1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
tak mi stale nespime...a to je vzhuru od 14.30...asi ji prilepim dudlika...ona zabere a jak ho pusti,tak se vzbudi
jdu si vzit atb
Není tady
Holky, já jsem pro vemi 10 v novém babinetu mít uzavřený chlívek.
Není tady
megan2 napsal(a):
tak mi stale nespime...a to je vzhuru od 14.30...asi ji prilepim dudlika...ona zabere a jak ho pusti,tak se vzbudi
jdu si vzit atb
Jo Megan, tak u nas to bylo to stejne....uplne se divim, jak nektere mimon vydrzi tak dlouho nespat! Ja jsem byla hotova a Stela koukala nebo rvala....i nekolik hodin. A to pisou,ze takto stara miminka by nemela byt vzhuru del nez 2,5 hodiny...hahahaha
Jinak jsem zkousela dat MM lahvi....no a vubec to nechtela. Takze varianta tatka doma s lahvi, mamka nekde odpociva prozatim pada
Není tady
JohankaS napsal(a):
Oliii,
Aktiferin beru a Johance nic nedělá, nemyslím si, e by to bylo z toho.
Tys ho předtím nebrala?
no já ho neberu bere ho malá a zvyili jsme dávky a v neádoucích učincích je napsáno zaívací problémy zvracení atd
Není tady
Olii, taky nespím, malá spí, snaím se udělat něco uitečného na PC, ale koncentraci mám v háji a odbíhám na babinet.
Není tady
Oliii, to Tě lituji a přeji, a usne. Já jdu spát, dobrou.
Není tady
Olii, tka jak jste vcera dopadly? kdy jste sly spat?
U nas noc taky nic moc, budila se po 2-3 hodinach a to jinak vydrzala uz i 5-6 hodin chrnet. Rano si ji musim vzit do postele, jinak sebou nejak moc mrska...v posteli mi preci jen jeste vydrzi chvili spat, ale i tak zadna slava, dneska do 6:45...to je venku jeste tma a mne se vubec nechce z postele
Není tady
kokosko odsávám vdycky ráno bo s levého prsa nekojím v noci a ted jsem si koupila sáčky na mraení ovem po těch probdělých nocích asi stejně o mlíko za chvilku příjdu tak se na to brzo vyseru a přejdu na nutrilon uplně
Není tady
Já pampersky a heppy a s dm ty jejich to co jsme vlastně od vech dostali protoe jsem od kadého dostali plíny zatím jsem nic nekupovala a to mám pořád zásobu tak na 2 měsíce
zatím jsme se z ničeho neosypali
Není tady
Olii, uplne te chapu, jak jsi unavena
Ale vydrz, porad si rikej, ze bude lip...a kdyz mala spi,tak se na vsechno vyprdni a jdi si lehnout....ja vim, ono se to rekne,ale mne to taky nejde
Není tady
Ahojte,
tak já sem opět v klasické pozici, na balonu a na jedné ruce Píďalu.
Kouká na monitor a pak zavře oči
Oliii,
aha, já myslela, e ho bere Ty.
Jinak já mám mlíka pořád míň se mi zdá. Kdy ostříkám v noci, vyjde mi to jen
na denní zásobu, kterou pouiju třeba po koju, kdy vidím, e moc nepije,
nebo trochu do lahve, kdy jdeme ven a pláče v kočárku. e by mi zbylo jetě na zamraování,
to fakt ne... A kolik tak odstříkáte? Já teď třeba z toho prsa, co mám zánět, jsem vytáhla ztěí 50,
co je málo... Dřív tak 80-90
Já mám taky Pampers.
Není tady
Olii, tak aby jsi v tom nebyla sama,tak Ondra se uz take zacina budit,protoze mi pres den nechce poradne jist,tak to dohani v noci a u nas to neni klasicky bojkot kojeni,ale proste panovi by neco uteklo,takze je schopny se dobre a poradne najist jen kdyz spi,takze 4x denne uspavam a modlim se,aby se prisal a nevzbudil driv,nez bude najezeny, uz bych to davno vzdala,ale nechce zadnou lahev ani UM,takze jsem totalne vystresovana, mliko odpoledne uz skoro neni a ja nevim,jak se jmenuji a rada zadna,bohuzel.
Není tady
Ahoj holky, zas po nějaké době zdravím vás i mimča
Mám chvilku klidu protoe kluci současně spinkají a já potřebuju na netu najít nějaká ty lehátka, začínám je potřebovat případné tipy uvítám
Není tady
Jak tak čtu, e vám dítka bojkotují lahve, jsem ráda, e Johanka od začátku nedělá rozdíly v tom, čeho to mlíčko teče. Moná to je těma kloboučkama, taky umělina, tak jí to třeba nepřipadá jako takový rozdíl.
Protoe pořádně se nají asi fakt jen z té lahve a jetě bojovat s tímhle...
Není tady
máme nový chlíveček č. 2 tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 2#p2558222
Není tady