29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Radku, a to si musíš najít někoho hned teď? Nechceš se z toho původního vztahu nejprve trochu dostat, zpracovat ho, uvědomit si svoje chyby, přemýšlet o tom, jaký vztah chci do budoucna a pak "hledat"? Takhle chceš jen zaplácnout to prázdné místo vedle sebe.
Není tady
Radek704 napsal(a):
Neumím se seznámit, podle mě jsem trapný a holky odpuzuji.
Proboha Radku! To je asi tou momentální krizí ne? To si o sobě nemyslíš tohle!
Taky bych doporučovala spíš si to srovnat všechno, uspořádat si svůj vlastní život a na nic nespěchat. Nehledat někoho za každou cenu.
Mě samota taky moc tíží, ale to se nedá nic dělat.
Upravil(a) heddus (17. 9. 2010 12:21)
Není tady
Sandra: uvědomit si svoje chyby,
Já bych to ještě doplnila: uvědomit si i svoje kladné stránky povahy....
Není tady
Ja myslím, že mala na mysli "chyby, ktoré si urobil, aby si ich už neopakoval" - a vovovo tom to je. Na druhej strane sa niekedy vzťah rozpadne aj bez "chýb*", proste sa dvom ľuďom životy rozídu odlišnými smermi, či už s ich pričinením alebo bez neho... To sa proste stáva, aj u kamarátov, niekedy aj u príbuzných... a často práve v partnerských vzťahoch.
Není tady
Ahoj, tak další týden je za námi… Dnes jsem hledal fotky a mezitím jsem samozřejmě našel ty, na kterých jsme vyfoceni, když jsme se seznámili. Všechno se mě kompletně vrátilo včetně slov, který říkala, když odjížděla, takže mám samozřejmě špatnou náladu, totální nechuť něco dělat, pocit, že jsem všude „jaksi navíc“ a jistotu, že mě nikdo nechce. K tomu samozřejmě patří asi 1 000 000x za den položená otázka, jestli si vůbec někdy někoho najdu. Už mě zase nic nebaví. Ach jo!!!
Aby řekl pravdu, tak nevím, jestli chci vztah hned, nebo ne. Chci, ale sám cítím, že je to asi dost brzo. Jenže aby to nebylo na 10 let. To je asi pozůstatek rozchodu – nevím, co vlastně chci, jestli se odstěhovat, zůstat, jít někam sednout, nejít, být doma… O tom to asi je. Mám pořád takový blbý pocit, že když zůstanu doma, tak na nikoho nenarazím (to je jasné), ale zároveň se mě nikam nechce, protože bych byl jenom nepříjemný, naštvaný a bez chuti. Říkám si, jestli nemám jít někam na diskotéku, ale já nejsem na to typ a tak se mě moc nechce. A navíc „nuceně“ tam jít – to nevede k úspěchu, to vím. Jenže v podstatě jinam jít nejde… Včera jsem nakonec zůstal doma, dnes bych se šel někam projít, ale bohužel nikomu se nechce… Tak aspoň půjdu večer na trénink, když už nic.
A ještě s tím negativismem – mám několik koníčků, (asi i zajímavé), a myslím si, že nejsem úplná nula. Ale když vidím, jak kamarádi, který nic nezajímá, válí se u DVD anebo jdou maximálně do hospody, někoho mají a jsou v klidu, tak nevím, co si o tom mám myslet. To je taky důvod, že už nemám s kým někam jít, protože všichni někoho mají, válí se doma a jsou vysmátí.
Je to fakt začarovaný kruh, ze kterého nevím, jak uniknout. Prostě mě to strašně moc mrzí a bolí stále u srdce, co se stalo. Hrozně moc je mě to líto, že ty báječné dny jsou pryč a zase jsem na dně. Přání se zatím plní, ale ty, které jsou nepodstatné – to hlavní se zatím nenaplnilo. Kéž by se tak někdy stalo. Chjo.
Moc vám všem děkuji za podporu, protože aspoň trochu mám vždy lepší náladu a pocit, že všechno není zas tak černý, jak si myslím.
Není tady
Tercila napsal(a):
Já bych to ještě doplnila: uvědomit si i svoje kladné stránky povahy....
Terci, tohle jsem brala jako samozřejmost...
Není tady
Radku, všechny moje kamarádky jsou také zadané a brečím? ne! mám prostě svoje zájmy, nečekám, až se mi ony ozvou, ale plánuji si svoje aktivity sama. Ráda se s nimi sejdu, když mají od svých miláčků "volno" Mně se po rozchodu taky nikam moc nechtělo, tak jsem prostě nešla a strávila večer u TV nebo u PC. No a co.
