6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leninka41 napsal(a):
Jinak u nás dnes ráno pokrok Matějíček se poposouvá dopředu za hračkou,popolezl o půl metru je to styl plížením vpřed
To moc gratulujem .
Sudi, jen fleky, nebo pupínky? Ti dva starší to neměli vůbec, tak tápu.
Není tady
Ahoj, ahoj, měli jsme se parádně, počasí pěkné, výlety super, Agi vydržela na proházce přes 4 hodiny v manduce, teda s jednou přestávkou na krmení. Byli tam kamarádi s ani ne dvouměsíční holčičkou a přijeli s manducou, že jí vyzkouší a byli nadšení, vybíral tatínek a dostal ode mě pochvalu, že neskočil po první klokance, ale pečlivě studoval babská fora a vybral ergonomické nosítko A studovali moje pleny, takže jsem je odkázala na Def půjčovnu, asi si půjdu říct do podzimňat o provizi
Leni, gratuluju k pohybu vpřed
Teo, už jste bet teplot??
Peti, já bych tě taky chtěla vidět rozcinkanou
Není tady
A takhle Agátka rabuje ve skříních
Není tady
BAF!
Tak Tobi celý víkend uknouraný...a normálně hlady!!! Nějak mu nestačí 5x denně a vyžaduje mezitím ještě malé svačinky tak 7x..8x
Chudátko, jak plakal..a on měl hlad
Mag...jako Agi valí
U nás se začíná pomaloučku lézt. V posteli se furt obrací na spaní na bříško I na zemi sem a tam...
Není tady
Mag ,kdybych to neviděla tak tomu nevěřím to je fakt šikulka Ja si zatím užívam toho koulení,valení a přemistovaní bez lezení
Peti,tak to mate doma veselo s břišníma tancema Chlapi tomu nerozumí
Není tady
Jitu já si užívám, že ještě po zemi mi neuteče
A dávala jsem vyvolat fota...a to byl štuplík majinký
Není tady
Jo a Tobi nesnáší banán...ho to uplně nadávilo a pak se poblil
Holky jaké dáváte jogurty??? Jsem znechucená, jak je vše odtučněné a uplná voda...to tak z flašky dávat, bych jim to omlátila o hlavu takové jogurty. I ta activia bývala lepší, ted to teče jak mléko Takže kupuji husté hutné však se vytáhl a je jak žížala Má 74cm
Upravil(a) sissi (5. 9. 2010 21:22)
Není tady
Mag na té fotce je sladká. Malý měl večer 37,4, večer ale bývá vyšší, tak nevím . V pořádku asi není.
Sissi taky prohlížím starší fotky a je mi líto, že už není to úplné miminečko.
Není tady
Sissi, já bych ještě jogurt nedávala. Hustá a dobrá je Holandia.
Není tady
Byla jsem v pátek, řekl, že se asi osype, neosypal. Asi mu nalepím pytlík na moč, nebo se nechám poslat na ušní.
Není tady
teodora napsal(a):
Sissi, já bych ještě jogurt nedávala. Hustá a dobrá je Holandia.
Teo, dr mi to doporučila a je fakt že mu chutná a má supr upravené trávení...stolici..vše, plná spokojenost.
Ale jn bílý. Proč se nesmí dát ochucený, když přesnídávka je taky ovoce????
Není tady
teodora napsal(a):
Byla jsem v pátek, řekl, že se asi osype, neosypal. Asi mu nalepím pytlík na moč, nebo se nechám poslat na ušní.
Na ušní???
Na Tobíkovi poznám kdy bude čurat..tak moč bych chytla
Není tady
Sissi, kouká, že už teda pracujete na sestřičce Já dávám Holandii, tu sní celou (200g), dneska jsem dávala activii a taky se mi moc nelíbila. My jdeme zítra na měření a vážení, já nevím, jak jí na tu váhu dáme, ona nevydrží sekundu v klidu
Teo a to měl po odečtu? Tak snad to nebude žádná chorůbka
Já když viděla ti dvouměsíční kočičku, tak jsem vůbec nechápala, že to naše šídlo bylo někdy takhle malinké a hodňoučké
Jinak holky děkuju Ale někdy bych byla radši kdyby ještě vydržela na zemi
Jo a v pátek jsme byly na plavču a bylo to super
Není tady
Ty jsi rychlá! Ochucený bývá bůhvíčím, kdyžtak mu přidej čerstvé ovoce, nebo lžičku přesnídávky.
Není tady
mag napsal(a):
Teo a to měl po odečtu? Tak snad to nebude žádná chorůbka
Jojo
Není tady
Sissi, asi že tam není ovoce, ale cosi na způsob marmelády a určitě to je slazený, nám dr. říkala, že postupně ochucený dávat můžeme, ale nevím proč, když jí jede bílý.
Není tady
sissi napsal(a):
Na ušní???
Na Tobíkovi poznám kdy bude čurat..tak moč bych chytla
Myslím, že ho uši nebolí, ale sahá si na ně. Čurání nepoznám, jsou na to lepící pytlíky s dírkou, na kluka pohoda.
Není tady
Teo, dávám jen bílý čistý. Dr říkala že do toho přesnídávku, ale nemíchám to. Ta holadia je dobrá taky celkem. Kupuju červený bílý valmez. A vždy mu to sežeru a pak musím do města na nové A já je nikdy nejedla!! Ale tyto, to je lahůdka
Mag, opravdu v 8m capká..to je sila
Jo, jinak jsem ráda, že Tobi nemá rád sladké..čaj, med atd. Takže pije bez cukru vše...a taky mu chutná bílý, tak proč dávat ovocný že..jen mě to zajímalo
Není tady
Sissi, to děláš dobře. Mě Lukášek ochucený jogurt dodnes nejí, zase si tam sype lentilky nebo cukrové zdobení.
Není tady
Ahoj,
Mag ta Agi je fakt už slečna
Sissi já přidávám do Holandie ovoce, nebo přesnídávku. Ovocné jogurty bývají přislazované a není to většinou opravdu ovoce
Teo ... ty jo, tak pořád to není v pohodě? Jdeš zítra zase k Dr?
A u nás taky rýma jak trám. Ještě nemocný nebyl, a teď má rýmičku a je z toho úplně hotový Měl i horečku, ale tak už k večeru šla dolů.
A v souvislosti s rýmou jsem našla docela zajímavý odkaz. V podstatě jse dneska všechno dělala blbě. Utírala mu nosík kapesníkem, odsávála .....
http://deti.centrum.cz/miminko/2010/3/2 … lych-deti/
Není tady
Teo, fakt je to dobré bez cukru...cukr je sv...
Jo!! Musela jem Tobíka snížit s potýlkou normálně byl na boku, rukama se držel za vrch a čučel přes postýlku, uplně jsem se zhrozila
Není tady
Peti změřím mu v noci a ráno teplotu a uvidím.
Není tady
Holky to je to hnusné počasí horko horko a z toho kosa 5st
Já už 4den žeru prášky na zuby navrchu i dole mě to celá strana bolí. Asi tam mám nahoře i dole něco a chytla jsem možná průvan /asi jak Tobimu venku zpívám u usínání / A to už je podruhé za měsíc. Já neciiii k zubařovi
Není tady
Sissi, taky bych tam měla a nechce se mi, musí mi udělat zub, přišla jsem o něj ještě před těhotenstvím, teda zůstala mi tam přední část, takže nemám v puse díru ), ale už by ho to asi chtělo udělat, to bude peněz
Není tady