29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, všem přejeme krásný den Copak máte dnes v plánu?
Není tady
rebeca napsal(a):
Ahoj holky,
tak já po dnešní poradně mám na pátek naplánované vyvolávání. Kvůli těm játrům a taky mám snížené množství krevních destiček (to nevím, jestli jsem pochopila dobře, prostě nějaké hodnoty v krvi).
No zadek mám z toho pěkne staženej, zvlášť po tom 3-denním vyvolávání Lenuly.
Babu, mám číslo na Tebe a Andri, tak budu dávat vědět.
Byla bych přešťastná, kdyby se to rozjelo samo, ale už moc času nezbývá.
Vypadá to, že zbytek těhulek od nás má plánovanýho císaře? Trochu vám závidím
moc moc přeju aby se to rozjelo samo... já poslední dny skákala na rehab. balóně a myslím si že pomohl tak zkus třeba tohle!!....moc na tebe myslíme
Není tady
Babu, já viděla taky jen jeden ten obchod
Já dnes úklid, jako už tradičně. Rozvrhla jsem si každý den něco, abych měla vygruntováno dokud to ještě jde. Ale i tak mě to zmáhá. Máme tady ještě nějaké nedodělávky v bytě, tak bylo v plánu, že to manža tenhle týden udělá, ale ouha!! Nachladil se a má rýmu!!!
Takže včera si šel lehnout, hned jak přišel. Nic neudělal a ani mi s ničím nepomoh
Já vím, že za to nemůže a že kdyby se z toho třeba vyvrbila chřipka, tak jsme v pr... Nemohl by jít marodit. Ale je to k pos...
Tak se snažím všechno dělat pomalu a hodně odpočívat, ale mám občas strach, abych zase nezačala krvácet
Upravil(a) Romana.P (23. 9. 2010 9:50)
Není tady
Tak a snad uz do posledního těhu chlívku : přesůůůůůůůn http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44109
Není tady