29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak mi stale nespime...a to je vzhuru od 14.30...asi ji prilepim dudlika...ona zabere a jak ho pusti,tak se vzbudi
jdu si vzit atb
Není tady
Holky, já jsem pro všemi 10 v novém babinetu mít uzavřený chlívek.
Není tady
megan2 napsal(a):
tak mi stale nespime...a to je vzhuru od 14.30...asi ji prilepim dudlika...ona zabere a jak ho pusti,tak se vzbudi
jdu si vzit atb
Jo Megan, tak u nas to bylo to stejne....uplne se divim, jak nektere mimon vydrzi tak dlouho nespat! Ja jsem byla hotova a Stela koukala nebo rvala....i nekolik hodin. A to pisou,ze takto stara miminka by nemela byt vzhuru del nez 2,5 hodiny...hahahaha
Jinak jsem zkousela dat MM lahvi....no a vubec to nechtela. Takze varianta tatka doma s lahvi, mamka nekde odpociva prozatim pada
Není tady
JohankaS napsal(a):
Oliii,
Aktiferin beru a Johance nic nedělá, nemyslím si, že by to bylo z toho.
Tys ho předtím nebrala?
no já ho neberu bere ho malá a zvyšili jsme dávky a v nežádoucích učincích je napsáno zažívací problémy zvracení atd
Není tady
Olii, taky nespím, malá spí, snažím se udělat něco užitečného na PC, ale koncentraci mám v háji a odbíhám na babinet.
Není tady
Oliii, to Tě lituji a přeji, ať usne. Já jdu spát, dobrou.
Není tady
Olii, tka jak jste vcera dopadly? kdy jste sly spat?
U nas noc taky nic moc, budila se po 2-3 hodinach a to jinak vydrzala uz i 5-6 hodin chrnet. Rano si ji musim vzit do postele, jinak sebou nejak moc mrska...v posteli mi preci jen jeste vydrzi chvili spat, ale i tak zadna slava, dneska do 6:45...to je venku jeste tma a mne se vubec nechce z postele
Není tady
kokosko odsávám vždycky ráno bo s levého prsa nekojím v noci a ted jsem si koupila sáčky na mražení ovšem po těch probdělých nocích asi stejně o mlíko za chvilku příjdu tak se na to brzo vyseru a přejdu na nutrilon uplně
Není tady
Já pampersky a heppy a s dm ty jejich to co jsme vlastně od všech dostali protože jsem od každého dostali plíny zatím jsem nic nekupovala a to mám pořád zásobu tak na 2 měsíce
zatím jsme se z ničeho neosypali
Není tady
Olii, uplne te chapu, jak jsi unavena
Ale vydrz, porad si rikej, ze bude lip...a kdyz mala spi,tak se na vsechno vyprdni a jdi si lehnout....ja vim, ono se to rekne,ale mne to taky nejde
Není tady
Ahojte,
tak já sem opět v klasické pozici, na balonu a na jedné ruce Píďalu.
Kouká na monitor a pak zavře oči
Oliii,
aha, já myslela, že ho bereš Ty.
Jinak já mám mlíka pořád míň se mi zdá. Když ostříkám v noci, vyjde mi to jen
na denní zásobu, kterou použiju třeba po koju, když vidím, že moc nepije,
nebo trochu do lahve, když jdeme ven a pláče v kočárku. že by mi zbylo ještě na zamražování,
to fakt ne... A kolik tak odstříkáte? Já teď třeba z toho prsa, co mám zánět, jsem vytáhla ztěží 50,
což je málo... Dřív tak 80-90
Já mám taky Pampers.
Není tady
Olii, tak aby jsi v tom nebyla sama,tak Ondra se uz take zacina budit,protoze mi pres den nechce poradne jist,tak to dohani v noci a u nas to neni klasicky bojkot kojeni,ale proste panovi by neco uteklo,takze je schopny se dobre a poradne najist jen kdyz spi,takze 4x denne uspavam a modlim se,aby se prisal a nevzbudil driv,nez bude najezeny, uz bych to davno vzdala,ale nechce zadnou lahev ani UM,takze jsem totalne vystresovana, mliko odpoledne uz skoro neni a ja nevim,jak se jmenuji a rada zadna,bohuzel.
Není tady
Ahoj holky, zas po nějaké době zdravím vás i mimča
Mám chvilku klidu protože kluci současně spinkají a já potřebuju na netu najít nějaká ty lehátka, začínám je potřebovat případné tipy uvítám
Není tady
Jak tak čtu, že vám dítka bojkotují lahve, jsem ráda, že Johanka od začátku nedělá rozdíly v tom, ž čeho to mlíčko teče. Možná to je těma kloboučkama, taky umělina, tak jí to třeba nepřipadá jako takový rozdíl.
Protože pořádně se nají asi fakt jen z té lahve a ještě bojovat s tímhle...
Není tady
máme nový chlíveček č. 2 tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 2#p2558222
Není tady