|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mishasha napsal(a):
Dobré ráno,
Olii hodíme si mašli spolu..píďa včera řvala s přestávkama 5,5 hodiny! Od 17 - 22.30 hod..zase jsem dostala depku..do toho oba kluci nachcípaný jak blázen, takže mě je jasný, že to v tom našem pidi bytě chytnem s Deni taky
Omlouvám se za vulgarismus, ale už mě ten koloběh neustálého řevu, depek a splínů kolem Denisky normálně s.e.r.eJako neměla bych se náhodou radovat z miminka??? To těch úsměvů moc nebude, když má pořád nějaký trápení.
To zas bude den..už neumím najít ani píď optimismu
Teda holky až sem z vás dočista špatná, co máte s tema dětičkama za trápení. Vůbec se vám nedivím za ty výrazy, malý když ječí a je k neutišení, tak sem z něj taky na palici. A to řvává málo a chvíli. Teda ale 5,5 hodiny

To nenařve za celý týden dohromady.
Není tady
Ahojky,
Megan, to je teda síla, budiž Ti útěchou, že v tom nejsi sama a když v noci
budeš vstávat, pomysli na mě, jak se potácím po ložnici a narážím do skříně 
Misho, bude se to pořád lepšit, uvidíš a budou i úsměvy 
Oliii, Johanka taky pořád kýchá a jakoby kašle, ale už tak měsíc, dokonce jsem s ní byla u Dr,
ať si ji poslechne, prý jí nic není. Prý když brečí, tak jí to teče do krku a pak ji to dráždí ke kašli.
Ale to kýchání se tím nevysvětluje.
Dneska jdeme ke tchánovcům na rodinnou oslavu, beru šátek, protože jinak
bychom tam asi nevydrželi. Už to vidím, jak se uklidní a někdo se nahlas zasměje,
ona se lekne a bude řev 
Není tady
Čau holky, tak o víkendu jsem neměla moc času - zavařovala jsem červenou řepu a vařila hruškovou přesnídávku... Lucinku si dám do kuchyně do lehátka a je moc spokojená. Taky jsem jí dala té přesnídávky na špičku lžičky ochutnat a myslím že jí šmakovala...
Dnes by měli dojet naši na návštěvu, tak sem dala děcka spát, aby byli Ok, ale Lucince se nějak nechce, ale není se čemu divit, dopoledne chrněla aspoň 3 hodiny.
Se spaním teda u nás není problém, chrní 3-4x denně, z toho má 2 spaní delší a pak takové ty 20ti minutovky. Usíná si naštěstí sama.
Dnes v noci teda asi hodinu koukala, to jsem byla vzteklá taky. Neplakala, jen si docela nahlas povídala... A bála jsem se, že vzbudí Kubíka. Do postele k nám jsem si ji dát taky nechtěla, protože nad ránem k nám chodí Kuba a to se pak bojím, aby jí ve spaní něco neudělal.
V pátek jsme byli večer u známých, tak Lucinka spala s babičkou a dědou. V 9 večer jsem ji odnesla a babi mi ji vrátila ráno v 5.
Megan pokud máš prso červený, tak je v něm zánět - mohou u toho být i horečky. Zítra určitě val k doktorce, já jsem chodila k obvodní Dr, dala mi antibiotika.
Pokud by se to do večera zhoršilo, jeď raději na pohotovost ať ti ti antibiotika dají a začneš je jíst co nejdřív.
Není tady
píšu z mobilu,tak snad se to odešle..oskarko-červený ho mám,ale jsem bez teploty.ty obklady pomáhají..ale aby toho nebylo málo,tak mě vzali záda-venku jsem sotva šla.nikdy jsem na to netrpěla..johanko-tak držím palce na návštěvu.a v noci si vzpomenu. Mluvila jsem s mámou o tom nespani a ta mi radí-tvrdě na ní-nechat ji vybrečet-vychovala 4děti,tak by něco vědět měla,že? Jen nevím,jestli Naty není moc malá ještě..
Není tady
megan2 napsal(a):
píšu z mobilu,tak snad se to odešle..oskarko-červený ho mám,ale jsem bez teploty.ty obklady pomáhají..ale aby toho nebylo málo,tak mě vzali záda-venku jsem sotva šla.nikdy jsem na to netrpěla..johanko-tak držím palce na návštěvu.a v noci si vzpomenu. Mluvila jsem s mámou o tom nespani a ta mi radí-tvrdě na ní-nechat ji vybrečet-vychovala 4děti,tak by něco vědět měla,že? Jen nevím,jestli Naty není moc malá ještě..
Megan možná to funguje nechat je vybrečet. Taky sem to zkoušela, ale tak pět minut. sem slabčák- nemám to srdce ho nechat řvát když vím, že když ho vemu do náruče, tak je v klidu a spokojený. Budu mít holt mamánka rozmazleného.
Upravil(a) DENNY9 (3. 10. 2010 14:21)
Není tady

Ahoj holky, nějak nemám na nic čas co jsem si pořídila koně. Ten mi dává zabrat, není to takový hodný mazlíček vhodný pro děti, jak mi ho prodali, synka jsem na něj neposadila. Včera jsem na něm jezdila a spocená jsem byla skrz na skrz, spíš je to boj než souhra :-(. Navíc je tu u nás strašné bláto po povodních.
Z pod jabloní voda nehodlá zmizet tak rychle, tak se na jablka akorát mohu z dálky koukat. Jinak máme sezónu sběru ořechů, tak pořád je co dělat venku.
Malá dostala hexu. Reakce je taková, že od té doby od čtvrtka je uřvanější. Uklidňování chce řešit kojením, tak už nemáme pauzu ve dne mezi kojeníma ani 2 hodiny. Chtěla jsem naučit na tu lahev s MM, abych mohla za koněm no a druhý pokus s lahví dopadl tak, že se celá poblila. Prostě to nejde a nepůjde, trápit jí s tím nebudu, tak zkoušíme stříkačkou, to jde, ale je to na dlouho - po kapkách, aby ji nenatahovalo. Nevím, jak budu krmit, až MM stačit nebude, což bude nejpozději za 2 měsíce.
Včera jsem byla pryč 1,5 hodiny, z toho řvala posledních 20 minut taťkovi, že chtěla prso. To snad není možný, že nevydrží 1,5 hodiny bez kojení. Nevím, na kolik má hlad a na kolik má jen potřebu se uklidnit po probuzení prsem.
Byli jsme na vážení, Anička má 5,8 kg a 61,5 cm. Tak hmotnostní přírustek už není tak velký.
Zítra jdeme zase na rehabilitaci, jsem zvědavá, co řeknou na pasení koníků. Už jsem měla pocit, že ji to jde, ani se nepřevracela, no teď to zase vypadá na stagnaci a návrat zpět, dnes se i převracela, pase koníky celá vyšikmená ke straně, nevím, jestli to není i tou hexou, třeba ji bolí nožička.
Není tady
Ahojky,tak jsem se konečně dostala chvíli na net nějak nestíhám.Přítel šel s malou na procházku,tak chvíli vegetuji. 
Malá už si krásně zvykla na sunar a spinká mi večer jí dám v devět a zbudí se mi až ve čtyři aspoň se i trochu vyspím.přez den toho už tolik nedá. 
Upravil(a) 77.Evca (3. 10. 2010 17:04)
Není tady
oliii napsal(a):
holky neuvěřitelné babička nám koupila kolotoč a už 2 hodiny tu hraje a malá je v postýlce a dokonce si i zdařímla jen tak sama od sebe
Olli mi máme taky kolotoč a je fakt že malá už na něho taky pěkně reaguje,třeba i tvoje malá bude teď spokojená v postýlce. 
Není tady
megan2 napsal(a):
já když nechám mladou řvát tak pak je o to hoší utišování
Není tady
77.Evca napsal(a):
oliii napsal(a):
holky neuvěřitelné babička nám koupila kolotoč a už 2 hodiny tu hraje a malá je v postýlce a dokonce si i zdařímla jen tak sama od sebe
Olli mi máme taky kolotoč a je fakt že malá už na něho taky pěkně reaguje,třeba i tvoje malá bude teď spokojená v postýlce.
no zítra čekám tu houpačku - kolíbku je tam kolotoč akvarium a uklidnujicí hudba tak doufám že to bude zabírat taky hlavně je to přenosné tak dám do kuchyně můžu v klidu vařit sice na ni v kuchyni zabíra i vibrační lehátko tam taky zdřímne
Není tady
Jo tak to jsem taky zkoušela nechat jí vybrečet a pak to utišování stálo zato to raději nosím,ale vím že nebude brečet jak tur.
V úterý jdeme na vítání občánků,tak jsem zvědavá na malou,jestli tam nezahraje tu svou muziku. 
Není tady
Dneska se mi Lucinka poprvé otočila na bok,když byla rozbalená no dělá každý den pokroky 
a pak se pokákla a můžu říct,že po tom sunaru pěkně smrdí až se mi zvedl žaludek
:lol:no a aby toho nebylo málo tak mi i pes v týdnu udělal v kuchyni tu samou nadílku pod lavicí
asi bych si měla jít vsadit. 
Není tady
JohankaS napsal(a):
Ahojky,
Megan, to je teda síla, budiž Ti útěchou, že v tom nejsi sama a když v noci
budeš vstávat, pomysli na mě, jak se potácím po ložnici a narážím do skříně
Misho, bude se to pořád lepšit, uvidíš a budou i úsměvy
Oliii, Johanka taky pořád kýchá a jakoby kašle, ale už tak měsíc, dokonce jsem s ní byla u Dr,
ať si ji poslechne, prý jí nic není. Prý když brečí, tak jí to teče do krku a pak ji to dráždí ke kašli.
Ale to kýchání se tím nevysvětluje.
Dneska jdeme ke tchánovcům na rodinnou oslavu, beru šátek, protože jinak
bychom tam asi nevydrželi. Už to vidím, jak se uklidní a někdo se nahlas zasměje,
ona se lekne a bude řev
Johanko,my jsme byli dneska na navsteve u prarodicu, satek sjem nevzala a ted toho lituju. Stela v aute usnula a jen jsme zastavili pred barakem, oci se otevrely. Tak jsme tam prisli a ja jsem hopkala hodinu po pokoji, nez jsme ji nejak uklidnila,umorila, abych vubec slysela, co si kdo povida. Pak usnula asi na 20 minut v lehatku, tak jsme si oddechla a pak uz jsme nastesti balili a jeli domu. Dyl bych fakt uz nedala.
No a co vam budu rikat, navstevu jsem si rozhodne neuzila.
Není tady
megan2 napsal(a):
megan,taky jsem to resila, precetla x diskuzi a nazoru a dosla jsem k zaveru, ze je moc mala a nechat vybrecet 2 mesicni dite je blbost.Dosahne se toho, ze max. usne vycerpanim, ale rezim ji to nenapravi. Treba se k tomu nekdy pozdeji dojde (nervy mam taky jen jedny), ale ted to praktikovat nechci.
Není tady
ahojte 
dočítam vás zajtra, len som to tak prebehla, nemám čas akosi 
včera som jedla guláš, natali nemohla spať, krútila sa, akosi jej nesadol. včera sme spali s tatom v spálni. takže sme sa nevyspali. ráno som šla so psom a jemu sa malá počúrala na postel, keď ju rozbalil a keď ju posunul aby neležala v mokrom, tak sa mu tam aj posrala
takže je určite rád, že sme sa spakovali zase do našej izby 
Není tady
77.Evca napsal(a):
Jo tak to jsem taky zkoušela nechat jí vybrečet a pak to utišování stálo zato to raději nosím,ale vím že nebude brečet jak tur.
V úterý jdeme na vítání občánků,tak jsem zvědavá na malou,jestli tam nezahraje tu svou muziku.
taky jdeme na vítání občánků v pátek až na 16:30 a to už je malá nevrlá no jsem zvědaví co tam předvede
a co ji oblékáš vůbec nevím co obléct na sebe natož malé 
Není tady
Tak jsem konecne docetla dnesek...mala mi visi v satku a uz hodinu je klid. Jen mam pocit, ze brzy bude na uvaz kolibku uz velka a vertikal jsme jeste nezkouseli.
Johanko nebo Olii, vazete vertikalne? a s jakym uspechem?
U nas noc vcera nic moc, mala se budila casteji, mela jsem pocit, ze ji natahuje na zvraceni,ale nezvracela, ona jinak vubec neni blinkaci miminko. No snad to bude dneska lepsi.
Olii, kolotoc mame taky, dneska na nej vydrzela koukat asi 3/4 hodiny, tak jsem stihla alespon uvarit polivku. Ale sama usnout, to ani nahodou....
Není tady
tak už máme zase tu zlobivou holčičku nevím kdy ji někdo stihne vyměnit ale z minuty na minutu odejde ta usměvavá spokojená holčička a příjde ta zlobivá uřvná
kokosko vazala jsem párkrát vertikálně ale musí koukat předemě jinak se jí to nelíbí a to musím jistit ještě hlavičku takže to je takové nahouby
Není tady
Tak na návštěvě u tchánovců jsem měla Johanku celou dobu v šátku
a byli jsme ve vedlejším pokoji s manželem, kde jsme koukali na net.
Byla pozvaná i návštěva, paní byla jako hlásná trouba, která by vylekala
i mě ze spaní, takže jsme bohužel museli být takhle separé...
Kokosko,
já zatím taky jen kolíbku, ale taky už na ni začíná být velká.
Adri psala, že malou vázala nastojato už v tomhle věku.
Já jsem to zatím zkusila jednou, hroznej řev, navíc to chce víc cviku
a když se mi tak dítko kroutí-hroutí, moc mi to nešlo, navíc jsem měla
poněkud stres z toho jejího pláče.
U kamarádky jsem zkoušela Manduku a totéž, záchvat.
Ale ta kamarádka mě utěšovala, že když si ji pořizovala (malýmu byly 3 měsíce),
tak taky zpočátku musela chodit jen kolem baráku a zvykat si, jak kluk vyváděl.
Tak snad to taky bude lepší, až víc i udrží hlavičku, taky to bude o něčem jiném.
Není tady
Tak víkend za námi, další týden před námi... Lucinka už spinká, Jakub opět ne...
Vlezla na mě pěkná rýma, chytla jsem to asi od Kubíka, ten taky hodně soplí... Nechám ho ted 2 dny doma, snad se z toho dostane. Jinak Lucinka je zatím zdravá, doufám, že tu rýmu nechytne. I když po ránu to v ní taky trošku hrká - řekla bych jí aby si odkašlala, ale to ještě jaksi neumí...
Není tady
Teda holky, mate muj obdiv, me doma takhle rvat dite, tak jsem na prasky a bez mlika..snad se to se tretim mesicem zlomi!!!
U nas poctiva laktacka, kojim co hodinu, hodinu a pul, snad to nebude trvat dlouho..po kazdem kojeni je Barus vztekla, vyloudit usmev da poradnou praci..:-( Jinak vas moc nestiham, prace se dvema detma, barakem a zahradou je dost..

Není tady
Já si to taky vůbec nedovedu představit, že by Lucinka takhle řvala. Ona totiž neplače skoro vůbec, jen sem tam nahlas protestuje..
Není tady
Jo a jak se psalo o tom otáčení na bok - Luci asi bude lenoch, zatím se jí nechce, ale je fakt, že když má látkovou plínu, tak není moc možnost, protože je ta plína větší...
Taky ji často nechávám v postýlce nahatou, to jí trošku na boček pomůžu, dnes se zapřela nožkama o šprušle.
Ale máme přece jen pokrok - už se docela nahlas řehtá a strká si palečky u nohou do pusinky.
Není tady