19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Soudruzi odboráři, z praské demonstrace jděte přímo do Bruselu.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Soudruzi odboráři, z praské demonstrace jděte přímo do Bruselu.
Doufám, e bude stát v první brázdě s tím největím transparentem a do Bruselu vechny odveze , kdy jsi a tobě podobní, oebračil dělnickou třídu.
Upravil(a) Pisatel (1. 9. 2010 9:07)
Není tady
Pisateli, moná by jsi měl přemýlet o nějakém lékařském vyetřní.
Není tady
Já myslím Petře,es jen nepochopil,e to byla ironie od Pisatele.e pisateli?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pisateli, moná by jsi měl přemýlet o nějakém lékařském vyetřní.
Petříku a proč? Já spí potřebuji podat dalí plechovku koňské moči a obrátit na houpacím lehátku. Tak nějak mě vae radovánky v podobě stání na chodníku netrápí Tak nějak myslím, e návtěvu rapl hausu potřeboval ty potamo nějakej ten ochranný kryt
Není tady
Tak mě naběhly Pelíky... proletáři vech zemí, polibte si pr...
A pak tam mám oblíbenou scénu - ředitel koly (vypadlo mi jméno) a Kodet... hledá něco soudruhu a střih, jak ho mlátí holí...
Asi si je dnes pustím.
Není tady
Kdy jsme u těch proletářů (4 díly):
http://www.youtube.com/user/TVSolidarit … nET1P6m1lU
Tohle je taky zajímavé video, předchází víceméně videu předchozímu (3 díly):
http://www.youtube.com/user/TVSolidarit … QpILOECUK8
Není tady
Socani do toho, ukate co umíte.
Sobotka prozradil, e je odborář. Půjde demonstrovat proti niím platům
http://zpravy.idnes.cz/sobotka-prozradi … domaci_kop
Není tady
No Petříku myslím, e kauzička Kopřiva je lepí ne nějaké postávání v plýskanicích na ulici. No začala ta vláda Hujerů dobře. Kopřiva velmi blízký kamarád Kalouska, no, kam jen se dotane předivo chapadel chobotnice............
Není tady
http://zpravy.idnes.cz/ucastniku-odboro … _domaci_js
tak co Petře?
Není tady
Soudruko Petro, co jako? Nenaraní státní zaměstnanci zahájili pod vedením socanů předvolební kampaň. Socanská kasa je prázdná, demonstrace je gratis, no neber to.
Není tady
Úhel pohledu...
http://www.lidovky.cz/vazme-si-ceskych- … s=100827_0
Není tady
Petr100 napsal(a):
Soudruko Petro, co jako? Nenaraní státní zaměstnanci zahájili pod vedením socanů předvolební kampaň. Socanská kasa je prázdná, demonstrace je gratis,
no neber to.
Nenaraní státní zaměstnanci........Tak tahle slova mě nadzvedávají ze idle!
Jsem jeden ze státních zaměstnanců,pracuji v ústavu, kde nae babičky a dědečkové tráví své poslední dny,týdny, měsíce na tomto světě, ne se vydají tam někam nahoru.Do naí práce spadá spousta papírování z poloviny zbytečného,zabavení klientů v jejich volném čase a hlavně vekerá péče o leícího klienta.To taky znamená oetřování různých vředů ,převazy dekubitů,nekonečné utírání pokálených zadečků,uklízení zvratků,mytí klientů, krmení,taky třeba sedět u umírajícího a dret ho za ruku a a mu ta pomyslná svíčka v nebíčku zhasne, tohoto človíčka umýt ,obléci, prostě připravit ho na jeho poslení cestu.Je to práce psychicky i fyzicky náročná.Máme samozřejmě nepřetritý provoz take pátek,svátek,tědrý den,dovolená 14 dní v kuse a v létě-ha ha jsme rádi kdy dostanem v prázdniny 1týden a dovolená o vánočních svátcích -utopie.NE nechci si na svou práci stěovat, baví mě naplńuje mě´, je to práce prospěná a potřebná a dělámj ji ráda.Nás pracovnic sociální péče se takté týká to sníení platů.Ná průměrný měsíční příjem je 10 000Kč-tak proč nám jetě neubrat,e jo?
My nenaranci si tedy dovolíme nesouhlasit a sepsaly jsme petici, co je asi jediné co můeme.Zúčastnit se demonstrace at´ je gratis či ne pro nás není moné -nae zařízení zavřít na 1den nejde.V tomhle to mají úředníci nebo učitelé jednoduí -ti si mohou dovolit vyhlásit stávku třeba kadý měsíc.........
Prosím pana Petra ne přítě vypotí něco o nenaraných státních zaměstnancích atĄ se troku zamyslí a neháe nás do jednoho pytle-státní zaměstnanec a státní zaměstnanec je rozdíl!
Docela by mě zajímalo, kolik z vás by podobnou práci bralo za ty velké peníze od státu??Co vy pane Petře nechtěl byste být od přítího roku oetřovatelem za devítečku měsíčně??
Není tady
Vanda napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Soudruko Petro, co jako? Nenaraní státní zaměstnanci zahájili pod vedením socanů předvolební kampaň. Socanská kasa je prázdná, demonstrace je gratis,
no neber to.Nenaraní státní zaměstnanci........Tak tahle slova mě nadzvedávají ze idle!
Jsem jeden ze státních zaměstnanců,pracuji v ústavu, kde nae babičky a dědečkové tráví své poslední dny,týdny, měsíce na tomto světě, ne se vydají tam někam nahoru.Do naí práce spadá spousta papírování z poloviny zbytečného,zabavení klientů v jejich volném čase a hlavně vekerá péče o leícího klienta.To taky znamená oetřování různých vředů ,převazy dekubitů,nekonečné utírání pokálených zadečků,uklízení zvratků,mytí klientů, krmení,taky třeba sedět u umírajícího a dret ho za ruku a a mu ta pomyslná svíčka v nebíčku zhasne, tohoto človíčka umýt ,obléci, prostě připravit ho na jeho poslení cestu.Je to práce psychicky i fyzicky náročná.Máme samozřejmě nepřetritý provoz take pátek,svátek,tědrý den,dovolená 14 dní v kuse a v létě-ha ha jsme rádi kdy dostanem v prázdniny 1týden a dovolená o vánočních svátcích -utopie.NE nechci si na svou práci stěovat, baví mě naplńuje mě´, je to práce prospěná a potřebná a dělámj ji ráda.Nás pracovnic sociální péče se takté týká to sníení platů.Ná průměrný měsíční příjem je 10 000Kč-tak proč nám jetě neubrat,e jo?
My nenaranci si tedy dovolíme nesouhlasit a sepsaly jsme petici, co je asi jediné co můeme.Zúčastnit se demonstrace at´ je gratis či ne pro nás není moné -nae zařízení zavřít na 1den nejde.V tomhle to mají úředníci nebo učitelé jednoduí -ti si mohou dovolit vyhlásit stávku třeba kadý měsíc.........
Prosím pana Petra ne přítě vypotí něco o nenaraných státních zaměstnancích atĄ se troku zamyslí a neháe nás do jednoho pytle-státní zaměstnanec a státní zaměstnanec je rozdíl!
Docela by mě zajímalo, kolik z vás by podobnou práci bralo za ty velké peníze od státu??Co vy pane Petře nechtěl byste být od přítího roku oetřovatelem za devítečku měsíčně??
Ano, souhlasím, i tohle jsou státní zaměstnanci. Konkrétně tahle profese je placená ve 4. platové třídě a teď po úpravách by měl základní plat spadnout na 7 500Kč, tudí pod minimální mzdu. S osobním příplatkem se dá těko počítat.
Není tady
Ivetko taky jsme mívaly jednou za rok odměny dělalo to tak 2500kč na konci roku, ale i to před vánocemi bodlo,ale letos u na ně nebude s tím u jsme byly oficiálně seznámeny.Osobní letos na výplatní pásce jetě máme, ale pro přítí rok u s ním moc nepočítáme.
Není tady
Vanda napsal(a):
Ivetko taky jsme mívaly jednou za rok odměny dělalo to tak 2500kč na konci roku, ale i to před vánocemi bodlo,ale letos u na ně nebude s tím u jsme byly oficiálně seznámeny.Osobní letos na výplatní pásce jetě máme, ale pro přítí rok u s ním moc nepočítáme.
No to věřím, je to nenároková částka a ta daná částka bude přítí rok sníená. Jen a si to Petr zkusí aspoň představit, jak by ho to bavilo za takový peníze chodit do práce a hlavně z čeho by zaplatil vechno to, co musí.
Není tady
Vando omlouvám se tě, tebe určitě za nenaraného státního zaměstnance nepovauji. Asi jsem to měl napsat jinak. Ví mě zase nadzvedává ze idle demonstrace pod vedením socanů. Jistě ví, e Sobotka půjde v čele. Toto je čistě předvolební akce socanů. Ji se těím na projevy Sobotky, techa.................A e nedemonstrují zaměstnanci soukromých firem, kde klesly platy o desítky procent, kde přili o práci desetitisíce lidí.
Není tady
Petře, jsem zvědav, zda-li ti jednou dojde, jakej "vůl" si byl. Pořád ti jetě nedolo, e ty jako "socka" byl si měl se sockami dret a ne proti nim bojovat, protoe ty vlastně bojuje sám proti sobě. Já vím, jetě ti to nedolo, přitom to tady slyí neustále.
Není tady
Kaliku vimni si, e o sockách píe stále ty. Já píi o SOCANECH a to je velký rozdíl. Já vím, e mně jetě nedolo, e jsem SOCKA, hlavně e to dolo tobě. A věř, e ze mě nikdy socan ani socka nemůe být. Jde také demonstrovat?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vando omlouvám se tě, tebe určitě za nenaraného státního zaměstnance nepovauji. Asi jsem to měl napsat jinak. Ví mě zase nadzvedává ze idle demonstrace pod vedením socanů. Jistě ví, e Sobotka půjde v čele. Toto je čistě předvolební akce socanů. Ji se těím na projevy Sobotky, techa.................A e nedemonstrují zaměstnanci soukromých firem, kde klesly platy o desítky procent, kde přili o práci desetitisíce lidí.
Omluva se přijímá.Jen jsem tím, co jsem napsala chtěla vem těm co si myslí ,e vichni státní zaměstnanci jsou ve vatě říct,e to tak není.A věřte setkávám se s tím poměrně často-no joo vy státní zaměstnanci ,vy se máte, vy děláte za jinou krupicu ne my.......Samozřejmě vím,e u soukromníka můe být mnohem hůř-sama jsem si to před léty zkusila.Ale zase, můe být soukromník a soukromník.
A jestli půjde v čele demonstrace Petr nebo Pavel je mi dneska u úplně uma fuk, těm mejdům nahoře nevěřím ádnému.Jen se modlím, aby to ploné desetiprocentní sníení platů a jiné úpravy směrem dolů na platech těm geniálním myslitelům nevylo.Chápu,e se musí etřit, tak proč nesníí o pár procent platy těm manaerům a vysokým státním ůředníkům a podobným -těm se tímto ivotní úroveń ani za mák nesníí.Zato nae platy se plácají někde kolem minimální mzdy a spousta lidí ani neví, nebo nechce vědět,e takové povolání, jako je to nae vůbec existuje a vzpomene si a u je jemu, nebo jeho příbuznému opravdu nejhůř.Do ústavů kde umírají lidi ,kde to dle mnohých,,smrdí močem a smrtí",kde opravdu není pěkný pohled na ty chudáky ztrápené různými nemocemi pěkný pohled, se ádné davy politiků ani jiných nehrnou.Prostě tohle větina nechce vidět,často slyím,,na to nemám aludek"!Moná tam jednou skončíme vichni a já se obávám,e kdy to tak půjde dál,aby se vůbec nael někdo, kdo se o nás postará v naich chvílích posledních.
Není tady
Vando, dělá hodně záslunou práci a zřejmě pokud by měla být troku oceněna, musela by začínat od třiceti tisíc a výe.Jinak, kdy se řekne státní zaměstanec, který potřebuje sníit plat, představuji si úplně někoho jiného. Zřejmě Petr také, ale jak je nazvat ? Tu početnou skupinu nadbytečných úředníků placených ze státních peněz...prospěchářů,nenaranců? Do jaké tarifní skupiny je vecpat? Potom by oslovení těchto lidí bylo adresné a nedotklo se lidí, kteří jsou pro společnost nenahraditelní.
Upravil(a) Vladena (5. 9. 2010 10:52)
Není tady
Vladěno přesně tak. Opravuji tu větu- nenaraní státní ÚŘEDNÍCI. A Vanda mezi ně určitě nepatří.
Není tady
Petře, a kdy mluví o vyírkách, o kom tedy adresně mluví?
Není tady
Petře, a kdy teda pro tebe není socan sockou, čím tedy je?
Není tady
KALIK napsal(a):
Petře, a kdy mluví o vyírkách, o kom tedy adresně mluví?
Kaliku, ty nezná Murphyho zákony? Volně - jeden úředník časem nezbytně potřebuje dalího, agenda se rozrůstá o dalího, tři u potřebujou éfa....tak to jsou oni. Taky místo pro různé známé, kamarády, ti zas mají kamarády....vak ona se nějaká náplň u vytvoří. Ty nikoho takového nezná? Místo, kde jsou tři, a stačil by jeden a lepí organizace, případně vyloučení zbytečností? Kde se dělá zdvojená agenda?
Moná by stačilo zjednoduit a zprůhlednit zákony, nebyla by pak zapotřebí sloitá agenda z nich vyplývající na výjimky a výjimky z výjimek.....viděl jsi někdy například statistické výkazy, a jejich kadoroční bobtnání a sloitost vyplňování? Pak musí zákonitě přibývat i úředníků, kteří je kontrolují a zpracovávají výstupy, na okrese, kraji, celostátně, atd atd. A kdo je vymýlí, ty výkazy? Já se domnívám, e Murphy se někde chechtá.
Upravil(a) Daphné (13. 9. 2010 17:24)
Není tady