Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 2. 2012 12:38

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Re: chci zhubnout ale zdravě bez léků.Poraďte

Možná by bylo lepší zkusit napřed ten sport:-)))

Není tady

#27 10. 2. 2012 18:40

atekram
♥------

Já mám jeden "pěkný" zážitek spojený s hubnutím.. Nikdy jsem váhou netrpěla až do doby kdy přišla puberta. To už jsem nebyla hubená ale taková ta oplácaná ale ne tlustá. Všichni si mě samozřejmě dobírali jak jsem přibrala, jak se mi zvětšila prsa a boky atd.. Většinou to nebyly pěkně poznámky a nejčastěji jsem je slýchávala od příbuzných. Samozřejmě se mě to vždycky dotklo a tak jsem se pustila do diety když mi bylo asi kolem sedmnácti. Jedla jsem pravidelně, malé porce, a zdravě.. Jelikož jsem ale byla ubytovaná na internátě a ve školní jídelně vařili to co dieta nedovolovala takže jsem obědvala pokaždé salát.. a krásně jsem hubla a do roka jsem byla štíhlounká.. ale ne hubená (prsa mi zůstala takže jsem měla štíhlou rajcovní postavu, jak jsem pak často slýchávala).. no a jednoho dne mě začalo nesnesitelně bolet břicho a byla jsem převezena do nemocnice a operována.. nechci to tu rozebírat protože na to nemám příjemné vzpomínky. v nemocnici jsem si vytrpěla měsíc a zhubla tam ještě víc. Po propuštění jsem obdržela seznam potravin které mohu jíst a které ne a musela jsem začít znovu normálně jíst a hlavně mít denně teplý oběd! Od té doby jsem zase přibrala a jsem zase oplácaná ale spokojená.. další dieta mi za to utrpení vážně nestojí

Není tady

#28 12. 2. 2012 17:35

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Jancaaa napsal(a):

ahojte je mi 22 a za poslední 2 měsíce jsem přibrala 8kg.Nevím čím to asi proto že trpím jojo efektem a taky že mám poslední dobou gynekologické problémy které mi nepřidávají takže z toho trpím depresema.Nemám kamarádku která by semnou chodila do posilovny nebo na nějaké cvičení a sama se nějak nechci drát do něčeho.tak prosím o radu a zkušenosti.

Jančo, bereš antidepresiva? Po těch se většinou spouští "žravá".

Není tady

#29 12. 2. 2012 17:37

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

To je přece hloupost - omezit jídlo a zvýšit aktivitu. Vše to končí únavou a vyčerpaností a vše je bez efektu. První týdny sice člověk shodí pár kilo, ale pak se hubnutí zastaví. Tudy cesta nevede..

Není tady

#30 13. 2. 2012 14:42

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Jeden přípravek na hubnutí,které obsahuje ovoce acai jsem měla teď možnost vyzkoušet,je toho plný net,jak to funguje,zázrak,skoro u každého emailu je po straně reklama.Tak moje tetička si to za drahé peníze objednala,i když podle mého názoru je akorát,jenom má někde něčeho více a jinde méně,skoro nejí,jen jogurty,zeleninu,maso skoro vůbec.Jenomže se dočetla,že tento přípravek obsahuje i kofein a to ona nesmí,tak mi je vnutila,že jinak to vyhodí do popelnice a já že ted hubnu.Od začátku roku jsem měla už 5 kilo dole a po tomhle přípravku jsem 3 kila nabrala zpátky.Dostala jsem nezřízenou chu na cokoliv,hlavně na sladký a to jsem už před tím vůbec neměla.Takže jsem to hodila do popelnice já a konečně se mi zase váha hnula směrem dolů.Takže já tomu nevěřím,na mě to má obrácené účinky.

Není tady

#31 22. 3. 2012 16:02

magda12
♥------

Taky nevěřím na ty "zaručeně přírodní" prostředky pro hubnutí. Nakonec se ukáže, že jsou k ničemu a ještě člověk zjistí, že jsou kvůli trvanlivosti plné E-ček. Naštěstí začíná přibývat těch, kdo se vydali normální cestou. Stačí zadat do Googlu "hubnutí běžně dostupnými potravinami" a je to. Nejde o žádné krátkodobé sebetýrání hladem jako u diet, ale o pozvolnou změnu životního stylu. A hlavně bez hladovění. A opravdu to funguje...

Není tady

#32 24. 3. 2012 14:34

jeanne68
♥------

Pokud máte váhu která potřebuje pár kilíček schodit , zhubnete velice dobře a pokud vytrváte nikdy se vám to nevrátí. Já mám voperovanou bandហžaludku ale má váha byla extrémní. Tak že ta rada: Jíst po 3 hodinách polovic toho co si normálně dáváte, hooodně pít . Omezit sladké a věřte že to za pár týdnů poletí. Mozek totiž přestane dávat pokyny k ukládání protože bude vědět, že za 3 hodiny zase dostane jídlo. Fakt to funguje.
J.

Není tady

#33 14. 5. 2012 9:17

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Ivča K. napsal(a):

Jeden přípravek na hubnutí,které obsahuje ovoce acai jsem měla teď možnost vyzkoušet,je toho plný net,jak to funguje,zázrak,skoro u každého emailu je po straně reklama.Tak moje tetička si to za drahé peníze objednala,i když podle mého názoru je akorát,jenom má někde něčeho více a jinde méně,skoro nejí,jen jogurty,zeleninu,maso skoro vůbec.Jenomže se dočetla,že tento přípravek obsahuje i kofein a to ona nesmí,tak mi je vnutila,že jinak to vyhodí do popelnice a já že ted hubnu.Od začátku roku jsem měla už 5 kilo dole a po tomhle přípravku jsem 3 kila nabrala zpátky.Dostala jsem nezřízenou chu na cokoliv,hlavně na sladký a to jsem už před tím vůbec neměla.Takže jsem to hodila do popelnice já a konečně se mi zase váha hnula směrem dolů.Takže já tomu nevěřím,na mě to má obrácené účinky.

Ivčo, to je jen reklamní trik - acaí je ovoce, které je zpopularizované tím, že se k nám začíná dovážet, ale neobsahuje látky, které by hubnutí přímo podporovaly...

Není tady

#34 11. 7. 2012 12:45

Martinka85
Zablokovaný

příspěvek upraven, SPAM a reklama

Upravil(a) mala.popelka (11. 7. 2012 20:19)

Není tady

#35 27. 7. 2012 15:31

Kamtcha
♥------

Ahoj, nyní jsem četla o novém revolučním nápoji na hubnutí Aspire. Kombinuje L Carnitin, Kofein a guaranu, což by vše mělo ke snížení hmotnosti přispívat. Slibuje spálení až 200 kcal, tak by to mohlo fungovat. Nemáte s tím někdo zkušenost? www.aspirenapoj.cz

Není tady

#36 10. 9. 2012 11:56

horákyně
♥------

Ahoj,
já tedy obecně v podstatě nevěřím žádným zázračným prostředkům na zhubnutí. Podle mě je to o tom pravidelně se hýbat a taky jíst zdravé jídlo v přiměřeném množství alespoň 5x denně, ovoce, zeleninu, celozrnné pečivo, atd. Kombinací toho nastartovat metabolismus. V podstatě souhlasím s názory dietologů z pořadu Jste to co jíte. Jen možná bych věřila pivovarským kvasnicím, třeba v Pangaminu, který ten metabolismus pomůžou zrychlit  a jsou přírodní. Brala je ségra a pomohlo to. Ale šlo mj. o to, že fakt změnila ten jídelníček a začala se šx týdně hýbat.
Kamila

Není tady

#37 17. 9. 2012 12:08

TerezaL
♥------

Souhlasím, žádné zázračné drinky, metody, pilule, atd. Prostě jíst zdravě, často, pravidelně. Pangamin taky znám, brala jsem jako malá a teď znovu...:-)

Není tady

#38 24. 9. 2012 19:40

risinka
♥------

Žádný zázračný pilulky totiž ani neexistují, jediné co dokáží je v krátké době tělo odvodnit.tzn že v rychle zhubnete na váze, ale jen tím, že ztratíte vodu tot vše. Správná cesta vede ke stravě a pohybu samozřejměsmile Nemám čas a ani nechi si připravovat 5x denně jídlo, takže jsem se úchylila pro mě k nejlepší volbě a to fitness food menu - jídlo mi dovezou až domů reta

Není tady

#39 3. 4. 2013 17:39

Adel23
♥------

Doporučuji sledovat tuto stránku http://www.cviceni.tode.cz myslím že si zde každá najde to své.smile

Není tady

#40 3. 4. 2013 18:23

irdol
♥------

Jednoduchý trik na ploché břicho. Zdarma poradíme jak na to, stačí vyplnit žádost o další informace.

nepovolená reklama

Upravil(a) tina (3. 4. 2013 22:35)

Není tady

#41 9. 4. 2013 8:46

Brrouk
Zablokovaný

ahoj zkus se obrátit na nutričního poradce/kyni, mě se díky ní podařilo zhubnout 7kg smile

Není tady

#42 9. 4. 2013 13:43

Mmarta
Zablokovaný

já chodím na konzultace do www.nutrizone.cz zatím všechno vypadá v pohode, doufám že se mi to co najdřív ukáže i na postavě smile a jinak supr prostředí

Není tady

#43 23. 4. 2013 11:14

Jarka3
♥♥-----

Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo vyzkoušel a má zkušenosti s krabičkovou stravou? Já jsem si ji objednala na měsíc květen od firmy Harmonyservis.cz a jsem zvědavá, jak to bude vypadat. Jestli bude jídlo chutné, jestli mi budou stačit jejich dávky a jak to bude po tom měsíci vypadat s váhou. Já mám největší problém se způsobem stravování, moc to neřeším a nepřijde mi ani divné, že přes den moc jídla nestíhám a večer toho sním více. Proto si od krabičkové stravy slibuji hlavně zlepšení tohoto.

Není tady

#44 18. 5. 2013 11:43

Morsie
♥------

Já vždycky radím dukanovu dietu. Mám o ní doma dvě knihy, jedna je Dukanova dieta - jak rychle a přitom trvale zhubnout a druhá je Dukanova dieta ve 350 receptech. Díky temhle knihám jsem dokázala pořádně zhubnout a jsem spokojená... žádný jojo efekt ani nic podobného... a navíc v té kuchařce je plno dobrých receptů... není to o hladovění, tahle dieta je asi vůbec nejlepší smile

Není tady

#45 18. 5. 2013 12:08

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Morsie napsal(a):

Já vždycky radím dukanovu dietu. Mám o ní doma dvě knihy, jedna je Dukanova dieta - jak rychle a přitom trvale zhubnout a druhá je Dukanova dieta ve 350 receptech. Díky temhle knihám jsem dokázala pořádně zhubnout a jsem spokojená... žádný jojo efekt ani nic podobného... a navíc v té kuchařce je plno dobrých receptů... není to o hladovění, tahle dieta je asi vůbec nejlepší smile

Souhlas. Já po Dukanově dietě zhubla 17 kg a ani to nebolelo. Výhoda je, že množství není omezené. A protože se jí několikráte denně, tak se dá říci, že jsem se projedla k zhubnutí.

Není tady

#46 17. 7. 2013 9:03

IvaA
♥------

Děvčata, jak dlouho to vydržíte, já jsem dříve taky blbla, různé diety, prášky a nevím co ještě. Jenom jsem si rozhodila metabolismus a nakonec jsem byla ráda, že mě dali dohromady. Shodila jsem, ale ne dietou, to se mi kila stejně časem vrátily. Mám poradkyni a je dobrá. Doporučil mi ji můj lékař. Tak držím palce, a nedopadnete tak jako já.

Není tady

#47 20. 7. 2013 18:02

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tu Dukanovu dietu jsem držela rok a půl. Je to spíše o změně stylu jak člověk jí.

Není tady

#48 28. 7. 2013 18:23

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zajimave je stravovani Rajka Dolecka znameho dietologa ktery se dozil 88 let.Rano se nasnidat k prasknuti,obed 2 knedliky s necim a pak,uz nez pomeranc.Takhle jsem se take stravovala,kdyz jsem chtela zhubnout a je fakt,ze to fungovalo.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#49 28. 7. 2013 19:49

Adriana70
♥♥♥♥---

aj ja sa musím pomaly popozerat po nejakej kvalitnej diete,už to nie je čo to bývalo.Kilá sa ma držia ako kliešt.

Není tady

#50 14. 11. 2013 11:06

Óňa22
♥------

Jančo, promiň, že ti to takhle musím říci, ale pokud chceš zhubnout 8 kilo, budeš muset začít chodit do posilovny styrka
Jestli jsi přibrala díky jojo efektu, nejspíš mᚠs dietami už nějaké zkušenosti. V tom případě žádné další diety nedoporučuji a raději zkus tu posilovnu. 8 kilo není jen tak a bude to docela dřina, ale pomocí diety se ti to asi nepodaří. Teď je to jen na tobě. Jestli to opravdu chceš, tak do té posilovny zajdeš. Proč hubnout pomocí posilování se dočteš v tomhle článku: http://www.stronglifts.cz/hubnuti/
Přeji hodně štestí smile , buď trpělivá a nevzdávej to.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí