29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 38 39 40 41 42 43
Téma zavřeno
no sláva, tak konečně pozitivní zpráva.. nakukovala jsem jak to šlo.. sadí, myslím na vás
a teď už se mi bude lépe spát.. dobrou holky
Hoj berušky, tak mám jakžtakž dočteno...držím palce dál a věřím, že to bude v pořádku a Sádi miminečko vydrží ještě aspoň týden,dva, bobísek
Jinak vás všechny moc zdravím, skoro nic nezvládám, s tou naší prací a bez rodiny se to někdy fakt organizuje hrozně těžko...ale kač je šikovná a přizpůsobivá, strašně nám pomáhá tím, jak je zlatá...uvařím kafe dělníkům a mažu do školky, práce, na úřad atd.
těhulkám pusku na pupíky a ostatním velký objetí Muf, co se dá k takovýmu článku říct...
Není tady
Ahoj nepatřím sem,ale také i když jí neznám,sleduju Saďourka a přidávám se k ostatním a k držení palců a že jich doma máme ať všechno nakonec dobře dopadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Simi díky
Pro Sáďata
Není tady
Huráá, tak konečně zprávy od Sádě Simi, díky! Hlavně, že jsou v pořádku. Já věřím, že to dopadne dobře a že si za pár týdnů se slzama v očích přečteme nádhernou slohovku Saďourků
Moc na ně myslím...
Není tady
Jen se k vám všem přidávám.....jsem mooc ráda, že se Sáďata drží
a určitě dál budou!!!
Není tady
Ahoj holky,
Sádě mi dělá radost, jsem vděčná zprostředkovatelce za komunikaci.
Pan doktor v rozhovoru se snaží být božštější, než Bůh. Chápu jeho obavy, na druhou stranu dárcovství orgánů je také legislativně složité. Lékařská etika má být zkrátka na lidské úrovni.
Není tady
Já se k tomu pánovi vyjádřím, až mě z něho přejde vyrážka (včera jsem si o něm ještě něco nastudovala).
Mám dnes historický den, peču svoje úplně první poctivé kynuté těsto, tj. nedělané v pekárně ze sušeného droždí, ale pěkně postaru z kvásku. Až na to že mi kvásek utekl přes půl kuchyně a zasmrděl celý byt to vypadá dobře, těsto vykynulo a švestkový táč se peče
Není tady
Jé koukám, že jdu akorát na koláč
Jen nakukuji jak se daří a zatím to vypdá dobře, to jsem ráda.
Článek jsem zatím nečetla, ale asi s tím p. Doktorem byl někde rozhovor (debata), protože o víkendu mi barvitě líčila tchýně co je to za debila
Není tady
Jo panáka a mimino bude řádit do noci, piju tady svojí bryndu (mlíko s kafem).
Není tady
JJ v pořádku. Jen jsem utahaná jak kotě. Dneska se tu měnili venkovní dveře, takže bordel úplně všude. Pak kontrola u Dr se Štěpulou, pak návštěva u našich, nákup a jsem mrtvola.
A co u vás? Já vlastně slíbila, že ještě zavolám, co? Nějak jsou ty dny teď hektický. prodali jsme byt, tak je kolem přepisů a podpisů běhání (snad už dnska poslední). Do toho Honza zase škola, já se pustila do praní miminovskýho.
Není tady
tak jsem ten článek přelouskala a moc mě nepotěšil, pro mě je jednoznačný to, že pokud někdo dítě vůbec nemá "souzeno" nepomůže mu ani IVF. A co se týče problémových těhotenství, předčasných porodů atd... a proč je více infarktů, rakoviny, leukemie, diabetu, alergií..... to asi máme všechno z IVF.
Není tady
Pavko v poho je mi jasné, že toho máš plné kecky... jen trošku brzdi
neboj, u nás celkem v poho... sice furt nevím co a jak, ale dala jsem si termín do konce roku joooo a v prosinci budem mít besídku ve školce
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 38 39 40 41 42 43