Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 9. 2010 21:54

Radek704
♥♥-----

"Pozdrav" z Anglie

Holky, mohl bych vás poprosit o radu, co mám dělat, jsem totálně psychicky dole. Nikdy jsem si nemyslel, že budu psát sem do poradny, ale jinak nemůžu. Po několika nezdarech a trápení jsem konečně našel tu, se kterou jsem si myslel, že prožiji jen to nejlepší. Postavou byla ta, jakou jsem si vysnil, povahou úžasná, skvěle jsme si rozuměli a doplňovali, v sexu také úžasný, všechno ideální, nikdo lepší nebyl a vlastně ani nikdy nebude. K tomu samozřejmě patřili dárky, Silvestr v Paříži… Nikdy jsme se nepohádali, vždy jsem se snažil dělat pro ni první poslední a jen to nejlepší. Všechno bylo ideální.

Zní to asi sobecky a vychvaluji se, že. Ale nemůžu jinak, nikdy jsem nikoho nepodvedl, choval jsem se vždy slušně, myslím, že jsem společenský a je se mnou sranda. Když to vezmu znovu sobecky, tak jeden z kamarádů se k holce chová hrozně a vše mu klape (řekl jí do očí např. „takových jako ty tady běhá“). Ona ho má stále ráda.

Po třičtvrtě roku chození jsme oba dodělali školu. Já jsem měl už něco sehnaného déle a protože ta firma má více poboček, domluvil jsem se, že půjdu do té nejvzdálenější a odstěhuji se od nás pryč. Jí mezitím kamarád z Anglie nabídl, jestli tam nechce jet na dva měsíce na brigádu. Ptala se mě, co na to říkám. Protože jsem ji opět chtěl vyjít vstříc a byl jsem přesvědčený, že jí to dále jen pomůže, jsem s tím souhlasil. Byli jsme domluveni, že se určitě vrátí. Můžete si teď tipnout, jak to dopadlo…

V době, kdy měla přijet, mi napsala, že tam zůstane a že vztah na dálku nemá cenu a že se rozcházíme. Mě se zastavil dech i srdce. Rozhodla se, že tam zůstane, že se vrátí možná za rok, možná třeba nikdy. Samozřejmě jsem jí psal, ať si to rozmyslí, ale jí se tam prý líbí a nemůže to tam opustit. Že ale opustila někoho, kdo jí má rád a kdo pro ní dělal vše… Navrhl jsem ji, že se vzdám všech svých snů, ideálů a do Anglie za ní přijedu – to odmítla. Můžete mě někdo vysvětlit, jak k tomu člověk může z ničeho nic takto dospět?

Mám ji dále prosit, aby se vrátila? Mám se jí dál ozývat a doufat, že se někdy vrátí? Mám dělat, jako že se nic neděje, že to je vlastně OK, že mě takhle „podvedla“ (přitom vnitřně mě strašně moc zklamala)? Mám ji to odpustit, že mě takhle nechala, nebo ji úplně vymazat z paměti? Pořád doufám, že se rozmyslí a jednou se vrátí, ale samozřejmě nevím, jestli ke mně… Myslím ale, že ke mně ne.

Kdyby se jednalo o první vztah, ale rozešel jsem se už několikrát. Toto jsem ale vůbec nečekal, že někdo může takhle zradit a zlomit srdce a zbořit všechny plány. Nemám nikoho, komu bych se svěřil a vybrečel se na rameno. Nevím jak někoho vůbec sbalit, neumím to. Když se to povede, tak to skončí podobně VŽDY. To tady opravdu není nikdo, kdo by mě měl rád?

Do práce chodím jak troska, záliby jsou na dně, s partou, s kterou chodím sednout, tak mě nepoznávají. Už nejsem vůbec ten „starej dobrej“ Radek, který uměl bavit všechny ostatní. Já už opravdu nevím, jak dál. Když píšu tento příběh, určitě vám připadá, že se zde vyhlubuji a machruji, jak jsem dokonalý, ale to já nejsem – snažím se najít chybu, ale nevím, co jsem udělal špatně. Asi si nikdy nikoho nenajdu, ale nechci zůstat sám jak někteří známí, kterým je 40 a jsou sami. Moc bych chtěl někoho, kdo mě má rád a komu na mě bude záležet. Když už jsem si myslel, že to konečně přišlo, dostal jsem se opět na dno. Nezvládám to a myslím, že to nikdy nepřijde.

