|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Len, nevim, proc by to melo vadit. Vy v Cesku mate porad jakysi omezeni! 
Fakt uz se snad Natalka bude jenom lepsit a lepsit! A co Eliska?
Není tady
Speedy, moc preju, at ta Tvoje snaha tatovi co nejvic prospeje! Urcite mu Simonka doda chut do zivota, to ani nejde, aby to bylo jinak!
Roztrousenou sklerozu mela teta.., oskliva nemoc.... 
Predstavte si, dnes by mel muj tata 70 let! Je to sila, umrel ve triapadesati... Tak si ho jako sedmdesatnika fakt nedokazu predstavit!
Len, kamaradka je farmaceuticka laborantka, rikala, ze ty napisy nevhodny do 3 let tam oni proste davat musi, ze ty atesty a vsechno, aby se to mohlo davat mladsim, jsou nesplnitelny.. Na tom Imunoglukanu je to taky, ze od 3 let, jen na doporuceni lekare od roka.. a pritom pry to od toho roka nevadi nikomu...
Dnes priserna noc! Od pul 1 do pul 3 jsem ji nosila, uz jsem absolutne necitila zada ani ruce, fakt hruza, ale pri kazdym pokusu o polozeni prisernej rev! Ty zuby me fakt dostanou do hrobu, nez ji vsechny vylezou!!
Není tady
Teda ty nemocim a zuby jsou síla
Nás teď natě stí zuby přešli,ale začíná rýma a samozdřejmě jeden a na druhej den i druhej
Nemám ráda změny počasí 
Speedy,Simonka tatkova určitě svedne náladu 
Není tady
Speedy, zdravim na Moravu!
Poradne toho tatu zabavte 
Blizenko, u nas podobna noc, jenom s tim rozdilem, ze ja jsem nemusela nosit. Porad se knouralo a vynucovala kozena, u toho se da jakztakz spat. Ikdyz ta kvalita spanku nic moc. Vsak jsme taky chrnely do 9.30.
Není tady
Speedy - taky držím palce, ať Simča taťkovi vleje pořádnou energii do žil!
A jinak má teda dobrej slovník 
Suny - já chvilku musela přemýšlet, co je myšleno tím, že se vynucovala kožená (nějak mi to zprvu nedošlo, jak píšeš bez diakritiky
) Já nevěděla, že ještě kojíš 

Blíženko - zuby pitomý, co?
Co teď Evičce roste? A s tím taťkou - máme to podobný, taťkovi by teď bylo 67 a taky si ho nedovedu představit, umřel když mu bylo 47
Dneska jsme byly koupit Natálce podzimní botky, kousek od nás otevřeli novou prodejnu s dětskou zdravotní obuví, takže jsme koupily Pegresy za skvělou cenu - 517Kč a ještě Natálka dostala malinkýho plyšovýho medvídka jako dárek! 

Není tady
Len, rostou ji spicaky.. Nevim, jestli vsechny, ale dolni urcite.. Jenze rostou uz nekolik mesicu..ted to sice graduje, co se tyce place v noci, ale ze zkusenosti s ostatnima zubama mam pocit, ze kazdym dnem venku jeste rozhodne nebudou
Takze jdu za chvilku radsi spat..
Blby je, ze jediny, cim ji uklidnim, je noseni v naruci..ani sedet nemuzu, musim chodit.. a nosit 11 kilo dve hodiny, to bylo teda fakt kruty, ja uz proste nemohla, chtelo se mi taky brecet, ale kdyz vim, ze ji to boli, nemuzu ji jen tak polozit a nechat plakat.. Tak jsem ji jednou uz v zoufalstvi polozila, minutu ji nechala brecet, lehla jsem si na zem, srovnala zada a pak zase pokracovala.. No po tech dvou hodinach nastesti usnula a spala az do rana..
Teda Len, tak to mame podobny, s tema tatinkama.. No ja si z teto zkusenosti odnesla prehnanej strach o blizky.. Je to neprijemny, mam proste o lidi, ktery miluju, strach, ze se jim neco stane a dost je tim asi otravuju, kdyz delaji neco, co neni zdravy.. Jak ja jsem tyrala
, kdyz kouril..divim se, ze se mnou zustal
Ale uz nekouri..
Ted zase ale ignoruje svuj uz nekolikalety prujem (a to muj otec umrel na rakovinu konecniku a strev
), odmita s tim nekam jit a obcas mam strasne neprijemny pocity, kdyz si predstavim, ze by me melo zase cekat neco jako jsem si uzila v puberte..pozorovat, jak je nekdo blizkej nemocnej... Snad to jen prehanim a nic to nebude, ale normalni to neni..
Není tady
Len, ano, je to kozena bez diakritiky co to u nas porad zachranuje 
Speedy, vy byste se ale meli s tim svym slovnikem pred Simonkou krotit! 
Blizenko, a kde je
, kdyz se takhle Evicka potrebuje v noci nosit? To ti teda nezavidim, dobre vim, jaky je to na zada! 
Holky, to jsem nevedela, ze jste obe vyrustali bez tatinku! Teda ja taky, ale z jinyho duvodu. Muj otec byl workaholik a chlastometr prvni tridy a nebyl vecne doma.
Není tady
Ahojky holky, tak hromadnou dovču s tchýní jsme nakonec zvládli, musím pochválit děti, že parádně zvládli 12 hodin v autě.
Len tu tvou situaci ti teda nezávidím. Mně naštěstí obě děti spí celou noc už pěkně dlouho. Ale teď Matýskovi taky lezou dolní špičáky už asi 2. měsíc a do toho má rýmu, takže se sice budí, ale vstávat k němu nemusím.
Jo a ty pegresky jsi teda chytla dobře, já koupila Matýskovi za 640,- kč
no ale co se dá dělat.
U nás na rýmy zabírá sterimar a pak olynth, na ten kašel taky ACC a to i potvrdilo více maminek. Stoptusin, nasivin apod. jsou u nás na nic 
No jinak s nástupem do školky nastaly spory vedení školky vs. rodiče, žabomyší války ohledně hraček apod. naše dětí mají nejhorší třídu - zima, hluk, špatné vybavení, tak to jdu za chvíli s ředitelkou pořešit. Blbý je, že tato školka je o sponzoringu rodičů, tak to moc dobře nevidím.
A taky se mi konečně povedlo shodit těhotenských 24 kg a jsem dokonce i kilčo pod
a to teda pro to nic moc nedělám jen nosím to naše mimino a taky jsem začala zumbu 
Nočník stále nic, ten je jenom na hraní, bydlí v něm autíčka
A to se do toho vložila i Baruška a pořád mu na svém nočníku ukazuje, na co to je, ale naše mimino jenom garážuje ... 
Není tady
Ahoji, tak poslušně hlásím, že hlídání jsme všechny přežily
Dokonce jsme zvládly i procházku, sice jsem polovinu táhla kočár a Aduláka na rukách (naštěstí není až zas tak těžká a sestřenka si dovezla svůj kočárek - s golfkama bych to nedala), ale tím, že bylo škaredě, tak jsme ani nešli moc daleko, pak vzal
holky na trampolínu a skluzavku, aby se mohla malá v klidu vyspat (pořád ji budily) a já jsem si stihla i pouklízet
a ty dvě se aspoň pořádně vyblbnuly a ani mu pak nechtěly jít domů 
Je možné, že jsem tu ani nepsala, že se o další snažíme, je tu dost lidí, od kterých by se to dozvědělo i blízké okolí a na neustálé dotazy bych neměla náladu, už teď je toho víc než dost 
Speedy, pamatuješ si to správně, na otěhotnění to vliv může mít, je menší možnost zahnízdění, navíc mám ještě neprůchozí jeden vejcovod.
A slovník Simonky nemá chybu 
Sunny, nějak se nemůžu dopátrat toho, jak dopadl ten test??? A jsem děsně zvědavá 
Blíženko, to že tak málo vidíte babičky je blbé
Není nad to, jak se Adu na babičky těší. Tcháni se teď vrátili z dovolené a ta se mohla urvat. Normálně bych ji přirovnala k psovi, který se nemohl dočkat páníčka, taky lítala od jednoho k druhému a nemohla se jich nabažit.
Zuby vám vůbec nezávidím, nejhorší je, že jim nemůžeme nijak pomoct 
Viki, autíčka jsou úžasné. Adélka má takovou motorku a je to super. Určitě budou kluky dlouho bavit 
Len, snad vás nemoci brzo opustí a Eliška bude moct zase do školky ať máš aspoň přes den relativní klid. A Pegresy se tu v jednom obchůdku taky pohybují okolo 500,-, měli jsme je do teď a nemůžu si na ně stěžovat.
Romi, ať ve školce pochodíš co nejlíp. A gratuluju k váze. Nad zumbou už nějakou dobu taky uvažuju…
Není tady
Romi, fajn, ze se dovolena vydarila a 24 kilo dole 
Cat, hlidani deti je osemetne prave v tom skloubeni rozdilnych rezimu.
Dobry, ze manzel pomohl. Zvladli jste to dobre 
Tak u nas...detatko se jiz pece v troube
Prvni pokus vysel.
Není tady
Suny, moc gratuluju!! Jste taky rychlíci
Držím pěstičky, ať se všechny milníky vydaří na jedničku a v červnu dostanete krásný voňavý uzlíček
To to studium asi bude muset počkat 
My byli dneska na preventivce (ostudy o měsíc později), Dominiček si s paní doktorkou povykládal, nechtěl se teda měřit, tak už ani nevím, kolik vlastně měří
, očkovák je někde už nabalený na stěhování. Dostal očkování, ale byl statečnej, zakřičel jenom "jauváájs" a pak už dobrý 
Mě bylo zase zle jak psovi. Nevíte někdo co to může být? Občas je mi cca 2 hodiny po jídle tak 2-3 hodiny dost zle, bolí mě břicho. Postupně se to stupňuje a pak to zase pomalu přejde. Když jsem ještě chodívala do práce tak mi tak bývalo skoro každý den, tak jsem to připisovala závodní kuchyňi, přepálenému oleji na minutkách a taky stresu. V prvním těhu mi snad takhle blbě nebylo, ale teď už zase občas jo, a včera i dneska zas, tak nevím. V lékárně mi nedovolili ani bylinky, tak mám akorát homeo a omezeně mátový čaj.. No stejně budu muset k praktické pro razítko do průkazky tak se asi zeptám. Nikís byl naštěstí odpoledne úplné zlatíčko, hrál si s vláčkama a teď už spinká jako nemluvně. Rostou mu špičáky a do toho ta injekce, tak toho má chůdě taky dost. Tátovi (který se tu jen mihl, bo šel kams na večeři s papalášema) říkal, že ho kousl komár a ukazoval si na ten píchanec, tak to asi cítí :-(
Speedy, držím tátovi pěsti.. RS je humus, má to kamarád, ale zatím se v pohodě drží. Ono je to asi (jako spousta jiných hnusů) horší u ženských, který procházení spoustou hormonálních a jiných změn během života. A Simonky slovník je nápaditý :-)
Blíženko, Len, s tatínkama je mi to moc líto, to si člověk ani neumí představit, mi se naši "jen" rozvedli a táta se následně odstěhoval sem do Brna a i tak to bylo těžký.
Cat s hlídáním seš dobrá, já si to zatím neumím ani přestavit jak zvládnu 2 děti
A z keců kolem početí dítěte si nic nedělej pošli je do háje.. U nás v rodině se naštěstí nic takového nikdy nepěstovalo. Máma byla naopak dost v šoku, když zjistila, že bude babička a na to oslovení si dlouho zvykala..ale stačilo, aby se Domík narodil a už učůrávála blahem a nepřestala. Teď s internetem je to super, Domík na ni hrozně rád kouká na Skypu a povídají si a když to vypnem, tak chce ještě :-)
Romi, dovolenou těžce závidím. Aspoň jste si užili sluníčka (snad). My už to letos asi nestihnem. Buď je něco s domem, nebo mám nějaký vyšetření a nebo musí být
v práci :-(
Není tady
Holky, dekuju
Luci, jenom pro upresneni...kveten je estimated time of arrival.
Ty nevolnosti musi byt neprijemne! Ktery homeo beres? Me takhle bylo blbe u Gabi cely tehu, taky se to vzdycky stupnovalo. Vim, jak se citis 
Jesteze Domik takhle pekne "spolupracuje"
Jine detatka, Evicka nebo zrovna i nase Gabinka by prave kvuli spicakum a "komarovi" byly vzhuru a delaly binec.
Cat, jak pise Lucule....vykasli se na kecy okoli
My nastesti jsme to nikdy poslouchat nemuseli,
asi mame okolo sebe v tomto smeru rozumne lidi.
Ale vim, ze byste chteli, tak preju at se zadari! 
Není tady
Suny, no neke... to je super, že to vyšlo takhle hned
Přeju ať je vše, jak má a v květnu máte přírustek. Žeby chlapeček? 
Romi, to teda koukám, takových kil. Obdivuju 
A včera další slovo do slovníku... PAKO (panenka) Samé lepší 

Není tady
Speedy, dekuju
Bylo to rychle, ale procitene a promeditovane rozhodnuti. Uvidime co to tentokrat tata vyrobil 
Simoncin slovnik teda nema chybu
fako, pako....
