18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, pokud máte monost studovat, můu vám doporučit Universityam.com , byla jsem na vyoké kole hned po střední a nechala jsem ji, protoe jsem měla pocit, e mi to k ničemu není. Ted se mi obor, co studuji hodí i k práci
Není tady
malawka napsal(a):
Zrovna včera jsem někde četla článek o tom, co zaměstnavatelé nejvíc vyadují od absolventů jazyk, jazyk, jazyk,.. komunikativnost, profesionální vystupování, Nenala jsem tam nic o prestiní kole. Pořád si myslím, e je nejlepí studovat na dálku, protoe bez praxe mám o hodně mení anci najít si zaměstnání. Ja soukromým kolám jako je Cevro prostě fandím i lidem, kteří si pár let máknou a studují i přesto, e musí např. pracovat.
ano, já s tím souhlasím. Kadý řeí soukromé vysoké koly. Já jsem chodila http://www.vske.cz/cz semka. A mohu říci, e kadému je jedno, e je soukromá. Nikdo to neřeí. Na pohovorech kadého zajímala praxe a jazyky. Kdy nebyla praxe mě nevzali, ale ne kvůli tomu ,e mám soukromou kolu, ale kvůli tomu, e nebyla praxe. Mě to přijde jak nějaké honění ega, jakoe udělal jsem takovou a makovou vysokou kolu, ale mnoho lidí z těch super prestiních kol, jsou zvyklý se učit tunu věcí nazpamě a praktické věci nedokáou vyřeit. atd.
Není tady