|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Karal já ještě pře týdne mohla klidně 100ml mrazit(peradoxně jsem neměla sáčky na mlíko dojdou v pondělí už mi budou na prd) bo jsem chtě nechtě musela odstříkavat v noci i s toho co kojím a s toho co v noci nekkojím jsem odstříkala těch 80ml ted tak 20ml víc ani ránu a to po celé noci no jo poslední týden dostávám víc zabrat do toho začali z dlouhodobého deficitu spánku zlobit sřeva někde se to odrazit muselo že asi týden mě bolí vedle pupku v levo )doufám že se neudělá kýla před 3 dny se mi udělal koutek a dneska se mi zvětšila uzlina pod bradou a bolí
připadám si jako troska nebo hypochondr tam mě bolí tam mě píchá
Upravil(a) oliii (1. 10. 2010 22:17)
Není tady
oliii napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
oliii napsal(a):
Holky vy už jste měli měsíčky Já ještě né
Olii já taky ještě nééé. A už z toho začínám být nervózní.
no já hlavně proto že jsem tam měla nějaký zbytek a myslela jsem že s menstruací se to vyčistí a dr mě chtěla vzít krev na hcgasbych náhodpou ho pořád neprodukovala a zapoměla na to a já si vzpoměla asi týden po kontrole a s malou se mi tam znovu nechce
a taky manžel když se zadaří to nějak ze zvyku stříká do mě tak bojím bpjím těhotenství
No je to stejně na hlavu postavené. Tolik let sme chtěli otěhotnět a teť z toho máme bobky. 
Není tady
Tak jsem to nevzdala, v noci se krasne najedl z jednoho i druheho a ted rano se po 6ti dnech prisal pri plnem vedomi a opravdu se najedl, prso bylo slusne nalite, zbytek jsem odsala,takze to jeste nevzdavam, treba se dokazeme plne rozkojit a kdyz ne,tak alespon castecne urcite.
Není tady
Slni,
držím moc palce!
Já jsem měla MS minulý týden, myslím, že to je tou nasazenou Cerazette.
Dr říkala, že se to může a nemusí opakovat...
Já teď šátkuju, abych alespoň něco vytvořila k obědu, v lehátku vydržela tak 15 min a pak
konec. Možná ji ale trápilo bříško, protože chvíli po tom, co mi tady v klubíčku usnula, se pokakala,
nechci ji hned budit a vyndavat na přebalování, doufám, že nebudu muset prát šátek 
Jinak taky průběžně ostříkávám, protože kojení ač už je to lepší, stále boj, bolí to a malé to trvá tak 25 min,
pokud se jí pokusím prso vzít tak je řev, tudíž vždy vyměknu a nechám ji, ale přes tu dobu má stejně pak hlad
a ječí, takže po kojení dokrmuju ještě MM z lahvičky a večer občas přidám Nutrilon.
Mám prostě míň mlíka a už se tím nebudu stresovat.
Není tady
jo krasy materstvi
taky jich mam plne kecky 
Vcera vecer jsem brozudala po diskuzich o nespavcich a to co jsem se docetla bylo jeste horsi nez u nas doma, takze si prestavam stezovat
,protoze muze byt jeste podstatne hur.
Olii, kdyby Te to zajimalo, tak mrkni do diskuze na str.4..je tam o uspavani 2 mesicniho mimina....holky (Slni,Adri..) tam taky prispivaly. No kdyz jsme si to cetla, tak jsem se sla pomalu male omluvit, ze jsem si myslela, ze je priserne mimino, jsou i hodne horsi.
Slni, vydrzte, ale zase ne za kazdou cenu, clovek se z toho nesmi zblaznit, to by pak stejne cele kojeni bylo k prdu a clovek by na to vzpominal jako na nocni muru.
Není tady
Ja malou necham klidne u prsa i 1/2 hodiny, vychovne to neni, ale ja mam alespon chvili klid....nastesti jsme za celou dobu nemely problem s bradavkama, tak snad to vydrzi. U nas je to nekdy jediny prostredek, jak ji zabavit a uklidnit, sice nic neudelam,ale je klid.
Kolik je mleka neresim, rozhodne zadna obr prsa nemam, mala roste pekne, tak snad je to OK.
Ale podle "Horakyn" nechce spat, protoze ma hlad, ja myslim, ze je to blbost. Po kojeni vypada spokojene, sama se pousti, i kdyz mlicko jeste tece....
