29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
je večer a já mám volné ruce houpačka kolíbe super snad ji to vydrží
holky co na moučnivku nějak se ji nemůžeme zbavit fialka nepomáhá tak chci vyzkoušet starou babskou radu citron neb poradte co ještě?
Není tady
no to nevím ale jakmile ji dám k rpsu parkrát cucne a začne řvát odpoledne už jsem ji davala i nutrilon a to taky parkrát cucla a začala řvat tak nevím i svoje odsáte jsem ji dala a opět vypila asi 30ml a začala řvát spíš mi to přijde jako že když jí se ji hybnou střívka a začne bolet bříško
Není tady
JohankaS napsal(a):
A řeším, jestli nemám to moje mlíko "řezat" Nutrilonem.
Co je větší zlo, jestli moje mlíko s ATB, nebo půl napůl s Nutrilonem.
Protože od dětského Dr. vím, že ty ATB miminku sice neublíží, ale zamávají střevní mikroflórou.
Nemáte vyzkoušené nějaké ty probiotické kapky pro děti?
Johanko,my davame Infant Dophilus, je to prasek,rozmicham to v MM a davam lzickou, neni to tak drahe jako ty kapky. Davala to i Adri. No a jestli to u nas funguje na bolesti briska? mozna jo, hystericke vylevy place nejsou ( to jen v kocarku;) ), vecer taky tolik neplace, skoda,ze to nepusobi na usinani
Preju at ATB brzo zaberou.
Není tady
Tak ja vzdavam nejake drivejsi upavani, jen je to prodluzovani nasi snahy ji uspat, stejne usne az tak kolem 20:30- 21:00....a je jedno, kdy zacnu uspavat.
Tak vecer budeme satkovat a uspavat az kolem 19:30 ( trva to vzdycky minimalne hodinu)
Není tady
Johanko já bych se nebála kojit při ATB, prodělala se šílený zánět v srpnu, brala taky ATB a nikdo se ani slovem nezmínil, že bych z něho neměla kojit.
Není tady
oliii napsal(a):
no to nevím ale jakmile ji dám k rpsu parkrát cucne a začne řvát odpoledne už jsem ji davala i nutrilon a to taky parkrát cucla a začala řvat tak nevím i svoje odsáte jsem ji dala a opět vypila asi 30ml a začala řvát spíš mi to přijde jako že když jí se ji hybnou střívka a začne bolet bříško
Olii to jí může taky zlobit ta moučnivka. Mudra mi říkala, že děti pak nechtějí pít, protože je to bolí.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Olii s moučnivkou nemám zkušenosti, ale natři si fialkou i bradavky
Jj,pusinku, bradavky, vyvařovat dudlík. Hodně se to přenáší.
Není tady
Tak Lucinka z flašky vyžahla 150ml, ale rozhodně ji to nestačilo, začala se v postýlce strašně vztekat, tak dostala ještě prsko, dorazila se a v momentě byla tuhá. Netuším, kolik by měla vypít na jedno krmení, ale 150 je asi málo.
Ale jsem v klidu, že bych mohla jít pryč a v klidu by se najedla z flašky.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Tak Lucinka z flašky vyžahla 150ml, ale rozhodně ji to nestačilo, začala se v postýlce strašně vztekat, tak dostala ještě prsko, dorazila se a v momentě byla tuhá. Netuším, kolik by měla vypít na jedno krmení, ale 150 je asi málo.
Ale jsem v klidu, že bych mohla jít pryč a v klidu by se najedla z flašky.
Jéé, to máš v pohodě To ten můj prcek chce jen cecík. Flašku ani vidět. Tak musíme všude spolu, je to klíšťátko moje.
A dneska lumpin zaspal až v devět. Ale on byl přespaný. Táta si chtěl jít odpo lehnout, tak přemluvil i Vašíka a ten chrupkal do půl sedmé. Tak byyl dlouho čilý.
Není tady
oliii napsal(a):
tak na minutu přesně se malá vzbudila v 9 a od té doby můžu dělat stojky na hlavě a spát nebude si jdu hodit mašlu fakt jsem už na pokraji sil
Olli vydrrrž, už to bude jenom lepší.
Není tady
čau holky, tak se nám rozjela u Lucinky rýma. Už to vypadá i na odsávačku. Můžu se zeptat co jste stříkali do nosánku za kapičky?
Není tady
Oskarko, kdyz zajdes do lekarny, tak Ti daji kapky pro kojence, kamaradka mela myslim Nasivin, jeji kluk mel rymu asi ve 3 tydnech, chytil to od starsiho sourozence.
No a pak jsou to ty ruzne morske vody, ale nevim, jaka je ucinnost, kdyz oporavdu potrebuje aby dite melo volny nosanek a mohlo se napapkat.
Holky,kupovaly jste odsavacu na vysavac i preventivne? my ji zatim nemame a desim se, ze bude treba vikend vecer a ja budu nekde shanet odsavacku.
Není tady
kokosko já ji u prvního neměla a dostal rýmu v pátek večer, rostli zuby v 5m. Bydlíme na vesnici a modlila sem se, abysme ji v sobotu na maloměstě sehnali.
Sehnali, používala sem ji asi do 1,5 roku, pak se naučil smrkat sám a ted sem ji jen vytáhla a bude používat Lucinka.
Takže kup, tím nic nezkazíš a těch 350Kč co stojí se myslím vyplatí.
Není tady
AHojky,
tak jsem marod
vcera z niceho nic silena zimnice,bolest DRUHYHO prsa a 39 horecka...tak jsme jeli na pohotovost a mam ATB...jsem totalne KO..do toho mala v noci byla kazdou 1-1,5hodky vzhuru...a KUba řádí...
Není tady
megan2 napsal(a):
AHojky,
tak jsem marod
vcera z niceho nic silena zimnice,bolest DRUHYHO prsa a 39 horecka...tak jsme jeli na pohotovost a mam ATB...jsem totalne KO..do toho mala v noci byla kazdou 1-1,5hodky vzhuru...a KUba řádí...
U nás úplně to samé, ale v přeházeném pořadí- Kuba má zimnici a horečku, malého sem měla u prsu taky co hodinu a z toho mně bolí ty prsa. A řádí Vašek- naučil se šíleně vískat, tak se v tom trénuje.
Není tady
megan2 napsal(a):
AHojky,
tak jsem marod
Megan,
tak to je síla, já jsem na tom stejně, jen vlastně o dost líp, nedovedu si představit se v tomhle stavu
starat ještě o jedno dítko. Včera jsem měla co dělat, abych zvládla obstarat malou v tom stavu.
Držím palce, ať Ti ATB zaberou rychle, mě už je o něco líp.
Odsávám, chladím...
Není tady
Holky,to je teda dobry
Johanko-ja mela vcera co delat,abych dosla k autu,fakt jsem se docela motala,a doma malou skoro neuzvedla..ja chladim a masiruju..prso tolik neboli,ani neni uz tak tvrdy,ale je pekne cerveny.Co mas za ATB?ja dostala Amoksiklav
Není tady
Megan, chuděrko, brzo se uzdrav. Ať s tebou zůatane 2 dny doma manža, ať se dostaneš do formy...
U nás máme všichni rýmu, včera začal soplit i manžel. Lucince jsem dnes vysála první várku z nosánku.
Já mám taky rýmu a Jakub jakbysmet. Je doma, naštěstí je docela hodnej, hraje si. Lucinka je taky hodná, takže mám nervy v klidu. Přece jen jsem odvykla, když chodí každý den do školky.
V létě mě taky postihla zimnice, teplota - stačil na to Paralen. Poté na ten obrovský zánět v prsu jsem dostala Duomox.
Holky dávejte si fakt pozor ať neskončíte jako já na chirurgii s abscedovaným prsem, to bych nepřála nikomu z vás.
Není tady
holky a s čeho vlastně zánět vznikne at si dám pozor
já mám už 4 dny opuchlou uzlinu pod bradou na břichu mám místo kde se nesmím ani dotknout už 14dní ze začátku jsem myslela namožené ale bolí to stejně pořád kýla by vylezla tak netuším co to je k dr se mi nechce
já jsem dneska jako smrtka hlava bolí oči jako angorák včera jsem šla teda vlastně dneska spát ve 3 hodiny
Není tady
a to jsem si vcera dopoledne rikala,jak to pekne zvladam-deti nezlobili,me bylo dobre a pak najednou z niceho nic zimnice
Olii-pry to je z toho,ze to prso nevytahne uplne a pak se k tomu dostane infekce z jeji pusinky...ja myslim,ze jsem si to zpusobila kojenim v leze...kojim tak jen vyjimecne a kdyz jsem nad tim premyslela,tak pak me to urcity prso bolelo...
Oskarko-manza doma nebude ani se nenabidl...a kuba ma taky rymu
jinak mam pocit,ze se nam to ted nejak sype...nejdriv mala nepribirala,pak dostala trminky,v patek dr rikal,ze ma asi pupecni kylu...me porad zlobi ty prsa-nejdriv ta silena prasklina,kloboucky,sem tam slabej zanet a ted velkej na ATB
a ke vsemu jsme vcera maly koupili kolotoc nad postylku a on tam neni ten hraci strojek!!!!!!snad tam manza dojede to reklamovat
Není tady