29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kokoska, ja ho mám. zabral nám asi po 10dňoch, možno ešte trošku neskôr. Natálka sa strašne celé dni pučila, budilo ju to, teraz je pohoda. prdí, aj sa sem tam šponuje ale je to sto a jeden .
dávam jej pol odmerky 1x denne, zastreknem mliečkom, rozmiešam špáratkom a vlejem do pusiny. ona to vyplúva, takže to zase chytám do odmerky a lejem naspäť niekedy to mlieko striekam viackrát lebo sa to celé nerozpustí.
skladujem v chladničke a dávam jej to hocikedy mi to napadne počas dňa, často až večer
Není tady
kokoska, ver. zabralo to aj slniečku a tá už vyskúšala tiež všeličo
Není tady
Teda tak to jsem tady snad jediná, komu ani probiotika nezabraly , malá po tom měla ještě větší bolení, říkala jsem to pediatrovi a ten mi potvrdil, že malé procento dětí ty probiotika vůbec nesnesou...už se nestačím divit, proč my pořád ve všem musíme být ti "jedni ze sta"
Není tady
nám pomohl hned, přestalo bolet bříško, malej přestal plakat. Super to upravilo trávení. Je super, že je bez chuti, malý vypil ve vodě, nemusel nic polykat. Ty bifidobakterie právě děti potřebují na dobré zažívání.
Není tady