6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PetraP napsal(a):
Já úplně zpomněla, že Mag jela lyžovat
Není tady
Teo,jo taky jsem u toho vzdycky vyrizena jo batohu bych se taky bala,ze mi Alik vypadne,on furt scvakava nozky jakoby,takze by mi urcite vyhopsnul Rebozo jsem nevazala,ale ten Wiggleproof jo a ten me teda bral na tech ramenou,na dlouhy noseni to nebylo,ale zase je to super vysoko navazany.Na delsi noseni proste DH,tam se krasne rozlozi ta vaha pres hrudnik
Není tady
Tanka napsal(a):
Teo,jo taky jsem u toho vzdycky vyrizena jo batohu bych se taky bala,ze mi Alik vypadne,on furt scvakava nozky jakoby,takze by mi urcite vyhopsnul
Ježíš, to mě nenapadlo, jednou mu vylezl ten lem zpod zadečku, tak jsem ho sundala a začal znova. Navíc jsme byli doma a furt jsem se chodila dívat do zrcadla, jak drží. Napoprvé se mi za pár minut celý úvaz sesunul dolů a malý ječel.
Není tady
Holky jdu se nsložit do horké vany. P je v knajpje, takže si udělám príma pohodu
Třeba tu ještě budete, až vylezu
Není tady
Teo,no ono Vatanai satky jsou pry tenky oproti jinejm,ja mam Naglikti a Indio od Didymosu a to fakt ten VAtanai je oproti Didymu tenouckej.A prave na batoh se spis pouzivaj tlustsi satky,jednak kvuli ty jedny vrstve a taky prave ten tenkej satek se po chvili tak jakoby provesi. (aspon myslim,ze to tak je ) a samozrejme taky vic reze do ramen,nez tlustej.
Není tady
Peto,uzij si to
Není tady
Tanko, mně se tenký nezdá , ale nemám s čím srovnávat, je to jediný s kterým jsem se naživo setkala . Obhlídala jsem videa s úvazama, vypadá to super, jenže já ty ruce prostě tak dozadu nedám . Zítra něco natrénuju.
Asi jdu chrnět, dobrou
Není tady
Já bych taky řekla, že Vatanai je tenkej. Oproti Didy určitě. Ale zase Zara je taky tenká. Měla jsem půjčenou jednu se lnem. Ta oproti Vatanai skvěle držela tvar.
Ale mě se s Vat váže dobře ten WP. Akorát mi samozřejmě ta spodní vrtva vyjede po zádíčkách. Dany taky dává nožky k sobě
Není tady
Dobré ráno, tak jsem dočetla vaší diskuzi o šátkování, tolik pro mě zaklínadel, no ještě že jsem do šátku nešla, tohle bych nikdy nezvládla
Tanko fakt tě nikdy nepíchla vosa? To je dobrý
Nedávno píchla včela našeho hafana. To bylo něco, on je hrozná cíta a všechno prožívá. Byli jsme na procházce v lese a on najednou začal kulhat a nechtěl chodit, tak jsem mu prohlídla packy, našla žihadlo, vyndala ho a hodinu jsme museli jen tak sedět, aby na to zapomněl, protože vůbec nechtěl chodit
Tanko třeba chce Alík pořádnou flákotu
Jinak u nás noc děsná, Kamča se neustále budila a mezi půl 4 a půl 5 jsme měli regulerní budíček, prostě najednou byla vyspala a že si jako budeme hrát.
Není tady
Na bodnuti vosou je nejlepsi platek cibule. prilozit na ten otok a obvazat. jinak obklad studenou vodou, nebo octan. Me teda bodla vosa naposledy v detstvi,ale pamatuju si ze tohle mi delavala babicka a vzdycky to pomohlo
Není tady
Ahoj
Kdo jste měli tu šestou nemoc, jsou u ní pořád horečky, nebo i jen zvýšená teplota? Martínek má skoro pořád 37,5 a je hrozně uplakaný, vyrážku zatím nemá.
Není tady
Caute zeny,
Teuš,my jsme sestou nemeli,ale ja myslim,ze jsou u ni vysoky horecky..nebudou to spis asizuby?Drzte se
Peti,budes si porizovat na brisni tance takovou ti cinkavou sukynku?
U nas zacina pristi tyden Zumba..jupii,akorat ja pujdu az na druhou hodinu,pac pristi tyden zrovna ten den nebude T. doma
JInak dneska jste mely videt Alickovo obedvani jelikoz zase zarputile drzel pusinku na zamek,tak jsem ho prelstila...porad mi bere lzicku a strka si ji do pusy,takze jsem to udelala tak,ze jsem mu nabrala a lzicku dala do ruky a on si ji do ty tlamicky strcil sam zase sem muji vzala a tak porad dokola az sned skoro vsechno
a jeste jsem chtela neco....jooo,kde ste kdooooo?
Není tady
Ahojky,
Tanko já mám kompletní mundůrek. Podprdu sukni i šáteče, všechno s penízkama cinkacíma, zadkem vrtím, jak profík.
Já už jsem tancovala, ale jak jsem v těhu hodně blila, tak jsem musela přestat, bo jsem nezvládla ani tu tancovací hodinu
šesdtou nemoc tu už tady někdo prodělal, ne? Sudi? Já myslím, že mají být dva dny horečka a pak vyrážka. Jak rychle to přijde, tak to odejde.
Není tady
Tanko, vůbec nemá napuchlé dásně, sahala jsem i na uši, nebolí ho. Dokonce nechce papat, sní dvě lžičky a jen kojit. Kdyby ho bolelo v krku, tak by nechtěl ani ode mě, ne? Pořád fňuká a chce se nosit, zlatý šátek. DH se osvědčil, příště natrénuju WP.
Peti chceme fotku v kostýmu. Neviděla jsi Comeback, jak Iva měla vystoupení, břišní tance a Pacovský jí to zakázal, když ji viděl v kostýmu? Tvůj na to neříká nic?
Není tady
Ahaa,Peti,tak ty uz ses hotova tanecnice,tak to jo??a vypracuje to brisaky?
Teo,ja myslim,ze ho muzou zuby bolet i bez napuchly dasne,ale nevim,varim z vody,my jeste zadnej zub nemame
No vidis,tak jsi zvladla i DH
Není tady
Teo .. tak co ho trápí kulíška
Fotku v kostýmu fakt na net nedám. Tak odvážná nejsem
Ta žena v červeném, co sem tu dala .... to jsem celá já. To vám musí stačit
P se mi směje. Jen jednou jsem mu taneček ukázla a on se začal smát. Takže už žádna show nebude
Není tady
Tank břišáky jsou nežádoucí. Špeky jsou žádoucí, aby bylo čím rozcinkat peníky
Trochu to zpevňuje. Hlavně, když má pořád zatažené břicho. Ale to já nidky celou lekci nevydržím
Za chvilku hodím na nošence RRRR v RS. Tak hodnoťte
Není tady
PetraP napsal(a):
Tank břišáky jsou nežádoucí. Špeky jsou žádoucí, aby bylo čím rozcinkat peníky
Jé, já bych cinkala ostošest!
RRRR je to jak se drží v zubech?
Upravil(a) teodora (4. 9. 2010 21:45)
Není tady
No tak jestli jsou speky zadouci,tak to muzu jit z fleku taky ja jsem zvedava na tu Zumbu,prece jen bych mela mit trochu ten rytmus salsy a podobny v krvi,ze?
To se divim,ze chlap reagoval smichem a ne trochu jinak
Není tady
Holky já když to rozcinkám, tak se to ve vlnách vrací ještě celý večer
Není tady
teodora napsal(a):
Ahoj
Kdo jste měli tu šestou nemoc, jsou u ní pořád horečky, nebo i jen zvýšená teplota? Martínek má skoro pořád 37,5 a je hrozně uplakaný, vyrážku zatím nemá.
Teo my jsme měli taky teploty ,ale přes těch 38 to nešlo a byla to šesta nemoc.Tak at je maly brzy ok Jsem jen nakoukla,jsme grilovali makrely a zítra Vas snad dočtu Jsem už napůl mrtva
Není tady
Makrely, mňam. My jsme toho letos moc nenagrilovali .
Potvrdila jsem si svou demenci . Jak jsem si stěžovala, že mám rozdanou nebo prodanou většinu věcí po Lukáškovi, ukázalo se, že jsem většinou dala pryč jenom ty úplně malinké věci . Vylezla jsem na půdu (nerada, bojím se tam lézt) a objevila pytel z věcma asi od 9 měsíců do roku a půl . Našla jsem vyteplené manžestráčky, podzimní bundičku, riflovou a spoustu věcí aspoň na doma.
Jinak Maťa je pořád ukňouraný, teplotu teď zas neměl, tak nevím co z toho vyleze.
Není tady
Dobré ráno
Teo..tak to je supr najít věcičky,to já vše opravdu dala pryč.Akorát botky mám schované.
Peťo...koukla jsem na nošenečkách na tu fotečku a Dany je brouček,jak si tam sedí
Jinak u nás dnes ráno pokrok Matějíček se poposouvá dopředu za hračkou,popolezl o půl metru je to styl plížením vpřed
Není tady
ahoj holky....nestíhám.....ale vidím že tea řeší šestku.....hele mě to právě zmátlo že měl teplotu jen přes noc-teda přiznám se že jsem ho neměřila-ale prostě byl teplej..... a pak přes den jen zvýšená 37,7.....
a právě když to měl adámek tak měl tři dny vysoký horečky....a štěpánek měl teda cca 2dny teplotu a 3 a 4 den byl flekatej-jen na těle....a četla jsem že když je v chladu že ty fleky mizí....-v teple se zas ukážou.......-no měl je nejdřív na hrudníku a pak i na zádech...a v pondělí když jsme šli k dr na tu půlroční a už ani tuk......
Není tady