6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sissi nic si nevyčítej....to se prostě někdy stane....já co si pamatuju tak aby nezvracel a hlídat oči-aby se na světle stáhla zornice..... (ada nikdy nespadl odnikud-ale v loni-mi slítnul z prolejzačky na hřišti.....-taky bych se v pr...viděla....tak ho dr proklepla a dobrý....ale už jsem ponaučená.....)
Není tady
Sissi,to se stane,ale uplne chapu jak ti je..je to hroznej pocit tak at je v pohode bobisek
Hele a abych ti pozvedla naladu,tak dneska se mi o tobe zdalo ze my jsme se stehovali a pak jsem zjistila,ze budem sousedky,uplne hned vedle sebe a rikaly jsme si,ze to bude fajn,ze si budou kluci spolu aspon hrat
Není tady
dr to zkoušela že mu posvítila od očí baterkou.....neboj to bude dobrý.....to by jsi poznala kdyby bylo zle.....
tanko-ze čt na pátek se sny prej plní
holky já tomu dala-sem šla ve středu po masáži na zumbu-jeli jsme pěkně bicáky a co myslíte-už včera jsem cítila rameno a v noci jsem nemohla spát jak mě to bolelo-tak už jsem vymýšlela scénář jak to udělat s doktorkou-musela bych se št....-no nejdřív jsem zavolala masérce-to by to tak mohlo být.....-a zlatíčko...přijela a rozmasírovala mi to.....no sem blbá-já to vím že po masáži se nemá tělo namáhat....ale celá cacná jsem musela na zumbu no.....blbec......
holky mužskej se zamiloval do tohoto-a chce to koupit štěpulkovi k vánocům.....co myslíte není to bejkárna....
našemu šmudlovi stačí chlupatá rukavice po adamovi ,myslím že holky z jarních je měli-jdu na výzvědy
Není tady
hojte holky, jen jsem skoukla fotky,a sudi, super, krásně sedí - koukám, že máme pěnové puzzle stejné jako vy
tak i my se jdem pochlubit, jak rosteme...
http://handulacka.rajce.idnes.cz/Ondras … rek002.jpg
Není tady
jo a Mag - super momentka
sissi, malý fakt šikula a teď jsem maličko prolítla poslední příspěvky a ty se budeš vdávat tak gratulace...my jsem s přítelem 9 let a nějak do toho ne a ne praštit,nějak mě ještě nepřemluvil ) šaty fakt nádhera
Upravil(a) Račice dračice (1. 10. 2010 11:34)
Není tady
sudi, děkujem , jo, háro, ondráškovi vlasy stříháme co 3 týdny, teď se už chystáme zase, má to už v očích, normálně mu to roste jak dospělému... - bude to chlupatý chlap - má chlupy už i na prstech a
Není tady
a u nás konečně novina - půjdeme do většího - kupujem třípokoják, protože v tom naše pidi dvou je to už fakt hrůza - Ondrášek na té druhé fotce sedí v naší kuchyni - ta je velká 2 kroky
Upravil(a) Račice dračice (1. 10. 2010 11:40)
Není tady
Ahojky,
Rači Ondrášek je tak nádhernej
Sissi Dany když spadl, tak jsem hned letěla k Dr. Padl totiž přímo na hlavičku a pak se přes ní překulil na záda. Bála jsem e zlomeniny a otřesu mozku. A taky jsem ho sledovala. Třeba kdyby byl spvějš než jindy a tak
Sudi my topíme krbovkách. Když jsou hodně rozpálené, tak prostě tu část obýváku zatarasím, aby na ně Dany nemohl. Naštěstí to tady jde. A když jsou jen napůl, tak ho nechám. Vždycky zkontroluju, jak moc jsou horké a nechám ho, aby si sáhl. Je jasný, že vždycky bulí, ale už začíná být opatrnější
Mag už do práce nechodím. Já jsem to nezvládala. Ty tři hodina denně my fakt chybely a byla jsem unavená a protivná a nic jsem nestíhala. A za to mi ta práce nestojí. Radši jsem doma v klidu a příjemná.
Našla jsem si práci na doma, a teď chci začít. Snad to nbude podvod. Takže až dopletu pončo, tak budu po večerech vydělávat prachy
A já se vdávat taky nebudu. A tyky jsme sP. spolu 8 let. Nějak se mi do toho nechce
Není tady
jojo, sudi, pidi, nevleze se tam ani stůl...no ony jsou pidi i ty dva pokoje, do ložnice se nám vleze jen postel a postýlka, skříňky pro oblečení ondráška máme nástěnné, naštěstí je tady ale samostatná šatna, tak nemusíme mít skříně, ale lezeme si tu fakt už po hlavě.... pro dva to bylo ideální, chodili jsme vlastně domů jen přespat, když se to tak vezme a já vařila strašně málo, tak 1 x týdně, takže to bylo v poho,ale s Ondráškem je to o nervy...
budu se snažit večer něco dočíst, neboť přítel je fuč, tak budu mít taky i čas, takže prakticky na nic nereaguju, budu muset ale zjistit, co vlastně tu nového... tak zatím paa, bude se za chvíli dítko budit
Není tady
Račice, Ondrášek je krásný a ty vlásky, to je bomba
Sissi chudinko, to ses lekla, co? Buď v klidu. Ať se přihlásí, komu dítě ještě nehavarovalo.
