6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moná by bylo lepí zkusit napřed ten sport:-)))
Není tady
Já mám jeden "pěkný" záitek spojený s hubnutím.. Nikdy jsem váhou netrpěla a do doby kdy přila puberta. To u jsem nebyla hubená ale taková ta oplácaná ale ne tlustá. Vichni si mě samozřejmě dobírali jak jsem přibrala, jak se mi zvětila prsa a boky atd.. Větinou to nebyly pěkně poznámky a nejčastěji jsem je slýchávala od příbuzných. Samozřejmě se mě to vdycky dotklo a tak jsem se pustila do diety kdy mi bylo asi kolem sedmnácti. Jedla jsem pravidelně, malé porce, a zdravě.. Jeliko jsem ale byla ubytovaná na internátě a ve kolní jídelně vařili to co dieta nedovolovala take jsem obědvala pokadé salát.. a krásně jsem hubla a do roka jsem byla tíhlounká.. ale ne hubená (prsa mi zůstala take jsem měla tíhlou rajcovní postavu, jak jsem pak často slýchávala).. no a jednoho dne mě začalo nesnesitelně bolet břicho a byla jsem převezena do nemocnice a operována.. nechci to tu rozebírat protoe na to nemám příjemné vzpomínky. v nemocnici jsem si vytrpěla měsíc a zhubla tam jetě víc. Po proputění jsem obdrela seznam potravin které mohu jíst a které ne a musela jsem začít znovu normálně jíst a hlavně mít denně teplý oběd! Od té doby jsem zase přibrala a jsem zase oplácaná ale spokojená.. dalí dieta mi za to utrpení váně nestojí
Není tady
Jancaaa napsal(a):
ahojte je mi 22 a za poslední 2 měsíce jsem přibrala 8kg.Nevím čím to asi proto e trpím jojo efektem a taky e mám poslední dobou gynekologické problémy které mi nepřidávají take z toho trpím depresema.Nemám kamarádku která by semnou chodila do posilovny nebo na nějaké cvičení a sama se nějak nechci drát do něčeho.tak prosím o radu a zkuenosti.
Jančo, bere antidepresiva? Po těch se větinou spoutí "ravá".
Není tady
To je přece hloupost - omezit jídlo a zvýit aktivitu. Ve to končí únavou a vyčerpaností a ve je bez efektu. První týdny sice člověk shodí pár kilo, ale pak se hubnutí zastaví. Tudy cesta nevede..
Není tady
Jeden přípravek na hubnutí,které obsahuje ovoce acai jsem měla teď monost vyzkouet,je toho plný net,jak to funguje,zázrak,skoro u kadého emailu je po straně reklama.Tak moje tetička si to za drahé peníze objednala,i kdy podle mého názoru je akorát,jenom má někde něčeho více a jinde méně,skoro nejí,jen jogurty,zeleninu,maso skoro vůbec.Jenome se dočetla,e tento přípravek obsahuje i kofein a to ona nesmí,tak mi je vnutila,e jinak to vyhodí do popelnice a já e ted hubnu.Od začátku roku jsem měla u 5 kilo dole a po tomhle přípravku jsem 3 kila nabrala zpátky.Dostala jsem nezřízenou chu na cokoliv,hlavně na sladký a to jsem u před tím vůbec neměla.Take jsem to hodila do popelnice já a konečně se mi zase váha hnula směrem dolů.Take já tomu nevěřím,na mě to má obrácené účinky.
Není tady
Taky nevěřím na ty "zaručeně přírodní" prostředky pro hubnutí. Nakonec se ukáe, e jsou k ničemu a jetě člověk zjistí, e jsou kvůli trvanlivosti plné E-ček. Natěstí začíná přibývat těch, kdo se vydali normální cestou. Stačí zadat do Googlu "hubnutí běně dostupnými potravinami" a je to. Nejde o ádné krátkodobé sebetýrání hladem jako u diet, ale o pozvolnou změnu ivotního stylu. A hlavně bez hladovění. A opravdu to funguje...
Není tady
Pokud máte váhu která potřebuje pár kilíček schodit , zhubnete velice dobře a pokud vytrváte nikdy se vám to nevrátí. Já mám voperovanou bandá aludku ale má váha byla extrémní. Tak e ta rada: Jíst po 3 hodinách polovic toho co si normálně dáváte, hooodně pít . Omezit sladké a věřte e to za pár týdnů poletí. Mozek toti přestane dávat pokyny k ukládání protoe bude vědět, e za 3 hodiny zase dostane jídlo. Fakt to funguje.
J.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Jeden přípravek na hubnutí,které obsahuje ovoce acai jsem měla teď monost vyzkouet,je toho plný net,jak to funguje,zázrak,skoro u kadého emailu je po straně reklama.Tak moje tetička si to za drahé peníze objednala,i kdy podle mého názoru je akorát,jenom má někde něčeho více a jinde méně,skoro nejí,jen jogurty,zeleninu,maso skoro vůbec.Jenome se dočetla,e tento přípravek obsahuje i kofein a to ona nesmí,tak mi je vnutila,e jinak to vyhodí do popelnice a já e ted hubnu.Od začátku roku jsem měla u 5 kilo dole a po tomhle přípravku jsem 3 kila nabrala zpátky.Dostala jsem nezřízenou chu na cokoliv,hlavně na sladký a to jsem u před tím vůbec neměla.Take jsem to hodila do popelnice já a konečně se mi zase váha hnula směrem dolů.Take já tomu nevěřím,na mě to má obrácené účinky.
Ivčo, to je jen reklamní trik - acaí je ovoce, které je zpopularizované tím, e se k nám začíná dováet, ale neobsahuje látky, které by hubnutí přímo podporovaly...
Není tady
příspěvek upraven, SPAM a reklama
Upravil(a) mala.popelka (11. 7. 2012 20:19)
Není tady
Ahoj, nyní jsem četla o novém revolučním nápoji na hubnutí Aspire. Kombinuje L Carnitin, Kofein a guaranu, co by ve mělo ke sníení hmotnosti přispívat. Slibuje spálení a 200 kcal, tak by to mohlo fungovat. Nemáte s tím někdo zkuenost? www.aspirenapoj.cz
Není tady
Ahoj,
já tedy obecně v podstatě nevěřím ádným zázračným prostředkům na zhubnutí. Podle mě je to o tom pravidelně se hýbat a taky jíst zdravé jídlo v přiměřeném mnoství alespoň 5x denně, ovoce, zeleninu, celozrnné pečivo, atd. Kombinací toho nastartovat metabolismus. V podstatě souhlasím s názory dietologů z pořadu Jste to co jíte. Jen moná bych věřila pivovarským kvasnicím, třeba v Pangaminu, který ten metabolismus pomůou zrychlit a jsou přírodní. Brala je ségra a pomohlo to. Ale lo mj. o to, e fakt změnila ten jídelníček a začala se x týdně hýbat.
Kamila
Není tady
Souhlasím, ádné zázračné drinky, metody, pilule, atd. Prostě jíst zdravě, často, pravidelně. Pangamin taky znám, brala jsem jako malá a teď znovu...:-)
Není tady
ádný zázračný pilulky toti ani neexistují, jediné co dokáí je v krátké době tělo odvodnit.tzn e v rychle zhubnete na váze, ale jen tím, e ztratíte vodu tot ve. Správná cesta vede ke stravě a pohybu samozřejmě Nemám čas a ani nechi si připravovat 5x denně jídlo, take jsem se úchylila pro mě k nejlepí volbě a to fitness food menu - jídlo mi dovezou a domů
Není tady
Doporučuji sledovat tuto stránku http://www.cviceni.tode.cz myslím e si zde kadá najde to své.
Není tady
Jednoduchý trik na ploché břicho. Zdarma poradíme jak na to, stačí vyplnit ádost o dalí informace.
nepovolená reklama
Upravil(a) tina (3. 4. 2013 22:35)
Není tady
ahoj zkus se obrátit na nutričního poradce/kyni, mě se díky ní podařilo zhubnout 7kg
Není tady
já chodím na konzultace do www.nutrizone.cz zatím vechno vypadá v pohode, doufám e se mi to co najdřív ukáe i na postavě a jinak supr prostředí
Není tady
Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo vyzkouel a má zkuenosti s krabičkovou stravou? Já jsem si ji objednala na měsíc květen od firmy Harmonyservis.cz a jsem zvědavá, jak to bude vypadat. Jestli bude jídlo chutné, jestli mi budou stačit jejich dávky a jak to bude po tom měsíci vypadat s váhou. Já mám největí problém se způsobem stravování, moc to neřeím a nepřijde mi ani divné, e přes den moc jídla nestíhám a večer toho sním více. Proto si od krabičkové stravy slibuji hlavně zlepení tohoto.
Není tady
Já vdycky radím dukanovu dietu. Mám o ní doma dvě knihy, jedna je Dukanova dieta - jak rychle a přitom trvale zhubnout a druhá je Dukanova dieta ve 350 receptech. Díky temhle knihám jsem dokázala pořádně zhubnout a jsem spokojená... ádný jojo efekt ani nic podobného... a navíc v té kuchařce je plno dobrých receptů... není to o hladovění, tahle dieta je asi vůbec nejlepí
Není tady
Morsie napsal(a):
Já vdycky radím dukanovu dietu. Mám o ní doma dvě knihy, jedna je Dukanova dieta - jak rychle a přitom trvale zhubnout a druhá je Dukanova dieta ve 350 receptech. Díky temhle knihám jsem dokázala pořádně zhubnout a jsem spokojená... ádný jojo efekt ani nic podobného... a navíc v té kuchařce je plno dobrých receptů... není to o hladovění, tahle dieta je asi vůbec nejlepí
Souhlas. Já po Dukanově dietě zhubla 17 kg a ani to nebolelo. Výhoda je, e mnoství není omezené. A protoe se jí několikráte denně, tak se dá říci, e jsem se projedla k zhubnutí.
Není tady
Děvčata, jak dlouho to vydríte, já jsem dříve taky blbla, různé diety, práky a nevím co jetě. Jenom jsem si rozhodila metabolismus a nakonec jsem byla ráda, e mě dali dohromady. Shodila jsem, ale ne dietou, to se mi kila stejně časem vrátily. Mám poradkyni a je dobrá. Doporučil mi ji můj lékař. Tak drím palce, a nedopadnete tak jako já.
Není tady
Tu Dukanovu dietu jsem drela rok a půl. Je to spíe o změně stylu jak člověk jí.
Není tady
Zajimave je stravovani Rajka Dolecka znameho dietologa ktery se dozil 88 let.Rano se nasnidat k prasknuti,obed 2 knedliky s necim a pak,uz nez pomeranc.Takhle jsem se take stravovala,kdyz jsem chtela zhubnout a je fakt,ze to fungovalo.
Není tady
aj ja sa musím pomaly popozerat po nejakej kvalitnej diete,u to nie je čo to bývalo.Kilá sa ma dria ako kliet.
Není tady
Jančo, promiň, e ti to takhle musím říci, ale pokud chce zhubnout 8 kilo, bude muset začít chodit do posilovny
Jestli jsi přibrala díky jojo efektu, nejspí má s dietami u nějaké zkuenosti. V tom případě ádné dalí diety nedoporučuji a raději zkus tu posilovnu. 8 kilo není jen tak a bude to docela dřina, ale pomocí diety se ti to asi nepodaří. Teď je to jen na tobě. Jestli to opravdu chce, tak do té posilovny zajde. Proč hubnout pomocí posilování se dočte v tomhle článku: http://www.stronglifts.cz/hubnuti/
Přeji hodně testí , buď trpělivá a nevzdávej to.
Není tady