|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 37 38 39 40 41 … 43
Téma zavřeno
hurá, tak to je super, my jsme celý den byli pryč, ale teď jsem honem spěchala přečíst zprávy od Sádi, takže jdu v pravý čas
pokud by vždycky dlouhé mlčení znamenalo dobré zprávy, tak ať mlčí klidně i pár týdnů
sice tu většina z nás asi bude mít okousané nehty až k zápestí, vyškubané vlasy apod., ale stálo by to za to 
Není tady
Simi díky díky díky...
Bože normálně tu řvu a mám husinu jak prase... možná bych jí písla, že všechny zdravíme, držíme palčáky a až bude chtít ať se někomu z nás ozve...
jinak vidím to podobně jak píše Javena... myslím, že každá z nás si zažila chvilku, kdy neměla chuť komunikovat vůbec s nikým a nebylo to o tom, že by nám ti lidé lezli krkem... a po tom, co má Sadí za sebou a čím si prochází se jí nedivím ani trošičku
takže další souhlas s Lení - pokud to bude znamenat, že budou v rámci možností OK, ať si klidně mlčí třeba měsíc 
Není tady
Uf. během dne stále nakukuji, naštěstí dobré zprávy. Držme palceš dál
moc a moc. To klidně i to mlčení vydržíme 

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Simi, dík za super zprávu, uf uf 

Není tady
mufina1 napsal(a):
Simi díky díky díky...
Bože normálně tu řvu a mám husinu jak prase... možná bych jí písla, že všechny zdravíme, držíme palčáky a až bude chtít ať se někomu z nás ozve...
jinak vidím to podobně jak píše Javena... myslím, že každá z nás si zažila chvilku, kdy neměla chuť komunikovat vůbec s nikým a nebylo to o tom, že by nám ti lidé lezli krkem... a po tom, co má Sadí za sebou a čím si prochází se jí nedivím ani trošičku![]()
takže další souhlas s Lení - pokud to bude znamenat, že budou v rámci možností OK, ať si klidně mlčí třeba měsíc
V kazde sms sem ji napsala ,ze na ni myslime a drzime a dneska jsem ji psala ,ze se omlouvam ,ze nechci prudit atd ,ale ze to prozivame s ni 
Není tady
jo jo Simi já to nemyslela nijak blbě.. vůbec nepochybuju o tom, že jí to píšeš... jen jsem to myslela v souvislosti s tím "pruděním"
ono to takhle na skle vyzní jinak než v reálu... 
Není tady
mufina1 napsal(a):
jo jo Simi já to nemyslela nijak blbě.. vůbec nepochybuju o tom, že jí to píšeš... jen jsem to myslela v souvislosti s tím "pruděním"
ono to takhle na skle vyzní jinak než v reálu...
jeeee my se nepochochopily ja jen at vite ,ze na to nezapominam
to mozna ja se neumim vyjadrit 

Není tady
sima 75 napsal(a):
Ahojky tak predem se omlouvam za ty nervaky ,ale sama jsem na tom byla stejne Huraaaaaaaaa pred hodinou mi prisla sms zatim je to V PORADKU nechce to zakriknout tak proto to mlceni ,holky ja ji ted par dni nebudu psat a za dva az tri dny napisu ok?
Takze drzme dale

