|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 43
Téma zavřeno
Saďourkovi i malému drobečkovi
posíláme hoodně sil do boje a musí to dobře dopadnout
Nemám už pro tohle slov 
Není tady
Posíláme Saďourkovic moc a moc štěstí a zdraví, musí to dát oba!!!!! 
Jen pro zajímavost, se mnou byla na "hekárně a čekance" mamina, byla v 24tt a odtekla jí taky voda, ne všechna, takže jí udržovali ještě 3 týdny a pak porodila císařem holčinu, ona se plodovka dovytváří sama (prej) . Nedávno jsme se potkaly a holčina je v pohodě, je sice drobná a maličká, ale zdravá. Takže malý Sádě šanci má, a každý den navíc je pro ně velký +++++++.
Není tady

Sadí, sice se vůbec neznáme, ale držím palce, všechny co mám! 
Není tady
Sadí, vy to zvládnete, jsi silná ženská a minisádě je celé po Tobě
Myslím na Tebe a držíme všechny palce co u sebe mám.
Není tady
Ahojte,tda to je zase rána pod pás. No každopádně věřím,že to není ztracené a že bude mít Sádě malinký miminko,který bude v pořádku!!! Držím moc a moc palce. Pozdravujte prosím i ode mě!!!!!!!!
Katji ráda tě vidím.Jak se daří????????????????
Není tady
Simi, díky moc za info!!! to jsou moc dobré zprávy, jen tak dál!!!! myslím, že palce drží celý babinet a všichni známí a rodinní příslušníci
kéž by se teď delší dobu nic nového nedělo a jen se přičítaly dny a snad i nějaký ten týden 
Není tady
sima 75 napsal(a):
Ahojky info od Sadourka
Cituji sms :
Nechci to zakrikonout ,ale zatim to vypada dobre,kazdy den navrch je k dobru a kez by to vydrzelo alespon 2 tydny
Drzim co jde
To jsou dobré zprávy.... jen tak dál 

Není tady
Pěkné ráno.
Tak kéž by jí urželi co nejdýl 
Simo díky za zprávu
Já si říkala že jí dám ještě tak půl hoďky a taky napíšu, tak později . Myslím, že toto jí zvedlo náladu 
Není tady

Simi diky za zpravicky ,zvlast za takove povzbuzujici 
Taksnad to tak pujde jeste nejakou dobu 
Není tady

Simi dík mooooc za povzbuzující zprávy 
Saďourka zdravím a nepouštím pěsti, kéž by se podařilo přehoupnout ještě aspoň o týden, dva 

Není tady
Saďourkovi taky držím všechny palce co mám a přeji ať mimuško v bříšku vydrží co nejdýl!!!
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 43