Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 3. 10. 2010 12:03

Radek704
♥♥-----

Re: "Pozdrav" z Anglie

Ahoj po delší pauze, tak moje pocity jsou takové smíšené... Někdy jsem v pohodě, někdy je mě všechno jedno, občas si na ni vzpomenu. Ale je to těžký na někoho jen tak nemyslet. Já to nedokážu, ale ona třeba jo, protože mě vymazala z paměti okamžitě a jsem jí ukradený. Jenže já jsem asi trochu jiný a mě vše chybí – to že mám někoho o koho se můžu opřít, obejmout ji, naše společné „hlášky“, cesty za ní… – začarovaný kruh. A navíc začínat od nuly, tak jsem si to nikdy nepředstavoval a o to víc mě pořád mrzí, že takovýmto způsobem. Díky vašim radám je to lepší, říkám si, že snad tak špatný zase úplně nejsem a že po tom všem bych si mohl zasloužit někoho, kdo mě bude mít rád. Sice jsem si to myslel i před tím, ale jak to dopadlo. Teď nikoho nechci, ale třeba snad časem se to zlomí. I když mě to furt vrtá v hlavě a ty negativní myšlenky typu „že už se asi nikdo neobjeví“, že „nevím, jestli někoho najdu“, „ostatní někoho mají, já ne“, „dopadnu jak někteří, kteří žádnou nemají“ se mě vrací bohužel pořád – sžírá mě to a vím, že pokud si to budu říkat, tak je to špatně, ale nejde to nějak zastavit – s tímto opravdu nevím, co udělat. Máte na to někdo nějaký fígl?

Takže je to taková divná směs pocitů, strašně divná – někdy je to v pohodě, někdy nic moc. Říká se, že rozchod by měl posílit. Asi ano, cítím se takový jinačí, a tak si říkám, že to někdy musí klapnout a že to bude v poho. Ale bohužel si (zatím) nedokážu představit, že se někdo objeví. A pokud ano, tak už vůbec ne taková, kdo by mě seděl tak jako ona.

Není tady

#52 3. 10. 2010 12:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Radku, Tvoje úvahy jsou úúúúúúúplně normální.
Drž se! Bude líp.

Není tady

#53 3. 10. 2010 19:55

Radek704
♥♥-----

Terci, to možná jo, ale já si připadám jak blbec zralý na psychiatrii. Chybí mě a nemůžu se odpoutat od pocitu, že asi budu pořád sám a že nic nemám. A taky pocit, že komu mám věřit, když to dopadne u mě vždy stejně. Už mě to vytáčí samotného, že mám takový blbý myšlenky, ale fakt nevím, co s tím mám dělat. ACH JO!!!!!

No a taky bohužel mám strašný výkyvy nálad, což jde vidět i ze zdejších příspěvků… Tak se mějte, jedu opět na týden do práce, takže to snad zvládnu a v pátek ahoj:)

Není tady

#54 3. 10. 2010 22:48

Zzuuzz
♥♥-----

AHoj Radku,

mám tady také příspěvek, na který jsi odpovídal a musím ti jen říct, že naprosto chápu co prožíváš. Vidíš toho člověka všude, chybí ti doteky, polibky, oblíbené fráze, úsměv.... pak příjde myšlenka, že to už nikdy nebude a je to konec. Každý den je prázdný a pokud jsi jako já, tak tě nebaví ani trávit čas s přáteli. Mylně si nalháváš, že ti pomůžou, ale stejně víš, že je to jen zástěrka nebo marná snaha se z toho dostat. Stejně příjdeš domů a jsi zase na začátku. Holt i takoví jako my existují. Slova jako "jít dál", "zapomenout", "dělat co nás baví" atd jsou prostě zbytečná. Já už mám 2x vyzkoušené, že pomůže jen čas a i teď po třetí vím, že je to hrozný lék, ale pomůže! Když bylo mezi mnou a přítelem vše v pořádku tak jsem si ťukala na čelo a říkala si " jak jsi to holka mohla vydržet 4 měsíce než se k tobě vrátil"? A ano mohla. A teď to zase prožívám. Já vím, že mám na rozdíl od tebe na výběr, protože můj přítej je zřejmě labilní když mě 3x nechal a zatím se pokaždé vrátil, ale věř, že lepší by bylo kdyby se nevracel. Bude to ještě bolet, ale přestane. Vzpomínky jsou v tuto chvíli to největší svinstvo, ale časem budou fájn. A věř, že i ten pláč pomáhá. Prostě věšet se nebudeme, za to nám to nestojí, ale musíme být silní k překonání téhle situace. Všichni ti tady radí, že je čas jít dál a najít si někoho jiného. Vím, že i tato slova jsou pro tebe teď nereálná. Tak jako pro mě, ale všechno to půjde, ČASEM. Já dnes říkala, že kdyby mi někdo zpřelámal všechny kosti v těle, tak to tolik nebude bolet jako rozchod s drahou polovičkou. Ale musíš si říct, že pokud jsi opravdu takový jak píšeš, tak si tě nezasloužila když tě opustila. Víš ono je to nepsané pravidlo. Nás ty citově labilnější budou vždy přitahovat osoby, které s náma vesměs budou více vláčet a my se necháme. Je potřeba si stanovit hranice a stát se taky trochu otrlým a nebát se. Na tohle opravdu není jiný lék. Každý se s tím musí vypořádat po svém. A co se týče psaní sms? O tom bych mohla vyprávět. Pořád si říkám NE nepiš, ale co, stejně ten mobil popadnu a zeptám se jestli je opravdu konec, jestli si to nechce rozmyslet atd. Můj bývalý přítel, ale má ještě aspoň soudnost a odepíše mi celkem hezky, protože ví, že jsem na prášky. Ale i to po nějakém týdnu přejde. Teď jsem silnější, ale když jsem svůj příspěvek tady začala psát, tak se se mnou rozešel po druhé, přesně v den našeho 5ti letého výročí, před jeho 25ti léty, před Vánoci, před Silvestrem a navíc si hned den po rozchodu do naší vesnice přitáhl nový objev a dělal jakože nic. Víš co to pro mě bylo? Život je nevyzpytatelný. Já třeba svého přítele pořád hodně miluji, ale jsem v takové fázi, že mu nic zlého schválně nepřeji, ale z celého srdce mu naopak přeji, aby mu někdo taky tolik ublížil, aby jednou byl on ten co trpí! Protože on si to neuvědomuje. Nevím jak tvá expřítelkyně..... ale věř, že všechno zlé je pro něco dobré. Počkej až si třeba napíšeme své pocity za měsíc a pak za dva..... To teprve bude :-) Teď je to ještě dlouhá cesta, ale uteče rychle, uvidíš........

Není tady

#55 16. 10. 2010 17:05

Radek704
♥♥-----

Tak vám píši po delší době co je nového - v podstatě nic. Vše mě je tak nějak jedno, ale mám radost, že se daří aspoň v práci, tam je to skutečně pohoda a dělám skutečně to, co mě baví. Akorát nad vším člověk prostě pořád přemýšlí, co by, kdyby. A také když nad něčím přemýšlím, vkradou se mu myšlenku na ni a na to, že to zase nevyšlo a že mě to pořád mrzí, když byla pro mě ideál.

Stejně tak, když někam jdu, tak koukám po holkách a říkám si, že se snad někdy nějaká najde.
Ale jak se seznámit, to opravdu nevím. Chtělo by se to nějak uvolnit, ale nevím jak. Když někam jdu, tak s kámošama, ale s holkama ne, tak nevím, jestli někoho potkám. Věřím tomu, že ale ano, i když.. pochybnosti tam jsou.

A ještě jedna věc - náhodou jsem se seznámil s docela fajn holkou, se kterou jsem si začal psát. Ŕíkala, že jsem ji docela zaujal a že bysme mohli zase někam zajít, že už dlouho nikoho takovýho nepotkala a že ji vždy každý akorát využil a nakonec třeba zmlátil. Tak jsem si říkal fajn, že by se někdo objevil?! Pak se z ničeho nic neozývala, tak jsem ji psal a nakonec napsala, že jsem strašně fajn, ale že ji to hrozně moc mrzí a že už se nechce potkat (no prostě klasický babský výmluvy a kecy o ničem). Tak jsem se tomu fakt zasmál, neodpověděl jí a hodil to za hlavu.

Skutečně z toho vyplývá, že nemá cenu za každou cenu někoho hledat, protože tyto převoznice jsou o ničem. Pořád se snažit někoho ukecat, aby někam šel, nutit se někam chodit, když mám myšlenky stejně pořád takové divné a nejsem to ten správný já, to nemá cenu. Počkám si na pořádnou babu, a ne na takovéto trdla.

Co si o tom myslíte vy, mám nějaké divné pocity, nebo je to, co popisuji, normální?

Není tady

#56 17. 10. 2010 14:54

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Radku,
tak především netlač na pilu. Určitě víš, že čas to všechno napraví - dej si pauzu. Je prima, že nacházíš naplnění v práci, zájmy Ti pomohou nemyslet na rozchod a uvolnit se.

Nevěš hlavu, stejně jako si to  rozmyslela ta slečna, sis to mohl rozmyslet i Ty sám - navíc v tom cítím jistou křivdu vůči ženskému pohlaví. Nedělej to, smiř se s tím, že se budeš teď nějaký čas vzpamatovávat z toho, co se stalo, a neházej všechny holky do jednoho pytle. Je bezva, že aspoň víš, že jsi na tu slečnu zapůsobil, no ne? Až budeš na další opravdový vztah připraven, on přijde, věř tomu.
Nechtěj se vážně sezními za každou cenu, to k ničemu nevede. Dělěj, co Tě baví, nevyhýbej se společnosti a otevři se novým zážitkům.

Krásný podzim přeji :-)

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#57 17. 10. 2010 22:00

Radek704
♥♥-----

ad Kara: Děkuji moc za rady. Netlačím, ale pořád tě to v hlavě vrtá ta blbá věta "zase jsi sám". Snažím se tomu věřit, že čas všechno spraví, ale toto nepřebolí jen tak. Když čtu tady příspěvky, tak se všichni rozchází kvůli nějakým neshodám, nevěrám, ale toto je něco úplně jiného... Já bych ji právě nenechal, mě vyhovovala ve všem. Nejhorší myšlenka je to, že po těch neúspěších předtím jsem se už "připravil" a jenom čekal, kdy přijde ta pravá a myslel si, že jsem ji našel. A teď je vše na začátku, no prostě hrůza.

To hodně potěší, když se mnou nějaká holka prohodí slovo, aspoň cítím, že když už nic, tak aspoň se se mnou někdo baví. Ale teď prostě vím, že to nemá cenu najít si hned někoho jiného, protože mám zatím stále rád tu bývalou a nedal bych té nové lásku.

No jinak jsem zjistil, že už nemůžu pít moc chlast:D Jednak jsem se to dost odnaučil, a hlavně když si dám víc než obvykle, tak mě pak přepadnou blbé myšlenky a místo toho, abych se uvolnil, mě to naopak svazuje...

Není tady

#58 23. 12. 2010 20:05

Radek704
♥♥-----

Ahojte, jestli ještě někoho zajímá můj příběh a jak pokračuje, tak tady je…

Už je to přes půl roku, co jsem ji viděl naposledy, ale v podstatě je to jedno, protože ji mám před očima pořád. Pořád myslím na ni, na nic jiného. Ona se má jistě skvěle, užívá si, čeho chce, nic ji netrápí, co víc si přát. Atraktivní holka, která žije ve víru večírků, bohatých chlapů, která si může dělat, co chce. Její slova, že nemá na chlapy štěstí a že na takového jako jsem byl já nenarazila a proto si mě váží, asi byl jen kec. Ona chce bohatého, úspěšného chlapa a ne toho, co jí byl věrný, měl ji rád a který měl hodně zájmů snažil se něčeho dosáhnout…

U mě je to naopak. Měl jsem kulaté narozeniny, které místo velkolepé oslavy jsem vzdal, protože jsem na to neměl absolutně náladu a už vůbec ne sílu. Byl jsem zvědavý, jestli si na mě vzpomene a napíše, samozřejmě si nevzpomněla, proč také, že. Byl jsem také u kartářky, je to mamka od holky kamaráda. Bylo to dost zajímavý, řekla vše přesně, moje pocity atd. Hned řekla, že tam vidí problém s holkama a řekla, že to je stejně jedno, že to nebyla ta pravá. Prý teď si mám užívat, nemyslet na bydlení, dělat co chci. Co se týká osobního úspěchu v povolání, nemám se bát, protože jsem schopný a mám neomezené možnosti. Přestože nebyla prý ta pravá, tak mě pořád v hlavě hlodá myšlenka, proč mám na holky takovou smůlu. Nejhorší je, až na holky mám štěstí úplně na vše, na co šáhnu – zaměstnaní, když něco potřebuji, tak se to povede atd. Asi si to štěstí na holky takto vybírám, ale já to klidně vyměním!!! Celý den se moje myšlenky točí jen kolem toho, proč nikoho nemám a proč mám takovou smůlu. A samozřejmě také na ni. Poraďte mě, co s tím mám dělat, abych na to nemyslel, protože mě jinak asi odvezou do blázince. Já nevím, jak mám být šťastný, když jsem sám a nemám nikoho, natož ji.

Také jsem zjistil jednu věc. Já si myslím, že jsem fajn. Že jsem pohodář, vtipný, nikdy bych holce neublížil, protože si jí vážím, nepodvedl bych ji… A právě o tom to je – kdo by takového kluka chtěl! Holky chtějí nějakou akčnost. Aby se ten kluk opil a mohla ho zachraňovat, aby ji podvedl a mohla to řešit, aby se strachovala, co na diskotéce udělá a byla v nejistotě. A ne jak já, aby neměla starosti, který jsem v noci vstával, když měla zdravotní problémy atd… To, co si myslím, že je to co holky chtějí, tak není. Jen žiji v bludu a myslím si, že moje vlastnosti jsou ty, které holky chtějí.

Také trpím šíleným výkyvem nálad. Někdy mám skvělou náladu, někdy je mě ale psychicky strašně. Dva týdny jsem měl skvělou náladu, říkal jsem si, jak jsem v pohodě, skvělý kluk, abych si zvýšil sebevědomí. Jenže jsem si to jen namlouval, protože to není asi pravda. Pak se to obrátilo a už mám zase tu totálně špatnou náladu. Takže zase bezcílně bloudím po městech, koukám kolem sebe, čas utíká, život proplouvá a vůbec se neraduji. Já vím, že je to o hlavě, ale jak mám být šťastný, když jsem pořád SÁM. Nedokážu být šťastný, když jsem SÁM. A pokud budu SÁM, tak šťastný nebudu.

Kde mám někoho potkat, opravdu nevím, když dělám chlapské povolání. Snažím se někam chodit, ale je to o ničem, nebaví mě to. Nejradši jsem sám. Koníčků mám spoustu, ale postupně rezignuji a i přesto, že jsem dosáhl úspěchu, mě to kvůli tomu, co prožívám, nebaví a nevidím v tom žádný smysl. A co je úplně nejhorší je, že mám chvílemi chuť odjet do zahraničí také. Když vidím obrázky z Itálie, Anglie, USA, tak se mě úplně zatemní před očima upadnu do tak špatné nálady, protože si vzpomenu, jak ona se tam má skvěle. A zde je totální problém. Asi bych se jazyk naučil, práci klidně budu dělat jakoukoliv, někde bych se uživil. V tuto chvíli bych fakt rád odjel. Ale já mám teď práci, o které se mě ani nesnilo, za super peníze, dělám to co chci. Za nedlouho si splním sen, kterého jsem chtěl vždy dosáhnout. Můžu se stát odborník, rozhodovat, realizovat se a dělat skutečně to, co mě baví a překonávat výzvy. No a mám se toho všeho vzdát??? Prosím poraďte mi, já jsem úplně v koncích!!!

Za jakoukoliv radu budu moc rád. Tímto bych chtěl také poděkovat jedné osůbce, která si se mnou psala maily a která mě moc pomohla. MOC TI DĚKUJI.

Mějte se a příjemné prožití Vánoc a ještě lepší vstup do nového roku přeje Radek

Není tady

#59 23. 12. 2010 22:43

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Radek:  A právě o tom to je – kdo by takového kluka chtěl! Holky chtějí nějakou akčnost. Aby se ten kluk opil a mohla ho zachraňovat, aby ji podvedl a mohla to řešit, aby se strachovala, co na diskotéce udělá a byla v nejistotě.

big_smile big_smile big_smile Radku, Ty teda meleš cípoviny, s prominutím. big_smile
To, co jsi tady popsal, bych já nesnesla ani hodinu.
Buď rozumný - víš přece, že existují povahy různé.... Dej si otázku: proč propadáš (nesprávnému) pocitu, že chlapi jsou různí (hodní a zlí) a holky jsou všechny stejné??? big_smile To je přece nesmysl.
Přeji Ti pěkné Vánoce.

Není tady

#60 24. 12. 2010 7:49

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Radku, je to jednoduché....tahle holka Tě nechce, ale to neznamená, že Tě nechtějí ostatní. Jenom nemůžeš těm ostatním přiznávat, že vlastně toužíš po té první. Žádná nechce být náhražkou. Ani Tobě by se takový vztah nelíbil. Hezké Vánoce, a věř,že být sám není zase až tak ojedinělý úkaz. Jsi vůči své osobě moc přecitlivělý, řekla bych, že se máš moc rád.

Upravil(a) Vladena (24. 12. 2010 7:50)

Není tady

#61 24. 12. 2010 11:42

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Vladěna uhodila - myslím - hřebíček na hlavičku stolt
Radku, seznámit se a navázat vztah můžeš tehdy, až budeš mít minulost v sobě navždy uzavřenou. Zatím jsi nepokročil ani o kousek dopředu, v minulosti se pořád hrabeš a to je to, co Tě svazuje a brání Ti jít kupředu.
A všechny ženské nejsou stejné - mně by tedy určitě neimponoval chlap, který by mi předváděl to, co ty píšeš: Aby se ten kluk opil a mohla ho zachraňovat, aby ji podvedl a mohla to řešit, aby se strachovala, co na diskotéce udělá a byla v nejistotě. Příště si nevšímej párů, kde to neklape a všímej si naopak párů, které jsou spolu déle a kde je všechno v pořádku, aby sis mohl konečně udělat přiměřený úsudek jak o chlapech, tak o ženských wink a poznáš, že tam to není o akčnosti, ale o vyváženém vztahu dvou vyzrálých partnerů.

A ještě k tomu seznamování: za svobodna se mi kolikrát přihodilo třeba na diskotéce, že jsem narazila na sice slušného a pohodového mladého kluka, který se chtěl mermomocí seznámit, ale už na té diskotéce se mi začal svěřovat, jak ho před dvěmi-třemi měsíci opustila dejme tomu Maruška, začal mi o Marušce vyprávět, co pro ni všechno udělal, jak si Maruška našla jiného a opustila ho, jak je kvůli tomu velmi nešťastný a dopadlo to tak, že celý zbytek večera mlel jenom o nevděčné Marušce a pak se divil, proč jsem  se nenechala druhý den pozvat na rande lol

Nezlob se na mě, ale jestli to praktikuješ podobně, nediv se, že se nemůžeš seznámit. Žádná slečna není ráda, když mladý pán dává už při seznámení najevo, že má ještě plnou hlavu svojí bejvalky a ona sama má sloužit jen jakoby nějaký flastr, aby dotyčnému nebyo po večerech smutno dumbom

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#62 24. 12. 2010 12:06

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vladena napsal(a):

Radku, je to jednoduché....tahle holka Tě nechce, ale to neznamená, že Tě nechtějí ostatní. Jenom nemůžeš těm ostatním přiznávat, že vlastně toužíš po té první. Žádná nechce být náhražkou. Ani Tobě by se takový vztah nelíbil. Hezké Vánoce, a věř,že být sám není zase až tak ojedinělý úkaz. Jsi vůči své osobě moc přecitlivělý, řekla bych, že se máš moc rád.

godlikegodlike

Není tady

#63 24. 12. 2010 12:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Radek704 napsal(a):

A právě o tom to je – kdo by takového kluka chtěl! Holky chtějí nějakou akčnost. Aby se ten kluk opil a mohla ho zachraňovat, aby ji podvedl a mohla to řešit, aby se strachovala, co na diskotéce udělá a byla v nejistotě.

Kde jsi k téhle pitomosti přišel?
Proč házíš všechny holky do jednoho pytle?
Není to spíš o tom, co cheš ty, jak rád bys sám sebe viděl ty, protože si představuješ, že TOHLE jsou ty pravé chlapské vlastnosti než o tom, co chtějí holky?
Není právě tady zakopaný ten tvůj voříšek, co se ti tak svěřepě zakousl do nohy a nepustí a nepustí..tě dálwink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#64 24. 12. 2010 15:31

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Z celého tvého příspěvku je kříčí....jsem SÁM a SÁM a SÁM.
Nemyslím si , že tenhle postoj ti vůbec pomůže k tomu se s někým seznámit. Zvlášť když k tomu dodáš své názory na ženy a názor, cože ony určitě chtějí.
Co se týká tvé bývalky....zkus přestat přemýšlet o tom, jak se má skvěle, jak si príma žije ( ono to ani nemusí být pravda, víš), ale do toho ti už nic není.

Není tady

#65 25. 12. 2010 12:04

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Radku, moc děkuji co jsi sem napsal. DRŽÍM TI PALCE a zároveň Ti prosím, abys začal rok s čistým štítem a třeba už i tím, že si pročteš rady holek (viz výše) a zamyslíš se nad tím. Rozhodně máš nárok na štěstí, tak si nezavírej dveře!
Hodně štěstí, opatruj se ! ! !

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#66 25. 12. 2010 21:20

Radek704
♥♥-----

Díky za rady. Asi jsem to napsal špatně s tím názorem na holky. Já doufám, že to tak není, ale přijde mě, že je to takto. Sami jste psali, že když má holka všechno, začne dělat kraviny a neváží si toho. Tak jako ta ex. Tak budu doufat, že moje vlastnosti některá ocení.

Ad Kaira: Ne, tak to nepraktikuji, zas tak špatně na tom nejsem. S pár holkama jsem se seznámil, dvě říkaly, že takového pohodáře dlouho nepotkaly. Jenže jedna byla v pohodě, ale měla dítě. Druhá by mě chtěla, ale ta zase totálně nesedla mě. Ale u obou jsem cítil, že to stejně nebylo ono, že bych do toho vztahu nedal srdce. Třetí je hodně v pohodě, chvíli jsme si psali, teď má nějaké problémy, tak ji nechám a uvidím, co bude časem. Nehrotím to, nechám se překvapit.

Ad: Kara: Nemáš zač, ty nemáš za co děkovat – to já Ti DĚKUJI!

Jak jsem psal, právě o tom to je, protože se moje myšlenky točí jen kolem toho, že nikoho nemám. Vím, že to nepomáhá. Ale prostě občas se pořád trápím otázkou, proč mám takovou smůlu, že jsem sám, nic jiného v tom není. A myslím na to pořád, to je to nejhorší. Kartářka říkala, že na ni nemám myslet, protože je to zbytečný, že by jsme se stejně časem rozešli. Ale fakt nevím, jak se od ní oprostit. I když teď to jde. Jak jsem sem napsal a vy mě, tak se mě nějak ulevilo a mám super náladu. Ale vše je ovlivněný těmi náladami, teď je mě třeba fajn a říkám si, že snad tak špatný nejsem. Ale jindy nevím. Naštěstí těch špatných nálad je čím dál míň. Navíc jsem si v říjnu říkal, že budu smutnit do 31.12.2010. Kartářka mě řekla jednu věc: „Radku, teď se na všechno vyser, v kartách vidím, že si máš užívat, tak si užívej. Neřeš budoucnost, neřeš bydlení, nemysli na ni, protože to nebyla ta pravá, teď si opravdu dělej co chceš.“ Tak si to říkám a věřím, že to tak má být a že to štěstí přijde.

Ale dokážete mě někdo poradit, jestli mám skutečně tady všechno vzdát a odjet?

Není tady

#67 26. 12. 2010 12:28

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Radku704: poradit Ti, jestli máš nebo nemáš odjet Ti skutečně nedokážeme. Uvědom si ale, že všude, kam pojedeš pojedeš "sám se sebou" a svoje problémy povlečeš s sebou, ať odjedeš do Francie, Německa, Anglie anebo zůstaneš v Česku. My Tě neznáme, těžko říct, jestli se v cizině Tvoje problémy zlepší nebo jestli zjistíš, že sis odjezdem do zahraničí vůbec nepomohl ...

Není tady

#68 26. 12. 2010 14:02

Radek704
♥♥-----

ad Kaira: No právě, to je právě to. Kdesi jsem četl, že nějaká holka řešila to stejné a kamarád jí řekl: "Myslíš, že jinde budeš šťastnější, když nejsi spokojená sama se sebou?" Vrtá mě to hlavou, protože má podle mě pravdu... Kamarád mě říkal, že o tom přemýšlím jen natruc té ex, abych si/jí dokázal, že na to "mám". Což je asi pravda, protože mě to nikdy do zahraničí netáhlo. Jenže já jsem se tímto rozchodem strašně změnil, najednou mám jiné prirority. Tak proč tu razantní změnu neudělat, když nejsem teď vázaný v podstatě ničím.

A včera jem byl na jedné akcičce se známýma. I přesto, že jsem vůbec nepil, užil jsem si to, sranda, zapařili jsme, tak nevím, kde nastala ta změna a po půl roce jsem sebral konečně dobrou náladu. Ještě by se někdy ta hvězda mohla objevit...

Jdu to změnit, večer odjíždím 4 dny cestovat po Slovensku. Tak se mějte.

Není tady

#69 26. 12. 2010 15:31

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš, už se začíná pomalu blýskat na lepší časy:

Radek704 napsal(a):

A včera jem byl na jedné akcičce se známýma. I přesto, že jsem vůbec nepil, užil jsem si to, sranda, zapařili jsme, tak nevím, kde nastala ta změna a po půl roce jsem sebral konečně dobrou náladu. Ještě by se někdy ta hvězda mohla objevit...

Takhle nenápadně a po malých dávkách ten uzdravovací proces totiž začíná wink
Měj se, krásné zážitky ze Slovenska Ti přeji a šťastnou cestu...

Není tady

#70 26. 12. 2010 16:59

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Radek704 napsal(a):

ad Kaira: No právě, to je právě to. Kdesi jsem četl, že nějaká holka řešila to stejné a kamarád jí řekl: "Myslíš, že jinde budeš šťastnější, když nejsi spokojená sama se sebou?" Vrtá mě to hlavou, protože má podle mě pravdu... Kamarád mě říkal, že o tom přemýšlím jen natruc té ex, abych si/jí dokázal, že na to "mám". Což je asi pravda, protože mě to nikdy do zahraničí netáhlo. Jenže já jsem se tímto rozchodem strašně změnil, najednou mám jiné prirority. Tak proč tu razantní změnu neudělat, když nejsem teď vázaný v podstatě ničím.

No konečně tummenupp
Na bejvalkou nepřemýšlej - nestojí ani za minutu energie mozku. Všude je spousta ženských který by daly nevim co za takovýho jako jsi ty - a nikde neni psáno že to musí být hned o srdci, taky to může být jen o zábavě - třeba jen ze začátku.
S toim odjezdem do zahraničí mi to přijde na nic - je to jen na truc bejvalce - sakra  to mizerný slovo bejvalka pořád tolik ovlivňuje co?
Věř, časem bude líp

Není tady

#71 2. 1. 2011 20:48

Radek704
♥♥-----

Teď jsem si to ještě jednou četl a Kiara zde napsala jednu naprosto zásadní věc - "Zatím jsi nepokročil ani o kousek dopředu, v minulosti se pořád hrabeš a to je to, co Tě svazuje a brání Ti jít kupředu."

A to je právě to, nedokážu na ni zapomenout, nemyslet na ni. I když ta osudová prý na mě někde čeká. Přeji jí, ať si tam dělá, co chce. Ať má nějakýho kluka, který je pro ní ideál, když jsem to nebyl já. Ale já pořád nemůžu přenést přes srdce, proč nemám na tu pravou štěstí a proč to nemohla být tato holka. Ta která byla moc fajn, se kterou jsem si rozumněl a kterou mě každý záviděl. A tím se pořád dostávám do těchto sraček.

Já vím, že dokud na ni budu myslet, tak je to špatně. Neskutečně mě to svazuje. Ale já už začínám byt zoufalý z toho, že nemůžu přijít na způsob, jak na to vše zapomenout a nemyslet na ni!!! Ať už se toho konečně zbavím a začne mě být tak krásně jako dřív, i když bohužel bez ní.

Není tady

#72 2. 1. 2011 21:10

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

A právě o tom to je – kdo by takového kluka chtěl! Holky chtějí nějakou akčnost. Aby se ten kluk opil a mohla ho zachraňovat, aby ji podvedl a mohla to řešit, aby se strachovala, co na diskotéce udělá a byla v nejistotě. 

Radku to cos napsal mi připomělo mé chování před pár lety...taky jsem byla taková záchranářka....musela jsem několikrát padnout na hubu, než jsem zjistila, že je tisíckrát lepší mít doma chlapa o kterýho se můžu opřít a je na něj spoleh.Takže pokud hledáš ženu a ne dívku tak mi věř, že ta ze záchranářky vyrostla.

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#73 2. 1. 2011 21:11

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

Radek704 napsal(a):

No konečně tummenupp
Na bejvalkou nepřemýšlej - nestojí ani za minutu energie mozku. Všude je spousta ženských který by daly nevim co za takovýho jako jsi ty - a nikde neni psáno že to musí být hned o srdci, taky to může být jen o zábavě - třeba jen ze začátku.
S toim odjezdem do zahraničí mi to přijde na nic - je to jen na truc bejvalce - sakra  to mizerný slovo bejvalka pořád tolik ovlivňuje co?
Věř, časem bude líp

tummenupp

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#74 2. 1. 2011 21:19

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Radek704 napsal(a):

Teď jsem si to ještě jednou četl a Kiara zde napsala jednu naprosto zásadní věc - "Zatím jsi nepokročil ani o kousek dopředu, v minulosti se pořád hrabeš a to je to, co Tě svazuje a brání Ti jít kupředu."

A to je právě to, nedokážu na ni zapomenout, nemyslet na ni. I když ta osudová prý na mě někde čeká. Přeji jí, ať si tam dělá, co chce. Ať má nějakýho kluka, který je pro ní ideál, když jsem to nebyl já. Ale já pořád nemůžu přenést přes srdce, proč nemám na tu pravou štěstí a proč to nemohla být tato holka. Ta která byla moc fajn, se kterou jsem si rozumněl a kterou mě každý záviděl. A tím se pořád dostávám do těchto sraček.

Já vím, že dokud na ni budu myslet, tak je to špatně. Neskutečně mě to svazuje. Ale já už začínám byt zoufalý z toho, že nemůžu přijít na způsob, jak na to vše zapomenout a nemyslet na ni!!! Ať už se toho konečně zbavím a začne mě být tak krásně jako dřív, i když bohužel bez ní.

Možná ten zlom nastane právě v okamžiku když si dokážeš říct místo   " i když bohužel bez ní "  něco jako  " bohudík bez ní ".
Pěkně se v tom plácáš, a můžu Ti říct, že přesně vím jak se cítíš, protože mi taky trvalo hooodně dlouho než jsem se "odmilovala" (haha dnes to spíš nazývám závislostí lol ) Ale nakonec to půjde a bude to velká úleva.Nakonec totiž zjistíš, že Ti Tvá exka nestála ani za tyto písmenka co si tu psal wink

Není tady

#75 3. 1. 2011 18:35

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

elementgirl napsal(a):

Možná ten zlom nastane právě v okamžiku když si dokážeš říct místo   " i když bohužel bez ní "  něco jako  " bohudík bez ní ".
Pěkně se v tom plácáš, a můžu Ti říct, že přesně vím jak se cítíš, protože mi taky trvalo hooodně dlouho než jsem se "odmilovala" (haha dnes to spíš nazývám závislostí lol ) Ale nakonec to půjde a bude to velká úleva.Nakonec totiž zjistíš, že Ti Tvá exka nestála ani za tyto písmenka co si tu psal wink

však Radek taky jednou zjistí že ho ta bejvalka vlastně milovala a proto udělala to co udělala.
Protože sama o sobě ví co je zač, nechtěla mu jednou zkazit život a tak mu dala možnost zbavit
se závislosti a najít si lepší

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí