6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuchařinky, poradí některá? Dostala jsem domácí paštiku - z čehosi vepřového. Je jí takový kvantum, že pochybuju, že ji vůbec spořádáme a tak se ptám... jak dlouho vydrží domácí paštika v lednici, aniž by byla po pozření nebezpečná?
Upravil(a) javena (1. 9. 2010 11:52)
Není tady
nemám ponětí, proč to nenaporcuješ a nezmrazíš porce?
Není tady
Tak abych se přiznala, Bety, taková varianta mě vůbec nenapadla. Já tedy všeobecně nic moc nezamražuju - mě to nějak pak nechutná - občas něco zamrazím, když není zbytí... ale spíš se snažím odhadnout spotřebu.
Tady asi mrazáček využiju. Zase mi to přijde škoda, je dobrá... a tý práce za tím.
Díky.
Není tady