6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Suny, rano jedeme ke kamaradce, ale mrknu sem, jestli jsi pro ten test fakt dosla
Za tip na gel moc diky, urcite ho poridim, divala jsem se na net, prodavaji ho i u nas pod nazvem ARNIGEL http://www.lekarnaparizska.cz/arnigel-g … th=470_423
Co se tyce tchanu, vubec se Ti nedivim.., ale aspon, ze nebudete pod jednou strechou... (jo a obytny vuz se tomu myslim rika )
Není tady
Ahoj holky,
mám teď zase nějaký takový hrozně ospalý období, jsem dost unavená, tak nějak nemám energii psát, ale čtu vás
Jen chci napsat, že modelína k svátku měla u nás velkej úspěch (takže díky Blíženko ) Do pusy to nestrkala vůbec, ale moc na to ještě není šikovná, že by třeba vykrajovala formičkama, to ne, ale hrozně jí baví to různě trhat a plácat a hlavně koukat co s tím dělám já a zpracovávat moje výtvory. A co je hlavně dobrý - že to baví mě i Večer si s tím vydrželi hrát asi hodinu a já měla klid
Upravil(a) zuzík22 (10. 9. 2010 14:01)
Není tady
Zuziku, hlavne, ze mas energii na hlidani Danielky..
Jak to vlastne mate naplanovany v dobe pobytu v porodnici? Kdo bude hlidat?
To jsem rada, ze modelinka mela uspech! U nas ma uspech i po dvou tydnech..
Holky, anketni - jak se budete vybavovat na zimu? Kolik kombinez a zimnich bund? Budou asi porad mokry, ze? Ja budu kupovat jednu co nejlepsi kombinezu, pak pres bazar asi jeste jednu nahradni a zimni bundu necham jen jednu + mame vestu do auta a tak.. To by snad melo stacit..
Upravil(a) Blizenka (10. 9. 2010 15:25)
Není tady
Zuziku, tak vidim, ze asi nakonec do te modeliny pujdeme taky, potrebuji nejak zabavit!
Taky me zajima co Blizenku a jeste jsem se chtela zeptat jak to budete resit s kocarkem-kocarkama.
Tak jestli bude vic energie a bude se ti chtit napsat
Blizenko, ja asi 1 kombinezu (diky za pripomenuti), 1 bundu a 1 vestu. Vcera jsem se byla divat na nejake obleceni v Babies R US a zadnou nepromokavou kombinezu jsem tu nevidela.
A vsechny ostatni maminy, kde jste dneska?? Zase se flaka dochazka
Není tady
Suny, tady v nasem sidlisti "frčí", kdyz ma nekdo starsi dite kolem dvou let, ze maji na kocarku, ve kterym je to maly mimco, takovy stupatko a to vetsi, kdyz nechce tapat, tak se veze... (viz tady: http://batolatko.cz/BABY-SKATE-FIRKON-- … ,6152.html)
To se mi zda fajn....
Ale tim samozrejme nechci brat "vitr z pusy" Zuzce..a taky me zajima, jak to ma vymysleny
Ja chci tu kombinezu koupit zn. Reima, pry jsou super nepromokavy a kamaradka pracuje v obchode, kde je prodavaji a zaridi mi 25% slevu, tak to uz nebude ta cena tak desna.. http://www.reima.fi/product_search/
Ted jsem objednala jeste jednu zimni bundu pres net.., peknou a jen za 200, tak bude mit Eva dve a kombinezu uz dalsi kupovat nebudu, jen tuhle a mame jeste neco po brachovym klukovi, kdyby bylo nejhur a mela vsecho mokry...
Dnes ale uplne bojkotovala prochazku, nechtela na hriste a nikam, brecela, kdyz jsem ji lakala, ze jsem to vzdala.. Tak snad tady nekupuju tisic veci na zimu a nebudeme zavreny doma..
Není tady
Blizenko, stupatko je fajn reseni. U nas to vidim tak, kdyz Gabriella nechce tapat, tak se nese.
Bohuzel mam dneska silene pomaly pocitac, tak se mi nezobrazuje kombineza. Shlednu pozdeji, az mi to
milacek spravi. A bunda za 200,- je jak za hubicku
A jaky je u vas vubec pocasi?
Není tady
Ahoj holky,
tak vás jdu pozdravit. Dva dny s Eliškou a Natálkou pohromadě mě zase totálně vycucly, už se těším, až Eliška půjde zase do školky...
Na zimu mám jednu bundu a jednu kombinézu, obě z Mimibazaru asi celkem za 300Kč Bunda je Lindex a kombinéza je taky nějaká značková a měla by být vodě i větru odolná Nic dalšího kupovat nehodlám, nevěřím tomu, že by letos byla zase taková sněhová zima jako minulej rok. Teď mě tak napadá, že já stejně letošní zimu strávím doma a nebo se budu belhat o berlích, takže vlastně doufám, že sněhu moc nebude, páč i tak to bude s těma berlama o d*žku, no a když si ještě představím led a sníh...
Suny - tak co test? Dělala sis?
Není tady
Blíženko - ty ty zimní věci pořizuješ už teď? To já teda třeba kombinézu koupím až začne sníh, třeba bude až v prosinci nebo v lednu a nevím, jak do tý doby Danielka vyroste.. Já to plánuju tak nějak jako ty, jednu kombinézu novou pořádnou a nějaký náhradní máme už od známých obnošený.
Suny - počasí tu je teď takový trochu aprílový, dneska bylo docela teplo - tak na mikinu a chvílema krásně svítilo sluníčko a u nás párkrát zapršelo, nevím jak jinde. Ale předchozí dny byly trochu horší, docela foukalo a takovej studenej vítr, takže už jsem Danielce oblečení dost vrstvila.. Jak je u vás?
Holky jak budu fungovat s těma kočárama vůbec nevim Dany teď chodí všude pěšky, sedět v kočáře nesnáší, tak kdyby jí to vydrželo, tak budeme prostě fungovat tak, že mimčo bude v kočáru a Danielku budu nahánět pěšky. To stupátko asi pořídíme, ale kdo ví, jestli se jí to bude líbit. Nebo kdyby se Danielka nechala zase vozit v kočáře, tak bych jela s ní v golfáčích a miminko měla v manduce. Ale jestli bude zima jako loni, tak to se odsud s žádným kočárem nedostanu - tady bylo tolik sněhu, že dobrý dva měsíce jsem kočárem odsud z ulice prostě nevyjela. Takže pak to půjde jedině pěšky nebo na saních, takže kdo ví, jak to nakonec bude vypadat. Každopádně je mi jasný, že až bude miminko, tak se moc daleko nedostanu
Až budu v porodnici, tak bude hlídat , vezme si dovolenou, tak tejden.. Už teď se na to moc těší. On mi to pořád hrozně závidí, že jsem na mateřský, už se mě i ptal, jestli by nešlo, že já bych byla na mateřský s miminkem a on na rodičáku s Danielkou Tak jsem ho zklamala, že takhle to fakt nejde a když jsem se ptala, z čeho bysme platili hypotéku a všechno další, tak to taky moc nevěděl
Není tady
Len, Blizenka me ukecala a nakonec i me provokoval, takze jsem ho jeste vcera vecer delala.
Zuzko, manzel mi taky pobyt doma docela zavidi, on si to predstavuje jak Hurvinek valku. Si mysli, ze si bude cely den hrat s modelinou
Pocasi tady... je tu porad dost teplo, pres den i 30tky, rana a vecery prijemny. Aspon, ze ale neni uz takova vlhkost vzduchu, da se to snest a doma uz neni potreba mit vetraky na plny obratky. Je poznat, ze se blizi podzim.
Upravil(a) sunyata (10. 9. 2010 23:02)
Není tady
Len, tak preju at se snehova nadilka vasemu mestu vyhne!!! Jak vlastne dlouho budes o tech berlich?
Ted nevim jestli mi pamet slouzi dobre....jdes na to toho 13. rijna?
Není tady
Suny - paměť ti slouží výborně a prej že zapomínáš! Nevím přesně, ale podle toho, co mi bylo řečeno, tak zhruba měsíc budu muset jenom ležet a pak tak ty 2 možná i 3 měsíce o berlích Záleží na tom, jak se to bude hojit a taky jaký typ operace mi budou dělat, posledně mi doktor říkal, že by to viděl na "osekání" toho kloubu a ještě šroub, ale přesně se rozhodnou až těsně před zákrokem. No, abych řekla pravdu, tak z toho začínám být lehce nervózní
Není tady
Len, jen lehce...? No ono je zbytecny stresovat se, stejne si clovek nepomuze... To budes sedet podestlana polstarema a jen malovat a malovat...
Zuzi, uz jo, Eva roste ted tak 3cm za ctvrt roku, takze nemyslim, ze by mela prekrocit velikost 92cm.. Ted ma presne 86 cm. Jen s botama pockam, noha ji roste rychleji..
Eva uz byla asi 2x venku v zimni bunde, rano byvalo kolem 10ti stupnu, to uz mi prislo, ze je na vestu zima....
Slibuji babi leto v rijnu.. Ja teda dlouhodobym predpovedim neverim, ale nezlobila bych se, kdyby to vyslo
Není tady
Suny - no moment, test sis dělala a co teda na něm bylo???
Blíženko - já si taky myslím, že ještě bude hezky, to snad není možný, aby bylo hnusně od srpna až do zimy.. Takže kombinézu kupuješ 92? My teď máme nějaký divný období s oblečením, velikost 12-18 měsíců je už taková dost těšná a 18-24 zase dost velká.
Není tady
Tak mame nakoupeno podzimni boty vel. 22, gumacky vel. 23, overaly na spani vel. 92, puncochacky na zimu...
Potkaly jsme nahodou babicku.., ta uz asi po stý projevila zajem Evu nosit (Eva nesnasi byt v naruci u nekoho jinyho nez jsem ja nebo ). Eva pak rvala asi 5 minut, a to mi ji vratila po 5ti vterinach
Pak nam z vdeku babicka zaplatila nakup za tisicovku, takze se ta chvilka kriku vyplatila a navic doufam, ze uz s tim da pokoj
Upravil(a) Blizenka (11. 9. 2010 11:31)
Není tady
Bré ráno,tyk my jsme byly ještě včera ráno na nákupech v Polsku a řeknu Vám,že to není,to co to bývalo.4ekala jsem lepší ceny,takž jsem si koupila jen šoupací dveře a tot vše.Ale mamina tam nechala majlant Chtela jsem nějaké veci na kluky,ale měli tam všechno držší než u nás a když už,tak neměli velikost. Tak jsem jen koupila na zimu teplejší roláčky
Jo a tady je foto s autíčkama.Kluci byly u vytržení.Hned jak je viděli,tak se jim tak rozzářil úsměv
Upravil(a) Vikinka23 (12. 9. 2010 9:39)
Není tady
Týý jo, to jsou fára! Z těch bych byla u vytržení taky!
U nás se stále kašle a navíc i rýmuje, no vypadá to, že Eliška do školky jen tak nepůjde Natálka má pořád ty noční kašlající záchvaty, furt se dáví a občas i blinká, no už jsem z toho hotová a ona taky Ráno se probudí a ukazuje si na hrudníček a říká bolí bolí, chudinka malá
Není tady
Len, a u dr. jste byly? Sakra, to je fakt desny.. My zase zacneme davat brzy ten Imunoglukan, davala jsem ho od dubna do srpna porad, tak ted jsem udelala pauzu, ale zase zacnu, snad Evu aspon castecne ochrani.. Zacneme chodit i do nejakych krouzku a v tech uzavrenych prostorach to vzdycky je velky riziko, uz si odtud nekolik nemoci odnesla...
Není tady
Blizenko, dobrej nakup Jak casto Eva vida tuhle babicku?
Viki, auticka jsou super! Snad kluky zabavi na dlouho!
Len, tak to ma Natalka uz asi na pruduskach Nam pomaha obklad nebo namazat peprmintovym (zredenym) nebo eukalyptovym olejickem.
Není tady
Já právě nevím, u doktorky jsme byly minulý úterý a to říkala, že průdušky jsou čistý, takže dáváme Stoptussin - je pravda, že předtím měla ten kašel takovej hodně suchej a teď už vykašlává, takže já doufám, že už se to zlepší - nebo myslíte, že máme jít zase k Dr.? Je celkově dost zahleněná, odsáváme vysavačem a ty hleny má takový hodně hustý (pardon ), takže ještě kapeme do nosa... Ona přes den ani moc nekašle, nejhorší je to vždycky v noci, jak leží na zádech
Není tady
Len, tak pokud uz vykaslava, snad se to lepší... Teplotu nema?
Suny, Eva obe babicky vida tak 1x mesicne, nekdy treba i jednou za dva mesice.. Problem je, ze tahle babicka bydli v Praze jako my.. je mila, pracuje, tak nema asi fakt moc cas sem chodit, navic casto ani nenapadne ji pozvat.., ale porad si myslim, ze by pak mohla chapat, ze holt Eva na ni neni tolik zvykla.. A ja ji to opakuju dost casto, ze Eva proste nema rada, kdyz ji nekdo jiny nez my dva bere do naruce nebo za ruku.. A o co myslite, ze se snazi nejcasteji? Bud do naruce nebo za ruku.. Furt to zkousi a jakoby narika, ze k ni Eva nechce! Kdyz jsme byli minuly tyden spolecne na piskovisti, sedla si od ni 40 metru a i kdyz Eva neustale volala Kdepak je babicka? sedela a ani na ni poradne nevidela! Ja tohle proste nepochopim, proc ma pak potrebu nest ji v naruci??!!
..snad si to tady neprecte
Jo a Suny, Arnigel uz mame doma.. Snad ho nebudeme potrebovat, ale kdyby nahodou, hned zkusim..
Upravil(a) Blizenka (12. 9. 2010 21:24)
Není tady
Blizenko, podobne prarodice mame taky. Nevideli ji od brezna, a zase se ted v rijnu budou divit, ze Gabinka nebude projevovat patricne nadseni, kdyz je uvidi.
Ja fakt na ten Arnigel nedam dopustit, i pro nas dospely.
Len, lepsi se to??
Není tady
Suny - zatím nic moc Odsáváme jako diví (to je teda vždycky boj ) a kašle pořád, ale fakt už hodně vykašlává, tak snad to bude jen a jen lepší. Teploty ani nic jinýho nemá.
Jo, holky a ten Arnigel - taky jsem na to mrkala, ale je tam psaný, že je to až od tří let, nevadí to?
Není tady
Zdravíme z Moravy
Máme se dobře. Simča je veselý čertík a dělá dědovi rozptýlení jak se patří Pooperační stav se lepší, nohy splaskly, teď ještě musí chtít začít fungovat a víc chodit. On má už léta roztroušenou sklerózu, při které se musí chodit a chodit, aby tělo nechátralo tak rychle, takže to marodění s ledvinou od dubna nadělo dost "škody" Hlavně psychicky se mu nechce začít bojovat, to je nejhorší... Ale dnes došel s námi až na hřiště, Simča doma volala "děda, děda" tak se s námi vypravil, tam si odpočinul a zase zpátky. Byla bych ráda, kdyby se nám za těch pár týdnů podařilo ho trochu navnadit a dodat elán do života...
Viki, auta vypadají úžasně a kluci spokojení. To nadšení jim určitě dlouho vydrží
Len, chudák Natálka. Jak já to noční hlenové kašlání znám Pomáhal jí sirup ACC, rychleji jí to odhlenilo celou hlavu a netrápila se tolik. S průduškama zkušenosti nemám, naštěstí. A na doporučení jí kapu Lichořeřišnici. Od jara je v podstatě dobrá, ale podzim ještě vlastně nezačal, tak uvidíme.
Blíženko, že ta babička si nedá říct s tím nošením Nemůžu souit, ale osobně si myslím, že nenavštěvování nebude až tak o čase. Přeci by si chvilku občas najít mohla, kvůli vnučce...
A máme další perličku... po výrazu "p.i.č.a" pro pití (už říká naštěstí "piko" ), tu máme "fako" pro psa (místo haf,haf říkala fa,fa a z toho fako je pes.) Dnes utíkala před psem u babičky na zahradě a hlasitě na něj vykřikovala fako, fako, fako Nevím, kde na ty sprosté výrazy chodí
Není tady