29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jo. Chci si koupit jednu od Anity a jednu nějakou obyč, třeba jen sportovní, to snad bude stačit....
Není tady
Romana.P napsal(a):
Tak jo. Chci si koupit jednu od Anity a jednu nějakou obyč, třeba jen sportovní, to snad bude stačit....
Já už ani nevim, kde jsem je koupila, ale jsou obe stejny, a hlavne byly za dobrou cenu. Mám takový tušení že jedna stála do 200Kč.
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Já už ani nevim, kde jsem je koupila, ale jsou obe stejny, a hlavne byly za dobrou cenu. Mám takový tušení že jedna stála do 200Kč.
Ty jo, to je fakt dobrý!!!
A taky jsem se chtěla zeptat jestli ti teče mlezivo
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
A taky jsem se chtěla zeptat jestli ti teče mlezivo![]()
ee, proc?? Tobe už jo?
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Já už ani nevim, kde jsem je koupila, ale jsou obe stejny, a hlavne byly za dobrou cenu. Mám takový tušení že jedna stála do 200Kč.Ty jo, to je fakt dobrý!!!
ee, proc??
Tobe už jo?
Ne, jen jsem četla, že někomu teče už před porodem, tak jsem chtěla vědět, jestli mi má téct nebo ne
Není tady
Kiki, já musím jít něco dělat, dokud se mi alespoň trošku chce, pak budu líná
Upravil(a) Romana.P (22. 9. 2010 10:57)
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
ee, proc??
Tobe už jo?
Ne, jen jsem četla, že někomu teče už před porodem, tak jsem chtěla vědět, jestli mi má téct nebo ne
![]()
já si myslim, že to neni podminka. Mám takovy tuseni, že Andri psala uz v lete, že ji teče, pak i Lilik (na začátku zaří), ale, kdyz jsem se na to ptala mamky a pak kamosky, tak u nich nic. Takže nemusime plašit
Není tady
Romana.P napsal(a):
Kiki, já musím jít něco dělat, dokud se mi alespoň trošku chce, pak budu líná
to já budu delat až odpoledne.
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
ee, proc??Tobe už jo?
![]()
já si myslim, že to neni podminka. Mám takovy tuseni, že Andri psala uz v lete, že ji teče, pak i Lilik (na začátku zaří), ale, kdyz jsem se na to ptala mamky a pak kamosky, tak u nich nic. Takže nemusime plašit
No, ono není o co stát, ještě si takové legrace užijeme, že?
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ne, jen jsem četla, že někomu teče už před porodem, tak jsem chtěla vědět, jestli mi má téct nebo ne![]()
No, ono není o co stát, ještě si takové legrace užijeme, že?
to teda
Není tady
Tak já fakt jdu, už jsem si k počítači chtěla přinést něco dobrýho, to je zlý znamení
Zatim pa a třeba se potkáme odpo nebo večer
Není tady
Romana.P napsal(a):
Tak já fakt jdu, už jsem si k počítači chtěla přinést něco dobrýho, to je zlý znamení
![]()
![]()
proc by to melo byt zlý znameni
Romana.P napsal(a):
Zatim pa a třeba se potkáme odpo nebo večer
jo jo .. třebas se tu sejdeme
Tak zatim čauky, když mi chces utýct
Upravil(a) kikinecek (22. 9. 2010 11:29)
Není tady
Ahoj holky. Jste zas vykecávali Máte se?? Já dnes odvedla prcka do školky, šla ke kámošce. Pak jsme šly do kaufu nakoupit, pak zpátky kní. Daly si obýdek, kafínko a odpočívali. Ted jsme přišly s prckem ze školky. Tak jsme se nasvačily. Malej si šel hrát. Já tu něco zkouknu. Poklidím a musím vymyslet zítra něco na oběd. Nemáte nějaký nápad??
Není tady
Ahoj holky.
To máme dneska krásně, co? Malý teď spinká na zahradě v kočárku, ale než zabral, to dalo práce...
Holky, kde kupujete ty kojící podprdy? Já si totiž budu muset ještě nějakou koupit, tu, co mám, je mi nějak malá
Není tady
vecera. napsal(a):
Ahoj holky. Jste zas vykecávali
Máte se?? Já dnes odvedla prcka do školky, šla ke kámošce. Pak jsme šly do kaufu nakoupit, pak zpátky kní. Daly si obýdek, kafínko a odpočívali. Ted jsme přišly s prckem ze školky. Tak jsme se nasvačily. Malej si šel hrát. Já tu něco zkouknu. Poklidím a musím vymyslet zítra něco na oběd. Nemáte nějaký nápad??
Mám nápad, včera jsem to dělala. je to hrozně snadný a fakt dobrý:
http://www.toprecepty.cz/recept/7789-cikanska-hovezi/
Není tady
Babucha napsal(a):
Ahoj holky.
To máme dneska krásně, co? Malý teď spinká na zahradě v kočárku, ale než zabral, to dalo práce...
Holky, kde kupujete ty kojící podprdy? Já si totiž budu muset ještě nějakou koupit, tu, co mám, je mi nějak malá
Babu, já ji půjdu koupit do normálního obchodu s prádlem, ale viděla jsem je třeba v obchodě pro těhule.
Není tady
Romi díky, vypadá to dobře. Tak vyzkouším, ale ne hned zítra, páč hovězí doma nemám
Jinak já mám podprdy od kámošky. A co mám za Matýska jsme kupovala taky v obchodě se spodním prádlem. A jinak jsem měla i ty obyč sportovní (zhruba 100kč) A byly fajn
Není tady
Holky, vyřizuju od Miri, že kontrola proběhla dobře a zdraví vás
Není tady
kikinecek napsal(a):
že děkujeme, a uz ví ten termín ???
nebo to nenapsala ???
Ne, ne, jen, že je všechno v pořádku.
Není tady
ahojky!!!
tak kojících podprd mám pět a můžu říct že někdy peru fakt denně aby mi vystačily... večer malá spí docela dlouho takže jsem durchem durch..a mlezivo mi neteklo...
taky jsem měla nachystané tři závinky a už mi mamka musela přivést dvě ještě po nás protože mi chybělo.. Nelinka pořád ublinkává tak je to mazec...
jak budete mít blindící mimčo tak je to hrůza.....ještě že mám od sester tolik bodyček a kabátků jinak fakt nevím do čeho bych ji převlíkala...převlíkáme prakticky pořád
Není tady
Romana.P napsal(a):
Babu, já ji půjdu koupit do normálního obchodu s prádlem, ale viděla jsem je třeba v obchodě pro těhule.
Obchod pro těhule? Tak ten jsem za celý svůj život nepotkala Mňo nevadí, zkusím ten normální obchod, díky. Ale řeknu vám, že je to otrava, prsa mám jak Pamela a ještě si do té podprdy dávám ty vložky a moc mi to nevyhovuje
No ale nedá se nic dělat, když malý déle spinká, spouští se mi mléko, stejně jako Jítě...
A stále se potýkáme s kojením, levé prso super, tam to teče proudem, ale pravé.. malý se vůbec nechce přisát a když jo, tak jen dumlá a myslím, že doopravdy nesaje... taky mi z něj nejde skoro nic odstříkat... no prostě děs, kéž by se to zlepšilo! Holky těhulky, připravte se, kojení je fakt věda
Není tady
Jinak jsem ráda, že kontroly máte všechny ok. Akorát koukám, kolik z vás má plánovaného císaře... tak na vás myslím, ať vše dobře dopadne.
Není tady
Ahoj holky,
tak já po dnešní poradně mám na pátek naplánované vyvolávání. Kvůli těm játrům a taky mám snížené množství krevních destiček (to nevím, jestli jsem pochopila dobře, prostě nějaké hodnoty v krvi).
No zadek mám z toho pěkne staženej, zvlášť po tom 3-denním vyvolávání Lenuly.
Babu, mám číslo na Tebe a Andri, tak budu dávat vědět.
Byla bych přešťastná, kdyby se to rozjelo samo, ale už moc času nezbývá.
Vypadá to, že zbytek těhulek od nás má plánovanýho císaře? Trochu vám závidím
Není tady
Rebeco, moc ti přeju, ať se Klárka rozhodne jít na svět sama ještě před vyvoláváním! Ještě má chvíli čas, tak ji přemlouvej, holku
Není tady