A s tím urputným hledáním někoho. Jak dlouho jsi od rozchodu? Měsíc? To mi přijde po tak dlouhém vztahu dost brzy na to, aby:
a.) jsi někoho urputně hledal - nejspíš by to stejně byla jen tzv. "převoznice"
b.) jsi propadal depresi, protože jsi ještě nenašel náhradu za slečnu, které máš stejně pořád plnou hlavu
Dej si prostě "voraz", dělej, co tě baví, na co jsi jako zadaný neměl čas, věnuj se sám sobě...
Není tady
Radek704 napsal(a):
Ahoj, tak další týden je za námi… Dnes jsem hledal fotky a mezitím jsem samozřejmě našel ty, na kterých jsme vyfoceni, když jsme se seznámili. Všechno se mě kompletně vrátilo včetně slov, který říkala, když odjížděla, takže mám samozřejmě špatnou náladu, totální nechuť něco dělat, pocit, že jsem všude „jaksi navíc“ a jistotu, že mě nikdo nechce. K tomu samozřejmě patří asi 1 000 000x za den položená otázka, jestli si vůbec někdy někoho najdu. Už mě zase nic nebaví. Ach jo!!!
Aby řekl pravdu, tak nevím, jestli chci vztah hned, nebo ne. Chci, ale sám cítím, že je to asi dost brzo. Jenže aby to nebylo na 10 let. To je asi pozůstatek rozchodu – nevím, co vlastně chci, jestli se odstěhovat, zůstat, jít někam sednout, nejít, být doma… O tom to asi je. Mám pořád takový blbý pocit, že když zůstanu doma, tak na nikoho nenarazím (to je jasné), ale zároveň se mě nikam nechce, protože bych byl jenom nepříjemný, naštvaný a bez chuti. Říkám si, jestli nemám jít někam na diskotéku, ale já nejsem na to typ a tak se mě moc nechce. A navíc „nuceně“ tam jít – to nevede k úspěchu, to vím. Jenže v podstatě jinam jít nejde… Včera jsem nakonec zůstal doma, dnes bych se šel někam projít, ale bohužel nikomu se nechce… Tak aspoň půjdu večer na trénink, když už nic.
A ještě s tím negativismem – mám několik koníčků, (asi i zajímavé), a myslím si, že nejsem úplná nula. Ale když vidím, jak kamarádi, který nic nezajímá, válí se u DVD anebo jdou maximálně do hospody, někoho mají a jsou v klidu, tak nevím, co si o tom mám myslet. To je taky důvod, že už nemám s kým někam jít, protože všichni někoho mají, válí se doma a jsou vysmátí.
Je to fakt začarovaný kruh, ze kterého nevím, jak uniknout. Prostě mě to strašně moc mrzí a bolí stále u srdce, co se stalo. Hrozně moc je mě to líto, že ty báječné dny jsou pryč a zase jsem na dně. Přání se zatím plní, ale ty, které jsou nepodstatné – to hlavní se zatím nenaplnilo. Kéž by se tak někdy stalo. Chjo.
Moc vám všem děkuji za podporu, protože aspoň trochu mám vždy lepší náladu a pocit, že všechno není zas tak černý, jak si myslím.
ty pocuvaj, ty si viac uknourany ako ja po 8 rocnom vztahu. Sa prosim ta vzchop, zase sa zivot nekonci. mylsim, ze po mesiaci by si mal byt schopny nejak fungovat uz.a argument sa mi nikam nechcelo neberiem, to by clovek nesiel ani na zachod. kukni na net, co je mozne robit v tvojom meste - urcite si tam nejake veci, koncerty, vystvay, nejake dobre kino alternativne
Není tady
Já nebrečím, ale vše má souvislost s větami v předposledním odstavci. Po rozchodu jsem dva týdny. Snažím se, je to lepší. Snažím se nějaký akce naplánovat, ale jde to pomalu, začíná zima, tak nějaká zábava snad začne… Musím oprášit starší kontakty:-)
Není tady
Tercila: Já bych to ještě doplnila: uvědomit si i svoje kladné stránky povahy....
Sandra: Terci, tohle jsem brala jako samozřejmost...