Není tady
Rači...Ondrášek to je háro, takové nemám ani já
Tak my jsme pojedli a chrupe venku...
Zítra jedem vybrat prstýnky...a vydražila jsem si závoj nový za 64kč šaty byly za hubičku a josu fakt supr..ještě botky...
Není tady
Sissi, ty jsi éro , těšíš se? Já nevím jestli bych se ještě vdávala. Poprvé to bylo z lásky a za moc to nestálo, tak snad už jen pro peníze a ty nemáme ani jeden.
Není tady
teodora napsal(a):
Račice, Ondrášek je krásný a ty vlásky, to je bomba
Sissi chudinko, to ses lekla, co? Buď v klidu. Ať se přihlásí, komu dítě ještě nehavarovalo.
Já jsem zůstala hledět na postel, kdeže to je ale nevím absolutně jak spadl. Rána to nebyla moc velká, takové jakkdyby sesunutí..kdyby práskl hlavou o zem, to by byla asi jiná..fakt nevím, chudátko. Jak říkám, už s to nesmí stát Moje chyba
Není tady
teodora napsal(a):
Sissi, ty jsi éro , těšíš se? Já nevím jestli bych se ještě vdávala. Poprvé to bylo z lásky a za moc to nestálo, tak snad už jen pro peníze a ty nemáme ani jeden.
tak peněz taky moc nemáme... ale lásku jooooo
žebych se těšila...já to beru asi jako trapárnu já nejsem moc na svatby bude to teda moje první
Není tady
Ahoj holky,
teda na co vše reagovat, když vás čtu každý den, ale napsat stihnu jen občas
Račice Ondrášek je roztomilej a ty vlasy jsou fakt úža
Sissi teda svatba, to jsou věci. Tak se těším na fotky. A z pádu si nic nedělej, když to
dopadlo dobře. Mně zatím Kamča spadla jednou, ale zachytila jsem jí těsně nad zemí. Od té doby si dávám majzla.
Leninko já už bych se na něj vyprdla dávno, no jo se to kecá co
Jitul u tebe jsem moc problemy s chlapem nestihla, jen vím že řešíte, ale nic víc. Nedokážu tedy moc posoudit tvojí situaci. Ale chtěla jsem ti napsat k ekzému, když to měla Kamča, taky jsem řešila, že to může být psychické, jak psala potvůrka. Věřím tomu, že tyto věci s psychikou souvisí. A o homeopatikách jsme také uvažovali, ale nakonec to naštěstí nebylo třeba.
Mag uvažujeme stejně, taky jsem chtěla Kamču už stopnout, dneska dala též rekord, ale tipla bych to tak na 5 vteřin
No a u nás hrozná noc, hrozný den. Od 3 od rána se pořád v postýlce mlela, takže jsme spali vkuse max 20 minut, přes den je protivná až hrůza. Na poslední chvíli jsme se rozhodli jet na chatu, jenže jsem jí přeměřila a měla 38. Předtím teda dost plakala, tak čekám až se probudí, pak jí přeměřím a uvidíme.
Není tady
Jo a Peti dodatečně vše nej k Danečkovým jak jste psaly to slovo no prostě k 11 měsícům
Není tady
Ahojte holky
S těží jsem vás dočetla a už nevím co všechno jsem si říkala že napíšu.
PETI vůbec se ti nedivím, že jsi raději doma, já bych s tím kolikrát raději sekla a měla svůj klídek, ale fakt nemůžu. Někdy je období fakt na palici a já nic nestihám, právě přišel mladej domů a říká - tady to vypadá jakoby tu bouchla bomba , no ale když potřebuji něco udělat tak Tomášek může vše , že
Sissi nic si z toho nedělej, člověk si říká, že ty malé prcky uhlídá, ale nemůžeme být v postřehu pořád a je dobře, že se mi nic nestalo.
Leni u jiného pohledu ti radím už neodpouštěj a buď jen s dětmi a najdeš někoho určitě lepšího, ale z tvého pohledu je to velmi těžké, chápu.
Rači teda Ondrášek je neskutečný, to jsem fakt ještě neviděla, a stříhat vlasy jednou za tři týdny to je na zápis do Guinesovy knihy ne?
No a jdu to dočíst asi ještě jednou.
Jo a byli jsme v poradně a máme 8,5 kg a 72cm. Jo a máme prý dávat skoto vše, teda kromě čokolád dokonce i pribiňáka můžeme a to jsem si myslela, že moje doktorka je super
Není tady
nojoooo bolestný....... -tu želvičku ukazovali včera v sama doma-hezkýýý-jestli to je ona!!,s tím závojem se směju -bodejť já bych do toho taky víc nevrazila.....
nezapomenu na slova mojí kolegyně-starší ženský-že dnem její svatby pro ní její život zkončil..... -manželovi neřekla jinak než "starej"....no prča s ní byla
Není tady