Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 8. 9. 2010 14:30

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co s tím?

Nechtěla bych být Oničko (Ona) ve tvé situaci. Nenechala bych nikoho rozhodovat o tom, co já budu dělat. Navíc, pokud bych byla nemocná. ID se skutečně nedává při rýmě.

Muži bych řekla, že nejsem truhlář, kovář, tesař (nebo co děláte), ale že jsem např. dobrá organizátorka nebo účetní (nebo cokoliv). Tak navrhuji, že se budu podílet na práci  takto a přispívat do rodiného podniku takto.. Pokud na práci nestačí sám, musí si někoho najmout. To není neobvyklé.

Dcera už je dospělá?

Není tady

#27 8. 9. 2010 17:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Na mne to působí, jako by tím zničujícím tempem chtěl tvůj muž neco "zahlušit, umlčet, přebít".... Kamsi se valí a vás ostatní táhne sebou... Zda k výšinám či do hlubin, to je otázka spíš pro tebe než pro nás.

Uvědom si, že pokud jdete s ním, přes to všechno, co jsi napsala, jdete s ním dobrovolně. On se třeba už ani neumí zastavit.... Pokud má v datu narození čísla 159 a nebo 357 (nedej bože oboje), tak to fakt nezvládne....
Halt na něj budeš muset "hodit síť". Bude to masakr, ale určitě ne tak velký, jako když vás bude dál táhnout tam, kam nechcete. Neboj se toho.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#28 8. 9. 2010 21:59

Ona
♥♥♥----

Wiki napsal(a):

Dcera už je dospělá?

Je a bohužel je do toho také zatažená jako OSVČ.

Není tady

#29 8. 9. 2010 22:17

Ona
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Na mne to působí, jako by tím zničujícím tempem chtěl tvůj muž neco "zahlušit, umlčet, přebít".... Kamsi se valí a vás ostatní táhne sebou... Zda k výšinám či do hlubin, to je otázka spíš pro tebe než pro nás.

Uvědom si, že pokud jdete s ním, přes to všechno, co jsi napsala, jdete s ním dobrovolně. On se třeba už ani neumí zastavit.... Pokud má v datu narození čísla 159 a nebo 357 (nedej bože oboje), tak to fakt nezvládne....
Halt na něj budeš muset "hodit síť". Bude to masakr, ale určitě ne tak velký, jako když vás bude dál táhnout tam, kam nechcete. Neboj se toho.

Podle manžela to není zničující tempo, jenom je potřeba využít nabídek , které se  nabízí a nebudou se už opakovat. Jasně že se necháváme táhnout "d o b r o v o l n ě ".  Prostě teď , momentálně , nejde z toho vlaku vystoupit. To není , že by nás táhnul kam nechceme, jen je toho strašně moc a tím pak stres , nervozita, napnelismus  z toho že se nestíhá. Pak se pro nějaké to ostřejší slovo nejde daleko. Je to těžké , já ho lituji , že se tak dře a na druhou stranu mě štve , že to tak je. Pořád si říkáme , že je potřeba zvolnit, ale stále to nějak nejde a nevychází. Teď mi hlavně příjde , že jsme se hodně odcizili a moc nevím co s tím.
Ta čísla v datu narození nemá, jen 19 - rok narození. To je dobře?

Není tady

#30 8. 9. 2010 22:23

Ona
♥♥♥----

lupina montana napsal(a):

Mmch - tvůj muž nemá koníčky? Nebo nezajde do hospody, nebo tak něco? Já jen, že chlapi většinou svůj osobní odpočinek dokážou uhájit za všech okolností smile

Koníčků má hodně. A po sportu i nějaké to pivko v hospodě. Jenomže teď je vše  odsunuto na pak. Nebo něco malinko chce stihnout a to pak opravdu má dost.

Není tady

#31 9. 9. 2010 7:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pořád si říkáme , že je potřeba zvolnit, ale stále to nějak nejde a nevychází... Koníčků má hodně... Jenomže teď je vše  odsunuto na pak.
Milá Ono, ale z toho se strašně špatně vycouvává. Ještě tuhle zakázku... a tohle bychom taky neměli pustit... a pan Vopička je dávnej zákazník, tomu taky musíme vyhovět... tak se "odsune" jeden koníček, druhej, to pivko taky není nutný, šak to kámoši pochopí... a manželka s dcerou to pochopit musí, přece... vždyť je to i pro jejich dobro... a už se to veze z kopce a před tím největším srázem najednou zjistíš, že ten vůz nemá šlajf a koně to neudrží...
Zkusila jsi podumat, CO ho žene? CO si tou prací nahrazuje, kompenzuje, přehlušuje? Víš, napadlo mě, jestli to není mužská reakce na tvoji nemoc - snaha dokázat si, jak on je zdravý, v pořádku a fit a zároveň snaha zakrýt nebo odehnat strach z toho, že i jemu by se mohlo stát...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#32 9. 9. 2010 8:30

Ona
♥♥♥----

helena napsal(a):

Pořád si říkáme , že je potřeba zvolnit, ale stále to nějak nejde a nevychází... Koníčků má hodně... Jenomže teď je vše  odsunuto na pak.
Milá Ono, ale z toho se strašně špatně vycouvává. Ještě tuhle zakázku... a tohle bychom taky neměli pustit... a pan Vopička je dávnej zákazník, tomu taky musíme vyhovět... tak se "odsune" jeden koníček, druhej, to pivko taky není nutný, šak to kámoši pochopí... a manželka s dcerou to pochopit musí, přece... vždyť je to i pro jejich dobro... a už se to veze z kopce a před tím největším srázem najednou zjistíš, že ten vůz nemá šlajf a koně to neudrží...
Zkusila jsi podumat, CO ho žene? CO si tou prací nahrazuje, kompenzuje, přehlušuje? Víš, napadlo mě, jestli to není mužská reakce na tvoji nemoc - snaha dokázat si, jak on je zdravý, v pořádku a fit a zároveň snaha zakrýt nebo odehnat strach z toho, že i jemu by se mohlo stát...

Takhle napsané je to docela trefné. Jestli si tím něco kompenzuje, bych neřekla. Takhle hektické , i když většinou nárazově, je to u nás od začátku, jen teď se toho navalilo opravdu hodně a já už nějak nestíhám tomu tempu a vše mě stresuje, všechno mě hnedle rozhodí. Ta přecitlivělost je částečně dána nemocí, kerou jsem prodělala a k tomu ty vztahové problémy , to je blbá kombinace.

Jinak všem děkuji za reakce. Člověk se takhle na to podívá alespoň očima těch druhých.

Není tady

#33 9. 9. 2010 9:12

javena
♥♥♥♥♥♥-

Důležité je si uvědomit, že zakázky se sice opakovat možná nebudou, ale život určitě ne... pokud nevěří v reinkarnaci. smile

Není tady

#34 9. 9. 2010 10:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja, ako sa poznám, by som určite chcela vedieť, ČO to znamená MOMENTÁLNE. Abya to nebolo ako "dočansýô pobyt sovietskych vojsk u nás. Viem nárazovo zabrať aj viac, ale dlhodobé vyčerpávanie síl nad osobné pomery je na hounou. Skús mu navrhnúť, aby ste si stanovili nejaké obdobie, od ktorého zvoľníte tempo... inak odmietni pokračovať v tom HNEĎ. (Máš tú výhodu, že manžel ťa - aj dcéru - fakt potrebuje... stolt ).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#35 8. 4. 2011 23:10

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Ona napsal(a):

Stalo se Vám někdy, že jste nechtěli už být? Já uznávám , že je to blbost, ale už dlouho přemýšlím nad tím , že by mi bylo lépe nebýt a jak to udělat. Několikrát jsem už začala psát dopis na rozloučenou a to mi vždy asi pomohlo.
Máte s tím někdo zkušenost?

smile S cim ? S tim dopisem ? Ja ne, ale Viktorie ma nadherny sloh, jiste by se pozustalym libil wink
Ale ted vazne, ja mel takove cerne myslenky v minulosti, nevim ale proc. Zda se, ze to vetsinou postihuje mladsi lidi, dneska jsem uz z toho "vyrostl" a na svet se dival uplne jinak. Jsem tu velice spokojeny a i na spatnych vecech si najdu to pekne ( zrovna pohreb babicky neni skvelym prikladem ), resp. zjistim, ze spatne jsou jen z meho pohledu. No a ted posledni otazka : Ty nevis jak to udelat ? nechces trpet, nebo nevis co bude dal... tak nic nedelej, mas to jednodussi, nez vymyslet zpusob jak na to a co s tim smile Mmch, Ona je nazev pisnicky od Daniela Landy, je moje nejoblibenejsi tongue

Prozraď mi její jméno, je krásná a tajemná.
A pod bílým závojem jí prosvítají ramena,
prozraď mi jméno tý, co kluci o ní sní,
s láskou a nenávistí dává se do písní.
Řekni za čím se skrývá, když v posledním tanečku
zatahá a špagát pohřebních zvonečků.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí