6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a
Upravil(a) lenny98 (9. 9. 2010 11:50)
Není tady
Jak má teď jít dál? Uvědomit si, e celý tvůj ivot jsi jedině ty sama. Ne on. On je jenom "jeden človíček" v té spoustě lidí co se ti ivotem mihnou. Nemůe přece ít a jít dál jenom pro někoho, ale hlavně sama pro sebe.
A si tohle uvědomí, bude koukat na spoustu věcí jinak a hlavně se ti bude líp ít
Není tady
Nejvyí čas abys začla ít pro sebe a ne pro někoho jiného... Měla bys odtaitosti přítele spí poděkovat i kdy to tak teď necítí. Mohla bys taky takovou "kámoku" odhalit v okamiku,kdy bude mít v ruce mrně a na krku hypotéku. Poděkuj mu za ty pěkné roky a nech ho jít. ít "pro někoho" je stejná blbost jako "ít za někoho"...... Jsi mladá ,oklepe se a za nějaký čas bude i ráda, e jsi tohle blbé kolení absolvovala. A hlavně- opra svoje kamarádství,koníčky, záliby-hlavně neseď doma a po nocích neřvi- to jen vysiluje...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Nejvyí čas abys začla ít pro sebe a ne pro někoho jiného... Měla bys odtaitosti přítele spí poděkovat i kdy to tak teď necítí. Mohla bys taky takovou "kámoku" odhalit v okamiku,kdy bude mít v ruce mrně a na krku hypotéku. Poděkuj mu za ty pěkné roky a nech ho jít. ít "pro někoho" je stejná blbost jako "ít za někoho"...... Jsi mladá ,oklepe se a za nějaký čas bude i ráda, e jsi tohle blbé kolení absolvovala. A hlavně- opra svoje kamarádství,koníčky, záliby-hlavně neseď doma a po nocích neřvi- to jen vysiluje...
Potvrzuju to vysílení z breku po nocích:grater:
Není tady
Lenny, kočko, je ti 22, vechno hezký Tě teprve čeká. koda, e se člověk (já teda ne), neumí na spoustu věcí podívat optikou věku o 5, 10 let vzdálnějí. Bude to chvíli bolet, ale určitě přebolí, věř mi.
Ony i ty slzy jednou dojdou, zvedne hlavu a bude zas dobře. Tak to prostě je.
Není tady
ElinaH. napsal(a):
to přece ale větinou pomáhá, ne?
Není tady
No to je teda kandál. Jeden se tu trápí, brečí do peřin a ten druhej si mizera klidně spí a jetě si dovolí říkat něco o tom, e ho jeden dusí. No děs!
Podívej leny, na rovinu: jako bych slyela sama sebe tak před třiceti lety.
Ty jsi toti pěknej manipulátor. Nu stejně jako já. Jene s tím jetě neumí na rozdíl ode mne zacházet, - nu já v tvých letech to taky neuměla - tak ti to vdycky nafackuje. Říkám ti tady svoji osobní zkuenost.
Ty zatím ví houby, jen to, e má profil na facecebooku a hezkou holku v přítelích, se kterou si píe. No a taky to, e tě má, přesněji řečeno tvého manipulativního chování, které na něj praktikuje, plný zuby. Ber to jako cennou ivotní lekci. Uvědom si, e nejsi střed ÁDNÉHO ivota, kromě toho svého vlastního. Po nikom nemůe automaticky chtít, aby romatická idylka trvala věčně. Ani po sobě ne, nato po partnerovi. ivot je takový, jaký si ho udělá a to bez ohledu na okolnosti. Jsou lidé, kteří dokáou být astní ve vězení a jsou jiní, kteří ukrutně trpí v paláci se zlatejma kohoutkama v koupelně.
Přestaň brečet do peřin a sna se pochopit, e kadý člověk proívá vztah po svém. Vezmi prostě na vědomí, e lidé se během ivota mění, protoe stále potkávají nové lidi, nové přáleitosti, situace, prostě se pořád učí.....Pro tvého přítele moná u vechno skončilo, o to hůř pro tebe, protoe se s tím bude muset vyrovnat sama. Moná, e jsi ho jen zahnala a odehnala svými romanickými představami a iluzemi o ivotě. Prostě něco je patně a pouze on sám za to nemůe. Ani ty za to nemůe, prostě to tak je. Oba fungujete podle nějakých vzorců, které jste okopírovali doma od svých rodičů nebo si je geneticky u přinesli na svět. Pokud něco nefunguje, buď prostě nejste kompaktibilní a buď vděčná, e jsi to zjitila teď a ne jako vdaná paní se dvěma dětmi a nebo jsou některé vzorce nefunkční. Tak pokud jsou tvoje, a to ony některé určitě jsou, tak je změň.
Plačtivými scénami kadého normálního chlapa spí odradí, ne přitáhne. A pokud k tobě u nic necítí, stejně s tím nic nenadělá, jen bude za hysterku a přemae mu tak to hezké, co jste spolu proili. Jsi sice jetě mladá, ale u nejsi ádné dítě. Prostě si tedy zkus, co dospělost a zralost obnáí. Vyře to sama a bez něj, protoe tobě to VADÍ, je to tedy tvůj problém, on ten svůj taky řeí, i kdy ne tak, jak by se ti líbilo. Taky to řeit tak, by se ti to líbilo nemusí, protoe je to jeho ivot a on má právo ho ít tak, jak chce on a ne kdokoliv jiný, tebe nevyjímaje. Ty má stejné právo, tak ho vyuij.
Není tady
Ahoj Lenny,
pokud jsem to správně pochopila tak s přítelem pořád jsi, co se týče probrečených nocí vedle někoho koho to nezajímalo tak o tom vím své. U nás vztah skončil, ale my předtím něměli tři krásné roky. Čili jak Tě čtu, tak zatím ani neví jesti je ti přítel nevěrný, SMS není nevěra, i kdy chápu, e to bolí.
Podívej jak to můe vidět on:
- jsem znudeněj doma je vechno perfektní a u je z toho stereotyp
- mám ponorku
- tahle buchta mi poimrá ego je to fajn
- ta doma se jen hádá
atd...
on nemusí mít problém s Tebou. Stačí e můe mít blbou náladu a vyleje si to na Tobě. (znám to protoe to taky tak dělám bohuel, pak se ale omluvím atd) pokud Tě má ale jistou tak proč by si mu neslouila jako hromosvod, ty hloubá nad důvodem hádky jsi zaraená, on ne vyvztekal se...nechce to dál řeit? nemusí nemuselo to mít zjevnou příčinu....a on ví e i kdy se neomluví ty mu odpustí...e je to tak?
Ví bylo by fajn mu dát najevo e se z něj nepos..., doslova. e jsi ta stejná samostatná a veselá holka se kterou se seznámil. Ćim víc bude brečet tim víc bude mít tendenci utéci. Málokdy se chlap sebere omluví atd. Kdy má vedle sebe hádavou ubrečenou holku tak ne.
Klidně se uzavři, komunikuj s nim jen kdy bude mít sílu, zacni se věnovat sobě..ne na oko, ale opravdu. Nemusis delat velké skoky a ostentativně chodit večer pryč atd. zavři se v pokojíčku a čti si, nebo zavolej kamarádce a jdete na kávu, kadeřník a nákupy jsou klié ale taky to funguje. Řekni si prostě e je na dovolený a e má ted čas pro sebe..
zkus to prosím...nenech ho at se po Tobě vozí..uvidí e tu změnu zaregistruje a sám se začne zajímat jakto e ti to a to nevadí atd...
drím palec
Není tady
PetrHl napsal(a):
ElinaH. napsal(a):
A k čemu?? Má pak maximálně oteklé oči jak svářeč bez títu, z nosu bambuli a sucho v krku....
Pobrečet je fajn- třeba u srdceryvné scény ve filmu, ale věnovat tomu víc ne je nutné- to ubíjí majitele slzotoku...
Toho druhého to ( jak zde psali přede mnou) stejně zpět nepřiene. Naopak spí si myslím , e vzlykající partnerka v mui můe vzbudit tak maximálně soucit ( nebo časem vztek) , málokdy touhu ji přesvědčovat , e nemá cenu brečet. A zvlá pokud jsou kolem něho veselé a přitalivé a neokoukané holky....
Není tady
Lenny, jak píou holky, přestaň brečet, manipulovat a buď zase tou fajn holkou, do které se zamiloval. Vak spolu nemusíte trávit kadý jeho volný víkend,ne? Chápu, e s ním chce trávit co nejvíc času, ale dej jemu i sobě trochu prostoru pro jiné záitky, ne jsou ty společné. Můete si pak o nich vyprávět večer u vínka třeba...
Take opra svoje kontakty, botasky/tenisovou raketu/brusle a začni ít taky pro sebe a ne jen pro něj!
Není tady
a
Upravil(a) lenny98 (9. 9. 2010 11:51)
Není tady
zuzi777a napsal(a):
PetrHl napsal(a):
ElinaH. napsal(a):
A k čemu?? Má pak maximálně oteklé oči jak svářeč bez títu, z nosu bambuli a sucho v krku....
Pobrečet je fajn- třeba u srdceryvné scény ve filmu, ale věnovat tomu víc ne je nutné- to ubíjí majitele slzotoku...
Toho druhého to ( jak zde psali přede mnou) stejně zpět nepřiene. Naopak spí si myslím , e vzlykající partnerka v mui můe vzbudit tak maximálně soucit ( nebo časem vztek) , málokdy touhu ji přesvědčovat , e nemá cenu brečet. A zvlá pokud jsou kolem něho veselé a přitalivé a neokoukané holky....
kdy z toho vyčerpáním usne. Samozřejmě ne před ním, ale sama se sebou
Není tady
Jak vidím, tak Lenny vechny své příspěvky smazala...asi čekala e ji vichni budou psát o tom, jaký je ten "její" hajzl necitlivý...ale číst tu pak něco jiného ji asi netěí....
Upravil(a) chacinta (9. 9. 2010 12:50)
No, ačkoliv jsem nečetla první příspěvek, tak podle odpovědi Pandory jsem přesně pochopila co tam bylo. Druhá strana rovnice.
koda, e to Leny nečetla pořádně (soudím z toho, e se od vlákna jaksi distancovala..a nekomunikuje). Je to jeden z nejlepích příspěvků co jsem zde četla.. jo ten se poveď
Není tady
PetrHl napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
PetrHl napsal(a):
to přece ale větinou pomáhá, ne?A k čemu?? Má pak maximálně oteklé oči jak svářeč bez títu, z nosu bambuli a sucho v krku....
Toho druhého to ( jak zde psali přede mnou) stejně zpět nepřiene. Naopak spí si myslím , e vzlykající partnerka v mui můe vzbudit tak maximálně soucit ( nebo časem vztek) , málokdy touhu ji přesvědčovat , e nemá cenu brečet. A zvlá pokud jsou kolem něho veselé a přitalivé a neokoukané holky....kdy z toho vyčerpáním usne. Samozřejmě ne před ním, ale sama se sebou
Kdy mi zemřel přítel - pomáhalo to k tomu spaní.Brečela jsem hodně - ale spala jako zabitá.
S ivým odcházejícím je ten brek asi jinej a já poprvé v ivotě zaívám nespavost na kterou nic nepomáhá.
Není tady