Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 2. 9. 2010 8:56

amely
♥♥♥♥♥--

Jak odstranit smůlu z oblečení?

Myslím smůlu ze stromů, z kalhot?

Není tady

#2 2. 9. 2010 10:11

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak odstranit smůlu z oblečení?

Jestli je smůly víc, nech nejdřív gatě zmrznout v mrazáku a vydrol co se dá. Pak dej papírový kapesník z obou stran látky a flek "odžehluj". Zbytek dočisti terpentýnem nebo acetonem (odlakovač) - jestli je skvrna menší, můžeš čistit rovnou, zase s oboustranným podložením.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#3 3. 9. 2010 14:32

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

myslim , ze by to mohlo  jit benzinem z drogerie.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#4 13. 1. 2011 19:59

MacaM
♥------
Místo: Liberec
Web

Dcera si umazala bílé tričenko od smůly. Doma mám speciální ekologickou utěrku, kterou jsem to potírala, až se smůla rozpustila a pak normálně vyprala, a tričko je zas jako nové. Kdo by ji chtěl, ráda písnu více info.

Není tady

#5 28. 2. 2011 10:45

nikoleta01
♥♥-----

Nechtěla jsem kvůli své otázce zakládat nové téma, ale chci se zeptat, jak vyperu mastný flek z trička? Je vyprané už třikrát, nemohlo ani, když jsem na skvrnu nakapala jar, což vždy předtím pomohlo. Tak mohly byste mi prosím poradit?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí