|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojte baby,
Včera sme sa s priateľom, s ktorým chodím od januára opäť milovali. Bol to pekný zážitok, ako vždy. Potom som sa šla osprchovať, on zostal v izbe. Po osprchovaní som išla do izby a to čo som videla, nebol už taký pekný zážitok.
Priateľ sedel na posteli a skúšal si obliecť moje pančušky, ( silonky ), ktoré som mala pohodené pri posteli potom, ako sme sa rýchlo povyzliekali pred milovaním. Dvere boli privreté, tak ma nevidel, zato ja som ho videla veľmi dobre. Keď som otvorila dvere strhol sa a nevedel čo má povedať, taký ostal prekvapený. Ja som naňho vybehla že čo robí, a on, že si ich len skúša. Odišla som do obývačky a hneď prišiel za mnou a hovoril, že si ich skúša preto, že by ich chcel skúsiť nosiť v zime pod nohavice miesto spodkov. Takáto odpoveď ma aspoň trocha upokojila, ale stále mám taký divný pocit z toho, čo som videla. Ešte som totiž nepočula, aby nosili v zime pod nohavice chlapci silonky. Vy ste už o takom niečom počuli? Čo si mám o tom myslieť?
Je to nejaká ťažká úchylka, pre ktorú by mohol náš vzťah neskôr skrachovať, alebo som celý problém iba zle pochopila.
Ďakujem za každú úprimnú odpoveď.
Monika.
Není tady
Myslím, že to žádná těžká úchylka být nemusí. Znám několik lidí, kteří takové věci dělají tak nějak pro zábavu a za úchyly je nepovažuju. Spíš je mi sympatický, že se neosypou při pouhým pomyšlení na takovou věc, přijde mi, že nejsou dogmatický.
Což teda není záruka, že je to tak i ve vašem případě, jen že myslím není všechno ztraceno. :-)
Není tady

Ťažko povedať, ako to je, to vie len on. Ja by som ho poprosila, aby ich nenosil PREDO MNOU - ono to asi nie je bohvieaký pohľad - a inak nechala vec plávať. Ak nie sú iné problémy.
Není tady

jestli ty si z náš neděláš p.r.d.e.l....
monika101
♥------
E-mail Zpráva
Re: Prieskum : Milí prítomní muži, nosíte v zimě pod kalhoty silonky?
Ja si myslím, že na tom nič zvlášne nieje. Pokiaľ by mu mala byť zima, nech si ich oblečie. Určite sú pohodlnejšie ako obyčajné spodky. Môj priateľ ich nosí už skoro 3 roky, každú zimu. Ja ich tiež nosím v zime pod nohavice. Ja by som spodky nezniesla.
Kupujeme si obyčajné 20 den silonky.
Upravil(a) laminanonte (3. 9. 2010 18:35)
Není tady

monika101
♥------
E-mail Zpráva
Ahoj všetci:rolleyes:,
dnes do obeda som robila poriadok v letných veciach a pripravovala som už zimné.Pri upratovaní priateľovej skrine som tam našla pánske pančuchové nohavice Filip. Boli v takej veľkej krabičke,keď som ich otvorila boli to klasické silonky asi 20 den.Doteraz som také pančuchy pre chlapcov nevidela, tak sa chcem opýtať či niekto z vás už také má
alebo je to novinka.Ale doteraz neviem či ich mal priatel už oblečené alebo to je len taký rozmar.Keď príde z roboty bude mať čo vysvetľovať. roll
a tak bych mohla pokračovat...stačí kouknout do starších příspěvků
Upravil(a) laminanonte (3. 9. 2010 18:40)
Není tady

to je možné...ale hlavně si protiřečí... 
Ešte som totiž nepočula, aby nosili v zime pod nohavice chlapci silonky. Vy ste už o takom niečom počuli?
Môj priateľ ich nosí už skoro 3 roky, každú zimu. Ja ich tiež nosím v zime pod nohavice.
Není tady

no tak dnešní příspěvek Moniky je úplně stejný, jako ten ze dne 21. 5. 2007 11:35 s názvem
"Je to vážne, alebo som to zle pochopila"
takže milá "Moniko" běž si dělat srandu z někoho jiného !
Upravil(a) laminanonte (3. 9. 2010 20:15)
Není tady