29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, jsem v 8 tt a minulé pondělí mi začalo být špatně. Po ránu to bylo horší ale nebylo mi dobře celý den. Ale včera to skoro přešlo a dneska je mi taky dobře. Jak se ranní nevolnosti projevovali u Vás a kdy skončily? Díky
Není tady
Tak mě u Terezky nebyloí špatně vůbec. Jen trochu více než obvykle v autě a asi dvakrát při vaření.
Teď podruhé mi bylo špatně skoro dva měsíce, přešlo to až ve 12.týdnu. A nebyly o žádné ranní nevolnosti, ale celodenní. Nejhorší to bylo odpoledne a večer. Ale nezvracela jsem naštěstí ani jednou
Není tady
Katulo , aby jsi z našich odpovědí nebyla spíš vyděšená
Mě bylo špatně do šestého měsíce s regulerníma zvracečkama skoro celý den. První tři měsíce jsem ani nemohla jíst. Pak už jsem si zvykla, a začala jíst. A hlavně sladký, bo to se dobře zvrací
V sedmém to ustalo a v osmém začalo nanovo . Rodila jsem předčasně, takže o devátém měsíci nemám info
Není tady
Aojky Katulo, Prvni dve tehotenstvi jsem zvladla docela levou zadni, klasika nemohla jsem kafe a u holky jsem od 8 do 10 tydne mela nevolnosti, ale v pohode. Tehotenstvi jsem se jinak docela uzivala. Ted jsem v 17 tydnu s tretim a moc si to neuzivam. Do minuleho tydne jsem blinkala nekolikrat denne. Nevolnosti, ze jsem nemohla cely den z postele a paleni zahy a bolesti hlavy. Je to necely tyden co muzu pomaloucku zacit znovu jist. Ma to svoje vyhody moc jsem jeste nepribrala:-) Je to na 100% posledni ditko tak asi jsem to mela se vsim vsudy at si to pekne vychutnam a nezapomenu na to. Kazdy tehotenstvi je jiny. Tak to uzivej
Není tady
Ahoj Katulo!Me bylo spatne asi od 6-8tt, a to jen tak občas žaludek na vodě. Od toho 8tt mi není vůbec nic jen občas večer trochu , ale to mám spíš z toho, že plácám páté přes deváté a jsem přejezená a s těhu to moc nesouvisí. Přeji ti pohodové bezproblémové těhotenství
Není tady
Ahoj Katulo, mě bylo špatně asi tři týdny 8-11tt, ale jen nevolno, ze všech možných pachů, které jsem normálně skoro necítila, tak teď jsem cítila i to co nebylo Ale nezvracela jsem. A neboj, každé těhu je jiné
Není tady
tak ja som prevracala dni a noci od 7 týždňa do nejakého 19 teho asi. a potom ešte sem tam sa pritrafilo, naposledy tuším v 26tt... super to bolo, čo ti poviem
Není tady
Ahojky - tak u mě to bylo naopak - špatně mi nebylo ani trochu a to, že jsem těhotná jsem poznala podle toho, že jsem dostala obrvoský hlad a při obědě předčila s počtem knedlíků i chlapi
Není tady
Mě nebylo vůbec nic. Jen jsem žravostí předčila všechny okolo, což trvá dodnes Já jsem doopravdy byla schopná spořádat k obědu dvě porce
Teď už jsem na takovým průměrným chlapovi, tzn. knedlíčků tak šest
Není tady
Ahojky, tak u mě u obou těhu začaly nevolnosti hned, co jsem viděla // a skončily kolem 12-14tt...u prvního těhu jsem i občas zvracela (hlavně z pachů jídel apod.) a u druhého jsem zvracela pouze jednou, za to v blbé situaci - Za bílého dne na náměstí, když zrovna byly hody
, bohužel jsem mezi ty ožralce, kterým bylo blbě z chlastu dobře zapadla
Není tady
Ahoj, mně bylo špatně asi tak od 8tt a trvalo to do cca 14tt, bylo to šílené, bylo mi špatně ze všech možných pachů, kam jsem šla, tam mi něco vadilo, nejvíc smrad z lednice...syrové maso, pečené maso, vajíčka, kafe...každé ráno jsem pravidelně , ale jen ty žaludeční štávy, nesnesla jsem ovocný čaj a džusy...zas na druhou stranu za první 4m jsem nepřibrala ani deko
Ted jsem v 7tt a zatím teda nic moc, jen občas mi je nevolno, minulý týden to bývalo spíš večer, ted občas z nějakého pachu, ale není to nic zásadního... tak jsem zvědavá, jestli se to ještě rozjede...
Není tady
Mne je spatne od 7tt. Celodenni nevolnost a velka unava, ale nezvracim, neni mi spatne z zadnych pachu ani jidel. Vlastne mi neni spatne jen kdyz jim a spim:-). Jist muzu cokoliv a naopak mi dela dobre, kdyz se tak kazde 2hodiny poradne najim, jinak je mi zle. Ted jsem v 11tt a trosicku se to zlepsilo, tak uvidim...
Není tady
Ahoj tak já u prvního těhu bez nevolností naprostá pohoda. Ale teď při druhém jsem od 6tt měla celodenní nevolnosti a zvracení přišlo až kolem 8tt ale kupodivu to přešlo kolem 9tt a teď už je pohodička a snad to i vydrží :-)
Není tady
Tak já to měla podobný jak Bébina. Bylo mi špatně asi od 7 tt až tak do 14tt nevolnost byla celý den a jen když jsem se najedla tak se mi udělalo líp, takže jsem jedla každé dvě hodiny :-)
Není tady
Ahoj,
mě bylo špatně od cca 9-13tt. Rozhodně to nebyly ranní těhu nevolnosti, ale trvaly celý den. Řekla bych, že večer to bylo nejhorší. A pak během 3 dnů to najednou odeznělo a bylo mi fajn až do porodu.
Zázvor vůbec nepomáhal, stačilo pravidelně a po malých porcích jíst.
Není tady
Ahoj,mě bylo špatně cca od 8tt do 20tt.Kdybych si dala mléko,nebo vejce natvrdo tak mi bude špatně ještě dneska.
Pohodové těhu.
Není tady
1. tehotenstvo: 4.-10. týždeň celodenné nevoľnosti, ale bez vracania, vadili mi vône, hlavne z jedla, nemohla som pozerať ani ako varia v telke. Schudla som 4kg.
2. tehotenstvo: 3.-momentálne 11.týždeň a už sa to postupne upravuje. Nevoľnosti ráno a večer, znova mi vadia vône, hlavne z jedla, cítim na široko ďaleko, pripadám si ako vlkodlak. Na základe nevoľností som prišla vlastne na to, že som v tom, lebo mi to vlastne ešte ani nemeškalo. Keďže to tentoraz trvá dlhšie, tak už som išla s váhou zatiaľ 5 kg dole. Neznepokojuje ma to, váha ide potom normálne zase hore, dokonca prvé bábo malo nakoniec 3,80 kg a ešte k tomu dievčatko :-)
P.S. Najzradnejšia pri nevoľnostiach je zubná pasta :-)
Není tady
Ahoj, mně to trápilo taky celý den cca od 8 týdne, skončilo to někdy v průběhu 4. měsíce. Abych nezvracela (i když mi nebylo hej), tak mi pomohly homeopatika nux vomica 9CH, 2 ráno, 2 večer. Jinak následuj instinkt a jez na co máš chuť (resp. co ti voní) - minulé těhu jsem byla na sucharech, teď jsem jedla "bufet" menu - smažák, klobásy apod. fujtajbly, kteé normálně jím tak 1x za rok...
Přeju krásné těhu!
Není tady
Ahoj, tak jsem se minulý týden radovala předčasně.Bylo mi sice dva dny dobře, ale teď už je mi zas blbě celý den. Hlavně musím často jíst to je pak lepší. Ale překvapilo mě kolika z vás je špatě celý den. Kde jsou teda ty ranní nevolnosti?
Není tady
Tento termín vymyslel chlap
Není tady