6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ná dr je střevo. Prý se do těch kapek vylučují kodliviny z kapátka. Prý málo Tak jsem ho vyhodila a teď mám obavu, aby malý neměl problém
Není tady
Teo, jdeme v pondělí. Jinak máme kapat do roka, zimní prej i dýl, ale taky to dost flákám Počítám e tak ob den.
Není tady
Teu co malo??? Ty jsi dnes tajemna ja hrad v Karpatech
Není tady
Sissi, chlíííííívek
Není tady
No málo těch kodlivin. Já nevím u je to dýl. Jdu chrnět, studí mě nohy a teče mlíko, malý večer nechtěl, tak snad to vypije teď . Dobrou
Není tady
Holky vigantol je do roka.
k těm kapičkám, máme to ranní svačinový rituál, spápká sváču, poloím si ho na sedačku, vezmu kapky a u otevírá pusinu a čeká jak kapnu ty dvě kapky Pak dáme dudyna a hraje si s kapičkama flatičkou. Se na ně vyloeně těí
Jitu, no právěe jí jak vrabec mu říkám:
ráno v 6 180 mléka
kolem 9 jogurt 145g, za hodku tak 50mléka
oběd ve 12 125g příkrmu, pokud chce, tak mléko kolem 60, někdy dopije za hodinu
kolem 15 přesnídávku téměř celou, kdy má chut tak uplně celou
večer 170 kae, a málokdy na to vypije mléko, dnes 50, včera 100 k tomu a předevčírem ádné
Jo a čaje vypije 200 za den Ale nechce absolutně sladké, tak dávám jen dětský bylinkový..střídám je.
Jo a mám ohřívačku na čaj....za notebookem větřek ho celý den udruje teplý takový fígl
tak se mi zdá, e jí po trochách..kdy to někdy prostě nesní no. tak si to dojí za hodku, aby mi neřval hlady jak tenkrát
Upravil(a) sissi (1. 10. 2010 22:24)
Není tady
Holky,musela jsem si v nastaveni dat,ze nechci zobrazovat fotky,avatary a podpisy,takze tady mam jen zmet pismenek na bilym pozadi..no je to trochu neprehledny,ale aspon se to tak nacte.
Jitu,jojo,to sem psala ja s tou zavarenou zeleninou..uz sem nemela tu duveru,tak sli papa.
Vigantol..no ja zapominam hroozne moc.Jo je s nim nejakej problem,ze kdyz se ty kapky dostanou na tu gumovou vec nahore,tak to nejak nedobre reaguje,ale pry to neni tak vazny aby to stahovali od uzivatelu.Takze to sebrali jen z lekaren.Ted sme dostali od dr novej recept,takze ho teda asi mit nebudou v lekarne. JInak je to vlastne vitamin D a ten se v tele tvori ze slunicka..i ve stinu samozrejme.Nedavno o tom byla vasniva debata na ND,ale nedocetla jsem ji.
Není tady
Sudi,ja taky casto kojim a ani mu moc piti nedavam.Mame 2 hrnicky,z jednoho to nevycucne vubec,ten je takovej slozitej na piti.A z druhyho to zase tece samo...jinak jsem mu zkousela dat z normalni sklenicky a napil se v pohode
Koupila jsem si v Lidlu ve skleneny lahvi takovej dzus.Je to z bananu,jablek a mrkve a nejsou v tom zadny stabilizatory a barviva,fakt v pohode drink..je to teda slazeny,ale tak dala jsem mu cucnout redenyho a chutnalo mu,ze ani tu sklenicku nechtel pustit
Není tady
Ahojte holky, tak jsem si schrupla a teď se vzbudila, já vás snad nikdy nedočtu..vdy jen kousky...
Ale teď jste mě dostaly s tím vigantolem...no já jsem na tohle magor - já nezapomněla za tu dobu, co se narodil ani jedenkrát a te´d koukám, e moná koda.... tohle jsem nala http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … sid=111505 a vůbec jsem neměla o tom pár..
jinak holky děkuji za Ondráka měl by radost,e se vlasatec líbí
sissi - Ondra má přes 9 kg a ráno pije mlíka teď v rozmezí 130 -230, nejčastěji taky kolem těch 180 ml, pak přesnídávka - ehm, vlastně tak 2 a půl - take nějakých 250 ml... nebo jablko a hruka, prostě 2 kusy ovoce odpoledne masozelenina cca 400 g, odpoledne mlíko cca 300 ml... večer kae jen asi 120....take mléčných máme cca 600 ml... co prý odpovídá tomu, co by měli prcci sníst - těch 600 ml je včetně kaí i jogurtů - prot mi přijde e 400 ml mlíka je k tomu naprosto OK
mag, taky si pamatuju tvoji"zadní" svatební a taky jsem zvědavá na přední
jo a jiných tekutin máme bohuel jen kolem 100 ml, vůbec nechce pít a pijem z kojenecké láhve, u odmítl ličku, a hrníček taky nechce , asi zkusím co tanka, dát normální
Upravil(a) Račice dračice (1. 10. 2010 22:38)
Není tady
Ahojky
Sissinko tak podle toho co píe,mi nepřijde,e papá málo My ráno 210 mlíčka,za 2,5 hod 150 mlíčka,pak oběd masozelenina,za 2,5 hod 150 mlíčka,pak okolo 4 odpoledne přesnídávka nebo jogurt a večer 210 mlíčka,kae my nechceme papat
Jinak se Matěj začíná vecho chytat a začíná se zvedat ze země.Včera nás přelézal kdy leíme na boku a normálně nás přeleze a podařilo se mu takhle si přes noičku sednout Pořád tedy slimákujeme,ale začíná občas pouívat kolínka,take myslím,e tak za měsíc budeme taky určitě stát
Jitu jsme z těch prcků vyplesklí co? Jak se jim něco povede,tak se z toho radujeme jak malý holky
A Matěj je od včera přejmenovaný po tak aspoň něco
Upravil(a) Leninka41 (2. 10. 2010 8:26)
Není tady
Hu do novýho
Není tady