|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 … 43
Téma zavřeno
ahoj babuchy
, chtěla jsem zase nakouknout, ale byli jsme s malým v nemocnici, tak nebyl pořádně čas a ani nálada..
gabča psala na letňata o saďourkovi, tak jdu i já vyjádřit podporu a popřát šťastný konec
.. je mi líto, čím vším musíš procházet a doufám, že se ti to časem mnohonásobně a v dobrém vrátí.. drž se, ty i prďolka 
Ach jo
No snad se ozve...víš co, jestli se něco stalo, tak tomu nepomůžeme, ať už se to dozvíme teď nebo později...však ona se nakonec určitě ozve, můžeme jen doufat, že za tím není nic špatného...
Není tady
Koukám a zatím tady žádný zprávy. Moc doufám....
Není tady

Mačkám palce a věřím,že je všechno v rámci možností v pořádku. 
Není tady

Taky pořád nakukuju .... a doufám a mačkám paluchy hjarta:
Není tady
Ronjí Símě chodí doručenky
holky, já se o ně bojím
Ať to zvládnou, prosíííííím, prosííííím, prosíííím!!!!!!
Není tady
Psala jsem jí taky, je to asi dva dny a bez odezvy. Je to ale v u ní normální - a v této situaci
Romí, držím všechno co mám a každý den ti moje myšlenky patří

Není tady
Sadinko myslím na tebe kudy chodím a věřím,že to bude dobré 

.
Není tady

saďoušku, snad je to mlčení opravdu jenom z nechuti odepisovat "otravným" tetkám babinetkám
nepřestávám držet pěsti...

Není tady

Ježíš, mně to nedá - já občas brouzdám i tady, takže vím, jak to má saďourek těžký a dneska už musím napsat - strašně jí držím palce a moc jí přeju, aby to dopadlo dobře.
To, že se neozývá - ono je to vyčerpávající už tak, do toho musí komunikovat s rodinou... a i když to rodina i opřátelé berou jako rozptýlení - někdy na to člověk nemá dost sil... a do toho babinet.
Já myslím, že až bude moct, tak se ozve a vypíše to sem všechno - doufám, že mezi kojením a přebalováním... Moc bych jí to přála. 
Není tady
Ahojky tak predem se omlouvam za ty nervaky ,ale sama jsem na tom byla stejne Huraaaaaaaaa pred hodinou mi prisla sms zatim je to V PORADKU nechce to zakriknout tak proto to mlceni ,holky ja ji ted par dni nebudu psat a za dva az tri dny napisu ok?
Takze drzme dale

Upravil(a) sima 75 (10. 10. 2010 21:56)
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 … 43