I když jsem chlap, vytryskly mě už asi 4x slzy. Nestydím se za to, protože mě na ní opravdu záleželo. Nemůžu vymazat z paměti ty chvíle, kdy jsme byli spolu a bylo nám dobře, spaní v objetí… Při psaní těchto řádků mám zase slzy v očích, nedokážu pochopit, jak se někdo dokáže takto zachovat a jestli je vůbec nějaká šance, že by se vrátila a bylo vše jako dřív… Pomozte mi prosím, nemůžu dál, opravdu ne. Děkuji všem.

Není tady

#2 11. 9. 2010 23:28

soave
♥♥-----

Re: "Pozdrav" z Anglie

myslim, ze tam nekoho ma

Není tady

#3 12. 9. 2010 2:23

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Radku, ta Tě zkrátka dostala. Přečti si po sobě cos napsal, zamysli se nad tím, proč to tomu kamarádovi, kterej má svou holku na háku vychází a Tobě ne.
Napíšu Ti SZ

jo jinak, na tuhle se vybodni, někoho tam má, krásných holek je spousta a světe div se, jsou dost často nezadané

Upravil(a) PetrHl (12. 9. 2010 2:24)

Není tady

#4 12. 9. 2010 8:39

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Radku, já si myslím, že takové věci se prostě stávají. Je teď fakt jen na tobě tuhle kapitolu považovat za uzavřenou, neřešit proč, a jestli někoho má či ne, a po jisté době sebelítosti a bolavění, na kterou máš bezesporu nárok (i s těma slzama) jít dál. Ta pravá určitě někde čeká.

Není tady

#5 12. 9. 2010 8:59

soave
♥♥-----

nejde o to, ako sa chova ten chlap k zene ale o to, co ta zena chce. Su zeny, ktore nie su dominantne a su submisivnejsiej povahy - preto su tieto zeny s niekym, kto im dáva řád, potom su dominantne zeny, co su so submisivnymi muzmi a potom su aj take, co maju rady vyrovnane vztahy, kde vyzaduju, aby si sa k nim choval s respektom. Tato asi chce nejakeho, co si viac dupne - takze hladaj si inu. Ale nie hned - daj si pauzu. Nemozes robit nic, len zit svoj zivot, mozno sa ozve, mozno nie. Ver mi poznam

Není tady

#6 12. 9. 2010 13:57

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Že ale opustila někoho, kdo jí má rád a kdo pro ní dělal vše…

Radku, ona je ve věku, kdy si ale tohle nepřipouští. Ona si možná vůbec neuvědomuje, že Ty jsi pro ni udělal "vše". Navíc - třeba je kolem ní víc kluků, kteří kvůli ní udělají "vše" - když píšeš, že má dobrou povahu, dobrou postavu...
Začne si možná nějakého partnera víc vážit klidně... až za 10-15 let. Navíc pokud je trošku kariéristka, tak se jí nedivím, já bych to v nějakých dvaceti pěti udělala taky. Anglie mi taky učarovala - být mladší, určitě bych tam zůstala. Kdysi mě k "návratu" přemlouval jeden jižan - absolutně jsem k jeho dopisům byla hluchá, nic to se mnou tehdy citově nedělalo, přestože jeho fotku mám dodnes schovanou.
S tím nic neuděláš, prostě to tak je. Každá doba v tom našem životě nese to svoje.
A Petr má pravdu: hezkých a prima holek tady je...

Mimochodem, nerozumím téhle Tvé větě: domluvil jsem se, že půjdu do té nejvzdálenější (pobočky) a odstěhuji se od nás pryč.
Nebyla to náhodou zase Tvoje "Anglie"?

Upravil(a) Tercila (12. 9. 2010 13:59)

Není tady

#7 12. 9. 2010 18:12

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tak nezoufej, vždycky je na tom líp ten, kdo miluje méně ! Určitě si tam někoho našla. Co já znám, tak všechny holky, co tam šly, si tam někoho našly a když už to nebyl běloch, tak aspoň černocha nebo nějakého míšence. No a z ostudy pak nejezdí už domů. Je fakt, že se mají líp ekonomicky! Přej jí to a zapomeň !

