6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky u nás jeto stejné. Kdy Dany spí tak to tu pofackuju a kdy přijde P. tak je to jako bych nic nedělala
Daji mě ani nevdí, e je Dany prcek, Aspoň nám delí dobu to malé miminko. Jsem astná, e je v pořádku, je zdraví a vyvíjí se, jak má, e nemusíme nic cvičit a e to vechno zvládá. I kdy později.
A tohle miminkovské obobí je přeci tak nádherné a já mám to těstí, e ho budu mít delí
Není tady
Sakris a nekdo mi vyfouk fusak,co jsem mela vyhlidnutej Mimochodem to tam pekne vymizelo,mamky zacinaj nakupovat zimni vybavu.
Není tady
Tak jsem se právě přihlásila na břiní tance
Totok su ja
[img][/img]
Upravil(a) PetraP (3. 9. 2010 10:47)
Není tady
Peti,juuu,tyjo
a co ta fotka?zadnou nevidim
Není tady
Tanka napsal(a):
Sakris a nekdo mi vyfouk fusak,co jsem mela vyhlidnutej Mimochodem to tam pekne vymizelo,mamky zacinaj nakupovat zimni vybavu.
Ja to nebyla Mě taky Alík,je teda taky kus chlapa
Tak mala se vzbudila v 1,vypila mlíčko a spinkala do půl osmé Ale pořad přemylím co to včera jako bylo
Peti ma recht jen si to vychutnavej Peti břiní tance ? A ten obrazek ma jako vypovídat něco o Tobě ??
A do noveho jsem jetě nenakoukla,pač jsem se tam nedostala,ale u ted se mi tam nechce Se mi to zda takhle fajn
Není tady
Tanka napsal(a):
Peti,juuu,tyjo
a co ta fotka?zadnou nevidim
Ja ji viděla,ale u je fuč Nas zase Peta mate
Mala usnula,tak jdu drhnout bazen,at je to u uklizene
Upravil(a) jitulak (3. 9. 2010 11:00)
Není tady
Jitu tys jí viděla? Já právě ne, tak jsem to smázla
Tak já to zkusím znova
Jj to jsem celá já
Není tady
Peti, ty jo !
Tak jsem trénovala batoh s medvědem a jsem fakt nadřená. Mám problém přidrovat mimčo (medvěda) na zádech. Jak se Maka vzbudí, jdem to zkouet na posteli. V noci měl 38,5, dostal Nurofen, zatím je bez teploty, ale řve a řve. Říkal dr, e se moná do tří dnů osype.
Holky asi vyměním doktora, jetě nikdy nekomentoval látkovky ani ring sling. Nebo jsem divná já, e to čekám? Ve kolce, v lékárně i po obchodech se aspoň lidi usmějí na mimčo jak vykukuje, ale on i sestra mají kamennou tvář.
Dík za gratulace.
Není tady
Tanko já jsem taky bordelářka, nebo spí byla jsem. Z toho mě vylečil chlap, který je mnohokrát větí bordelář ne já a to u je i na mě moc
JJ Peti má recht, větinou ty děti co jsou ve věku Kamči, tak to jsou prostě u děti, kdeto Kamča vypadá pořád jak miminko
Není tady
Teo moje Dr komentovala jen plenky. A kladně
A s tím vázáním .... já taky bojuju. Kdy u se mi podaří podsunout átek po zadeček, tak mi z toho Dany ve finále stejně vyleze, ne přez něj přehodím ten átek dál Prostě mi tam ty moje ruce nejdou zkroutit a nejsem dostatečně rychlá, aby nevylezl.
Ale nához v pohodě. U toho se hodně směje, jak ho to baví
Není tady
Daji,no myslim,zte jsem na tom teda trochu podobne s tim bordelarenim,jako byvavalo to horsi No a ted jsem se rozhodla,ze jdu surovat a najednou dve vosy doma ja mam totalni paniku a hysterii z tohodle hmyzu,takze proste se bojim je i zabit..no takze jsem je tady ted hodinu nahanela po byte a bala se aby Alik nedostal zihadlo... a takhle to dopada,kdyz uz se rozhodnu uklizet
Jitu,nevim jestli je kus chlapa,ale me prijde akorat kamoska ma trimesicnaka,jenom koji a klucina ma 8,5 kg
UZ jsem si rychle objednala jinej fusak dokud jeste aspon nejaky jsou
Není tady
Jo a nase dr,taky nekomentovala plinky..
Teo ja myslim,ze navazat s medvedem je urcite tezsi nez s mimcem.Jina vaha a tak.NO vsak uvidis.
Není tady
Ale medvěd aspoň spolupracuje a nesnaí se mi přelézt přes hlavu
Nejneastnějí miminko na světě
Není tady
Peo, hezký!
Jo a jako tanečnici ti to sluí!
Já chodila na tance 3 roky a moc mě to bavilo. Teď to nehro. Teď tančím doma kolem dětí
Tanko mě típla vosa předevčírem v noci, při kojení - do ruky. Natěstí típla mě, ne Denisku! A včera jsem lítala po doktorech, protoe nám ruku od zápěstí a skoro k lokti rudo-fialovou a děsně to bolí. Jene protoe kojím, tak mi nemohli nic dát, tak jen mau mastí. Tuím Ichtoxyl. Snad to pomůe. Ale pořád to děsně bolí, típe a svědí. Mrcha jedna infikovaná!
Tady je fotka Denisky - aktuální
Není tady
Peti,tak předtím tam byla jina fotka A copak jsi malemu provedla ?
Tanko,jaky fusak jsi nakonec vybojovala??? Ve 3 měsících 8,5 kg ?? A to mě kady říkal,jak je Terezka velka a tohle měla v půl roce
Fufi v noci?? A svědit to bude jetě dlouho tady od těch potvor Deniska je u velkaa:co:
Ja nechcíííí aby to tak letělo
Není tady
Jo v noci. Lezla po poltáři kdy jsem ji asi zmáčkla.
Oni jak je zima, tak se stahujou dovnitř. A u ani moc nelítají, ale lezou. Máme jich tu dost.
Včera se manel natval, máme venku hnízdo - teda usídlili se mezi deskama naí dřevostavby a vystříkal je něčím.
Ale jestli to nepomůe, tak holt zavoláme hasiče
Joo, letí to letí. A ona fakt hoodně spěchá. Je to ídlo
Deniska má teď 8 kg
Upravil(a) Fufík (3. 9. 2010 14:07)
Není tady
Jitu fakt ta byla jiná fotka? Já tam dávala tuhle.
Fufí tak to fakt muela být nějaká jedovatá vosa, kdy jsi takhle oteklá
Ony jsou teď fakt jak pitomí
A Mag s Agátkou se nám asi utopily
Není tady
Kde jste,koceny?
Fufi,tyjo,nezavidim zihadlo a uz vubec ne nasledky,ale clovek je nakonec rad,ze to aspon nedoblo dite,co?Tak at je to brzo v pohode.Ja vosi zihadlo nedostala v zivote nikdy a od vcely jednou a to jeste ve skolce..takze z toho mam jeste vetsi hruzu,ze nevim jestli treba nejsem alergicka
Jinak u nas je nejakej bojkot zeleniny..proste nesni vic nez dve lzicky a zarputile drzi rtiky u sebe,tak mu to nenutim,no..co mam delat snad to bude zase lepsi.
Peti ja myslim,ze holky byly asi po plavcu unaveny..a nemaj odjizdet na tu Sumavu?
Není tady
Jo,JItu,koupila sem ten Emitex combi,co jsem mela v planu,ale ten prvni byl za 600,- ten mi utek a ted jsem nasla dalsi za 650,- a ten je uz muj
Není tady
Dávám sem ná pokus o batoh, tohle je dnes asi estý . Malý byl spokojený, troku mě poblinkal, hodně poslintal a s nadením mně pusou prděl za krk. Při nahazování mně skoro zlikvidoval brýle, musím je nechat v optice srovnat . Zkouela jsem i dvojitý hammock, do toho jsem se zamotala, musím to zkusit před pc, a tu nebude sedět Filip. Přes den byl Martínek bez teploty, večer měl 37,3, tak uvidím jestli mu v noci vyleze . Na bříku má pár pupínků, ale moná to má jak se na mně zpotil.
http://img5.rajce.idnes.cz/d0501/3/3896 … 030006.jpg
Není tady
Jo jetě! Fufíku, na otoky po vosím bodnutí pomáhá alkoholový obklad, ale fakt nevím jestli se nemůe alkohol vstřebat kůí, e by sis opila malou .
Není tady
Teo,to je dobryyy ja teda batoh jeste nevazala,ja vazu DH.Co to mas za satek?to je Kipawa?A malej ma super harose
Není tady
Jo Kipava, dík za pochvalu. Ale nadřela jsem se, zpocená z toho vázání jak kdybych kopala kanály . Trochu mi dělá problém dotáhnout oba pruhy stejně, pokadé mě za chvilku tlačilo levé rameno.
Není tady
Teo batoh super Já se těhle jednovrstvých úvazů bojim. Dany z toho prostě vyopsává a pak má spodní em na zádech. Pro mě je ideál právě WP a nebo rebozo
Mě napadl octanový obklad. Ale Fufí psala, e má mast. Tak snad mudři vědí, co pomáhá
Není tady