29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mag brrrrrrrrr
Jo, k tomu snažilkování...jen tak lehce to necháváme už na přírodě..a chceme Agátku Tak se ráno ptal "tak co, už je na Agátku zaděláno??"
Není tady
sissi napsal(a):
Mag brrrrrrrrr
Jo, k tomu snažilkování...jen tak lehce to necháváme už na přírodě..a chceme AgátkuTak se ráno ptal "tak co, už je na Agátku zaděláno??"
Tak to budu držet palce dvojnásob
Jdu do pelíšku, musím tu šumavu dospat, v pátek jsem se i drobátko opila a šla spát ve tři
Není tady
Jo a ráno Tobi už byl hore po 5hod a tatka říkal "no nenecháš tatínka ani maminku spinkat, když v noci pracovali"
Teo, raději 100xna gyndu než 1x k zubařovi
Včera se zpozily hodiny po babičce zlaté o 10min a mámě nahoře taky přesně o 10min, ty samé hodiny, ale po strejdovi Vlastně babička a to byl její syn. No není to divné???? Já furt říkám, že tu straší...to nevěstí nic dobrého
Můj to odůvodnil změnou teploty a vlhkost, PRD!!!
Není tady
teodora napsal(a):
Fuj, zubař, to snad radši na gyndu
.
Tam budu muset taky, pořád občas špiním a MS nikde a dokojeno před dvěma měsíci, navíc asi potřebuju antikoncepci, ať se pořád netestuju
Není tady
Sissi fůůůůůj, radši se koukni před spaním pod postel, jestli tam není duch
Není tady
A furt říkám, že prostě půjdu spát zároven s Tobim a vždy mám večer práci..ten svetr doplést...a něco polítat... A ještě jsem to nikdy nestihla. Ale tento týden prostě půjdu
Kde je Potvůrka???
Holky dobrou
Není tady
A je vyřešeno, máme píchlé ouško. Od pátku mu tři lidi zkoušeli, jestli ho to bolí, nebolelo. Takže bacha, zánět středního ucha nemusí bolet.
Není tady
Tak ať je brouček brzo fit
Není tady
BAF! Teo houby!! Jooo? Tak at jste fit. Chudáček musel plakat. U toho je vždy teplota? Malý si drbe ouška..ale asi když je ospálý, jak jste se o tom bavili...tak je drhne.
Není tady
Já jsem ráno zase šla hned na valetol, ten nezabral, tak brufen Já nevím, už je to skoro týden, jak to bude bolet i zítra, tak asi budu muset jít
Je ale divné, že mě bolí spodek i vrch..
Jinak Tobík si usmyslel, že bude jíst asi 10xdenně bo co a po trochách mléko nechce...polívečku taky ne
Jooo jogurtu by snědl!! Tak snad odpoledne sní přesnídávku.
Holky máte kupované od 6m a tam jsou už kusy??? Já teda už dala polívku mačkanou, at se učí polykat a žvýkat..ale u kupované mě to překvapilo
Vaše děti to v pohodě jí?? Já samozřejmě zas vyplašená aby se nezadávil, tak dávala babička
Není tady
Holky dík. Já myslím, že se mu ulevilo hned jak to propíchli.
Sissi, teplotu chvilku měl a neměl. Dnes v noci se budil po hodině s neutišitelným pláčem, v zoufalství jsem si řekla že mu dám Nurofen, takže jsem udělala dobře. Jo a ráno jsem ho měřila a měl 35,7
. Dr by nás na to ušní ani neposlal, ale trvala jsem na tom, že malému určitě něco je.
Není tady
Teo dobře si udělala,že si trvala na návštěvě ušního.Z vlastní zkušenosti vím,že po propíchnutí se opravdu uleví,je pryč tlak i bolest.A nurofen nebo brufen sirup jsou na to ideální,že mají ten protizánětlivý účinek.
Není tady
teo, super, žes to nechala píchnout, jinak by prasklo, teď už bude dobře
My dneska byli na prohlídce a musíme na kardio vyšetření, Agi se udělala šelest na srdíčku
Není tady
Jo a naše dr. má v čekárně na nástěnce napsáno Nedavejte dítě do chodítka A ještě mi to při prohlídce zdůrazňovala.
Není tady
Mag, ty děti mají někdy růstový šelest, Luky to měl(má?) taky, jen si nás v pěti letech pozvou na kontrolu. Držím moc palce ať to máte taky tak .
Není tady
dík, já ho měla taky. teď mi přijde spíš divný, že hi slyšeli až teď, máme důkladné kardio vyšetření z porodnice a bez nálezu. Dr. pří prohlídkách taky nic neslyšela, až teď.
Není tady
Jéžiš holky co to tu čtu?
Teo tak hlavně, že to pomohlo a prďolka se dál netrápí
Mag .... tady nevím, co napsat. Určo to bude dobré a zase to samo přejde
U nás taky neveselo truchlivo. Dany nemůže spát. Po půl hodinách se budí ukrutným pláčem. Takhle už od půlnoci.
Vžycky začne z ničeho nic hrozně plakat. Je totálně KO z nevyspání a já taky
Rýmu má pořád a teď vyšetřuju, co ho takhle budí
A Tea mě trošku navedla na ty ouška P. na to dost jako dítě trpěl. Takže jestli to do zítra nepřejde, mažem k Dr
Není tady
Ježiš, Peti, zkus ho jemně zatahat za lalůček, nebo trošku zatlačit prstem pod. Jestli ho to bolí, jeďte hned.
Mag, to právě vznikne růstem a taky se růstem spraví .
Není tady
Ahoj holky zlatý, omlouvám se za absenci
Něco málo jsem stihla dočíst. Mag, Sofince taky našli šelest, na kardiu už jsme byly a je to ok, už tam ani nemusíme na kontrolu. V porodnici na nic nepřišli a až pak naše dětská a při jedný viroze to slyšela hodně, tak nás tam poslala a je to v pořádku. Teo, tuhle zkušenost s uchem máme taky, Nikolka to měla asi kolem půl roka a taky jen teploty a jinak nic a až po týdnu jsme se ocitly na ORL a dostala teda ATB, nepíchali jí to. No a pak s měla ten zánět ještě asi 4x, jednou jí to prasklo samo. Postupně jak rostla, tak to bylo lepší a lepší, většina dětí z toho prostě vyroste, ale dodneška mám hrůzu z každý rýmy. V červnu měla taky děsnou rýmu, horečky a nakonec to diagnostikovali jako zánět dutin.
Mag, Agátka je teda akční
Holčičky jsou obě v pořádku, Nikolka šla dnes poprvé do školky, minulý týden ještě výletovala s prarodičema, tak si o pár dní prodloužila prázdniny. Sofinka je kliďas, takový sluníčko usměvavý až na tu separačku nemůžu jít sama ani na záchod
O víkendu jsme byli na dočesný, předtím na výstavě, snažili jsme si užít poslední teplý dny venku.
Pak naházím na rajče nějaký fotky, ale mám to kvůli čumilům zaheslovaný , takže kdo chce, pošlu mu heslo SZ
Včera mě děsně bolelo břicho, tak manžel říkal, jestli nám tam neklepe další přírůstek Ale dneska už je to dobrý
Upravil(a) potvurkapodivna (6. 9. 2010 17:22)
Potvůr ahoj! Už jsme si fakt dělaly starosti. Hlavně, že je všechno v poho a užívát si. A mě prosím písni u SZ
Teo ouška ho na tahání nebolí. Ale tuším spíš horní zoubky. Slintá jak bernardýn, úplně s ve slinách topí a ty bolesti faktpřichází ve vlnách. A na dásničky si nenechá sáhnout a když si tam lovil lžičkou, tak s najednou hrozně rozplakal. Takže asi fakt zuby.
Není tady
Mag oni si vás pohídají a bude to dobré
Brácha na ty uši prý hrozně trpěl, furt pichání. Dotaz Ten prevenar 13 je psaný i jako proti zánětm středního ucha ne??? To se i přes to dostane?
My jdeme zítra na půlroka a další prevenar
Jinak o těch zubách, dřív mu dělalo dobře, když jsem mu je jakoby hladila a ted me hned stiskne nebo se otočí..a nechce, žeby??
Potvůr, já ci takyyy
Není tady
A Tobimu se choditko taaak líbí, furt se do něho cpe, jak ho vidí, tak ho musím dát někam, kde nebude na očích
Holky co je to za očkování, co chcete počkat...cosi zarděnky..atd?? Kdy se dává a do kdy má být?? at se na to zeptám
Není tady