Není tady

#8 12. 9. 2010 21:57

Radek704
♥♥-----

Ahojte, zkusím postupně odpovědět. Bohužel se to asi stává, ale neočekával jsem to, že po tak krásným období, kdy jsme byli spolu a kdy mě tvrdila, jak mě má ráda a že se těší až tady bude na party, výlety atd… Také si myslím (i když to samozřejmě popřela), že tam někoho má, protože pořád jezdila za babičkami, kamarády… Když odjela, s nikým se neloučila (chtěla se vrátit), takže jí to nevěřím. Pochybuji, že by se člověk toho všeho jen tak vzdal. Proto se aspoň v mysli trochu utěšuji, že mě asi podvedla a nestojí mě za to. 

Povzbudila mě, když napsala „Když jsem odjížděla, tak jsem samozřejmě myslela, že se vrátím. Teď už ale ne.“ O obligátním „budeme kamarádi“ se nemusím zmiňovat. Dostala mě také, že když jsem jí napsal, že je to podle mě od ní dost sprosté a hnusné, tak napsala, že se urazila. Nemyslíte, že víc uražený bych měl být já? Ještě jsem se včera shodil, že jsem jí napal sms, aby mě ta slova odpustila (spíš pro můj klid v duši), stejně se (nečekaně) neozvala. Myslím, že to nemá cenu ji dál psát, že? Stejně nevím, jestli bych jí to odpustil (i když asi ano, mám ji stále rád).

Ad Tercila: Asi trošku kariéristka byla, to jo. Jestli chápu dobře, tak s ní souhlasíš, co udělala? Mě to přijde ubohé a hnusné, navíc to udělat tímto stylem. Tou pobočkou jsem myslel, že se odstěhuji od nás do Prahy (pobočka je kousek od Prahy). Byl jsem ale ochotný dát výpověď a jet do Anglie. Vzdal bych se tak snu, který si chci splnit (a možná se to časem povede), ale asi bych tam odjel.

Prostě je pryč a už se s ní asi nikdy neuvidím. Mě to ale strašně bolí, že někdo tak blízký toto dokázal udělat. Je vůbec nějaká „spravedlnost“, že se to lidem, co toto udělají nebo jsou nevěrní, třeba vymstí? Zatím mě přijde, že se to vymstilo, ale bohužel těm, co za to nemůžou – a takových je tady mnoho.

Naštěstí mám ještě několik zálib, na které se soustředím, navíc v jedné z nich (píší opět sobecky, ale aspoň něco mě trochu hřeje) jsem i docela známý a mnoho lidí se ptá, kde informace sháním a jak to dávám dohromady (omlouvám se, ale nebudu psát, o co jde). V práci mě naštěstí baví se učit nové věci a tak aspoň něco, co mě těší, když pochopím další souvislosti. Bohužel ale v osobním životě je to utrpení, které nevím, kdy skončí.

Děkuji všem za podporu, ale mám obavy, že už nikoho nepotkám, kdo by byl ochotný se mnou žít. Navíc když už to tolikrát nevyšlo… Dnes jsem byl pomáhat kamarádovi, abych se trochu odreagoval, ale když vidím, jak má krásný vztah (jeho druhá holka), rekonstruovaný dům, čekají kluka, tak jsem se měl co držet, abych se nesložil a neměl zase slzy v očích... Nevěřím si a nevím, kde bych mohl na někoho normálního narazit. Stále mě to strašně rve srdce, samozřejmě ve fázích, někdy bych to fakt nejradši všechno zabalil. V žádném případě nechci skončit sám a chci tu pravou najít (to jsem si myslel, že ji už mám), v kraji duše tomu stále věřím, že se někdo objeví, ale po tomto stále méně a méně…

Není tady

#9 12. 9. 2010 22:30

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Radku, myslím, že nemáš důvod házet flintu do žita. Podle mě jsi normální kluk a ne žádný opuštěný chudinka.

A co dělat teď. když se Ti dělat nic nechce?

Zhodnoť si svoje klady a za čas se z toho vyhrabeš. Můžeš další rok dva tři skuhrat a litovat se, můžeš lítat po psychodoktorech, cpát se medikamenty, zoufale hledat partnerku, na kterou se budeš chtít okamžitě pověsit, začít pít, fetovat, obviňovat  sebe, ji, okolí, vykašlat se na práci a tím ji ztratit, nebo si můžeš říct - potkal mě rozchod, škoda, ale věšet se kvůli tomu nebudu. Teď si pracovně dodělám to či ono, zajedu se podívat tam či onam, doma si zvelebím to a tamto, vrhnu se na koníčky, na které jsem měl teď málo času, zkrátka využiju tenhle čas ne k tomu, abych se nimral v tom, co bylo, ale abych se odrazil ode dna, kam mě smutek stahuje. Je to normální, že mi je ouvej, ale ono to jistě jednou přejde.

Tvá slečna na váš vztah změnila názor. Dneska se mnou nebudeš souhlasit, ale lépe, když to udělala nyní, než aby s Tebou žila a myslela na jiného, nebo  na to, že by s Tebou nejradši nebyla a neví, jak to udělat, pořídila si s Tebou jedno dvě děti a odešla s nimi, nebo Ti je nechala kompletně na krku, Tvá slečna změnila názor, možná sama, možná jí k tomu někdo dopomohl, každopádně ač je to nemilé...MĚLA NA TO PRÁVO...každý má právo si vybrat, s kým chce a nebo nechce být....nedá se nic dělat, může to znít hrozně, když se nás to bezprostředně týká, ale pro Tebe je to šance mít někoho lepšího....takže hlavu vzhůru, život nekončí!

Není tady

#10 13. 9. 2010 9:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Neviem, koľko máte rokov, ale vo všeobecnosti je asi dobre niečo zažiť, spoznávať nové kultúry, nových ľudí, overiť si svoje sily a splniť si aspoň čiastočne pracovné ambície, než človek "zahniezdi".  Ak už máš hniezdiace pudy, tak viac ako postavu by som si na tvojom mietse nabudúce postrážil(a), ČO vlastne tvoja drahá chce a KEDY. Inými slovami: dôležitejšie ako čokoľvek iné je, či chcete V DANEJ CHVÍLI obaja to isté. Ak chce jeden cestovať a druhý mať IHNEĎ hordu detí, tak si títo dvaja nebudú rozhumeiť, aj keď inak by mohli byť ako stvorení pre seba. Tak to proste je.  U vás sa možno zdalo, že chcete to isté, ale dievčina zmenila názor; čo je iste nemilé a bolestivé, ale hnusom ani zradou by som to nenazvala. Zaráža ma, že ani nechce, aby si prípadne za ňou prišiel, ale ak má v pláne cestovať(prípadne iné plány wink ), tak to aj chápem. Anyway, zabudni na ňu, sústreď sa na seba a najbližšej Slečny Úžasnej sa nezabudni spýtať, aké má plány a v akom časovom horizonte. Nepochybujem, že sa ti ešte podarí nájsť si k sebe dievčinu na rovnocenný vzťah a mať peknú rodinku. Nikdy nie je neskoro začať stolt . Veľa šťastia.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#11 13. 9. 2010 10:37

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Radek704 napsal(a):

....Ještě jsem se včera shodil, že jsem jí napal sms, aby mě ta slova odpustila (spíš pro můj klid v duši), stejně se (nečekaně) neozvala. Myslím, že to nemá cenu ji dál psát, že? Stejně nevím, jestli bych jí to odpustil (i když asi ano, mám ji stále rád).

Ne, cenu to nemá. A samozřejmě že bys jí to odpustil.

