6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte je mi 22 a za poslední 2 měsíce jsem přibrala 8kg.Nevím čím to asi proto e trpím jojo efektem a taky e mám poslední dobou gynekologické problémy které mi nepřidávají take z toho trpím depresema.Nemám kamarádku která by semnou chodila do posilovny nebo na nějaké cvičení a sama se nějak nechci drát do něčeho.tak prosím o radu a zkuenosti.
Není tady
Janca neblbni, ted hlásili, e se budou krutě zvyovat ceny antidepresiv! Nejdříve by ses měla zbavit těch gyn.problémů a pak řeit váhu ! Můe být celá rozhozená a psychika dělá hodně!
Není tady
Jancaa, souhlas s Aneri, určitě se musí vyléčit fyzicky, i psychicky bude pak připravená řeit nějaká kila...a a to bude chtít řeit ve zdravém stylu, můu s čistým svědomím doporučit jídelníček, který se na tobě zdravotně nepodepíe a po kterém kamarádka zhubla za rok 40 kilo - a to podotýkám, ádná únava, dietní obličej - je svěí, vypadá zdravě a moc jí to sluí.
Take:
Pije se dva litry vody denně
Jí se 5 krát denně !
pečivo pouze k snídani, ne bílé, chleba ano - k tomu tvrdé sýry do 30%, unka nebo sýr cottage
svačina: velké jablko nebo jiné ovoce (obsahuje cukry, tak k večeru u ne)
oběd: maso kuřecí nebo krůtí i rybí -- ty jsou nejvodnějí, ale dá se i libové jiné, a 150 gramů porce
POUZE POLOVINA jakékoliv přílohy a druhou polovinu doplnit zeleninou
svačina: bílý jogurt nebo ovocný, ale do 1,5% tuku
večeře: absolutně bez příloh i pečiva, mnoho zeleniny a k tomu zbytek masa od oběda nebo tuňáka zakapat citrónem..
V létě jíst zeleninu pokud mono syrovou, v zimě duenou.
V případě nezvladatelné chuti na čokoládu jedla prý zezačátku i dovolenou kvalitní 70% a víc procentní čokoládu.
U je to dva roky, pořád má velikost 38 ! a u si na to tak zvykla, e jí je dobře takhle - take supr.
Bez posilovny a jakéhokoliv cvičení, běhá kolem dětí a to je prý vechno.
Doporučení bylo od lékařů, jsou v tom jídelníčku vechny potřebné látky, dopad na zdraví je plus.
Chce to vytrvalost, prý se nehubne hned, ale pak se to rozjede v takovém zdravém pomalejím tempu - ale natrvalo, bez léků a jo-jo efektu.
Drím palce a hlavně si nemysli, e tvá hodnota je v tomhle .
Není tady
Pbmedz jedlo a zvý aktivitu: zabeha si môe ís aj sama - alebo si kúp DVD a cvič doma. Vôbec najzdraví pohyb je asi plávanie, a dos spažuje kalórie. A keby si zala niekam na aqua-aerobic alebo tanečky sama, mono si nájde nové kamoky a začne a to bavi.
Není tady
Ahoj holy dneska jsem nahodou narazila na tyto stranky ja bych vam poradila podivejte se na stranky www.kgdolu.estranky.cz. Ja za pul roku zhubla 17kg (85 na 68) a je to u skoro dva roky a stale si vahu drim.
Upravil(a) elfi (29. 11. 2010 21:17)
Není tady
No to bude zase Herb.... nabo Sunk...., také jsem ted naletěla. Paní uměla tak krásně kecat a jakoby chápat, ale nikde nebyla zmínka o koktejlech Oni se ti distributoři nezastaví u vůbec před ničím. Oni by to ji prodali snad i mrtvému, jen aby měli výdělek. Pokud je ena zdravá, ubere na jídle, přidá na pohybu, tak zhubne na 100 %. Jak je nějaká, byt i skrytá nemoc/osteoporoza, infekce typu borelie, chlamydie, metabolická porucha, hormonální porucha..../, začnou se kila nabalovat a pak u nepomůe ani ubrat jídla, ani více pohybu, ale řeit nemoc. Osobně věřím, e vechny plnotíhlé eny i obézní JSOU nemocné! Určitě by kadá ena chtěla být tíhlá. Nevěřím ani, e se dámy přeírají, jak nás napadají doktoři. Vím to podle sebe, tak málo jím /tuky málo, cukry téměř vůbec,cvičit nemůu /a váha stagnuje.
A to se paní nestysděla mi za to, e mě vyzpovídala, co a jak jím si naúčtovat 250,- Kč , dobírka, koktejly a já myslela, e mě trefí lak! Prý mě naučí si sestavovat jídelníček a prd......nic pořádného tam není. Běné info , ta kpozor dámy, před vánocama, at nejste zklamané, jako já !! Cítím to jako podvod, ani na těchto stránkách nemají, JAK a čím, ale u nevěřím ničemu ! koda 2-3 tisíc !!!
Upravil(a) Aneri (8. 12. 2010 17:25)
Není tady
Ponúkajú tam knihu o chudnutí - to nie je nič proti ničomu. Kto chce, kúpi - kto nechce, nekúpi.
Není tady
............................
Upravil(a) IivMila (23. 2. 2011 19:45)
Není tady
Tak já teda poradím a Doporučuji upravit jídelníček a ivotní styll - ale to není ve, take to nejde paualizovat a brát mě hned za slovo. Chce to taky spravit genetiku, protoe díky průmyslu máme poruenou genetiku, která si dělá co chce. Activie to nevyřeí a doktor taky ne, protoe doktoři uvaují jen krátkodobě. Take to chce ubrat tuk, maso a přidat zelené, protoe to funguje.
Není tady
Souhlasím co se týče jídelníčku se světýlkem.
Před třema lety jsem měla 85 kilo (175cm).Říkala jsem si ,e zhubnou nedokáu,e to prostě nejde.Zkouela jsem to několikrát,přítel dnes ji bývalý to vdy komentoval slovy " na to nemá".Pak jsem dostala mocný impuls v podobě rozchodu od mého ex,a radikalně jsem přehodnotila jídelníček,přidala pohyb.Do hubnutí se vrhla se mnou i moje neteř.Začala jsem chodit na cvičení dvakrát,posléze třikrát týdně.Poslední jídlo v est večer,pak u jsem se dojídala ovocem.Odbourala sladké, smaené,tučné.
Za rok to udělalo 17 kilo.Jezdila jsem na kole z práce (25 km),jeliko pracuji v kanceláři,skvěle mi to čistilo hlavu.
Díky kolu jsem se seznámila se svým nynějím přítelem,který je také vánivý "kolista" a sportovec veho druhu.
Take nemám anci vedle něj leet na gauči a tloustnout."Vyenila " jsem obrovského psa,který potřebuje spoustu pohybu,take procházky a procházky. Dnes jsem u na pohybu závislá, a váhu si stále drím.
Chce to i podporu okolí,,rodiny a přátel.A hlavně pevnou vůli a vytrvat.
A hlavní rada? NEKOUKAT NA VÁHU. Protoe to tě srazí zpět,kdy vidí,e se ručička nehýbe.Zato kdy si pak obleče o číslo mení kalhoty, to je pocit!
Není tady
Aneri napsal(a):
No to bude zase Herb.... nabo Sunk...., také jsem ted naletěla. Paní uměla tak krásně kecat a jakoby chápat, ale nikde nebyla zmínka o koktejlech Oni se ti distributoři nezastaví u vůbec před ničím. Oni by to ji prodali snad i mrtvému, jen aby měli výdělek. Pokud je ena zdravá, ubere na jídle, přidá na pohybu, tak zhubne na 100 %. Jak je nějaká, byt i skrytá nemoc/osteoporoza, infekce typu borelie, chlamydie, metabolická porucha, hormonální porucha..../, začnou se kila nabalovat a pak u nepomůe ani ubrat jídla, ani více pohybu, ale řeit nemoc. Osobně věřím, e vechny plnotíhlé eny i obézní JSOU nemocné! Určitě by kadá ena chtěla být tíhlá. Nevěřím ani, e se dámy přeírají, jak nás napadají doktoři. Vím to podle sebe, tak málo jím /tuky málo, cukry téměř vůbec,cvičit nemůu /a váha stagnuje.
A to se paní nestysděla mi za to, e mě vyzpovídala, co a jak jím si naúčtovat 250,- Kč , dobírka, koktejly a já myslela, e mě trefí lak! Prý mě naučí si sestavovat jídelníček a prd......nic pořádného tam není. Běné info , ta kpozor dámy, před vánocama, at nejste zklamané, jako já !! Cítím to jako podvod, ani na těchto stránkách nemají, JAK a čím, ale u nevěřím ničemu ! koda 2-3 tisíc !!!
bohuel a tak jednoduché to není.
Já přibírám hlavně stresem.
Nastoupila jsem na potu, denně 3-4km pěky, těké balíky a za rok ani kilo . :-(
kromě toho , kdy mi měřili tuk atd., tak i byla překvapená, e jsem hodně zavodněná. a nemůu se toho zbavit. nemáte nějaký recept?
Není tady
A kolik má procento vody?
Není tady
Judyna napsal(a):
A kolik má procento vody?
jo tak to nevím, ale vím , e kdy to kontrolovala, tak říkala, e mám přez 10litrů navíc a je to přez polovinu mé nadváhy.
Není tady
Pohyb obyčejně pomůe, ale ne jen jendou do týdne, Jancaaa. Moje vlastní zkuenost. I jako antidepresivum
Není tady
Tafa napsal(a):
Pohyb obyčejně pomůe, ale ne jen jendou do týdne, Jancaaa. Moje vlastní zkuenost. I jako antidepresivum
já ho měla 5* týdně a nic
Není tady
Niekedy to chce "antartova" metabolizmus, inokedy naopak paardoxne torchu kalórií/daulov prida, aby telo nehladovalo a nerobila zásoby tuku. Na rozdiel od Aneri si nymslím, e by vetky eny boli rovnaké a mali rovnaké problémy (ani choré vetky nie sú, ale môu v tom by genetické dispozície, psychický návyk zajeda problémy, apod.).
Mne sa páči :"Neer, cica!" u nebohej Edity ipeky...
Není tady
Ahoj, já vám poradím, jak zhubnout zdravě, netrpět přitom a svou váhu si do budoucna udret. Písněte mi...
Není tady
Já v ádném případě nemyslím, e vechny eny nebo lidé vůbec, to mají stejné. Ale logické je a to mám i vyzkouené, pokud jsem byla zdravá, stačilo ubrat na jídle a přidat na pohybu a kila la dolů. V nemoci /borelioza, osteoporoza, títná láza a dalí/ u to nejde, i kdybych nejedla, přiberu/hormonální záleitost/. Na zavodnění jsou léky, tam bych problém neviděla, ty lze získat a vyzkouet i od obvodního. Horí je stres, někdo po něm hubne, někdo přibere, kadý jsme originál a musí si najít to, co mu nejvíce vyhovuje.
Není tady
Zhubla jsem za rok z 158cm/60kg na 52kg zdravě, bez zázračných preparátů, jen pomocí úpravy jídelníčku a pohybu a hubnu pomalu i nadále. Ráda poradím. Jestli chcete, napite mi na mail. :-)
Není tady
Ahoj ostatní, já si nala výivového poradce, hubnu tam bez doplňků, dříve jsem jezdila i na osobní konzultace, teďka mi ji stačí, abych ve konzultovala po telefonu, i tak to jde. Jedná se o paní Pecánkovou, zkuste jakzhubnu cz.
Není tady
To Hreda:
Taky jsem si nala internetovou poradenskou pomoc...pomohli mi na reklama bez koktejlů a jiných doplňků, jen běně dostupnými potravinami...
Upravil(a) mala.popelka (20. 10. 2011 22:46)
Není tady
Tak já jsem začala od nového roku,jeliko kolena a záda volají o pomoc a můj ortoped má pokadé zvednutý varovně prst.Diety typu po 5 hodině ji nejíst,vynechat pečivo a sladké a některé potraviny ji nikdy nevzít do úst jsem vyzkouela a výsledek byl rychlé zhubnutí a po nějaké době jsem byla schopná vyrvat to,co jsem si nemohla dovolit komukoliv od huby.Potom se mi kila vrátila jetě s bonusem.Tak tohle u bych nepodstoupila.Tři kolegyně z práce u rok hubnou pod lékařským dozorem,hezky pomaličku,bez hladu a velkého odříkání.Take zatím se řídím jejich radami ne se mi podaří k té jejich doktorce objednat(je tam nával).Ráno je potřeba něco sladkého,take dus naředěný vodou,jinak tmavé pečivo,unka,sýry do 30% jakéhokoliv typu,tvaroh,jogurty,ale ne nízkotučné,ty obsahují jiné humusy,které nejsou zdravé,ale nemá být víc jak do 5%tuku.Zakysané mléčné výrobky.Zelenina,ovoce jakékoliv.I banány,vestky,hrozny,které mají sice víc kalorií,ale pokud se jimi neláduji kadý den,nevadí.Jinak maso hlavně drůbeí,rybí a vepřové jen libové,kuře bez kůe.Přílohy brambory,brkae,těstoviny,rýe kuskus,ale klidně i knedlíky(samozřejmě třeba jen dva malé),lutěniny.Hodně pomáhá mlsat kysané zelí,nejlépe to doma naloené.A večer se ovoce můe,vlastně podle této doktorky musí a proč se dozvím a se tam dostanu.Pečivo se taky můe celý den a nejen ráno,ale kdy se jí k druhé večeři v 8 hodin,tak jen 35g.Jinak vypít se musí 3 litry tekutin,voda,zelený čaj(ovocný méně).Káva s mlíkem ne se smetanou.A navíc,pokud u tělo jede ve správném metabolizmu,můe se třeba jednou za tři měsíce zhřeit a dát si řízek nebo hranolky s tatarkou.Tak já u bych dnes na to ani neměla chu a kdybych si chtěla dát větí porci,tak to nesním,protoe u nemůu.Nesmí se být déle jak 3 hodiny bez jídla.zatím to jde,za 3 týdny 3 kila,ale cítím se u teď jak laňka,protoe ve začíná prý v hlavě,tak jsem pozitivně naladěná a teím se a si za chvilku půjdu obnovit atník.
Není tady
Dobrý den,
děkuji za vae postřehy s hubnutím. Jsou hodně inspirující. Dovolím si proto podělit se o vlastní zkuenost s hubnutím. Po dítěti jsem přibrala pár kilogramů, ale i kdy jsem se snaila, nějaká kila mi zůstala. Manel si sice na moji nadýchanějí postavu příli nestěoval, ale nechtěla jsem nic ponechávat náhodě a začala běhat a cvičit. Jene dřív ne se váha dostala na původní hodnotu, přila jsem opět do jiného stavu. Po druhém těhotenství u bylo velmi málo času na nějaké výraznějí pohybové aktivity. Kamarádka mi nabídla, abych zkusila hubnout společně s ní. Prý ve dvou nám to půjde snadněji a tip, který měla, tím bude zároveň levnějí. Pořídili jsme si v akci sadu pro hubnutí pro dva a po měsíci já mám dole 4 kila, kamarádka víc cvičí, tak je o kilo jetě úspěnějí. Protoe chceme jetě pár bochánků shodit pokračujeme dál. V naem případě se skutečně jedná o reklama .
Upravil(a) mala.popelka (11. 2. 2012 17:39)
Není tady
Halinko, jistěe to funguje, o tom není pochyb, ale to bude u jíst celý ivot? Pokud přestane brát látky, které produkt obsahuje, jsi zpět. Take jako reklama dobré, ale co dál?
Agave nepřibírá stresem, stres blokuje metabolismus! Agave si vypěstuje poruchu metabolismu, pokud nedodá tělu ve, co potřebuje, vznikne nerovnováha něčeho v těle. Tělo si pak vezme, kde co najde, tím vznikne porucha hormonů, vitamínů, minerálů. Stres je spoutěč nejen pro vznik rakoviny za přispění genetiky a poruchy metabolismmu Vechny negativní nálady, situace se podepisují na zdraví !
Upravil(a) Aneri (5. 2. 2012 8:26)
Není tady
Ahoj Halinko. Přípravky, které popisuje kupodivu znám. Jsou to programy na hubnutí Mandura. Beru je a uívám si pocit, e mi konečně něco na hubnutí funguje. Navíc jsem ráda, e jsou na přírodní bázi z ovoce acai berry, durianu, mangostanu a borůvek. Já je ale objednávala na jiné adrese reklama. Pro neinformované, jde o programy vyuívající k úpravě váhy hormon leptin, který brání jo-jo efektu a k tomu je přípravek doplňující výivu! Co je fajn, protoe vím, e tělu dávám co potřebuje. Prý je to dobré i při sportu, ale to jsem zatím nezkouela. Máte-li nějakou zkuenost. Dejte vědět. Yann:)a
Upravil(a) mala.popelka (11. 2. 2012 17:38)
Není tady