Není tady
Ahojky holky konečně zase hezky ale chladno 
Dneska jedeme poprvé ukázat malou dědovi (mému tátovi) je v domově důchodců tak včera jsem pekla salné tyčinky s litového těsta dneska štrůdl at si táta mlsne a pak jedeme na hřbitov sem tam byla naposled někdy v květnu a to máma měla narozeniny v červenci 23. tak ji vezu kytku a svíčku a zase mě bude trhat srdce ten pohled na hrob vlastní mámy
Jinak mě naštěstí kojení nebolí už mám klid i leve co praskalo je v pohodě no ale zase je min mlíka ovšem míslím že ji to stačí
Chytré horákyně taky znám jako máš hladové nebo slabé mlíko tak vždy jen řeknu že takové není je jen přední a zadní
Není tady
AHojte,
tak my jsme doma bez kluku..je tu trosku klidek
za chvili mam sraz se segrou a jedeme do letnan,snad si neco pro radost koupim 
u nas jinak super noc,mala byla od tri vzhuru kazdou hodinu,takze jsem celkem KO 
MS jsem jste nemela,ale poslednich 14dni,jakmile jdeme ven,tak me venku boli bricho na MS a chce se mi i na malou-a to i kdyz jsem pred odchodem byla...U Kubika jsem MS dostala hned po sestinedeli,tak jsem zvedava..
a kojim stale pres kloboucky,mala si prso jinak nevezme 
Není tady
Karal napsal(a):
Holky, mate prehled, kolik plus minus ty vasi drobkove vypiji v ramci jedne davky?
Karal, vubec netusim, kolik vypije....nikdy jsem ji z lahve nic nedavala, tak fakt nevim.
Není tady
megan2 napsal(a):
AHojte,
tak my jsme doma bez kluku..je tu trosku klidekza chvili mam sraz se segrou a jedeme do letnan,snad si neco pro radost koupim
u nas jinak super noc,mala byla od tri vzhuru kazdou hodinu,takze jsem celkem KO
MS jsem jste nemela,ale poslednich 14dni,jakmile jdeme ven,tak me venku boli bricho na MS a chce se mi i na malou-a to i kdyz jsem pred odchodem byla...U Kubika jsem MS dostala hned po sestinedeli,tak jsem zvedava..
a kojim stale pres kloboucky,mala si prso jinak nevezme
Megan, to zni spis jako zanet mocovych cest nez MS....
Není tady
ahojky holky tak jsme vše objeli po páté jsme byli doma okoupala jsem v šest manžel jel na noční vyjíždku na motorce snad nezmrzne no a my od koupání řveme doufám že teda si to posune a za ty 3 hodiny usne tj po 9 tak bych kdyby to fungovalo koupala v 5 at mám v 8 klid
no uvidíme
Není tady
My taky uz 1,5 hodiny uspavane a efekt zatim zadny....tak uvidime,asi zacneme uspavat uz v 5 
Jenze to nez usne,tak ma znovu hlad a znovu je treba prebalit....a to se zase probudi...tak teda nevim,jak na ni.
Manzel chova se spuntama v usich a ja mam pocit, ze ona uz moc dobre pozna,kdo chova...u nej vresti a vezmu ji ja a je klid...tak to je teda spatne, jestli bude viset na rukach jen mne...
Není tady
jinak já malou dala do lehátka pustila vibrace a 20 minut byla hodná dala jsem si ji před koupelnu a stihla se okoupat aspon něco ted zkouším uspávat zatím efekt žádny když začne usínat začne máchat rukama a je po spaní když ji svážu řve jako by ji na nože brali asi mě čeká další dlouhá noc
Není tady
Omlouvám se, že Vám sem lezu....
Kdo budete mít chvilku, pošlete prosím mému Kubíkovi hlas do fotosoutěže: http://www.babyroku.cz/Fotografie.aspx?c=8&p=16132
Bohužel se člověk musí zaregistrovat, ale je to rychlovka...Moc moc díky
Není tady

Přeju co nejklidnější noc.. jsem sice teprve v očekávání :-) ale ráda čtu vaše vlákno, protože mám pocit, že až to vypukne i u nás doma, už na vstřebávání informací nebude čas :-(
mám takový dotaz.. je mi jasné, že přes veškerou snahu o kojení bude potřeba doma nějaká ta lahvička.. a ta se musí sterilizovat.. chtěla bych tu nádobu do mikrovlnky.. dneska jsem koukala na nabídku v obchodě, ceny různé, velikosti různé.. až mi přijde, že je to zbytečné.. mám doma velkou nádobu s víkem do mikrovlnky, takovej hrnec, a pokud ty lahvičky nemaj ležet ve vodě, jen se napařovat v páře (?), tak bych použila plastový napařovák na knedlíky.. jestli jsem teda pochopila funkci sterilizační nádoby dobře 
můžu se optat na váš názor? bude to stačit a plnit funkci?
Není tady
DObre rano,
tak holky,co noc??u nas des...mala spala vcera v kocare tak do peti,pak byla vzhuru.Okolo sedme zabrala na 20min a pak porad cumakovala.V jedenact jsem ji uhoupala v sedacce a rychle zalezla...ale vzbudila se za pul hodiny,pak zase..no proste asi do 2.30 se budila po pul hodine...pak se vzbudila ve 4.30 a v 6.45...a od te doby je vzhuru...jsem totalne KO...
ke vsemu mam OPET zanet v prsu,prso cerveny,bolavy...tak chladim,masiruju..i jsem mela brufen...kdyztak,v jaky fazi je to uz na dr??a na kteryho-obvodak nebo gynda??
asi malou ted hodim do kocaru a pujdem ven,do kramu a vyvetrat se...
lazurko-muzes sterilizovat klidne i v hrnci na sporaku-vyvarovat,tak to mam ja...ted mi prinesla sousedka nejakou krabicku do mikrovlnky,je to na dudliky a na kloboucky..naleje se tam amlo vody a da na min do mikrovlnky.Vypada to stejne,jako ta krabicka od Aventu,jak v ni prodavaji dudliky na lahve
Není tady
Dobré ráno,
Olii hodíme si mašli spolu..píďa včera řvala s přestávkama 5,5 hodiny! Od 17 - 22.30 hod..zase jsem dostala depku..do toho oba kluci nachcípaný jak blázen, takže mě je jasný, že to v tom našem pidi bytě chytnem s Deni taky 
Omlouvám se za vulgarismus, ale už mě ten koloběh neustálého řevu, depek a splínů kolem Denisky normálně s.e.r.e
Jako neměla bych se náhodou radovat z miminka??? To těch úsměvů moc nebude, když má pořád nějaký trápení.
To zas bude den..už neumím najít ani píď optimismu 
Ahojky holky
Lazurko myslím že klidně tak sterilizovat můžeš já mám sáčky od medely a jsou taky na principu pary dá se tam 60ml vody a dá do mikrovlnky na 2 minuty
Megan to mě mrzí ten zánět v prsu no a stím řvaním našich slečen už nekomentuju mladá včera usla o půl 12 už jsem byla fakt hotová. uspavala jsem vlastně od 6 takže fakt děs naštěstí v noci hajá hezky a ráno je zlatíčko denska vytuhla sama na přebalovací podložce
Mishasho taky mám depky splíny hlavně když malá řve a já jsem pak hnusná a nadavám na druhý den mě to mrzí když je tak zlatá připadá mi že mi ji večer vždycky někdo vymění.
S rýmou nezávidím ovšem já mám neblahý pocit že ji dostávam a malá sotva se s ní dostala mám pocit že zase pšiká víc a že má zase plný nosánek - blbé podzimní počasí co na to dodat chjooo
Není tady
Ahoj holky. Tak mi sme byli včera na celodenním výletě u Blanska u dědy s babičkou (1917 a 1923). Je to od nás dvě hodiny cesty. Vašík byl celý den zlatý, na to, že se tam slezlo veškeré rodinné osazenstvo, šel z ruky do ruky a nebylo chvilka klidu.
Dojeli sme večer domů umoření, tak sme šli zalehnout už v osum i s malým do ložnice k televizi. Nějak sme za chvíli vytuhli a když sem se před desátou probrala, táta chrupkal a malý se vesele díval na Harryho Potera. 
Normálně se z něj už teť stává televizní maniak.
Nejlepší jsou reklamy, to přestává i řvát, když je zrovna špatně naladěný.
Asi je začnu i vyhledávat. 
Není tady