6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Viki - téééda, ty seš drsná! Úplně chápu, že tě to dokáže takhle vytočit a obdivuju tě, že máš takovou odvahu, já bych to nedokázala, nadávala bych doma, ale jít s tím takhle veřejně, tak to asi nee, na to jsem posera
Suny - noc celkem v pohodě, sice jsem vstávala, ale asi jenom 3x, protože Natálce se docela rozjel ten kašel, tak ze spaní furt kašlala a jednou se dokonce i poblinkala Ale jinak celkem dobrý, snad si holky zvyknou. Stejně je to hroznej nezvyk, doteď chodím v ložnici po špičkách a potmě a nějak si furt neuvědomuju, že už si tu můžu klidně rožnout a třeba si i číst
Není tady
Len, s tim kaslem a naslednym blinkanim je to teda blby
Ale jinak celkove URCITE si holky zvyknou (snad brzo) a ty taky.
Lucko, ja si teprve ted precetla, co jsi delala vcera k obedu. Mnam, mnam, slintam
Ja mam dnes draheho doma, nebot je svatek Labor Day. Vcera byl ve meste v centru festival-jarmark
a oni tam se svou firmou meli stanek, takze pracoval a i my s holakam jako rodina jsme se zapojily. Takze dneska
je pry uplne K.O., je skoro poledne a on jeste porad v posteli. No chudacek malej , vsecko ho pry boli.
Ale vyhodu to melo, nechala jsem mu Gabinku a v 9.30 jsem vyrazila na jogu se stoprocentni jistotou, ze mi
neprijdou naproti
Není tady
Ahoj holky,
mne asi nekdo vymenil dite!!
Uz asi treti den je jak silena! Driv jsem ji mela venku neustale u nohy, spis by byla nejradsi v naruci, porad skemrala, ze ji mam nosit.. Ted neustale nekam utika, dela vsechno presne tak, jak ji reknu, ze to delat nema, utika desnou rychlosti co nejdal ode me, hraje si u jinych maminek s detma (to taky nikdy nedelala).. Neskutecny! Doma je teda docela stejna, ale venku - fakt jako vymenena! I ostatni maminky, co uz se zname, na hristi ziraji, co se ji stalo
Viki, Informuj nas, jak to dopadlo!!
Len, snad to bude uz jen lepsi a lepsi!!
Suny, chudacek manzilek, mela bys mit pochopeni, ze je unavenouckej
Není tady
Blíženko - že by ty homeopatika? Nemají nějaký vedlejší účinky?
Jinak dnešní večer zatím ok, Natálka šla spát trochu dřív jak Eliška a Eliška pak už disciplinovaně potichu zalezla za ní, takže snad už je to na dobré cestě. Akorát ten kašel je teda na prd, Natálka už měla zase záchvat a málem se zase poblindila.. Ach jo
Není tady
Blíženko, není to to homeo?? Ale jinak máš teď našeho Nikíska, ten dělá venku to samé
Suny, oběd se fakt vydařil.. Zkoušela jsem novou troubu, bo zatím tady zavazí, než ji vestavíme do nové kuchyně. A paráda.. masíčko měkoučké, chuť na jedničku a kůrčička křupavá Dneska bylo lečo z domácích rajčátek, s čerstvoučkým chlebíkem.. to my taky moc rádi :-)
Zítra jdu do poradny, tak snad bude vše o.k. Miminka už občas stopro cítím, tak je snad v pořádku.. Akorát nemám žádný hlídání, tak musím vzít Domču sebou, to bude asi peklíčko
Viki, nedivím se ti, taky bych vyletěla, o Troubkách jsem viděla i nějaký dokument o tom protipovodňovém valu, který tam snad celá desetiletí stával, než ho komunisti zrušili... Hýbe se to teď? Bude se něco dít? Údajně jsou problémy s místními obyvately a výkupy pozemků?
Len, s tím zvracením to je hrozný, to začne z ničeho nic? Já bych měla hrozný strach, že se mi udusí
Není tady
Lucul - ty teda děláš chutě! Asi se k vám brzo vetřu na oběd Na zítřejší kontrolu držím palce, dej pak vědět!
S tím blinděním - ona začne nejdřív hrozně kašlat a pak se začne nadavovat asi z těch hlenů, no a někdy to fakt jde ven Jsou to vždycky hrozný zvuky, taky mám strach Snad se toho brzo zbavíme, i když mám pocit, že teď bude Eliška ze školky tahat furt něco Pitomej podzim
Není tady
Ahojky, musím to někomu napsat ... Tak jsem to dnes zase dostala, klasika po 24 dnech. Takže máme za sebou 2 snažící cykly a těhu nikde. Zrovna u nás, kdy všechna 3 otěhotnění se podařila první měsíc. 2 měsíce nejsou žádná tragédie, ale honí se mi hlavou, co když to tentokrát nepůjde tak hladce a jestli to, že mě poslední měsíce v druhé půli cyklu bolí stále to prso a dost často i břicho jako na MS nejsou nějak rozhozené hormony. Nikdy se mi to nestalo, nevím. Napadá mě "hormonální profil" Nevíte někdo kdy a proč se ženským dělává? Nechce se mi čekat jestli se tělo srovná a zbytečně se snažit, jestli je to k ničemu. Teď jedem samy na 3 týdny k našim, tento měsíc je v háji.... takže se to pěkně táhne. S vědomím, že nejspíš to zase nevyjde na první pokus a bude nějaká revize... no lepší nepřemýšlet...
Blíženko, co si to Evička zase na tebe vymyslela Jo jo, takové chování venku moc dobře znám
Len, vypadá to nadějně, Natálka si brzy zvykne A ať je brzy fit Netěším se na podzimní hlenové rýmy, Simča je taky nadavovací a zvrací
Lucul, držím palce ať zítra kontrolu s Domčou zvládneš, sestřička ho třeba zabaví.
Není tady
Tak mamí mluvčí neodepsala a co jsem tak pozorovala,tak nejsem jediná,která jí něco takového napsala
Lucul,prolémy s pozemkama byli,jenže se nevědělo,čí to je a oni nejak neměli potřebu to zjistit no a nakonec občané zjistili,že jeto obecní což ani sám starosta nevěděl
Není tady
Ahoji,
Zuzi, děkuji za info o pohlaví miminka.
Suny, přeju hodně štěstí při snažení, budu taky zvědavá, jestli to vyšlo hned napoprvé.
Blíženko, možná pobíhání Evičku brzo zase omrzí a zjistí, že u maminky je nejlíp
Lucul, ať kontrola dobře dopadne a s Domíkem to zvládnete, to je i moje noční můra, že bych měla jít k dr. s Adulou (a to se teď docela uklidnila).
Len, tak to vypadá, že si Natálka brzo zvykne
Speedy, snad už bude taťka opravdu v pořádku. A ze snažení si nic nedělej, určitě je to hodně ovlivněno i tím, že už na sebe, díky Simonce, nemáte tolik času. Co bych pak měla říkat já. Tenhle měsíc už je to rok, co se snažíme o druhé, zatím se uklidňuju tím, že i Adula nám trvala hodně dlouho. Nejvíc mě dostává to, že známá (začali se snažit ve stejnou dobu jako my) už má docela veliké bříško.
Viki, s těma protipovodňovýma opatřeníma je to děs, nejhorší je, že lidem, kteří tam přímo nebydlí, je to úplně jedno
Jinak jsme zpátky na plínkách, Adula úplně přestala volat a neustálé praní mě vážně omrzelo ještě chvíli počkám a pak to zkusím znovu.
Dneska jdeme po prázdninách poprvé na plavání tak jsem zvědavá,jak to zvládneme.
Večer přijede sestřenka s holčičkama (3/4 roku a 4 roky), zítra jde do školy a já budu holky hlídat, tak mi držte palce ať to zvládnu.
Není tady
Speedy, zenske problemy a hormonalni profil byl dost casty namet v me "stare" floridske parte maminek. Holky si ho nechavaly udelat prave z takovych duvodu co popisujes ty. Nevim jak to chodi u vas. Ja mit tve pochybnosti, tak si ho necham taky udelat.
Kez by to tak slo lehce nepremyslet a nestresovat se....nervy taky s pocetim delaji sve
Blizenko, homeopatika ti delaji z ditete extrovertku
Lucule, jak dopadla kontrola s Domikem jako doprovodem, skvela kucharinko?
Len, mozna by to chtelo neco na podporu imunity pro holky, aby kdyz prijde podzim nesly z rymy do rymy.
Ale super, ze se to spolecny spani uz lepsi
Cat, dej vedet, jak ti slo hlidani! Vsadim se, ze Adule byla rada, ze mela spolecnost.
Holky, dneska me Gabinka tak vystrasila. Byly jsme na parkovisti u obchodaku, ja nakladala nakup, auto bylo totalne rozpaleny, nebot opet jsou tu pres den 30tky teploty. POsadila jsem ji do jeji sedacky a naklonila se ze dveri spolujezdce k volantu, nastartovala a zapnula klimatizaci. Chtela jsem ji pripoutat, tak se vyklanim zpatky, zaviram dvere od spolujezdce a v tom ona se naklonila a zavrela svoje dvere a jeste jsem uslysela "lup-lup", zamkla. Ve mne by se krve nedorezal, tech nekolik sekund nez jsem si uvedomila, ze vzadu nemuze zamknout cele auto, jen dvere u sebe byly HROZNY. Uz jsem si predstavovala, jak budu muset pro nekoho letet, volat...ona tam bude sama a urcite strachy rvat. Spadl mi kamen ze srdce, ale ani jsem nemohla hned vyjet, jak jsem se klepala. Vlastne mi z toho neni dobre jeste ted.
Není tady
Fuj, Suny, to ve mě tak hrklo, když jsem si tu situaci představila, že jsem úplně zapomněla, co jsem chtěla.. Ale kolikrát na to taky myslím, abych nezamčela Domíka v autě, dost si na to dávám pozor. Sám by se nezamčel, to naštěstí zezadu vůbec nejde.. =Uplně chápu jak se cítíš, to klepání jsem taky párkrát zažila z různých důvodů.
Kontrola dopadla na jedničku, se mě naštěstí zželelo a jel s námi, jinak by to byl mazec, kontrola byla důkladná a Domiš by to tam teda zbořil. Dělal mi i ultrazvuk, všechno vysvětloval, dělal průtoky pupečníkem, kontroloval ze všech stran mimi, dělal kontrolní rozměry. Je potřeba to víc hlídat kvůli trombofilii, což moje bývalá doktorka naprosto ignorovala. Nechtěl ani korunu. Vypsal mi i žádanku na dětského kardiologa (ještě před vyšetřením, takže vím, že jen preventivně ), co se pak díval sám, tak bylo vše naprosto v pořádku mimi nestrádá, naopak vypadá o týden větší . Down vyšel 1:28 000, tak dobrý výsledek prý ještě ani neviděl , tak doufám, že bude vše v pořádku až do porodu.
Cat, já ani nevěděla, že se snažíte o mimouše.. ono to tělo si někdy moc říct nedá a potřebuje načasovat formu, když je tam třeba víc faktorů, který hrajou roli. Zkoušelas měřit teploty a trefit se do ovulace? Sice to není tak romantický, ale já nemám trpělivost a byla bych zbytečně nervéz. Možná by stálo za to skočit někam k doktorům a trochu tomu pomoct. Každopádně, doufám, že se zadaří co možná nejdřív.
Speedy, taky držím pěstičky ať to dopadne brzo a zdárně až do konce. Není důvod aby ne, když tě doktoři budou hlídat. Aspoň sobě tvrdím to samé.
Jinak se nenechte zmást, já vařím tak 2x do týdne, jinak jenom pro Nikouše. Navíc vařím jenom když chci, a to potom člověka baví jinak, než když musím vařit pořád.
Nočník už nás nebaví, je to in, jenom když má nějaké neokoukané obecenstvo a hlasitý potlesk.. Navíc dneska si pokadil tepláky, poté co sice řval bobkýýý, ale na hrncu hlásil bolí a zdrhl. Ale od té doby kadil ještě 3x a konzistence nic moc , tak za to asi chůdě nemohlo a má nějakou běhavku. Jdu radši brzo spát, kdyby bylo v noci nějaké rodeo.
má zítra státnice, moc se neučil, tak doufám, že bude mít víc štěstí než rozumu a zvládne to, ať už máme všichni od té školy pokoj A taky je tady už potřeba vysát, že
Není tady
Ahoj holky!!!
Suny, teda, to jsou situace!! Hlavne, ze to dopadlo dobre! Me takovy hruzostrasny scenare napadaji, kdyz jdu dat v ramci chystani se ven neco do kocarku na chodbu, necham otevreny dvere a nevezmu si klice.. Uz mockrat jsem si rikala, ze to nebudu delat, protoze kdyby se nejakym pruvanem zabouchly dvere s Evou uvnitr a ja venku bez mobilu a bez niceho.. No fuj! Vzdycky jsem od tech dveri treba metr, ani ne, ale stejne, ted uz na to myslivam a fakt klice beru.
Speedy, to me mrzi, ale dva mesice jeste nejsou tak hrozny.. Pokud mas ale pochybnosti, meli by Ti odbery udelat. Ja si nechala nedavno vzit krev na prolaktin, mivala jsem ho jeste pred otehotnenim zvysenej a to pak neprobiha ovulace. Ted ho mam v norme. Pokud ale nemas nejakou fajn doktorku, radsi rekni, ze uz se snazite dyl, podle me vetsina doktoru, kterym reknes, ze zkousite dva mesice, Te poslou domu..
Jo a bricho jako na MS me boli, kdyz mam ovulaci..
Je fakt, ze ja asi taky budu na nervy, kdyz se to nebude darit..to je tam moje povaha - vsechno chci hned.. Ale budu se snazit tak jak psala Lucul, teplotu merit asi ne, ale kolem 12tyho dne si budu delat asi ovulacni testy, at vim.. a nebo aspon zesilim natlak na v polovine cyklu. Protoze vim, ze ovu mivam nekdy kolem 14tyho dne.. No uvidime, pristi mesic uz vam tady budu davat hlaseni
Uz se tesim na sobotu, co Suny..
Ja to ale mam tak, ze na jednu stranu bych chtela byt tehotna, na druhou, kdyz se to hned nepovede, reknu si, ze mam aspon mesic nebo dva k dobru a Eva pak bude o mesic nebo dva starsi, az se to narodi..
Cat, taky jsem nevedela, ze se snazite... Teeda, kdyby se to povedlo pred rokem, to by sis uzila.. Dve tak maly deti. Drzim pesti, at jste uspesni co nejdriv!!!
Len, parada, ze se to se spanim lepsi! A k tem nachlazenim. Ja Eve davala (ted jsem udelala pauzu, ale brzy zase zacnu) Imunoglukan, a jsem s nim spokojena..
Není tady
Ahojky
Cat, to jsem taky nevěděla, že se snažíte už tak dlouho. Pamatuju si to dobře, že máš něco s dělohou? Ale na otěhotnění to nemá vliv, co. Jak dlouho jste se o Adélku snažili?
Jaké bylo první plavčo? My jdem zítra, snad to bude lepší než minule poprvé. Půl lekce se vztekala, že chce zrovna dělat něco jiného než se má. Usmyslela si chodit kolem bazénu nebo kouzat po klouzačce. Zmítala se mi v rukách a vřískala na celý bazén. Paráda. Musí si dáma zvyknout, že nemůže být vždy po jejím...
Suny, fuj to musela být situace Teď mě napadá, kamarádka nedávno vyprávěla, přesně jak píše Blíženka... dávala věci do kočáru a lup dveře cvakly. Ona v meziprostoru (musí odemykat ještě jedny mříže ke spolenému schodišti), ani ne dvouletý kluk bytě, balkón otevřený dokořán. Nemohla nikam, ani zavolat pomoc, byla zavřená z obou stran. Naštěstí je Luky hodně vysoký a už dosáhl na kliku, tak ho navigovala a otevřel. Nevím, co by jinak dělala.
Luci, super zprávy, jen tak dál A co státnice, už slavíte?
Len, jak se líbí Elišce ve školce, spokojená?
Už mě ten snažící splín přešel. Jen to zamrzí, když mrcha přijde. Fakt jsem věřila. No nic, jde se dál, jednou to vyjde Dnes ráno jsem skočila k Dr, tak mi nabral krev na hormonální hladiny. Ale říkal, že spíš pro můj klid. Myslí si, že ten bolestivý útvar v prsu i podbřišek můžou být PMS, který prostě teď budu mívat vždy, že to nebudou rozhozené hormony... uvidíme, výsledky budou v pátek
Dnes jsme byly v knihovně... Přišla tam maminka s malou holčičkou. Už to, že vracely knížky jako Mach a Šebestová a Broučky, mě zarazilo. Holčička si sedla způsobně na koberec vzala si knížku a "četla si". Maminka prohlížela regál a říká si pro sebe, tak tuhle ne, písmenka už zvládá, hmm pravou levou ruku taky, tak vezmeme počítání. Po chvíli si holčička sedla ke stolečku vzala pastelky a začla kreslit. Naprosto uvolněné zápěstí. Krásně sluníčko, kytičku, auto i s výfukem... Nevěřila jsem svým očím. Musela jsem se zeptat, kolik jí je. 2 roky a měsíc. Je tohleto normální?! Simča lítala mezi regály, nevydržela ani minutu v klidu a kreslení... počmárala tam celý papír a už zase někam valila zlatíčko moje
Upravil(a) speedy81 (8. 9. 2010 20:39)
Není tady
Ahoj holky, tak si tu pročítám pár příspěvků zpět a musím říct, že dnes se mi klepaly ruce na řidičském postu taky, protože jsem vezla křičící Žofku na pohotovost - Matylda jí skřípla nohu, když blbnuly na orbitreku, nožička Žofky vypadala zpočátku hrozivě a tak jsem lehce zahysterčila a polonahou Žofku hned vezla na pohotovost (Mátu hlídala sousedka),mo kladenská nemocnice se přestavuje, tak jsem tam chvíli pobíhala zmatená sem a tam, nakonec mě z dět.pohotovosti hned poslali na úrazovku, z úrazovky na RTG, pak zpátky na úrazovku a naštěstí to má jen naražené... no ale ty šoky!
Jinak dnes dopoledne se právě po dlouhé době taky pokakala a zrovna jsme byly na návštěvě a kakala taky na třikrát, takže je to omluvitelné
Ale taky je musím holky moje pochválit (ikdyž chválení na BBn se mi vždycky vymstilo-jakmile jsem napsala něco pochvalného, okamžitě byl obrat k horšímu ), také začaly spát celou noc... Žofinka má teď jednu stěnu postýlky sníženou, že z ní může vylézt, ale před usnutím to nikdy neudělala, tak to beru jako přípravu pro přesun do dět.pokoje na velkou postel...
Zítra mám jít s Žofkou na očkování proti zarděnkám, ale myslím, že nás neoočkují, neb se Žofka asi před 14dni léčila na boreliozu, tak nám asi nejdřív budou dělat krevní testy...
Holky, přeju vám, ať se vám podaří brzy otěhotnět! Lucul, je dobře, že máte kontrolu v pořádku, ani se nenadáš a Nikýsek bude mít parťáka pro hru
Já si po té dnešní večerní chtěla dát nějakého panáka a jediné, co tu mám, je rum, který používám na pečení tak si jdu dát aspoň jahodový džus
Není tady
Teda Claire to jsou soky!!! Jesteze je Zofka v poradku, a je to "jenom" narazene. Taky bych si vcera byvala dala nejakyho panaka, nebo i cokolada by mi bodla, ale nic doma nebylo
Holky, opravdu davejte s tim zamykanim-nezamykanim pozor. Speedy, jak pises o te kamaradce, to mi pripomnelo..
Ja jsem se se starsi naucila nemit klice v zamku, nebot jednou byla asi skoro 3leta, jsem byla tak zabrana do vareni, radio mi hralo a ona si tak pekne potichu hrala, az mi to najednou zacalo byt podezrely. Tak jsem sla nakouknout do vedlejsiho pokoje a ona nikde! Taky tenkrat ve mne tak hrklo, byt byl prece zavreny. Napadlo me otevrit domovni dvere a slysela jsem jeji hlasek o nekolik pater vys. Ona si odemkla, otevrela, zavrela a ja nepozorna matka nemela ani tuseni!
Speedy, jestli to v te knihovne nebyli pribuzni od Blizenkovic
Gabinka taky lita mezi regalama, ze bych si v klidu mohla vybrat nejakou knizku, o tom nemuze byt ani rec.
Dneska bylo skoro vsechno s revem, tak tak, ze jsme se vubec vypravily ven. Ale podarilo se nam koupit boty, bohuzel jine nez by si princezna predstavovala. Byla to docela zabava pozorovat, ke kterym botkam se hrnula a jala se je zkouset. Bohuzel pro Gabinku, dnes mi stav penezenky nedovolil utracet za nacancane princeznovske lodicky ve stylu Disney. Mame botasky
Není tady
Příbuzní Blíženkovic
Já to dotáhla tak daleko, že jsem do knihovny přestala s oběma chodit mám doma tři knížky, co vracím už tři měsíce a ne a ne sebrat odvahu tam jít
Kamarádku tuhle čtyřletý syn zavřel na balkóně-zrovna uspávala 17M druhého syna v kočárku (dveře od bytu zamčené zevnitř s klíčem v zámku). Z balkónu si zavolala na městský strážníky a pak vše záviselo na tom, zda se synovi podaří odemknout bytové dveře a vpustit strážníky; to se nakonec podařilo a strážníci pak vysvobodili kamarádku z balkónu...
Není tady
No teda holky, po techto pribezich uz ven bez klicu nevystrcim ani ruku!
A v te knihovne teda nasi pribuzni fakt nebyli! Pismenka Eva neumi a maluje jen cary...ted jsem ji zkousela naucit kolecko a je to nejaka siska podobna mici na rugby Ale dva roky a mesic ma az za ctvrt roku, tak kdovi..
Dnes dostala poprve na zadek! Teda jako na holej, ne jen tak plesknuti pres plenu, to jsem zkousela kdysi a vysmala se mi.. Ona fakt uz nekolik dnu ale VUBEC neposloucha. V nicem! Naopak presne vzdycky udela opak toho, co ji reknu, ted uz ani nic nerikam, ale nejak to vyciti.. A ted po vecernich sprchovani proste nechtela ani za nic plenu a pyzamo, furt se zvedala, naha utikala, tady byla docela studena podlaha, ona bosa, naha.. No musim rict, ze po celym dnu, kdy jsem zase musela behem prochazky branit zvonky, pak stejne asi na 4 zazvonila, pak neustale utikala ze hriste a chtela behat po tech nejvetsich srazech dolu...atd atd.. Jsem ji proste jednu takovou placla pres holej zadek, ze byla uplne v soku! Zabrecela, ale moc dobre vedela, ze si to zaslouzila, takze hned prestala a najednou z ni byla hodna holcicka a delala co jsem ji rekla az do usnuti! Snad si to zapamatuje, protoze takhle to dal nejde, to by skoncilo nejakym prusvihem, porad ji v patach byt nemuzu a ona je ted vazne neudrzitelna!
Speedy, tak super, ze Te vysetrili!!
Suny, budes testovat v sobotu? Nechces zkusit driv?
Není tady
Příbuzní Blíženkovic. No nepopírám, že mě v té knihovně hned Evička přišla na mysl
Do té knihovny chodí Simča, ne já Mají to dobře zařízené pro děti, velký koberec, sezení, hračky, kreslení, neřazený regál s knížkama pro prťata, které si můžou brát sami a prohlížet. Prostě aby se cítily v knihovně dobře už od malička. Pro větší pak deskové hry, počítače, velké kobercové člobrdo. Fakt tam bývá odpoledne hodně školáků. To se mi líbí.
Teda to jsou historky, člověk někdy ani nedomyslí co se může stát.
Blíženko, žeby období vzdoru? Snad si to bude dlouho pamatovat a ty nemusíš "připomínat"
Claire, tééda, to muselo být strašné. Ještě že je Žofka relativně v pořádku. I naražené se bude dlouho hojit
A spaní... raději přecházím, abych ti to pochvalou nepokazila
Není tady
Ahoj holky,
tak raději o spaní nic psát nebudu, abych to zase nezakřikla, ale už z tohoto si můžete domyslet, jak to u nás vypadá Akorát Natálka teda pořád hrozně kašle, má úplný noční záchvaty (včera dva skoro hodinový ) a přitom se ještě dáví, takže spím jak na trní Eliška už kašle taky, takže zítra už nejde ani do školky, páč už mě i učitelka upozornila, že teda kašle už dost a že si ji mám nechat doma. Tak snad se z toho brzo vyhrabem...
Speedy - holčička nějaká geniální, ne? A díky za optání na Elu, ve školce se jí líbí, dneska byli kousek za Brnem jezdit na koních, tak byla nadšená, včera měli táborák i s rodičema, takže zatím fakt spokojenost. No a jak jsem spokojená já, snad není ani třeba popisovat Fakt mám doma teď úplnej relax
Claire - teda, to musel být zážitek! Ještě že to není nic vážnějšího, ale "jenom" naražený!
Blíženko - to znám, Natálka je taky jak z divokých vajec, takže přes zadek taky občas dostane a hnedka je to zase aspoň na chvilku poslušná holčička Jsou to potvůrky
Holky, já mám tento týden asi týden blbec. Tolik seků, co jsem udělala za posledních pár dnů, se mi v malování ještě nestalo! Jedné paní jsem místo kluka namalovala holčičku (a vůbec nevím proč), takže musím ten obrázek malovat znovu, a dneska mi píše další paní, že jsem jí omylem poslala jinej obrázek! Prostě jsem zaměnila dva balíky a jedné místo obrázku rodinky poslala svatební obrázek a té druhé zase opačně A to si to na ty krabice ještě i píšu, abych to nespletla a i tak to podělám Tak jsem na sebe naštvaná, oni si to teda navzájem přepošlou, ale zase jim musim uhradit poštovný a vůbec - není to pro mě zrovna dobrá reklama
Není tady
Blizenko, nebudu te napinat. Mam PMS jako prase, takze je mi jasny, ze tento mesic se nezadarilo
Len, ja jsem v posledni dobe jakasi vynervovana, a taky delam seky. Nic dulezityho jako u tebe, ale vsimla jsem si, ze dost zapominam U sebe vim, ze to chce vic relaxovat a delat veci vic v klidu.
Není tady
Bré ráno
Teda vy my tady dáváte šoky po ránu
Suny,o kluci si my taky hrají v autě a strašně rádi mačkají všechny cuplíky,tak se mi jednou zamkli a já klíče nechala v zapalování pět minut jsem je prosila,ať odemknou,ale měli ze mě akorát tak srandu,pak se jim to naštěstí podařilo Už jsem pomalu volala hasiče
Jo a stěma sekama to radši ani nebudu mluvit.
My máme v sobotu oslavu,půlka rodiny má narozky,tak prej uděláme poslední grilovačku a kluci dostanou ty elektrický auta,tak vám pak pošlu fota.Strašně se těším,co na to budou říkat
Není tady
Len, to se jekdy tak sejde.. Muze to byt z unavy, nevyspani a vseho..chtelo by to odpocinek, ale kde ho vzit, ze?
Suny, to vubec nic neznamena!! Ja mela presny PMS u Evy a ono to bylo tehotenstvi. Tyhle priznaky jsou uplne stejny a cim silnejsi, tim vetsi nadeje.. ja teda furt jeste verim (v Tebe )
Viki, pak sem dej i fotky! Tady v tm jezdi jeden chlapecek, ma Audynu a vzdycky je cely hriste na nohou, on je hodnej, pujcuje to i jinym klukum... Vypada to fakt luxusne!!
Speedy, to je teda super, ta knihovna! Ze bych taky zapartala v okoli..? A ty deti nic neroztrhnou atd..? Ne ze by Eva trhala knizky, ale obcas teda za ni rucit nemuzu, co ji napadne..
Jinak dnes dobry, ale jeste jsme nebyly venku, ji chyta tady ta silena nalada nejvic na prochazce...
Není tady
Blizenko, nestras! S tim jak G. posledni dny vyvadi a ja jsem z ni uplne hotova, jsem se s radosti zacala smirovat s tim, ze ted to dalsi tehu nebude, nebot na to nemam psychickou energii.
Vikous, uzijte si oslavu a pak se pochlub fotkama. Uplne si dovedu predstavit jak jsi kluky premlouvala, na kolenach prosila! Ale vazne, zadna sranda to neni!!
Není tady
Blizenko, tak tak Ale nasadilas mi brouka do hlavy, ja si snad pro ten test skaknu jeste dneska
Jeste jsem se s vama chtela podelit o dobrou zkusenost s homeopatickym gelem Arnica od Boironu. Jestli se u vas prodava, urcite je to dobry mit ho doma. My ho pouzivame hlavne u starsi na vselijake narazeniny, modriny a tak a vcera jsem ho poprve pouzila na Gabinka. Strasne se pri svem vyvadeni (nechtela se oblikat) praskla do hlavy o celo postele a hend ji vyrazila boule. Manzel byl tak vystraseny, ze ji pomalu ani nechtel davat spat, ze pri ji bude hlidat a pozorovat celou noc. Ja jsem na ni chtela delat kranio-sakralni terapii, ale nechala me na sebe sahat tak minutu, tak me hned napadlo sahnout po tom gelu a napatlat to ni. Pak asi za dve hodiny, kdyz uz spala, jsem ji kontrolovala a po bouli nebylo ani pamatky.
Len, jak je u vas?? Asi nic moc dneska, kdyz mas obe holky doma, co? A jeste s kaslem.
Romi, jestli nas ctes...jak bylo na dovolene? Snad se nemusis zotavovat z pobytu s tchyni!!
Nam se tchanovci jiz nahlasili na rijen. Nastesti prijedou se svym luxusnim rekreacnim vozem, ted nevim jak se to spravne cesky rekne, no neco jako maringotkou. Takze nebudou spat u nas. My ani nemame misto pro hosty, coz je prave z tohodle duvodu jenom dobre. Pres den se jim bohuzel budu muset venovat ja, nebot manzel si ted nebude moct vzit dovolenou. No nebudu vam lhat, netesim se ani trochu. Kdyz si predstavim, ze tady klidne ztvrdnou 2 tydny.
Upravil(a) sunyata (9. 9. 2010 20:34)
Není tady