Není tady

#12 13. 9. 2010 11:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

vždy jsem se snažil dělat pro ni první poslední a jen to nejlepší... Kdyby se jednalo o první vztah, ale rozešel jsem se už několikrát... Nemyslíte, že víc uražený bych měl být já?
Byť vytržené z kontextu, ale tyhle věty podle mě mají svou logiku.
Někdy je lepší se o to první poslední zas tak nesnažit...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#13 13. 9. 2010 13:32

soave
♥♥-----

nepis jej, jedine co by sa stalo je to, ze by si sa jej zhnusil. Snaz sa aspon, aby sa ona mohla pozriet spat a olutovat, ze ta opustila. A neboj, aj moj ex mi vycital, ze som k nemu zla a ze to ma tazke a ze mu zelam iba to najhorsie. Ak sa ludia takto rozidu, vzdy maju pocit, ze su v prave a ze to musia urobit lebo je to spravne. Su velmi sebecki - prave preto si myslim, ze niekoho ma, pretoze ma este voci tebe vycitky. Je to krava, kasli na to. Ja som to nevydrzala zase som napisala sms a citim sa teda hrozne. Niekoho si najdes, o to sa nebojim, len myslim, ze do toho nepojdes po hlave, ale budes rezervovanejsi. Ale ani to nie je na skodu

Není tady

#14 13. 9. 2010 16:53

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Radek: Ad Tercila: Asi trošku kariéristka byla, to jo. Jestli chápu dobře, tak s ní souhlasíš, co udělala? Mě to přijde ubohé a hnusné, navíc to udělat tímto stylem.

Radku, a Ty určitě v budoucnu zůstaneš žít nadosmrti s nějakou holkou, když ji přestaneš mít rád? Jen proto, aby jí to nepřipadalo hnusné a ubohé? Ale jdi Ty - tomu přece sám nevěříš wink. Můžeme si všichni myslet, že kdyby za Tebou přišla, poprosila Tě o odpuštění a že už dál ve vašem vztahu nemůže, připadalo by Ti to férovější a ne tak "hnusné", jak to udělala.... Ale život je opravdu pestrý a lidi různí. S tím nic nenaděláš. Ostatně - ještě nakonec přijdeš na to, že ta uboze a hnusně se chovající holka Ti ani nechybí wink.
Přijmi fakt, že tě nemilovala tak, jako Ty ji, a bude to pro Tebe jednodušší. To se stává a nemůžeš za to nikoho vinit, že k Tobě necítí zrovna nemlich to samé, co Ty k němu.

Radek: Tou pobočkou jsem myslel, že se odstěhuji od nás do Prahy (pobočka je kousek od Prahy). Byl jsem ale ochotný dát výpověď a jet do Anglie. Vzdal bych se tak snu, který si chci splnit (a možná se to časem povede), ale asi bych tam odjel.

Ten podmiňovací způsob se čte hezky wink.
Bude líp, to přebolí, uvidíš.

Není tady

#15 13. 9. 2010 16:58

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Radek: Nemyslíte, že víc uražený bych měl být já?

A tohle si tedy vůbec nemyslím. Ty bys měl být rád, že ta holka poznala, že s Tebou by jí asi dobře nebylo a sama vztah ukončila. Protože kdybyste v něm setrvávali, časem byste řešili možná daleko horší věci. Oba.

Radek: Je vůbec nějaká „spravedlnost“, že se to lidem, co toto udělají nebo jsou nevěrní, třeba vymstí?

A podívejme, podívejme - té, pro kterou bys chtěl dělat první, poslední, přeješ nějakou mstu? va Takže když nebude po Tvém, tak nastupují myšlenky na mstu? Hmmmmmmmmm.... wink

Upravil(a) Tercila (13. 9. 2010 17:04)

Není tady

#16 13. 9. 2010 18:03

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Radku, chápu, že se v tobě mísí emoce jako láska, nenávist, zlost, atd atd....
Rozhodně bych ji už nekontaktovala. Není dobré, když jsi ochotný jednomu člověku obětovat absolutně všechno...co by ti pak zbylo pro tebe samotného? Nic.
Já si před třemi lety prošla něčím podobným. Bylo mi 24, od přítele jsem se odstěhovala, ale pořád jsme byli tak nějak v kontaktu, v práci mě to už nebavilo a ve škole taky ne, tak jsem odjela pracovat do Skotska. Také jsem na začátku trvrdila, že za 3 měsíce jsem doma, ale po už po pár týdnech jsem věděla, že se domů vrátit tak brzy nechci. Prostě se mi tam zalíbilo. A taky jsem se tam zamilovala. Můj expřítel rovněž doufal, že nám můj odjezd pomůže a najdeme k sobě zase cestu, ale bohužel. Zavolala jsem mu, vysvětlila situaci a ten náš vztah nevztah nadobro ukončila.
Rok na to jsem si prošla tím stejným, ale z druhé strany. Není to žádný med. Takže tě chápu. Ale zpětně jsem ráda za to, že jsme se rozešli a já díky tomu jsem teď tam, kde jsem stolt

Není tady

#17 14. 9. 2010 22:34

Radek704
♥♥-----

Ahojte, moc vám všem děkuji za podporu. Už je to trošku lepší, ale občas mě to „chytne“. Nedá se na ty měsíce jen tak zapomenout, i když už to pomalu házím za hlavu a snažím se na to nevzpomínat. Cítím ale strašnou samotu a takovou nechuť něco dělat, někam chodit, něco vymýšlet: Všechny plány, co jsem měl, se zbortili, teď se nemůžu rozhodnout, jestli mám jít do té vzdálené pobočky do úplného neznáma, nebo jít do té bližší a dojíždět domů.

Ad Tercila: podmiňovací způsob jsem použil, protože přítomný a minulý už nenastane:-( Zase jsme se nepochopili Nemyslel jsem to jako mstu. Ale spíš by mě zajímalo, co se jí honí hlavou a jestli toho třeba nelituje. Tou „mstou“ jsem myslel, že třeba bude přemýšlet, jak se mám, co dělám, bude jí to pořád vrtat v hlavě a že toho časem třeba zalituje.

Ad Sandra: to mě moc mrzí, žes zažila něco podobného. Jenže u mě to bylo trošku jinak, loučili jsme se s tím, že všechno perfektně klapalo, bylo to v pohodě, po příjezdu byly domluvené nějaké akce atd. Nic nenaznačovala, že by se jí nelíbilo. X-krát jsem jí říkal, ať řekne, co se jí nelíbí. Že je konec mě oznámila přes Skype a ani se nenamáhala mě zavolat. NEDALA MĚ VŮBEC ŽÁDNOU ŠANCI. A co mě nejvíc štve a považuji za podraz, je, že o tom věděla od srpna, že tam zůstane a měsíc mě psala jen tak z milosti, jak mě má ráda, jak se těší atd. Za ten měsíc jsem nikam nejezdil ani nechodil, (věnoval jsem se akorát kamarádům a jezdil jim pomáhat) taky i kvůli tomu, aby mě zbyly prachy na to, abychom si udělali výlet spolu, až dojede. Toto mě dost naštvalo a i když ji mám stále rád, tímto si to dost „sundala“ a kvůli tomu si jí přestávám vážit, že to nedokázala říct na rovinu hned a dělala ze mě blbce.

Jenže ona má výhodu, že je pěkná, usměvavá, sympatická, dokáže zaujmout a najde si hned někoho jiného. Jenže já takový nejsem, nedokážu zaujmout, o tom, že by na mě holky letěly vůbec nemůže být řeč. Po tolika pokusech si opravdu nevěřím, že bych někoho mohl najít. Nevím vůbec kde někoho hledat, nejsem atraktivní, zaměstnáním už vůbec ne. Nikdo lepší už nebude (ona byla pro mě ideál), jestli vůbec ještě někdo bude. Navíc po této zkušenosti, nevím, jestli mám někam chodit, být doma.

Nejsem takový, abych byl zlý, ale asi začnu na všechno kašlat, s holkama si „hrát“, podvádět. Jenže mě je to strašně protivné a nechci to dělat. Ale asi to má úspěch!? Ve skrytu duše věřím, že se to jednou povede, ale potřeboval bych i trochu štěstí. Čím jsem starší, tím míň tomu věřím. Ten negativismus asi holky vycítí, že? Co vás vlastně na klukovi nejvíc zaujme, když ho vidíte poprvé (postava, oblečení, vyjadřování, že je zábavný…)?

Ještě jednou děkuji

Není tady

#18 14. 9. 2010 22:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Radku, není Ti 18. Kdy už chceš pochopit, že když se mi přestaneš líbit, když mi z nějakého důvodu přestaneš chybět atd., tak prostě nemá cenu "dávat šance"? Šance čemu? Že se příští týden líp vyspím a líbit se mi zase začneš? Ale jdi.... neutral
Exisují páry, které spolu šťastné nejsou, a existují páry, které jsou spolu rády. Ty jsi teď zažil ten první případ, tak poděkuj osudu, že jsi s tou holkou mohl prožít pár hezkých chvil, nadechni se a rozhlídni se kolem sebe - bude líp, neboj se.

A že se zbortily plány? Tak to se Ti bude stávat v průběhu života často, na to se spolehni smile.

Upravil(a) Tercila (14. 9. 2010 22:45)

Není tady

#19 15. 9. 2010 1:06

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Radek704 napsal(a):

...Jenže ona má výhodu, že je pěkná, usměvavá, sympatická, dokáže zaujmout a najde si hned někoho jiného. Jenže já takový nejsem, nedokážu zaujmout, o tom, že by na mě holky letěly vůbec nemůže být řeč. Po tolika pokusech si opravdu nevěřím, že bych někoho mohl najít. Nevím vůbec kde někoho hledat, nejsem atraktivní, zaměstnáním už vůbec ne. Nikdo lepší už nebude (ona byla pro mě ideál), jestli vůbec ještě někdo bude. Navíc po této zkušenosti, nevím, jestli mám někam chodit, být doma.
Nejsem takový, abych byl zlý, ale asi začnu na všechno kašlat, s holkama si „hrát“, podvádět. Jenže mě je to strašně protivné a nechci to dělat. Ale asi to má úspěch!? Ve skrytu duše věřím, že se to jednou povede, ale potřeboval bych i trochu štěstí. Čím jsem starší, tím míň tomu věřím. Ten negativismus asi holky vycítí, že? Co vás vlastně na klukovi nejvíc zaujme, když ho vidíte poprvé (postava, oblečení, vyjadřování, že je zábavný…)?

Ještě jednou děkuji

Radku, vim že se mi to radí, ale přestaň pořád řešit jí - asi každej jsme řešili toho kdo si dovolil nás opustit. A čím dřív ji dokážeš pochopit a odpustit, necháš ji jít, tím dřív z toho budeš venku.
Jak můžeš tvrdit, že nedokážeš zaujmout? Ty vidíš babám do hlavy? To je hloupost, každý v sobě má něco čim dovede zaujmout. Ty přece máš co nabídnout, jsi dobrej ve spoustě věcí - určitě dovedeš být pozornej, milej, chováš se k ženě jako k ženě a ne kusu nábytku, dovedeš spoustu věcí zařídit, tak netvrď, že nejsi atraktivní.
Ona jako byla ideál? A jaks na to přišel? Asi sotva když udělala co udělala. Věř mi, že v životě ještě potkáš mnohem lepší baby.
Holky nepodváděj, ani netahej za nos, z toho se líp cítit nebudeš, spíš mnohem hůř.
Pokus se myslet víc na svoje dobro než na to jejich. Žiješ hlavně sám pro sebe

Upravil(a) PetrHl (15. 9. 2010 1:08)

Není tady

#20 15. 9. 2010 20:53

Radek704
♥♥-----

Ad Tercila a PetrHl: Děkuji vám za rady. Abych řekl pravdu, po tom co jsem si přečetl vaše příspěvky, mě to nějak omrzelo být naštvaný a už je to daleko lepší. Je pravda, že toto by „ideální“ holka neudělala. Už jsem to pustil za hlavu, ale pořád cítím, jak to bolí - ale snažím se na to nemyslet. Je to ale dost těžké, chtěl bych se k někomu přitulit a spát s ní v noci, užít si procházky, večeři… Jenž bohužel nikdo takový není a kamarádi jsou všichni zadaní, takže nikam nechodí a já jsem na to sám. A to je kámen úrazu, seznámil bych se rád, ale nemám kde. Ale snažím se dívat dopředu, pořád však ve mně hlodá otázka, jestli se to někdy povede… Bude prostě muset, sám nezůstanu!

Není tady

#21 15. 9. 2010 22:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

ale pořád cítím, jak to bolí

Radku, nic se neboj, to je přece úplně normální a prožil si to určitě každý (i několikrát).
A že se nemůžeš seznámit? Co je to za blábol? smile "Z nouze" rozklikni nějakou seznamku a časem uvidíš.
A ještě bys měl přehodnotit svoje hodnocení smile. Nesmírně se snižuješ.
Nicméně Tvoje poslední věta vypadá optimisticky, tak Ti držíme palce smile.

Není tady

#22 16. 9. 2010 10:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Radku, hlavne nečakaj, že ti nejaká baba "sama yvrastie" doma v obývačke. big_smile Mal by si, keď už budeš cítiť, že naozaj chceš niekoho mať - nielen natruc JEJ - chodiť viac medzi ľudí, násjť si koníčka, kde sa ľudia stretávajú, navštevovať známych(trebárs si násjť nových) a byť otvorený, ale nie kŕčovito čakať. A ideál - no, ako by som to. Ak kladieš veľký dôraz na výzor dievčaťa a trváš na "svojom type", tak sa môže stať, že nepostrehneš charakterové vady. Sama som mala "môj typ chlapa" - hoci to nebývali klasickí krásavci, to určite nie - ale momentálna láska je skoro opak tohto typu. Zato sa s ním od začiatku cítim výborne, rozumieme si, vieme prekecať celé hodiny, nasmejeme sa, nehádame sa... a klape to aj po fyzickej stránke. Proste som sa musela oslobodiť od vlastných stereotypov a nastavení v hlave stolt a výsledok stojí za to. (Toto je len taká malá úvaha o "Slečne ideálnej" alebo "Pánu ideálnom".

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#23 16. 9. 2010 21:26

Radek704
♥♥-----

Ad Tercila a Selima:

Neumím se seznámit, podle mě jsem trapný a holky odpuzuji. Kéž by to nebyla pravda, ale mě to tak připadne. Jde teď o to, jak mě ten optimizmus zůstane dál. Já nevím, ale na seznamky přes net moc nevěřím, stejně nikdo neodepíše, nebo se nechce nakonec sejít, je to takový divný. Seznámit se někde osobně mě přijde přirozenější. Jenže jsme zase u toho, KDE… Určitě to chce někam zajít, ale už jsem se „odnaučil“, anebo když někam chodím, je to spíš s chlapama. Školu jsem dodělal, v práci žádný holky nejsou… Jsem v pasti.

Nejde o to, jak někdo vypadá, ale je samozřejmě „něco navíc“. Bohužel ta bývalá se mě líbila a povahově byla taky v pohodě (i když o tom začínám samozřejmě pochybovat). Já bych chtěl hrozně někoho mít a je jedno, ja bude vypadat, ale aby mě měla ráda... pak začít něco trochu plánovat, teď jsem se zase vrátil domů, stereotyp, prostě o ničem. Nevím, jestli se mám někam odstěhovat, nebo ne… Jenže jinde zase nikoho neznám. Pořád na to musím myslet, ale nevím, co mám vymyslet.

Děkuji za podporu, mějte se!

Není tady

#24 17. 9. 2010 6:00

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Radek704 napsal(a):

Já bych chtěl hrozně někoho mít a je jedno, ja bude vypadat, ale aby mě měla ráda...

Radku, pozor na přání, mohla by se splnit! smile

Upravil(a) Daphné (17. 9. 2010 6:00)

Není tady

#25 17. 9. 2010 7:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

podle mě jsem trapný a holky odpuzuji
No, pokud vysíláš podobné signály, tak se buď neseznámíš vůbec, nebo budeš "odloven" nějakou podobnou zoufalkou - což zřejmě není to, co by sis přál.
Určitě to chce někam zajít, ale už jsem se „odnaučil“, anebo když někam chodím, je to spíš s chlapama.
Některé dovednosti se nezapomínají - to máš jako s plaváním. Vyraž a zkus... nakonec i s kamarády můžete navštívít i jiné, než pánské teritorium, že. Myslím tím, že přijatelná slečna se spíš objeví třeba na plavečáku, než na pivě :-)
Já bych chtěl hrozně někoho mít a je jedno, ja bude vypadat, ale aby mě měla ráda...
Bohové trestají splněním přání...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí