|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Rýma je za námi. Nevím jestli to bylo těmi kapkami, ale měla kratší a slabší průběh než dřív.
Dnes si ale zvrtla nohu.
Má takových pádů za sebou bez úhony a dnes při tahání kačera za sebou zakopne o stoličku
Nemůže na ní pořádně došlápnout a kňourá. Jeli jsme raději na rengen, naštěstí kosti v pohodě. Prý máme dodržovat klidový režim a ledovat. Ha ha
Takže nosím a nosím 
Len, to je teda situace s Eliškou. Ať se brzy srovná 
Luci, jaká byla první noc v novém domečku? 
Suny, nevolnosti fakt nezávidím. Vzpomínám si, že já jsem musela mít u sebe pořád rohlík a uzobávat.
V pátek přišel
se zprávou, že poletí na týden na služebku. Zákon schválnosti zafungoval... tento cyklus ovulaci zase propásnem.
Tohle už není samo sebou, někdo nahoře nám to druhé dítě fakt nepřeje

U našich si Simča poprvé řekla "čí" a vykadila se do nočníku.
Brala jsem to jako náhodu. Teď můžu říct jistě, na kadění si říká včas!
Čurání zatím ne, v týdnu zkusím zase po čase sebrat doma plínu a třeba jí dojde i to. 
To naše dítě mluví vlastní řečí
Pro každé slovo má svůj výraz co se jí s tím spojí. Třeba modrá je "bia" (jako modré auto bráchy) černá je "fika" (jako černý liháč), bazén je "cák", kamarádka Hanka je "teta gol" (nosívají na hřiště kopačák) atd. Nikdo jí nerozumí, tak překládám do češtiny já.
Upravil(a) speedy81 (2. 10. 2010 22:52)

Není tady
Dobré ráno 
Známej má prodejnu kol a dostali jsme leták na 70ti procentní slevu,tak jsem přemšlela,že by jsme klukům koupily uplně ty první kola 
Není tady
Jestli Viki myslis takovy ty odrazeci, tak na tech tady jezdi deti kolem dvou let.. Nejpozdej treba ve dvou a ctvrt, tak myslim, ze je urcite dobry je koupit...
http://www.promourodinu.cz/clanek/1105/ … -bike.html
Není tady
Bliženko,právě že,já myslím normální kolo s těma přídavnýma kolečkama
http://www.funkids.cz/cz/menu/114/katal … lue-light/
Stejně na nich přes zimu nebudou jezdit a na jaře si myslím,že by už mohli 
Není tady
Aha, tak to nevim kdy, ale i kdyby nahodou trosku pozdeji, tak na ne ta kola pockaji, kdyz je to tak vyhodny! Jednou byste je stejne kupovali...
Není tady
Ahojte
Suny - drž se při těch nevolnostech, je to hnus, ale aspoň se člověk cejtí trochu těhotně, co? 
Len - to je mi líto, že máš zase nový problémy
Mám pro tebe tip na vánoční dárek pro holky. Viděli jsme na výstavě hraček takový motorový křečky - Zhu zhu se to jmenuje, můžou se jim kupovat různě autíčka a prolejzačky, kolečka a oni v tom běhaj a jsou hrozně legrační. Nevím, jestli se ti takový věci líběj, ale kdybys fakt nevěděla co koupit.. Teď bys mě dostala, kdybys napsala, že už je dávno máte 
Lucul - to je paráda, že už se zabydlujete. A jsi fakt dobrá, že to zvládáš s Domčou a těhotná
Já s pupkem dobrý, jenom už je to náročný, blbě se chodí, spí, dejchá, břicho furt tvrdne, všechno bolí
Na těhulích už se v plný parádě rozjíždí skuhrání - pamatujete, jak jsme my tehdy všechny chodily skuhrat? 
Blíženko - už jsou zuby venku?
Speedy - tak to je paráda s tím nočníkem
Dany má taky takovýhle vlastní výrazy, ale takhle speciální fakt ne
Dneska se mi líbilo, jak říká velbloud - blemblom 
Upravil(a) zuzík22 (4. 10. 2010 0:03)
Není tady
Zuzi, zuby furt ne.. U Evy proste kazdej zub roste tak ctvrt roku! Fakt hruza..dnes v noci zase Nurofen 
Co se tyce vyrazu...dnes me Eva dostala - vyklizela jsem mycku, ona stoji u okna, diva se na chlapa, kterej sel od auta (mame pod oknem parkoviste) a najednou slysim, jak rika - "podivej páne, jak jsem nahataná" (její výraz pro nahá)... Nahá vubec nebyla, ale teda dost me tou vetou prekvapila 

Není tady
Blizenko, a kde to Evule slysela
? Musis davat bacha a drazdit
az kdyz Evicka spi!

Speedy, tak snad uz ma Simca tu nozicku v poradku
Jj, vam ten zakon schvalnosti fakt funguje!
JInak ma Simca spravny vyrazy a Zuzi, blemblom se mi taky libi 
Není tady
Dnes jsme byly uz podruhe v krouzku Ostrov objevu http://www.ostrovobjevu.cz/, je to hodina, lektorka ma pripraveny ruzny obrazky, pisnicky, na omak treba vlnu z ovce nebo peri z ptaku.. Ma to byt pro deti zajimavy, ze se i neco dozvi, nauci. Evu to moc bavi, tak mam fakt radost..po tom, co v kazdym krouzku driv jecela, je to super pocit..
Jen na ni bylo asi moc pomaly tempo lektorky, kdyz si na neco sahla nebo treba poslechla zvuky jak delaji zvirata (melo se poznavat co to je za zvire), tak vzdycky hned zvolala - A co bude dál? 
Ale bezva, byla sikovna.
Za to v noci zase drsny.. Hodinu a pul jsme si pekne uzily s revem a zase pomohl Nurofen, zkousela jsem ji dat pred tim i homeopatika, ale vubec nezabraly, rvala dal, po Nurofenu byl za 5 minut klid...
Len, tak co u vas?? Porad na vas myslim, jestli uz je to lepsi....
Není tady
A co bude dal??
No bodejt by Evicku takovej krouzek nebavil, vy Blizenkovic jste intelektualne zalozeni
.
Nase Gabriella ta mi z podobnyho krouzku vcera utekla, zatimco jsem pozorovala tu lektorku, tak G. se nenapadne vyparila a razila si to se sama neohrozene projizdet na eskalatorech. Me malem kleplo, kdyz mi ji jedna maminka privedla. 
Není tady
Tak je videt, ze tento krouzek bavil aspon Tebe, Suny.. kdyz sis ani nevsimla, ze jsi tam uz bez ditete 
A s tim intelektualnem mas asi pravdu.. Eva byla ve vsech cinnostech jednoznacne nejlepsi (byla tam ale i jednoznacne nejstarsi, abych nedelala frajerku
), ale kdyz se melo hybat, trancit apod., sedela jako brambora, ani se nepohnula...
Doma teda tanci a ruzne skace, ale tady proste neustale pojmenovavala nejaky zvirata.. kdyz se zacalo mluvit o zabe, dokonce rekla kousek basnicky, jen tak sama od sebe..., ale proste na pohyb ji nikdo nenalakal 
Není tady
Zuzi, to tak letí. Ty už budeš mít trojku na začátku
A blemblom, krésné slovo 
Blíženko, to je kroužek přímo pro vás. Jen by to chtělo asi tu starší skupinu, co
A přeju ať už ty zubáky všechny vylezou 
Suny, to je teda dobrý, že ti Gábi utekla. To je hned, co 
My máme jeden den plavání a jeden den pohybovku s říkadlama v domě dětí. Cvičí a lítá hodinu, člověk by řekl, že jí to unaví a naopak, vyplaví endorfiny a je jak střelená, ale spokojená
Na plavání jsme se teď sekli na mrtvém bodě.
Nechce skočit do vody
Ne že by se bála pod vodu, prostě je opatrná, otočí se a slézá do vody pozadu. Už by měla zvládat po skoku se otočit a dostat se zpátky na břeh a nebo při skoku pod vodou chytit hračku. Nedaří se nám jí přesvědčit a motivovat aby vůbec skočila 
Dneska jsme jely na nákup zase s motorkou. Jezdíváme často, Simču pak v obchodě posadím do vozíku a pohoda. Tentokrát mi o kus ujela a vychytala správný okamžik, kdy lidi vycházeli a frčela si to dovnitř až mezi regály.
Letěla jsem za ní, samozřejmě bez vozíku, ten jsem nestihla vzít. To byl nákup
S malým košíkem v ruce, hlídat stále ujíždějící dítě na motorce, sahající po všem možném. Udržet jí stát ve frontě a u placení u pokladny
Za tu chvilku jsem byla dobře odrovnaná. Ale že jí to krásně lehce jezdilo po té podlaze 
Holky, co plánujete za kalhoty na zimu? Já mám jednu kombinézu (vejde se mi do loňské
), jednu bundu a jako rezervu poděděnou bundu + oteplováky. Co za kalhoty? Normálně rifle/manžestráky a pod to punčocháče a nebo budete mít nějaké zateplené či další oteplováky... Dnes jsem ve zprávách slyšela, že má být tuhá zima, tak uvidíme...

Není tady
Speedy, ja dnes byla s Evou na motorce jen v zelenine a stacilo.. 
na druhou stranu jsem mela radost, tam nejsou voziky jen kosiky, takze obvykle ji tam nosim, protoze ona nema rada, kdyz nevidi a tam jsou kose se zbozim nahore...je to samoška.. Takhle si jezdila a zabavila se, ze ji ani nevadilo, ze nahoru nevidi..
Jinak na zimu jsme vybaveni (krome kombinezy, tu jeste musim poresit) skvele.. Koupila jsme jedny zateplny kalhoty pres mimibazar za 49 Kc + postovny a jsou fakt super teply, pak jeste jedny, ty jsou tak stredne teply, a pak proste puncochace a normalni kalhoty, co nosi ted.. Zimni bundy mame dve.. jednu novou a jednu taky pres bazar a kombinezu bude mit jednu novou, az nejakou vyberu a jednu nahradni podedenou, je totiz vel. 98, takze ji bdue urcite moc dlouha, tak ta bude proste jen na nejaky krizovy chvile, kdy bude mit jednu hodne spinavou nebo mokrou a bude nutne potrebovat jit ven zase v kombineze..
Hoky, co mate pro deti v pokojicku na sezeni..krome zidlicky? Nejaky kresilko nebo neco? Mne se moc libi tohle http://www.fatboy-online.cz/fatboy-vaky/fatboy-junior/, ale je to teda drahy jako prase.. tak uvazuju, ze bych to nejak rozdelila mezi babicky k narozkam, ale nevim, jestli to je fakt tak super, aby to za ty penize stalo.. Prije mi to pohodlny, na valeni a "cteni" a tak.. Nez kreslo.. V tom tak sledovat telku, kterou, kdyz ji vyjimecne pustim, stejne sleduje z nasi sedacky v obyvaku.
Není tady
Blíženko, pokud máte prostor, ten vak může být super na válení, děcka se na tom vyblbnou
Ta cena je ale strašná
Pamatuješ na Kamčitku s Amálkou, ti šijou taky vaky, koukni http://sedaci-vaky.kampet.cz/ My od ní máme polštářky na sedačce, jsou super a cena rozumnější 

Není tady
Holky,nesledujete někdo Saďourka na dlouhodobkách?
Chuderka2x potratila va 20tt a ted měla steh a stejně ji v 25tt praskla voda a nikdo neví proč,ještě se snaží prďolku udržet v ní
Ach jo,to je pech,je mi z ní smutno 
Není tady
Viki, sleduju a každý den na ni myslím, dnes jsem měla fakt na krajíčku, když jsem to četla.
Snad to všichni zvládnou bude miminko vpořádku. Bojovníček
A Viki, obávám se že ty pozdní potraty má za sebou už tři. Toto je čtvrté těhotenství. Je to tááák nespravedlivé. Sakra, přeci už to musí dobře dopadnout 

Není tady
Mach a Šebestová
http://www.stream.cz/video/522193-my-jsme-zaci-3-b
Není tady
Blizenko,
sikulka je to, a sladka 
Není tady
Ahoj,
tak jsem si z nedockavosti udelala metrik s tim, ze se objevi, az nekdy neco napisu... A on se potvurka ukazal i u vsech starsich prispevku.. 
Takze timto oznamuji..den pred ocekavanou MS.., ze mam dve carky a podle netu TP 20.6.
PanBuh s nami a zle pryc 
Není tady
No tak-tak.. Blizenci konci 21.6., od dalsiho dne je Rak.. tak se nechame prekvapit 
Hlavne at je miminko zdravy, pak az hodny a spici... 
Co ty, Zuzi, jak se citis? Pohlavi Ti pak jeste potvrdili?
Není tady