Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 23. 9. 2010 7:46

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Re: chat: PODZIMŇÁTKA 2010 - IX

Ahoj holky, všem přejeme krásný den par Copak máte dnes v plánu?

Není tady

#1002 23. 9. 2010 8:12

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

rebeca napsal(a):

Ahoj holky,

tak já po dnešní poradně mám na pátek naplánované vyvolávání. Kvůli těm játrům a taky mám snížené množství krevních destiček (to nevím, jestli jsem pochopila dobře, prostě nějaké hodnoty v krvi).
No zadek mám z toho pěkne staženej, zvlášť po tom 3-denním vyvolávání Lenuly.

Babu, mám číslo na Tebe a Andri, tak budu dávat vědět.

Byla bych přešťastná, kdyby se to rozjelo samo, ale už moc času nezbývá.
Vypadá to, že zbytek těhulek od nás má plánovanýho císaře? Trochu vám závidím hmm

moc moc přeju aby se to rozjelo samo... já poslední dny skákala na rehab. balóně a myslím si že pomohl tak zkus třeba tohle!!....moc na tebe myslíme hjarta hjarta hjarta

Není tady

#1003 23. 9. 2010 8:14

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Babucha napsal(a):

Ahoj holky, všem přejeme krásný den par Copak máte dnes v plánu?

Bbabucho..kojit přebalovat kojit přebalovat prát žehlit kojit přebalovat kojit přebalovat prát žehlit lol lol lol lol

Není tady

#1004 23. 9. 2010 9:04

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Babu, já viděla taky jen jeden ten obchod big_smile
Já dnes úklid, jako už tradičně. Rozvrhla jsem si každý den něco, abych měla vygruntováno dokud to ještě jde. Ale i tak mě to zmáhá. Máme tady ještě nějaké nedodělávky v bytě, tak bylo v plánu, že to manža tenhle týden udělá, ale ouha!! Nachladil se a má rýmu!!! dumbom dumbom dumbom Takže včera si šel lehnout, hned jak přišel. Nic neudělal a ani mi s ničím nepomoh hmm Já vím, že za to nemůže a že kdyby se z toho třeba vyvrbila chřipka, tak jsme v pr... Nemohl by jít marodit. Ale je to k pos... hmm hmm hmm Tak se snažím všechno dělat pomalu a hodně odpočívat, ale mám občas strach, abych zase nezačala krvácet sad

Upravil(a) Romana.P (23. 9. 2010 9:50)

Není tady

#1005 23. 9. 2010 9:32

Podzimňátka 2010
♥♥-----

Tak a snad uz do posledního těhu chlívku : přesůůůůůůůn http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44109

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí