18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To je krása, já to tu čtu a je mi z vás blaho! Díky moc!
Není tady
**
Upravil(a) sunyata (12. 3. 2011 17:09)
Není tady
Jéé, no jo!
A jak jste strávily dnení konečně u snad jarní sobotu? My byli na takové první minitúře, abych otestovala nohu a dobrý Na nerovným terénu to teda jetě bolí, kdy křivě dolápnu, ale dá se to přeít. Natálka dnes po obědě vůbec nespala, pak si do těla 5 nebo 6km a teď jsme ji horkotěko dostali do postele - no myslela jsem, e bude unavená jak blázen a ono nic Nechápu, kde furt berou tu energii
Není tady
Blizenko, diky za upozorneni...fakt hezky vek to ma dneska
Len, super, ze uz trenujes
U nas zase dalsi blazniva noc a to ani neni mesic v uplnku. O pul treti rano musel varit Gabince makarony se syrem
Dopoledne se docela drzela, byli jsme s ni na Baby Expu, ale pak v aute vyrval, ze jsem myslela, ze kvuli jejim hysterakum skoncime nekde ve skarpe. Ted je hnusne protivna , ale spat proste nebude a nebude.
Upravil(a) sunyata (12. 3. 2011 21:13)
Není tady
Holky, do kdy se deti ptaji PROC?
Ja jsem dnes uplne vyrizena.., a to mela dobrou naladu.. ale "proc" zaznelo (bez prehaneni) tak 200x... A navic na uplne nesmyslny veci, treba ji rikam: Ty ses tak rychle vycurala! A Eva na to - PROČ? Nebo jedla jablicko, Eva sama rika, ze ji chutna.., tak ji rikam, to je dobre.., a hned zase PROC? Fakt na zesileni! Do kdy se bude takhle ptat????????????????
Suny, makarony teda taky dobry.. Prave u nas paradox, ze dnes mela fajn naladu.., ale to neustaly ptani stoji tolik energie - resp. odpovedi, ze uz nemuzu.. a jeste nespi....
Upravil(a) Blizenka (12. 3. 2011 21:16)
Není tady
Blizenko, a PROC se ptas?
A co domecek...libil?
Není tady
Haha Suny, vtipny..
No domecek se i libil, vlastne i to misto, kde stoji, cimz myslim okoli atd., ale mame docela vztah k teto casti Prahy a ten byl uplne jinde... Takze vylozene nadseni nejsme a porad doufame, ze nejak klapne ten puvodni...
Není tady
Len - u mě nestíhačka!
Blíenko - jsem mimo, vy těch domečků máte v merku víc? Jinak s tím proč s tebou soucítím, protoe Danielka má teď období "co to je?", ale taky se ptá úplně pořád a na ílený blbosti, kdy jdeme venku, tak se ptá na kadej flek na chodníku, na opadaný omítky, kdejakej klacek a papírek.. kdy řeknu "nevím", tak není spokojená Předpokládám, e to je oproti "a proč" jen slabej odvar, tak se mám fakt na co těit..
Padaj mi oči, to zvíře usnulo a v půl jedenáctý, tak jsem tu rychle udělala to nejnutnějí a taky valím do pelechu, mějte se hezky!
Není tady
Holky, my uz jsme s Gabincinyho spani, resp. nespani tak vyrizeni Jestli jsme vcera spali 3 hodiny, tak to je moc. okolo ni skace, snazi se me setrit, ale ja stejne nespim, kdyz slysim jak G. dovadi-vyvadi. Mne je spatne, kdyz se na sebe podivam do zrcadla, takovy hnusny cerno-fialovy kruhy pod ocima jsem nikdy nemela Dneska sel spat v 19.30, aby si neco nadespal, vlastne to ani nebylo dobrovolne, proste uplne zkolaboval. Tak ted tu s G. a starsi dcerou cucime na ovecku Shauna, aspon, ze je mala klidna a moc nehluci. Dneska jsem s ni byla na akupunkture, aby ji dali do rychtyku jehlickama a dostala i nejaky bylinky. Doufam, ze to tentkrat zase zabere, nebo me uz fakt odvezou.
Blizenko, vim, ze Evicka je taky nespavec, tak pred tebou
Zuzko, Gabinka se jeste nepta, ale vim, ze to prijde a moc se netesim , nebot mam rada klid (to jsem radsi nemela mit deti, ze?) Ja vim, jak to bylo u starsi, ta tu pusinu nezavrela.
Vcera jsem byla s Gabi na obede v takovym prijemnym deli a jedna naproti sedici mamina s deckem asi 5ti letym na me porad zirala, ze jsem si uz rikala, jestli mam nejaky smouhy na obliceji nebo co. No a kdyz odchazeli, tak ke mne prisla a priznala se, ze desne zarli na tehotny zensky, ze by jeste hrozne rada dalsi dite/deti, ze tahle nejmladsi ma uz 5 a ze nebere zadnou antikoncepci a bohuzel tehu se nekona. No a perlicka byla, kdyz z ni vylezlo, ze ma 8 deti, dokonce uz 2 vnoucata. Tak jsem si vzpomnela na nas vsechny, jak mi uz mame dost se 2 detma (ja teda se 3tim tehu). A ona 8 a jeste by chtela. Sama v prubehu te konverzace nekolikrat rekla, ze by se mela lecit. V duchu jsem ji fakt pritakavala, protoze to byl typ zenske, ktera dokaze tehu predstirat a pak nekomu ukradne. Fakt mi nahanela husinu.
Není tady
Jo holky, chtelo by to novej chlivek
Není tady
Ahoj,
holky soucítím s váma a nespavýma dětma. U nás u se nespavé období celkem uklidnilo (klepu to), sice vstáváme v 6 a po obědě usne větinou jenom v kočáře venku, ale s tím, e u je pěkně to je docela v pohodě, aspoň se projdu. Večer teď taky docela klid, pomazlíme a u jde docela dobrovolně za "kamarádama" do postýlky.
Akorát mi dává docela zabrat se svým vzdorováním. U to přestává zvládat i manel, a to mnohem větí flegmatik ne já... Ale nic na ni neplatí Nejlepí je, e kdy jí něco nechceme povolit, nebo ji někam pustit, tak i venku začne ječet "Au, au" a to se pak samozřejmě kadý obrací, co tomu děcku děláme
Dneska máme za sebou dva zápisy do kolky. V jedné byla docela vstřícná paní ředitelka, ale hned mě upozornila na to, e s přijetím teď nemáme počítat, ale během roku se jim prý dost míst uvolňuje, tak by se ozvala později. V druhé, sotva Adu viděla, prohlásila: "Vy jetě nemáte 3 roky, to vám ani nedám přihláku" Ale taky si nás zapsala a kdyby měli volné místo, e se ozvou... Zítra jetě jdeme do kolky maminky od kamaráda, tak doufám, e alespoň někde by to místečko mohlo být.
Suny, paní by se asi opravdu měla léčit....
Blíenko, s domečkem přeju hodně těstí, to byste měli super.
Tak a letím uklízet, je tu jak po výbuchu a zítra přijedou známí a mí rodiče...
Není tady
Cat - úplně s tebou soucítím, u nás je to teď úplně stejný. Natálka se vzteká kvůli kadé blbosti, pokud není po jejím, tak sebou mrskne o zem, kope nohama a řve jak blázen Fakt u jsem z ní na nervy, to neustálý ječení mě fakt ničí Se kolkou drím palce, snad to vyjde u té známé!
Suny - co ta Gábinka v noci blázní? A teda ta enská, to je děs, brrr
No jinak jsem včera byla s Natálkou zase u té homeo, tak říkala, e se jí vechno hodně zlepilo, co jsem jí dala za pravdu, protoe fakt po kali u skoro ani památka! Tento pátek jdeme jetě k té druhé, co se specializuje na ty alergie, tak jsem zvědavá, co nám řekne.
Není tady
ahoj holčiny, jenom jsem vás přečetla.. U nás těká nestíhačka, drzý dítě, já dostala chřipku jako trám, e malej musel ráno k babičce a aspoň do zítra tam bude. Lukáek má nějaký spurt, take furt u prsa, no mám toho dost... U se jenom modlím, a to ode mně ti prcci nechytnou, protoe u přes měsíc jsme někdo pořád nemocný, ach jo.. Jetě, e aspoň v noci ty děti jak tak spí, jinak by mě odvezli.. Suny, Blíenko drte se, s tím břichem to máte jetě horí!!
Blíenko, co ten domeček? Jsem taky zvědavá? To budete mít príma.. Je to fakt super, ten klid a soukromí.. My začínáme srovnávat terén, bude se dělat terasa, chodníky a pergola a trávník, ale těch peně, au au..
S ptaním je to u nás podobný, navíc jednu otázku dokáe opakovat třeba 30x. "kde je táta?" "v práci", "jooo?", "ano". "kde je táta"..... navíc se naučil moc hezký slova jako.."doprdele práce" a "sakra" a kdy na něho mluvím, tak ječí "coooo??" a kdy ho prosím, aby neřval, e Lukáek spinká, tak to Coooo? zařve jetě hlasitěji. Můj drahý vdy max. 40 minut po návratu z práce říká, e nechápe, jak to tady můu celý den přeít..tak aspoň, e toho pochopení se člověk dočká Jinak jsem ale spokojená, jen mírně vyfluslá a ubitá stereotypem.. Jak u tu myslím někdo psat, tak člověk si uije u i nákup, kam můe bez dětí, nebo jenom s tím jedním - zatím němým. Ten u se mi začíná otáčet na bok, nechápu a rozmlouvám mu to, e má na pohyb jetě spoustu času :-) A taky děsně bleje, nepomáhá vůbec nic :-( Ale přibývá, tak snad to přejde jak poroste..
Len, já jdu k homeo v pondělí, taky kvůli alergii, ale i tak veobecně jsem nějaká hotová, chytnu kadej bacil, tak snad mi pomůe. A super, e Natálce to pomohlo a nemusí se trápit dryjákama od doktorů
Nic, jdeme s chřipkou do hajan..
Není tady
Luci, drz se! Preji at je chripajzna brzy fuc!
Není tady
Len, to je super, mam radost, ze to zabira!!
Suny, to je des s tim usinanim.. Ona usne pozde a pak se v noci jeste i budi? Ach jo, no ja vim, o cem mluvis, je to peklo.. Drzim pesti, at to prejde!
A pani teda by se mela venovat nekde detem - v nejake nadaci nebo v decaku, kdyz k nim ma tak prehnane kladny vztah.. Jejim nazelem bych teda byt nechtela
Zuzi, no nam se nejvic libi jeden domek, ale pokukujeme i po dalsich.. Uvidime, co vyjde..
Jo a jinak uspech, po pul roce konecne 3 ze ctyr spicaku venku.. Tak uz "jen" 5 zubu a ma je Eva vsechny
Cat, drzim pesti se skolkou, no je to peklo vsude, ja se teda ani o nic nesnazim, uvidime, az da Eva najevo, ze by chtela mezi deti, zacnu to resit, ale do statni stejne nemame sanci jeste minimalne rok a na soukromou nemame penize, tak nevim nevim co pak udelam...
Lucul, coze? V mesici se otaci na bok?? Tak ten bude o prazdninach behat, ne?
ja si prave porad rikam, ze si ted nesmim stezovat, protoze oproti tomu, co prijde, az tady budou deti dve, je to ted jeste parada...
Dnes mi nejaka mamina v hrackarstvi zase rekla neco ve smyslu - no vy uz to mate za par, ne? Jeste par tydnu to budu slyset a fakt porodim.. Uz ted si rikam, ze to beztak prijde uz nekdy v kvetnu..tak jsem sama na sebe fakt zvedava
Upravil(a) Blizenka (16. 3. 2011 22:40)
Není tady