29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Jinak, je mi na zvracení z té matky, co dala svému dítěti vypít nemrznoucí směs a ještě se dívala, jak trpí bolestmi - fakt nechápu.
Upravil(a) verynka (1. 9. 2010 18:22)
Není tady
Ani mě to hlava nebere. Fakt hnus.
Very já ti rozumím, taky jsem když to nešlo říkala, že budu rodit klidně v přeplněný porodnici a klidně pak místo na pokoji ležet někde na přecpaný chodbě. Věřím, že se dočkáš
Není tady
V úterý jsem viděla 3 týdny stará dvojčátka, chlapečky - holky, já jsem tak slintala, jedno bych si hned vzala domů... a představte si, paní je porodila přirozeně a za dvě hodiny.
Upravil(a) verynka (1. 9. 2010 21:11)
Není tady
Zuzi, Ty se nudíš, co?
jinak já jdu v pondělí na KO, dneska Pavlovi potvrdili, že dostane v pondělí dovolenou, tak už se klepu jak ratlík jinak bych to asi odkládala a šla tam, až ucítím pohyby
chtěla jsem se zrovna objednat ke kadeřnici (sice jsem měla sen, že si nechám vlasy narůst po pás, mám je sotva po lopatky a už mě to nebaví, je to moc těžké a schne to půl dne
) a jak na potvoru má v pondělí asi dovolenou... člověk se jednou za čas chce dostat mezi lidi a trochu se zkulturnit a zas nic
Není tady
Leni jasne ja se nudim Kdyz zrovna netaham dite od kocici misky a neoblekame spolu panenky
Trochu tu patram po nejake fajn kombineze a vsechno je vespatne velikosti
Vlasy do pul zad rikas? Hezky sny ,u me nerealne
Nestrihej to ,budes takova rusalka
Jo a pohyby pry maji byt napodruhe driv rozpoznatelne ,ne? Tak to mas uz za par
Není tady
Veruško, děkuju ovšem je otázka, jestli se víc bojím toho, že nebude žádné, nebo jich bude víc než jedno
Zuzi, spíš než Rusalka, tak čarodějnice nebo divoženka když to rozčešu, mám to jak hřívu - něco jak ty vlasy z koudele, co si dávají holky, když se maskují za čarodějnice
Upravil(a) lenkaB (2. 9. 2010 20:25)
Není tady
Zdravím vás tu děvčata a ani nev zda si na mě ještě vzpomenete
Nakoukla sem ated sdem na rozpacích a nevím komu popřát dřív
Je toho tady tlik a sem z toho moc veselá a hned e jinak čte
Tak se dál držte, mějte se skvěle a užívejte svých "stavů"
Není tady
Ahoj Jani
Moc ráda ti on-line dodatečně gratuluji k tak úžasnýmu miminku
Neboj, já na vás nezapoměla, jen ta síla mi chybí, když u nás se nedá nic zatím řešit... (už bych to měla mít jako 5 IVF, takže balík kč. A to předpokládám, že s dárkyní. A tu bych uý teda měla \)synovce manželka). Ale je to vše ve hvězdách víš
Není tady
Ahoj holky, včera mi posílala ROmísek 2 sms. Bohužel jsem neměla čas sem napsat, takže teď vám sem dám obě zprávy.
Zprávy od Romíska
1.SMS: Ahojky, tak Sofi Rebecka má na hraně žloutenku, na svícení to zatím není, ale domů nás taky pustit nechtějí. Skáče to totiž nahoru a dolů. Úterý blbý, ve středu to kleslo, čtvrtek zase vzrostlo. No už bych fakt ráda domů, byť je tu péče dobrá. Ale chybí mi i Esterka.
2. SMS: Tak Sofi se žloutenka zhoršila natolik, že musela na svícení. Budou mi ji nosit jen na kojení po 3 hodinách. Propuštění při optimismu tak v neděli. Přestěhovali mě na jiné oddělení. Je to 3 lůžák, tak spaní bude asi horší. Oddělení je to asi nejhorší co v Podolí je. Ale snad tu nejsme na dlouho.