Není tady
já mám, jak jsem včera zjistila, taky Sádi číslo v mobilu, ale už jsem jí nechtěla psát, myslím, že je fakt ideální, když píše jedna informátorka - Simi, občas třeba někdo napíše mimo, ale věřím, že opravdu někdy ani není nálada odepisovat, i když zas nepochybuju o tom, že ji aspon trochu potěší a povzbudí podpora od nás... ale je to těžko, protože i ona ví, že nikdo z nás si neumí představit, jak jí je opravdu a co doopravdy prožívá... já i když se o to někdy pokouším, tak mi to všechno přijde taková hrůza, beznaděj z nemožnosti cokoliv víc pro dobrý konec udělat a emoční smršť, že ji opravdu hluboce obdivuju, že se za tu dobu ze všeho ještě nesesypala...
Simi a i Tobě díky za tlumočení
někdy to hledání vhodných slov, která by nebyla klišé a zároveň dovedla povzbudit a potěšit, je pěkný oříšek
jinak mám pár kamarádek, kterým jsem o Sádi řekla a každý den mi píší sms, nebo na ICQ apod., co nového
i manžel, když přijde z práce, tak se hned ptá 
Není tady
Leni naprostý souhlas
a s těmi známými to máme podobné...
o mamce ani nemluvím 
holky a teď trošku odbočím - resp. to vlastně i trošku souvisí s tématem... nečetla některá z vás lidovky včera??? teda teď doufám, že to bylo včera a ne v pátek.. mám v tom bordel... článek pana doktora " z nobelovy ceny jsem smutný" nebo tak nějak...
Není tady
Leni ja se asi porad opakuji v tech sms,ale proste to tak je vsichni ji tu drzime a i kdyz ja jeste dite nemam a asi se neumim tak jako vy vzit do te role tak ,jsem sama z toho byla na nervy ,takze ji pisu porad dokola jen to pozmenim a vlastne ani nejak ji moc ty uklidnujici slova radsi nepisu ,at se drzi myslime na ni atd....sama se bojim neco napsat at nezakriknu 
Není tady
Přesně taky Simi, díky že to tlumočíš a ještě tady od nás snášíš netrpělivé dotazy a komentáře. Je těžký se nebát, několikrát se Sádi odmlčela a bylo to proto, že se něco dělo, co se dít nemělo, no...Ale musíme ji nechat, ať se ozve když má chuť. Musíme jí v prvé řadě pomáhat a ne klást na ni ještě další zátěž tím, že by nám měla psát, když se jí nechce. Je to asi maso, který se neumíme ani jedna představit...
Není tady
Mufi, noviny neodebíráme, co tam bylo hezkého? 
Simi, já osobně si myslím, že je spíš dobře, že jí píše takto pravidelně někdo, kdo ještě dítě nemá... myslím, že i sebevětšího světce by v její situaci napadlo při čtení sms od šťastné maminy to, že ona se má, ona to své "štěstí" už našla apod... no, aspoň tak nějak vystrkoval čertík růžky u mně a podobné myšlenky mě napadaly, když jsem ležela v nemocnici při těhotenství, které nakonec dopadlo špatně, a četla SMS od švagrové, která v tu dobu měla holčičku a druhé dítko čekala... a to asi není nutné říkat, že se rozhodně nedá srovnat moje situace tehdy s tím, co si musí prožívat Sádi...
Není tady
no nic, já se jdu pomalu umýt a zabořit se do peřin ke knížce (do pátku musím zpracovat dotazník k bakalářce a knížka, z které, jak doufám, načerpám inspiraci už mi týden leží netknutá u postele, tak bych z ní aspoň měla oprášit prach
)
Není tady
jo jo Simi bylo to o IVf... jakýsi pan doktor, který přednáší na fakultě atd tam rozporoval IVF... jako dokážu pochopit, že je někdo proti... třeba z náboženského hlediska... ale když jsem tam četla, že "se prostě nedaří otěhotnět tak hurá IVF aniž by byl znám důvod proč se nedaří" myslela jsem že půjdu volat do redakce... jako asi jsou páry, které si to takhle "uplatí", ale kolik z nás tady to prošlo aniž by byl důvod??? nebo že se snad ve Francii někdo pokouší soudit, jelikož dítko ze zkumavky není zdravé, tudíž ho někdo špatně vyrobil... no teda jako pardon, ale o tohle se může soudit akorát nějaký idiot... přeci nemocné dítě může být i to, které bylo počato přirozenou cestou... prostě tam hodně mluvil o tom, že to je proti přírodě... a na dotaz redaktora, že přeci širokospektrá antibiotika dítěti na zánět jsou taky proti přírodě řekne, že to je ale prozkoumáno...
Upravil(a) mufina1 (10. 10. 2010 22:53)
Není tady
mufina1 napsal(a):
jo jo Simi bylo to o IVf... jakýsi pan doktor, který přednáší na fakultě atd tam rozporoval IVF... jako dokážu pochopit, že je někdo proti... třeba z náboženského hlediska... ale když jsem tam četla, že "se prostě nedaří otěhotnět tak hurá IVF aniž by byl znám důvod proč se nedaří" myslela jsem že půjdu volat do redakce... jako asi jsou páry, které si to takhle "uplatí", ale kolik z nás tady to prošlo aniž by byl důvod??? nebo že se snad ve Francii někdo pokouší soudit, jelikož dítko ze skumavky není zdravé, tudíž ho někdo špatně vyrobil... no teda jako pardon, ale o tohle se může soudit akorát nějaký idiot... přeci nemocné dítě může být i to, které bylo počato přirozenou cestou... prostě tam hodně mluvil o tom, že to je proti přírodě... a na dotaz redaktora, že přeci širokospektrá antibiotika dítěti na zánět jsou taky proti přírodě řekne, že to je ale prozkoumáno...
Ja prave cetla nejaky clanek ohledne IVF a ponevadz me to s nejvetsi pravdepodobnosti ceka ,ale to bylo ,ze se uz 4 000 000 miliony deti narodili atd .a nedocetla jsem ponevadz je mi 35 a zrovna tam psali ,ze kvalita vajicek klesa v tomhle veku tak jsem to odlozila ,ale to bylo asi neco jineho ,ale toto co pises je fakt maras 

Není tady
http://www.lidovky.cz/z-nobelovy-ceny-j … s=101009_0
celé to je tady... asi to je na samostatné téma, tak se omlouvám, ale nedalo mi to...
Není tady
no já na tom byla takhle včera a vlastně jsem furt, když si na to vzpomenu... prostě nechápu... dokážu pochopit takový postoj u lidí věřících či prostě u lidí, kteří neměli problémy s početím, těhotenstvím, porodem... ale od lékaře mě to dost překvapilo...
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 37 38 39 40 41 … 43