|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Myslím smůlu ze stromů, z kalhot?
Není tady
Jestli je smůly víc, nech nejdřív gatě zmrznout v mrazáku a vydrol co se dá. Pak dej papírový kapesník z obou stran látky a flek "odžehluj". Zbytek dočisti terpentýnem nebo acetonem (odlakovač) - jestli je skvrna menší, můžeš čistit rovnou, zase s oboustranným podložením.
Není tady

myslim , ze by to mohlo jit benzinem z drogerie.
Není tady
Dcera si umazala bílé tričenko od smůly. Doma mám speciální ekologickou utěrku, kterou jsem to potírala, až se smůla rozpustila a pak normálně vyprala, a tričko je zas jako nové. Kdo by ji chtěl, ráda písnu více info.
Není tady

Nechtěla jsem kvůli své otázce zakládat nové téma, ale chci se zeptat, jak vyperu mastný flek z trička? Je vyprané už třikrát, nemohlo ani, když jsem na skvrnu nakapala jar, což vždy předtím pomohlo. Tak mohly byste mi prosím poradit?
Není tady