Romísek všechny moc pozdravuje !
Upravil(a) MiriDc (3. 9. 2010 7:36)
Není tady
hoj smradi
Leňa, kde jsi, dneska snídám müsli, tak to se ti snad nezvedne kufr
Miri, pozdravuj Romču!!! Se jí ten pobyt pěkně prodlužuje
Není tady
Zuzi, ponožky jsou to jediné, co neumím, ale budu muset se je naučit, už kvůli tobě
Není tady
můj metr asi vyhlásil stávku, mě se nezobrazuje momentálně vůbec.
Ale proč jsem tu, řekněte mi, že ej to normální a já jsem nenormální. Posledních pár dní se mi párkrát stalo, že mi najednou prudce ztvrdlo v podbříšku. Včera mě to nad ránem probudilo, ale po otočení na bok jsem manžu ovanula scvěžím vzduchem a dneska jsem šla v zápětí na záchod. Je to vyloženě taková křeč v oblasti ochlupení. Už mi prostě zase začíná hrabat a já od včerejška vidím problémy zase všude.
No a když se hovoří o tvrdnutí bříška, jak se to projevuje?!?! Tvrdne to od horní části, myslím, kolem pupíku nebo to může být takhle dole?!?!?
Není tady
Sádi, mně je teď tak zhruba 3.den docela dobře, jen mívám trochu motáka, ale musli bych snesla i před týdnem jen teda bych asi raděj kamarádila s wc mísou, to by mě uklidňovalo víc, než to, že je mi najednou vpodstatě dobře a není mi nic
a kdyby ses naučila ponožky a nudila se, my se taky hlásíme - pletených ponožek není nikdy dost
Sádě, já jsem tvrdnutí bříška neměla, ale řekla bych, že to může být ono, ale taky to u Tebe můžou být střeva... přece jen když se nehýbeš, je to trávení horší... každopádně si ale pamatuju, že mě, když už jsem měla bříško, při nějakém výraznějším a nečekaném pohybu taky hodně zabolelo... kdyžtak se na to ale na kontrole raděj zeptej, kdyžtak bys vyfasovala magnézko...
Není tady
Zdravim
Sadi drzime palceky a u mna tvrdnutie brucha sa prejavovalo ako krc a potom brucho stvrdlo
Leni v pondelok ides o ktorej hod.
Není tady
Corinne, hned na ráno - na první KO neobjednává přesně, jdu jakoby mezi akutní, ale tak mám v plánu tam jet brzo ráno, abych byla případně mezi prvními pak kdyžtak pošlu zprávu, jestli bude se čím chlubit
Není tady
Sádi, já jsem tvrdnutí měla od cca 22tt, projevovalo se to jak popisuješ, zpočátku jsem měla nejdřív pocit, že se mi chce hrozně na malou a když jsem šla, nic jsem neudělala a ta křeč přešla. Až půjdeš do poradny, řekni jim to, mohla bys dostat magnézko.
U mě nakonec bylo jedno, jestli se pohybuju mín nebo víc, prostě mi to přicházelo kdy chtělo. Jestli to nemáš nějak častokrát, tak by to mělo být ok a normální Jo a měla jsem to tvrdnutí zpočátku takhle nízko v podbříšku, pak se to zvedalo a dělaly se mi vyloženě tvrdé obrovské "hroudy" v oblasti pupíku, to bylo ale až někdy měsíc před porodem.
Není tady
Ahoj holky, tady je asi nejvíc těch, co mě znáte, nechci tu plevelit téma svým zdravotním problémem, tak prosím, budete-li mít čas - mkněte sem: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id … 6#p2543927
Budu ráda za každou zkušenost...
Upravil(a) Veranna (3. 9. 2010 13:21)
Není tady
Verannko, nějak vůbec nevím, co říct je mi to moc líto, ze zkušenosti nic moc neporadím, ale přeji hrozně moc sil a ať všechno dopadne co nejlíp a nijak se léčba nekomplikuje!!!!
Není tady
Téma zavřeno