Len, jeste me napadlo k te tve operaci. Taky bys mohla jit do homeopatik uz predem, treba konkretne ta arnica napomaha hojeni a rekonvalescenci.
A jak je u vas vubec?
Upravil(a) sunyata (16. 9. 2010 14:04)
Není tady
Speedy - Simonka teda perlí 
Jsem zvědavá, s jakou nadávkou přijde příště 
Suny - ještě jednou gratulace i ode mě
a hlavně ať je vše, jak má
Těma homeo myslíš ten krém, jak jsi na něj posílala odkaz nebo ještě něco jinýho? Vidíš, to je dobrej nápad, díky 
No jinak holky pořád kašlou, ale myslím, že už se to začíná lepšit, nasadili jsme místo Stoptussinu ACC, tak snad to bude brzo za náma. Dneska jsem se stavovala ve školce a začíná tam řádit spála a neštovice, tak jsem zvědavá, za jak dlouho a co tam Eliška zase chytne 
Jo a Romi - teda s těma kilama seš fakt dobrá!
O zumbě jsem slyšela saný chvály, ale já si na to netroufám, jsem tady na ty "taneční" sporty hrozně levá a asi bych tam působila jak totální dřevo
A super, že se dovolená vyvedla 
Není tady
Len, jeste jednou dekuju 
Vim, ze nohu budes mit v sadre, takze to homeo jsem myslela brat oralne 
Jsem rada, ze je u vas ryma na ustupu!!!
Není tady
Suny - a to se jmenuje přesně jak, please? Ale ten gel by mi taky možná pak mohl pomoct, až mi sundají sádru, tak na hojení jizev, nebo ne? Nebo existuje ještě něco jinýho? Já se v tom vůbec nevyznám 

Není tady
Blizenka to uz psala, myslim ArniGel to je v cestine. A to by za pokus stalo, az ti tu sadru sundaji. Ja na hojeni kupuju oralni homeo taky od Boironu a taky je to Arnica. Treba jeste Blizenku neco napadne.
Není tady
Suny - díky 
My dneska měli zase "veselou" noc. O půlnoci začala Natálka zvracet, nejdřív jsme mysleli, že je to díky tomu kašli, ale protože to nebylo žádný ublinknutí, ale pořádná šavle
a to hned 2x, tak jí asi něco nesedlo. Bylo to fakt vydatný - ona poblitej spacák, pyžamo, já pyžamo, koberec - no převlíkla jsem jí i sebe, umyla a šla si lehnout, no a asi za čtvrt hodiny to stejný. Takže opět stejný kolečko, navíc nám už netekla teplá voda (byl vypotřebovanej bojler), takže jsme vodu ohřívali v rychlovarné konvici, já ještě o půl jedné zapnula pračku, no síla
Ale pak už naštěstí v pohodě a dneska taky, tak snad už se to dneska nebude opakovat...
Není tady
Len, vas se to teda drzi

Není tady
Len, teda, tak at uz je lip!
Ohledne homeo me napada taky ta Arnica montana, ale zapatram jeste v moudrych knihach..
Tady jedna diskuse na to tema: http://www.omlazeni.cz/arnica-montana-z … 983-0.html
Ja ji brala napr. po porodu a vubec me nic pak nebolelo..myslim tim nastrih.. Zensky sedely druhy den na nafukovacich kruzich, ja nemela vubec problem...
A td jdu spat, tak me nastval
, ze si jdu radsi lehnut, at ho nevidim 
Není tady
Jéé, paráda Suny moc moc gratuluju
Ty jsi teda super spolehlivá chytlavka 
Len - jejda vy jste pořád nemocný?
To je už pěkně dlouho, tak snad už to co nejdřív přejde!
Speedy - no vida, jak se Simonka začíná pěkně rozkecávat 
Lucul - já mívala tyhle bolesti břicha, když jsem mívala kvasinky, ani se to nemuselo projevovat gynekologicky, ale pak už jsem to poznala, bylo to právě takový silný bolesti břicha nějakou dobu po jídle, nejhůř po sladkým. Vždycky mi pomohlo na čas úplně přestat jíst cokoliv sladkýho a z bílý mouky a pít kefíry, bílý jogurty, brát laktobacily a rychle se to vyléčilo.. Tak zkus třeba taky něco takovýho, jestli to nepomůže..
A ještě jsem chtěla něco, ale Dany se budí, taky jí rostou zuby, tak hůř spí. Tak jdu zalézt k ní 
Není tady