Já Ti věřím , ale nepoznamenala jsem to kvůli Tobě, ale hlavně kvůli Radkovi - protože jestli sis všimla, on je v dost špatném rozpoložení. Takže doporučit mu uvědomění si svých chyb je fajn, ale možná je v tomto smutném období pro něj důležitější si uvědomit právě ty svoje kladné stránky.
Není tady
Tercila napsal(a):
Tercila: Já bych to ještě doplnila: uvědomit si i svoje kladné stránky povahy....
Sandra: Terci, tohle jsem brala jako samozřejmost...
Já Ti věřím, ale nepoznamenala jsem to kvůli Tobě, ale hlavně kvůli Radkovi - protože jestli sis všimla, on je v dost špatném rozpoložení. Takže doporučit mu uvědomění si svých chyb je fajn, ale možná je v tomto smutném období pro něj důležitější si uvědomit právě ty svoje kladné stránky.
jj, souhlasím
Radku, tak sem s tím. Napiš nám alespoň 5 tvých kladných stránek, hm?
Není tady
Radku, je to všechno moc čerstvý. Jak Tě čtu, byls na ní hodně závislej, kdo ví jestli i tohle nepřispělo k jejímu rozhodnutí, zůstat tam.
Dle vlastních zkušeností Ti doporučuju přestat myslet na to, že nemáš ženskou. Jak jsem Ti psal - ony to poznají že urputně hledáš a odpudí je to. Až nebudeš hledat, budeš sám sebou, ony přilezou samy. Zkus se zaměřit na aktivity ke kterým ženskou nepotřebuješ - například vylepšení bytu, nebo se přihlaš na nějakej kurz, začni víc sportovat, chodit do posilovny, plavat do bazénu. Tu vhodnou najdeš až ji nebudeš hledat, teď bys našel nejspíš jen převoznici.
Držim palce
Není tady
Radek704 napsal(a):
Já nebrečím, ale vše má souvislost s větami v předposledním odstavci. Po rozchodu jsem dva týdny. Snažím se, je to lepší. Snažím se nějaký akce naplánovat, ale jde to pomalu, začíná zima, tak nějaká zábava snad začne… Musím oprášit starší kontakty:-)
ja som si dala nejake mesiac smutenie. Po mesiaci som sa zobudila a povedala som si ze ok stacilo. Jasne ze som smutna, ale robim hlavne kopu inych veci. Ale kludne bud smutny, aspon mesiac, to pomaha, mas na to pravo, ale hovorim, po mesiaci skus fungovat dalej
Není tady
nemyslím si, že tohle jde něják ohraničit, jak dlouho může nebo má být člověk smutnej. už proto, že každej je jinej, někdo nad tím mávne rukou za chvíli, jinýmu to trvá dýl.
Není tady
Sandra: Radku, tak sem s tím. Napiš nám alespoň 5 tvých kladných stránek, hm?
Bude stačit, když je sám sobě vyjmenuje třeba doma před zrcadlem :-).
Není tady
Ad Tercila: uhodla jsi to správně, psychicky jsem na tom nic moc, samozřejmě s výkyvy. Bohužel si nevěřím, že by mě někdo chtěl, že bych mohl najít někoho, kdo by mi vyhovoval jako ona. Ale třeba se to časem zlepší a už to bude fajn. Stejně mě nic jiného nezbývá, než si počkat a najít někoho lepšího! Nemohl jsem stejně víc udělat, rozhodla se mě vymazat ze života a je pryč.
Ad Sandra: Napíši, ale aby to nevypadalo, že se vychloubám, hlavně to ne! Ale jsem spolehlivý (co slíbím, to dodržím), vtipný (možná někdy až moc), věrný, pohodář, nebojím se výzvy, když si dám cíl, tak ho splním a nejsem pecka, která by se válela doma. Bohužel mě přijde, že tyto vlastnosti v poslední době nějak moc „neletí“.
Petře, slovo závislý nevím, ono to tak možný vypadá, ale zase že bych ji visel na zádech, to ne. Ale chtěl jsem pro ni to nejlepší. A máš naprostou pravdu, holky to poznají. Nechápu jak, ale poznají. Tak to bylo i s tou teď už bývalou – já už se o nic nesnažil, nic nehledal a choval se přirozeně a ona sbalila spíš mě. Tvých rad se budu držet a uvidíme.
Jsem moc rád, že jste mě tady napsali vaše názory a postřehy, protože od té doby, co sem píši, je mě lépe než předtím. Smutek postupně odchází, zakazuji si na to myslet a je to tak lepší. I když vzpomínky na ten Silvestr se vrátit nedají, achjo, to bylo něco tak pěkného. Už jsem ji ale dále nekontaktoval – akorát bych „podlézal“ a k ničemu by to nebylo. Postupně to házím za hlavu a soustředím se, co bude dál. Ať si v Anglii dělá co chce. Třeba toho jednou zalituje, že se se mnou rozešla.
V týdnu sem nebudu moci psát, tak to snad nějak přežiji a ozvu se v pátek. Díky a mějte se!
Není tady
Radku, super! Jsem si jistá, že v budoucnu tvoje dobré vlastnosti nějaká příjemná slečna více než ocení
Hele, jestli ona bude někdy něčeho litovat nebo ne, ti už může být jedno. Teď jsi důležitý TY. Ona je už bohužel pasé. Prostě a jednoduše "čo bolo, to bolo". Ještě asi nějakou dobu se budeš probouzet a usínat s myšlenkou na ní, ale věř tomu, že za pár týdnů a měsíců už bude mnohem líp
Drž se!
Není tady
Ale chtěl jsem pro ni to nejlepší.
Tak tuhle větu bytostně nesnáším (nejen od Radka). Zas po čase musím ocitovat pana Jamese Boswella "Nemáme právo dělat lidi šťastnými proti jejich vůli."
Kde se kruci bere ta jistota, že to co chci/dělám pro druhého je pro něj skutečně to nejlepší? Navíc mám pocit, že to někdy strašlivě dusí...
Není tady
Radek704 napsal(a):
Stejně mě nic jiného nezbývá, než si počkat a najít někoho lepšího!
Jen malá poznámečka: snaž se případnou slečnu nesrovnávat s bývalou. Bude jen jiná - v něčem lepší, v něčem ne, hlavně jiná. Protože každý člověk je jedinečný.
Není tady
Rakdu, ak si chcel pre ňu to najlepšie, tak skús akcpetovať, že možno je pre ňu momentálne to najlepšie byť v Anglicku, hoci bez teba...
Není tady
Ahojte všichni. Tak jsem po pár dnech zase dorazil domů. Týden uběhl, chvíli dobrý, většinou ale hrozný… Budu se opakovat, ale musím znovu napsat pocity a myšlenky, co se mi honí hlavou a které bych nejradši neměl, ale bohužel i přes vaše rady se mě nedaří odreagovat a nemyslet na to.
Pořád se mě nic nechce dělat, nikam chodit a jsem většinou bez nálady. Všechno se mě vrací. Dřív jsem všechny bavil, byla se mnou sranda, ale dnes už to nejde. Smál bych se, nechci být uražený a nepříjemný, ale hlava nechce, nemá důvod se usmát, protože není čemu, když je vše pryč… Nejde to se začít usmívat a dělat, jak jsem v pohodě, když nejsem. Když vidím kamarády a kamarádky, jak jim to klape, mají pohodu, plánují společný život, nákup vybavení do bytu, atd., tak nemám důvod být nad věcí, protože jsem se vrátil k našim domů a jsem pořád na nule. Samozřejmě jim to přeji, jen ale pořád přemýšlím, kde se stala chyba a proč tyto „problémy“ nemám i já…
Myslím si, že zas tak špatný nejsem. Vždycky jsem měl za to, že ten kdo má nějaké koníčky a něčemu se věnuje, je zajímavější, než ten, kdo nic nedělá. Když se podívám do okolí, vidím, že to tak není a štěstí mají ti, co nic nedělají a nic je nezajímá. Sami teď vidíte, jak je moje sebevědomí na padrť a vůbec si NEVĚŘÍM. Ani vlastně nevím, jestli má cenu v mém případě někoho hledat. Po neúspěších předtím jsem si konečně věřil, že to vyjde, a jak to dopadlo – tak jako vždy předtím. Čas všechno spraví, ale čím je člověk déle sám, tak je to horší a horší. Holky si vybírají, ale kdo by chtěl mě, že. Přestávám věřit, že by se někdo ještě objevil, měl mě rád a mohl bych s ním spát v objetí… Nejradši bych si dal pauzu, ale hlava říká, že ne, že ztrácím čas… Ale já vím, měl bych i dát pauzu a snažím se na nic nemyslet.
Moc nevěřím tomu, že se to spraví a že budu mít sílu dál se s někým seznámit. Přiznám se, že na to už sílu nemám. Ono se řekne, najdi si někoho, ale jednoduché to opravdu není. Když už se někdo objevil, je zase všechno pryč. Nemám sílu být jako dřív, v pohodě, plánovat výlety, večeře… Proč taky, když se to pak všechno zbortí. Já už z toho všeho opravdu nemůžu. Když někam jdu, tak většinou sám, protože se nikomu nechce, ale stejně mě to tam nebaví, když už se dám s někým do řeči, tak z toho nic není… Psychicky na to nemám. Závidím těm, kteří mají štěstí a nic podobného jako já teď neřeší.
Mrzí mě, že ona to hodí jen tak za hlavu, jako by se vůbec nic nedělo, vše vymazala z paměti během chvíle. Má se tam fajn, pohodu, asi nic jí netrápí. Ona se navíc vždy trochu smála a podivovala těm, kteří nikoho nemají a trápí se, jak teď já. Vždy říkala, že nechápe, jak se někdo může rozejít jen tak, podvést, nechat někoho bez důvodu. Naslouchal jsem jí, co má za problémy a pomáhal jí, říkala, že je jí se mnou dobře a konečně našla toho, kdo se jí věnuje a že jsem úplně jiný, než její bývalí. Jenže nakonec sama to, co pomlouvala a co se jí nelíbilo, udělala také!!! Ona totiž toto sama nikdy nezažila a mohla si vybírat, protože je hezká a dokáže zaujmout. Bohužel já jsem právě ten typ, který si nikoho stále nemůže najít – takový, kterým se podivovala.
To vše je ten pocit, který mě celou dobu žere a táhne ke dnu, protože jsem si myslel, že už jsem našel tu, které můžu důvěřovat. Takhle zklamaný jsem nikdy nebyl. Já jsem tak tady z ničeho nic zůstal sám bez ničeho a s pocitem, že mě nikdo nechce. Poprvé v životě cítím naplno, co to je, když někoho bolí u srdce a moc, hrozně moc. Možná kdyby to sama zažila, věděla by, jaké to je a neudělala to.
Nevěřím tomu, že se najde někdo lepší. Nebudu už nikdy nikoho tak milovat, jak ji. Nevím, jak ty pocity popsat, ale cítím, že se budu dál jen potácet. Z pocitu, že nic nebude, mě bolí srdce, nejde to popsat, jaké to je. Navíc ten pocit, že o vás někdo měl zájem a teď z ničeho nic vás nechá… Nemůžu si na jejím místě představit někoho jiného, protože mám v paměti jen ji. Na místech, kde jsme byli, co jsme zažili… Nejhorší jsou právě ty místa, kde jsme byli spolu, tam se vždy „sesypu“. Když vám vše vyhovovalo, zajímalo by mě, kdo by jen tak nad tím mávl rukou!
MOHOU MÍT LIDI, JAKO JÁ, VŮBEC NĚKDY ŠTESTÍ? Já myslím, že asi ani ne. Jinde docela štěstí mám, ale v lásce ani náhodou a v mysli to strašně bolí. Jedno mi chybí, abych byl šťastný – mít někoho, koho můžu na rukách nosit, prožívat společné chvíle, mít ji rád… Mám srdce, ale jsem jeden z těch, co to štěstí prostě nemají.
Já vím, že se už opakuji, ale takto to vše cítím a tyto negativní myšlenky se mě pořád honí hlavou. Radili jste mě, co s tím, ale je to opravdu strašný se s tím smířit a kdybych neměl aspoň tu blbou práci, tak bych si to asi „hodil“. Tímto příspěvkem se mě aspoň trochu „ulevilo“, a jestli to čte někdo známý, aspoň teď ví, jaké mám pocity a proč jsem teď takový, jaký jsem.
Mějte se hezky a ještě jednou všem děkuji za reakce, protože by to jinak bylo ještě horší. NECHCI zůstat sám, jak někteří známí, ale mám obavy, že ta pravá NEPŘIJDE. V koutku duše ale stále VĚŘÍM, že se jednou některá objeví, CHCI ji!
Není tady
Radku, je nás takovejch víc, co nechápou, proč a jak je ten druhej moh den ze dne hodit přes palubu. V těch lidech to muselo doutnat už dlouho, jenom my jsme to neviděli, nepoznali nebo neměli šanci s tím něco udělat. Nevím jak dlouho jsi po rozchodu, já od července a teda na chlapy nemám ani pomyšlení, natož abych někoho sama aktivně "hledala", na to se opravdu můžu vy___. Jo jsem sama, ale nejsem jediná na světě ... nějak to dopadne. Problém je, že sama bejt neumim a vůbec se mi to nelíbí. Taky bych si třeba tenhle víkend představovala jinak, sdílet ho s někým, ne bejt sama mezi čtyřma zdma ... na víkend jsem si vymysela úžasný program, ale ten ztroskotal už v sobotu, kdy jsem se rozhodla jet se podívat do Phy na boty a z těch lidí v nákupním centru se mi udělalo šoufl. Snažim se pořád něco dělat, ale NEBAVÍ MĚ TO. Nebaví mě nic. Asi to tak chvíli bude nebo možná pořád, je mi to jedno. Rozhodně neplejtvej energií na myšlenky typu "nikdo mě nechce, budu pořád sám, nebudu mít nikdy štěstí" ... myslím, že seš moc krátce po rozchodu a nemá smysl v křeči hledat nějakou "osudovou ženu", když ses nesmířil se ztrátou tý předchozí! To že tě někdo nechal nevypovídá o tom, že seš k ničemu!
A doporučuju terapii hudbou, jestli posloucháš trochu drsnější music, tak si najdi třeba od Ektomorf albm Instinct a tam si zařvi "F--k you all" ... úžasný a osvobozující :-D
Není tady
Radku myslím, že tvoje pocity jsou normální je to ještě krátká doba, bude snad líp. i Já v to doufám, sice už je to dnes přesně půl roku od toho, co ode mně a mojí dcreky odešel manžel k milence. Sice je malilinko líp, ale občas je ještě den, že se mi nic nechce , nebaví, je mi smutno atd. Pro mě by bylo lepší ho nevídat vůbec, jenže kvůli malý musím. Musím ho vídat a i s ním mluvit. Zajímalo by mě jestli někdy dokážem být v budoucnu aspon něco jako kamarádi, zatím mi to nejde, je tam bolest, ublížení, lítost atd. Je to těžký, staršně moc ti rozumím co prožíváš. Ale přece nemůžem mít pořád jen smůlu zas určitě přijde nějaký štěstíčko, trochu se tím uklidnuji.
Není tady
No jo, no do druhých bohužel nevidíme. Po rozchodu jsem 3 týdny. Rve mě to pořád srdce, prostě nemůžu dál a nevím, jak na to nemyslet. Mám ale strach, že si občas na ni vzpomenu a budu tam, kde jsem – budu zase působit negativně. Bohužel.
Po době jsem se sešel s několika holkami, ale nemůžu jim přijít na „chuť“, stejně jako ty Wendat, chlapům. Vždy jsem si říkal, že je to nesmysl a člověk se může dát hned po rozchodu s někým dohromady (pokud to teda není rozchod kvůli tomu, že už to dlouho nefungovalo), ale teď vidím, že je to totální blbost. Vím, že bych jinou mít nemohl, budu muset počkat, až to odezní. Otázka je, jestli to odezní a jestli se vůbec objeví (o těch pocitech už jsem psal).
Jak jsem psal, nevím, jestli někoho dokážu někdy milovat, tak jak ji. Předcházejí holky jsem „miloval“, ale tuto jsem skutečně MILOVAL – to je dost velký rozdíl. Bohužel takový štěstí na seznámení, jako jsem měl teď, to už taky asi mít nikdy nebudu. Chtěl jsem mít na konec školy krásné vzpomínky, že jsem to prožil s někým a ne sám, místo toho se mě všechno zhnusilo. Nejhorší je, že jsem nechtěl a nepřipouštěl jsem si, po zkušenostech před tím, že zase spadnu na dno. Stalo se.
Vím, že píšu pořád dokola, samý negativní věci, psychika na dně, že si nevěřím, ale omluvte mě – nemám s kým to probrat a jsem takový, že pocity nedokážu udržet v sobě. Díky
Není tady
ahoj Radku, mohu Tě uklidnit - časem na ni budeš vzpomínat míň a míň. Pokud budeš mít stále co dělat a nové plány, tak toho myšlení na ní bude ještě míň.
O jakém štěstí na seznámení píšeš? Snad nemyslíš tu která tě před 3 týdny nechala aniž by Ti jk tomu cokoliv řekla? O takovou by sis už ani kolo neměl opřít - buď rád, že odešla takhle brzy a ne v době kdy byste spolu měli děcka.
Holek je spousta a většina jich chce taky partnera napořád, ale něco se proto musí udělat abys ji našel, z nebe nepadaj.
Není tady