s novou láskou. Budu na Babinetu taky  potřebovat radu, můžeš se připojit. Problémy s láskou s velkým věkovým rozdílem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí