18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte,
já jsem sem jetě nikdy nepsala, pročítám stránky, je tu spousta věcí k zamylení, napadlo mě se taky poradit.
Nevím jak začít ale asi takhle. Jsem vdaná něco málo přes pět let. mám skvělou dcerku, a celkem fajn partnera. máme za sebou spoustu hezkého ale i nějaké ty bouřky, spí povodně .
po třech letech manelství mně manel opustil a odstěhoval se k milence. já zůstala tehdy s dvouletou dcerkou sama, vechno nějak lo, občas patně občas dobře. Manel se s námi celou dobu stýkal o dceru se staral, já skončila u psycholoky, kde jsem dostala obvyklé rady, chcete-li ho zpátky chovejte se k němu co nejlépe. Časem začnou s milenkou problémy a bude-li se doma cítit dobře, třeba se vrátí. Netrvalo dlouho (asi půl roku) a měli jsme tátu zase doma. Pak moná začalo to pravé "peklo". Naučit se nejen odpustit ale i zapomenout, nevyčítat, nepřipomínat atd. Neříkám, e se to daří, ale je to čím dál tím lepí .
A co je vlastně za problém? Objevil se někdo jiný, tedy pro mě. Drím se zuby nechty, nepodvádím. Ani pusu sem mu nedala, tomu úasnému skvělému a báječnému, pardon to byl spí vtípek. Jak u jsem se tady dočetla, dávám si pro a proti na papírek, myslím a přemýlím a zvauju, jene pořád si říkám alespoň na chvíli do toho skočit, pak utéct a snad se to nikdo nedozví. Nechci aby to znělo jako klié, já mám manela opravdu ráda, jen bych asi chtěla zaít znovu to "Něco".
Jano,
přečti si mezi příspěvky téma Láká mě nevěra. Myslím, e tam najde spoustu odpovědí. Tedy ne e bych si myslela, e z toho zmoudří, ale můe si tam vyhledat pár inspirujících věcí k zamylení.
Třeba tu - e nejde "do toho skočit a pak utéct". Ono to bohuel tak jednoduché není. Hodně těstí při rozhodování.
Není tady
Narazila jsem tam na jeden tůj příspěvek o tom, e kdy ena okusí úasné milování s milencem neobohatí to její ivot s partnerem ale bude ádát zas a znova někde jinde. Nevím jestli je to opravdu tak, ale budu o tom jetě přemýlet.
Já si nemyslím, e u nás doma by ohledně sexu byly nějaké zvlátní problémy, celkem to klape, ten problém bude spí někde jinde. Je ho spí málo, opravdu nevím. Myslí e nejde ukočírovat vztah s milencem tak, aby si z něj manelství neodneslo ádné těí rámy, o sobě teď nemluvím.
Jano,
pokud ta poslední věta byla otázka, pak myslím, e odpověď není jednoznačná.
Myslím, e mohou nastat 2 základní varianty:
a) ukočíruje to a tvé manelství z toho bude ve finále profitovat (takových případů není málo)
b) neukočíruje to a tvé manelství se ve finále můe rozpadnout
Jene nikdy předem neví, která varianta dopadne. V tom je ten problém. Take pokud si nemůe pomoci, buď nevěrná, ale počítej s tím, e to můe dopadnout i variantou b)
:-)
Není tady
Děkuji za odpověď
Jani, neukvapuj se, nikam neskákej (jsi dospělá enská a ne puberačka, co kadou chvílí sní o jiném princi) a přemýlej. O tom, co se ti nabízí, co chce....nezapomeň, e cizí mui nám obvykle připadají báječní jen do chvíle, ne nám leí u telky krkající a prdící, v trenýrkách a s lahváčem v ruce....Já bych si rozmyslela, jestli chci ít s manelem, nebo bez něj a SAMA....Pokud zvládne představu, e bude ít sama a bude přesvědčena o tom, e ít SAMA je lepí ne ít s manelem, odela bych.....Pak bych moná začala vztah s panem Úasným....ale a pak. Proč tak sloitě? Protoe pan Úasný se na tebe můe vykalat, ty se můe vykalat na něj a pak....zůstane SAMA. I kdy třeba jen na čas, musí vědět, e bude astná i SAMA, e to, e nemám chlapa, neznamená, e jsem invalidní....Chladnou hlavu, kotě, ádná kae se nejí tak horká, jak se navaří. Nech to trochu vychladnout
Není tady
A taky - pro některé mue je nejlákavějí vdaná ena. Proč? No je to jednoduché - uijou si a běné starosti nechají zákonnému partnerovi....a taková ena je taky nebude uhánět do stavu manelského...Neříkám, e jsou takoví vichni, ale někteří ano. Take pozor!
Není tady