|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chci se zeptat, co vsechno jste dali prckum poprve do skolky a jak jste to popsali (fixem na obleceni ci vysili?), pousti pak pri prani fixy? A jak je to treba s kartackem na zuby, mam na nej koupit takove to chranitko? (ovsem netusim, zda ho bude umet malej sundat) a co nahradni obleceni?
Ja mam v seznamu i gumaky a plastenku (to mame ale jen jedno, tak se mi to ve skolce nechce nechavat a tahat to tam kazdej den taky ne)...

Není tady
Ahoj, já dávala navíc spodní prádlo, kraťasy (tepláky), punčocháče, ponožky, tričko, pláštěnku, pyžamko. Kreslila jsem na bačkorky značku, kterou dostal přidělenou. Malej si čistí zuby 2x denně, takže s kartáčkem neporadím...Jo a dva balíčky kapesníků.
Není tady
Ahojky Adule dlouho jsme se nestřetly....uvidíš v průběhu dnů,pláštěnku určitě,kartáček a kelímek my dáváme taky-čistí si zuby po obědě,jinak hlabně to převlečení(ponožky,slipy,triko ,punčochy a tepláky+ty kapeníčkyale ty jsou u nás ve školce volně snad na každým stolku)na bačkory jsem jen fixem na textil/nepouští při praní/kreslila takový malý očíčka a ty malej věděl že musí být u sebe jakoaby koukaly,aby neměl boty špičkama od sebe(obráceně)když očička na sebe nekoukali bylo to špatně a pak jen malej znak aby věděl že jsou jeho.Nevím kolik vas bude ve třídě u nás je 10 dětí takže se to tam moc nepoplete...
Tak hodně zdaru,málo nervů,když vidím holky co jim jdou děti do školy..to jsou teprve starosti...
Není tady

U nás mají ještě svůj hrníček na pití. Teď ho chystám, ještěže jste připoměly kapesníky. Pláštěnku si nosí v batůžku sem a tam.
Není tady
Ahoj holky, tak už mám vše pro malýho nachystáno. Poprvé do školky, to jsou nervy 
Já nachystala papučky, tplaky + tričko do třídy. šustákovku na dvorek + tenisky. Náhradní trenky a ponožky, pyžámko, igelit na matračku( nepočůrává se,ale paní učitelky radši vyžadují a 2 hrníčky stejný(jeden do třídy a jeden an ven)
Není tady
Ahoj holky, tak Niki šla taky poprvé do školky, takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat...
Vecero, kam tvůj malej chodí do školky??? Teda tam po vás chtějí dost věcí - třeba ty igelity na matraci a hrníčky!! To tam nemají?
Není tady
Maharishi napsal(a):
Ahoj holky, tak Niki šla taky poprvé do školky, takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat...
Vecero, kam tvůj malej chodí do školky??? Teda tam po vás chtějí dost věcí - třeba ty igelity na matraci a hrníčky!! To tam nemají?
Raisova. No chtěli je po nás at má každé dítko svůj, ale v tom problém nevidím. Igelit na postýlku taky není tak náročné aby jsme nepřinesly. Dne sjsme kupovlala toaletáky, ubrousky, kapesníčky, ale to je klasika ne?? Kam chodí tvá malá?? Matýsek to zvládl na 1 
Upravil(a) vecera. (1. 9. 2010 20:11)
Není tady
vecera. napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Vecero, kam tvůj malej chodí do školky??? Teda tam po vás chtějí dost věcí - třeba ty igelity na matraci a hrníčky!! To tam nemají?Raisova. No chtěli je po nás, tak asi nemaj
Igelit jen v případě nutnosti, malej se nepočůrává, ale co kdbyy náhodou. dnes jsme k tomu jetš ěpřikupovala toaleták, kapesníčky, ubrousky, ale to je klasika ne?? Kam chodí tvoje malá??
Na Raisovku jsem chodila i já
.... Malá chodí do parku
, taky to zvládla skvěle..ale mám strach, že už zítra se jí nebude chtít 
Upravil(a) Maharishi (1. 9. 2010 20:12)
Není tady
Maharishi napsal(a):
vecera. napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Vecero, kam tvůj malej chodí do školky??? Teda tam po vás chtějí dost věcí - třeba ty igelity na matraci a hrníčky!! To tam nemají?Raisova. No chtěli je po nás, tak asi nemaj
Igelit jen v případě nutnosti, malej se nepočůrává, ale co kdbyy náhodou. dnes jsme k tomu jetš ěpřikupovala toaleták, kapesníčky, ubrousky, ale to je klasika ne?? Kam chodí tvoje malá??
Na Raisovku jsem chodila i já
.... Malá chodí do parku
, taky to zvládla skvěle..ale mám strach, že už zítra se jí nebude chtít
hej nechtoho, já na Raisovku chodila taky
jetšě jsou tam moje paní učitelky
tak jsme za to moooc ráda
Upravil(a) vecera. (1. 9. 2010 20:15)
Není tady
Holky tak jak vám zvládli prcci první dny ve školce? U nás první den dobrý, ale teď už po sobě 2x strašně plakala, když jsem odcházela
, je to hrůza se na to dívat 
Vecer, já už si teda ani moc nepamatuji, co jsme tam měli za učitelky (na raisovce)...
a na základku jsi chodila kam? Já na Brněnskou 
Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky tak jak vám zvládli prcci první dny ve školce? U nás první den dobrý, ale teď už po sobě 2x strašně plakala, když jsem odcházela
, je to hrůza se na to dívat
Vecer, já už si teda ani moc nepamatuji, co jsme tam měli za učitelky (na raisovce)...a na základku jsi chodila kam? Já na Brněnskou
na základku taky na brněnskou 
Jinak malej dva dny dobrý, prý jen fnuknul kolem oběda, ale dnes teda plakal co jsme vešly do školky
Tak ho musela paní učitelka vzít a mi musleli odejít. No o půl 3 pro něj frčíme, tak už se nemůžu dočkat.
Není tady