Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 2. 2006 15:54

Jana2
Host

je to možná trochu hloupé

Ahojte,
já jsem sem ještě nikdy nepsala, pročítám stránky, je tu spousta věcí k zamyšlení, napadlo mě se taky poradit.
Nevím jak začít ale asi takhle. Jsem vdaná něco málo přes pět let. mám skvělou dcerku, a celkem fajn partnera. máme za sebou spoustu hezkého ale i nějaké ty bouřky, spíš povodně smile.
po třech letech manželství mně manžel opustil a odstěhoval se  k milence. já zůstala tehdy s dvouletou dcerkou sama, všechno nějak šlo, občas špatně občas dobře. Manžel se s námi celou dobu stýkal o dceru se staral, já skončila u psycholožky, kde jsem dostala obvyklé rady, chcete-li ho zpátky chovejte se k němu co nejlépe. Časem začnou s milenkou problémy a bude-li se doma cítit dobře, třeba se vrátí. Netrvalo dlouho (asi půl roku) a měli jsme tátu zase doma. Pak možná začalo to pravé "peklo". Naučit se nejen odpustit ale i zapomenout, nevyčítat, nepřipomínat atd. Neříkám, že se to daří, ale je to čím dál tím lepší roll.
A co je vlastně za problém? Objevil se někdo jiný, tedy pro mě. Držím se zuby nechty, nepodvádím. Ani pusu  sem mu nedala, tomu úžasnému skvělému a báječnému, pardon to byl spíš vtípek. Jak už jsem se tady dočetla, dávám si pro a proti na papírek, myslím a přemýšlím a zvažuju, jenže pořád si říkám alespoň na chvíli do toho skočit, pak utéct a snad se to nikdo nedozví. Nechci aby to znělo jako klišé, já mám manžela opravdu ráda, jen bych asi chtěla zažít znovu to "Něco".

#2 20. 2. 2006 16:02

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: je to možná trochu hloupé

Jano,

přečti si mezi příspěvky téma Láká mě nevěra. Myslím, že tam najdeš spoustu odpovědí. Tedy ne že bych si myslela, že z toho zmoudříš, ale můžeš si tam vyhledat pár inspirujících věcí k zamyšlení.

Třeba tu - že nejde "do toho skočit a pak utéct". Ono to bohužel tak jednoduché není. Hodně štěstí při rozhodování.

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#3 20. 2. 2006 16:23

Jana2
Host

Narazila jsem tam na jeden tůj příspěvek o tom, že když žena okusí úžasné milování s milencem neobohatí to její život s partnerem ale bude žádát zas a znova někde jinde. Nevím jestli je to opravdu tak, ale budu o tom ještě přemýšlet.
Já si nemyslím, že u nás doma by ohledně sexu byly nějaké zvláštní problémy, celkem to klape, ten problém bude spíš někde jinde. Je ho spíš málo, opravdu nevím. Myslíš že nejde ukočírovat vztah s milencem tak, aby si z něj manželství neodneslo žádné těžší šrámy, o sobě teď nemluvím.

#4 20. 2. 2006 16:31

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jano,

pokud ta poslední věta byla otázka, pak myslím, že odpověď není jednoznačná.

Myslím, že mohou nastat 2 základní varianty:

a) ukočíruješ to a tvé manželství z toho bude ve finále profitovat (takových případů není málo)
b) neukočíruješ to a tvé manželství se ve finále může rozpadnout

Jenže nikdy předem nevíš, která varianta dopadne. V tom je ten problém. Takže pokud si nemůžeš pomoci, buď nevěrná, ale počítej s tím, že to může dopadnout i variantou b)

:-)

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#5 20. 2. 2006 16:48

Jana2
Host

Děkuji za odpověď

#6 23. 2. 2006 13:47

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jani, neukvapuj se, nikam neskákej (jsi dospělá ženská a ne puberačka, co každou chvílí sní o jiném princi) a přemýšlej. O tom, co se ti nabízí, co chceš....nezapomeň, že cizí muži nám obvykle připadají báječní jen do chvíle, než nám leží u telky krkající a prdící, v trenýrkách a s lahváčem v ruce....Já bych si rozmyslela, jestli chci žít s manželem, nebo bez něj a SAMA....Pokud zvládneš představu, že budeš žít sama a budeš přesvědčena o tom, že žít SAMA je lepší než žít s manželem, odešla bych.....Pak bych možná začala vztah s panem ڞasným....ale až pak. Proč tak složitě? Protože pan ڞasný se na tebe může vykašlat, ty se můžeš vykašlat na něj a pak....zůstaneš SAMA. I když třeba jen na čas, musíš vědět, že budeš šastná i SAMA, že to, že nemám chlapa, neznamená, že jsem invalidní....Chladnou hlavu, kotě, žádná kaše se nejí tak horká, jak se navaří. Nech to trochu vychladnout smile

Není tady

#7 23. 2. 2006 13:48

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

A taky - pro některé muže je nejlákavější vdaná žena. Proč? No je to jednoduché - užijou si a běžné starosti nechají zákonnému partnerovi....a taková žena je taky nebude uhánět do stavu manželského...Neříkám, že jsou takoví všichni, ale někteří ano. Takže pozor!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí