|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Nemáte někdo zkušnost s vynecháním dvou tablet? Jak pokračovat dál?
Není tady
Mně se to stalo. Vzala jsem si dvě tabletky v ten den ráno, kdy jsem na to přišla (protože v letáku píšou, že když zapomeneš 1 tabletku, máš si ji vzít hned jak na to přijdeš, i kdyby sis měla vzít dvě najednou) a pak ještě jednu večer než jsem šla spát (protože normálně to beru večer). Nevím, jestli je to tak správně, možná jsem se na jeden den přehormonovala, takže Ti ani nemůžu radit, abys to udělala stejně, ale nic neobvyklého se mi nestalo, nebo jsem si toho tedy nevšimla. Ale to jsem teda neměla důvod se obávat, že bych otěhotněla, takže jsem to měla jednodušší. (A kdybych měla důvod se obávat, tak bych hlavně asi nezapomněla.
)
Příbalový leták píše, že pokud opomeneš více tablet, máš se poradit s lékařem.
))) Chceš sem opsat, co dělat v jednotlivých týdnech, když opomeneš 1 tabletu? Nebo ten leták máš?
Není tady