19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Babu jsme s tebou...jůůů třeba bude mít brzo miminko v náručí..supéééééééééééér
a já jsem u na sebe fakt natvaná.... večer to vypadalo tááák slibně a samo vůbec nic
tak jsem se vrhla do čistění koberce v obýváku setřela jsem schody..... natulka si hraje s pokojíčku a miminko zřejmě spinká.... v bříku klid
..
Není tady
Tak jsem holky z nemocnice zpět Kontrakce mám, ale slabí ne ráno, take mě zase poslali domů s tím, e mám přijít, a to bude bolet
Tak nevím, to mi neříkejte, e můu mít poslíčky od včerejího večera od 22 hodin doteď... stahy cca co 5 minut, které nepřestaly ani po dvou teplých vanách... tak já fakt nevím, půjdu asi, a mi bude zespod čouhat ručička
Tak se holky vem omlouvám za planý poplach, jste hodné, e jste na mne tak myslely
Upravil(a) Babucha (1. 9. 2010 16:22)
Není tady
Ták a kdo bude rodit teď ?
Není tady
Já myslím, Babu, e se z toho nevykroutí
Není tady
Taky bych řekla! Ale je fakt, e to můe přijít třeba a zítra - grand finale!
Take se dr a čekej, co ti jinýho zbývá, buď ráda, e netrčí v porodnici! Uvidí, e přijde, a to nebude čekat!
Není tady
Babu, nejraději bych tě předběhla, ale malýmu se nechce! Já u bych ho hnala....
Není tady
Babu, tak to jsem na Tebe zvědavá, kdy to ve skutečnosti přijde... No řada je na Jitce a na Kiwi tuím, tak uvidíme...
Jitko, Tebe teda obdivuju za ten elán k úklidu těsně před porodem, já tady rovnám tu novou skříň, ale musím odpočívat, u mi to tak nejde. A bolí mě ty kyčle, sakra, hlavně v noci...
Není tady
Holky, klidně mě předběhněte Já budu zatím čekat, co se z toho vyklube...
Rebeco, máte krásné fotečky.
Není tady
Holky a teď teda pardon za intimnosti, ale já mám pocit, e ze mě pořád něco málo teče, je to takový lutozelený výtok, máte taky některá takovýhle věci?
A ráno ze mě vdycky vyteče trochu něčeho najednou, ale to u trvá delí dobu, tak snad to není plodovka, kdy mi ji kontrolovali a je v pořádku... A kdyby to náhodou bylo malinko plodovky, tak ta se neustále dotváří, ne? Myslíte, e by tam prcek mohl být nasucho? To by snad při kontrole poznali, ne? V pátek jdu na monitor a do poradny, tak se zeptám...
Není tady
Babu díky moc, máme jich mnohem víc, ale jetě jsme je od kamaráda, který nás fotil, nedostali
A to mi připomíná dotaz - kdy u jsem teda to rajče s vypětím vech sil zaloila, na tom novém bbn se na web dá dát odkaz? Protoe určitě tam budeme dávat fotky prcků, tak abychom to sdíleli...
Není tady
rebeca napsal(a):
Babu díky moc, máme jich mnohem víc, ale jetě jsme je od kamaráda, který nás fotil, nedostali
A to mi připomíná dotaz - kdy u jsem teda to rajče s vypětím vech sil zaloila, na tom novém bbn se na web dá dát odkaz? Protoe určitě tam budeme dávat fotky prcků, tak abychom to sdíleli...
Určitě se dá, jen nevím, jestli se objeví "pod čarou". Ale do profilu si ho uloit můe určitě. A nebo ho můu dát k naim údajům na nástěnku.
Není tady
rebeca napsal(a):
Holky a teď teda pardon za intimnosti, ale já mám pocit, e ze mě pořád něco málo teče, je to takový lutozelený výtok, máte taky některá takovýhle věci?
A ráno ze mě vdycky vyteče trochu něčeho najednou, ale to u trvá delí dobu, tak snad to není plodovka, kdy mi ji kontrolovali a je v pořádku... A kdyby to náhodou bylo malinko plodovky, tak ta se neustále dotváří, ne? Myslíte, e by tam prcek mohl být nasucho? To by snad při kontrole poznali, ne? V pátek jdu na monitor a do poradny, tak se zeptám...
Ten výtok je myslím normální... a ráno jsem to mívala taky, toho bylo vdycky nějak moc najednou..
Není tady
Bychom v těch dětech taky měly vzbudit zdravou soutěivost!
Rebeco, řekni, e má výtok, nejvíc ráno, ale nevěřím, e je to plodovka. Prý je jakoby předobal , kde je taky troku plodovky (netuím nic podrobnějího), z kterého můe trochu odtéct, ale nevím kolik a jak často
Já mám ale taky výtok a dr. řekla, e je to běný, kdy jsem se jí ptala. Dvakrát jsme léčili kvasinky - já jak někam vlezu, tak je hned chytnu a s Kájou, kdy jsme plavaly, tak jsem je chytla a pak na dovče nedávno taky, z aquaparku...
Upravil(a) li.lik (1. 9. 2010 17:58)
Není tady
Ahoj holky. Tak jsme konečně doma. Malej to ve kolce zvládl krásně, i hezky sponkal po obýdku.
Poplakal si akorát s dětma troku před obědem, ale zítra říkal e jde zas . Hned jak bude čásek tak vás musím dočíst, jste plkali jak o ivot
Upravil(a) vecera. (1. 9. 2010 17:56)
Není tady
Babu, myslim na tebe a drzim pesti at vse dopadne OK!
Holky, dekuji za vcerejsi prani k svatku, ale jsem Pavla a ne Pavlina ale stejne jste me potesily
Rebeco, ja mam po ranu taky vytok, ale bily, dr. mi delala stery a vse bylo OK. Urcite to svemu dr. rekni at se to eventuelne muze prelecit.
Není tady
ahoj holky,
Pavli, Lili a Romčo, děkuju za kontakt, poslala jsem vám svoje číslo
Lili - ty jsi Linda?
Není tady
Babu tak třeba se to jetě rozjede... já si taky mxslela večer e u pojedeme a váně jsem u těila... no a nic
ted to nevypadá ani náhodou.... tak jetě vysaju vyčitěýí koberec... udělala jsem večeři.... a přemlouvám miminko aby u si dalo říct
.. fakt u bych chtěla jet.... pálení áhy u mě zmáhá íleně, nikde se nevejdu...vude zadkem naráím
..do toho Natulka ....maminko u jede vyzvednout miminko????
v pátek jdu na KTG tak jsem zvědavá...
ale já mám porod naplánovaný na zítra...
výtok si myslím e je normální..mě dneska trochu odela hlenová zátka ale potom se to zastavilo a bylo toho míň ne u prvního take asi nebyla ani celá...
Není tady
holky mě u od 13h bolí záda v kříi a nic nepomáhá podbřiek mě pobolíval odpoledne jen trochu
ach jo HOLKY A U MÁME TY SVÉ UZLÍČKY U SEBE! to čekání je fakt děsnýýýýý
jinak já mám taky výtok a dr.to nikdy neřeila,e je to normální,nesmí zapáchat a svědit.Po ránu je ho také více.
Není tady
Holky, tak u mě pořád taky nic. Sledovala jsem se před hodinou a stahy jsem měla co 7 minut... počítala jsem jen 4 stahy, stačí to?
Leňul, e by to na tebe u taky lo???
Není tady
No vidíte, holky, jak ta vae dítka zvládla první den kolky, jsou to ikuly!!!
Není tady
tak jsme vás uspěně dočetla bylo to ale dřina
teda Babu, si ztebe prcek dělá srandu Nebo třeba u to brzo vypukne. Já u dala sprku. Za mě íleně pálí áha. No co u. Zítra si tu poklidím jak odvezu prcka do kolky, ádný plán nemám, tak e bych jednou byla bez návtev
No uvidíme do zítra daleko
Já si myslím e kolka je pro děti věku 3 let ideální. Ale kadej na to má hold jinej názor.
Co se týče výtoků, tak já mám sylnej lutej, nejvíc ráno, ale dr. říkal eto k tomu patří a nález je v pořádku. Výtoky mívám normálně i bez těhu, al ene teda takový. Mám tam prý jakýsi vřídek, který je produkuje, to mi tenrkát říkal při první návtevě. Mamka je měla celej ivot a vdy ji říkal počkejte na přechod a ono to zmizí a u je to tu, tak si chvilku počkám a bude klid
Není tady
Ahoj, babu, nepotěím, chce to pravidelně, max po 8 minutách a nejméně hodinu. (od por. asistentky z kurzu)
Já u toho mám taky plný zuby, mana taky - Kája se mě zrovna dneska večer ptala, jestli bude tuli s miminkem, e má maminka udělat henhen pro miminko Viki Tak jsme z toho celí hotoví
Bolí mě snad vechno, motá se mi hlava... U vás chcem, mrňata, tak honeeeem!!!
Leňulo, doufám, e u ti to taky přijde. Čekání je fakt děsný, ale na druhou stranu, aspoň snad bude vechno ok
Není tady