Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 16. 3. 2015 12:41

danka19
♥------
Registrovaný: 20. 10. 2014
Příspěvky: 7

Re: Kam na vysokou?

Holky, pokud máte možnost studovat, můžu vám doporučit Universityam.com , byla jsem na vyoké škole hned po střední a nechala jsem ji, protože jsem měla pocit, že mi to k ničemu není. Ted se mi obor, co studuji hodí i k práci

Není tady

 

#52 13. 1. 2017 12:49

Alzbeta
♥♥♥----
Registrovaný: 6. 11. 2013
Příspěvky: 168

Re: Kam na vysokou?

malawka napsal(a):

Zrovna včera jsem někde četla článek o tom, co zaměstnavatelé nejvíc vyžadují od absolventů – jazyk, jazyk, jazyk,.. komunikativnost, profesionální vystupování,… Nenašla jsem tam nic o prestižní škole. Pořád si myslím, že je nejlepší studovat na dálku, protože bez praxe mám o hodně menší šanci najít si zaměstnání. Ja soukromým školám jako je Cevro prostě fandím i lidem, kteří si pár let máknou a studují i přesto, že musí např. pracovat.

ano, já s tím souhlasím. Každý řeší soukromé vysoké školy. Já jsem chodila http://www.vske.cz/cz semka. A mohu říci, že každému je jedno, že je soukromá. Nikdo to neřeší. Na pohovorech každého zajímala praxe a jazyky. Když nebyla praxe mě nevzali, ale ne kvůli tomu ,že mám soukromou školu, ale kvůli tomu, že nebyla praxe. Mě to přijde jak nějaké honění ega, jakože udělal jsem takovou a makovou vysokou školu, ale mnoho lidí z těch super prestižních škol, jsou zvyklý se učit tunu věcí nazpamě a praktické věci nedokážou vyřešit. atd.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů