18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...
Upravil(a) potvurka.prapodivna (7. 12. 2007 10:30)
Není tady
Potvurko, jsou nemoce, ktere se nedaji prokazat testy, napr. fibromyalgie. kdy te vse boli (klouby, svaly proste vsechno mozne najednou i na stridacku) a celkove se citis blbe i kdyz je to tezke prokazat. Zkus si po tom zapatrat na internetu. Jsou vselijake diagnosticke weby.
Pokud jsem se vsimla, tak ti to mysli docela dobre, takze prosim te, ten mozek nech napokoji a nezbavuj se ho.
Není tady
Také si myslím, e blázen nejsi.
Potvůrko, to není moný, tak někde musí být něco v nepořádku. Sama říká, e v psychice to není, e zabojovat proti tomu nejde. Já vůbec nevím, co bych poradila....
Není tady
Potvůrko,
vimla jsem si, e takové problémy a pocity jako má ty má více lidí a zejména lidí, kteří právě tu hlavu nemají úplně vymletou a jsou inteligentní. Moná je to trochu i v té psychice, jsi hloubavá duička a moná moc přemýlí nad nesmrtelností chrousta a tím si zadělává i na fyzické potíe. Ono toti vechno je se vím propojené. Někdy klasická medicína selhává, práky jsou jen dalí berlička pokud se nezjistí příčina a v některých případech si člověk musí pomoci jen sám sobě. Moná by ti prospělo pár dní dovolené, změnit prostředí, relaxovat. Hodně síly, děvče
Potvurka, a neberies nahodou HA?
Není tady
Potvůrko, já Ti opravdu doporučuju ty Bohnice, co myslím naprosto v dobrém a bez legrace. Nejsem sice děd Vevěd, ale o depresi a jiných psychických nemocích jsem u něco přečetla, a i kdy se Ti to třeba nezdá, vechny Tvé fyzické zdravotní problémy můou být způsobeny jen a jen psychikou. Z "pouhé" deprese můe být člověk tak straně vyčerpaný, e fyzickou slabostí třeba ani nevstane z postele, a kdy vstane, zkolabuje po pár metrech chůze... Ale spí se mi zdá, e se Ti k tomu psychiatrovi skutečně nechce. Mimochodem, psala jsi, e jsi na dneek objednaná k psychologovi - jak to dopadlo?
Není tady
.........
Upravil(a) potvurka.prapodivna (7. 12. 2007 10:31)
Není tady
já si mylsím e prostě nemá chu do ivota ... potřebuje jaro, sluníčko a pořídnýho chlapa a nic jinýho by jsi neměla čas .... a bude dravá raz dva tři čtyři pět est sedm osm devět deset jedenáct dvanáct třináct čtrnáct patnáct estnác :-)) taky jdu do Bohnic budu tam zametat listí u se těím.
Není tady
potvůrko, já se opravdu kloním k únavovému syndromu, skoro jako bych se poznávala. Hlava ti jede v cizím těle, e? Hlava myslí a ví ale tělo není tvoje, ty jsi přece zvládla to a to ale tohle tělo by pořád spalo, j e věčně unavený a bolavý...
na to opravdu potřebuje vyetření imunologem. Na obvodě se vyetření, které to prokáí nedělají. Ani ta chu do ivota, jak píe Vaek, není jak bývala, hlava by chtěla i jeho argumenty uznává, lae tělo nemůe...
Já měla těstí, lítala jsem po doktorech od čerta k ďáblu, pokadé vyřízená a vyčerpaná a nikde nic. A jednou jsem musela s dětmi na imunologii a tam si mne dpktorka vimla.... Dva roky jsem polykala antidepresiva a poslouchala, e jsem hypochondr. Je z toho cesta ven ale potřebuje jiného lékaře.
Upravil(a) cilka (21. 2. 2006 21:23)
Není tady
Není tady
vaek napsal(a):
já si mylsím e prostě nemá chu do ivota ... potřebuje jaro, sluníčko a pořídnýho chlapa a nic jinýho by jsi neměla čas .... a bude dravá raz dva tři čtyři pět est sedm osm devět deset jedenáct dvanáct třináct čtrnáct patnáct estnác :-)) taky jdu do Bohnic budu tam zametat listí u se těím.
Stoprocentně souhlasím
Není tady
?
Upravil(a) potvurka.prapodivna (7. 12. 2007 10:31)
Není tady
kdyby byl můj ivot přiměřený mýmu věku, nic bych si nepřála víc, ne jaro (monost nosit minisukně), sluníčko (opálit se krásně do červena) a pořádnýho chlapa ( a vy nějakýho znáte?)... Otázka je, jestli bych jako kostlivec ( i kdy nejím, leč přímo eru!) nepůsobila na ty "pořádný chlapy", jako odstraující příklad.
Není tady
tak nejdřív píe chlapa si nech :-) a pak vy nějakýho pořádnýho znáte ?? :-)))))
já měl za to e nějakýho má ... jen potřebuje probudit, ty příznaky co jsi psala mám taky ale já jsem tak vyřízenej e ani k tomu doktorovi nedojdu a tak funguju setrvačností ... jinak bych se ani nehnul ....
Není tady
jsem naprosto spokojený a řekla bych i veselý člověk,mám ráda legraci a ráda se směju. Loni na jaře jsem měla jeden takový problém. Kdykoli jsem se opřela o loket, vystřelila mi taková bolest do ruky a zkroutila se mi celá dlaň křečí a trvalo třeba i 10 minut, ne to povolilo. la jsem k lékaři, kdy u se mi to stávalo i v noci a ten mě vyslal na několik vyetření, která nic neobjevili. Po dalích vyetřeních jsem dostala radu, e mi nic není a a se tedy o loket neopírám, kdy se mi zdá, e mě bolí. Opravdu jsem si připadala jak hypochondr a nebylo mi celkem do smíchu a byla jsem otrávená jak elva. Fakt jsem si připadala jak vygumovanek blázen. Před vánoci jsem nebyla v pořádku a tak jsem se vypravila k lékaři a on si na mě vzpoměl a zeptal se mě, jak loket. Já mu na to s vánou tváří řekla, e mě vyléčil. e se o loket neopírám a kdy se náhodou o něj opřu v noci, tak si nadám a naplácám si na zadek a vdycky si říkám, vidí, zase si neposlechla pana doktora. Asi si na mě dá pozor a při přítí návtěvě mě zaváe do svěrací kazajky, protoe ten pohled , kterým mě počastovat bych si vám přála vidět.
Není tady
A jak to vypadá teď, Dano?
mno, to by mne taky zajímalo..... :-) Dano?
Není tady
...........
Upravil(a) potvurka.prapodivna (7. 12. 2007 10:32)
Není tady
to VAEK: něco bych u měla, ale to by vydalo na román:-)
Není tady
tak to napi alespoň v bodech :-)))
Není tady
.........
Upravil(a) potvurka.prapodivna (7. 12. 2007 10:32)
Není tady
Vzhledem k tomu, e se tu zmiňuje o váném onemocnění fibromyalgie jen je hojně rozířeno, ale často lidé se léčí s něčím jiným dám sem odkaz na informace: http://fibromyalgik.webnode.cz/
Není tady