1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj holky, přeposílám SMS od Romíska:
Ahojky, posílám pozdravy z porodky. Dnes u nejsem na JIP, ale Sofinku mi zatím vozí jen zkouet přikládat a nějaký čas mezi tím. Snaí se přisát, ale zatím nic neteče - prý je jetě čas. Je zdravá a krásná. Zítra ji snad budu mít u sebe celý den. Po císaři jsem byla hodně itá, vnitřek byl prý celý zjizvený. Take to zatím fakt bolí, ale bude líp. Vechny se tam opatrujte a budu se i od vás těit na dobré zprávy. Děkujeme za drení palců, Romísek + Sofie Rebeka
Není tady
Dobré ránko čekám zprávy z bojitě ze severu
Ronji, Ty má fakt pech a navrhla Ti Dr, jak se má dát do pořádku? nebo chce jen tak čekat s tím, e pak se zas můe ozvat nějaký jiný problém? moc doufám, e se to nepovleče dalího půl roku
a necháváte aspoň nějakou teoretickou anci přirozenému otěhotnění? nebo dokud se nedá dohromady, tak si dáváte pozor? ach jo, vím, e nemá smysl se rozčilovat, protoe tím to člověk stejně neuspíí, ale stejně mě to moc mrzí, e se Ti pořád něco komplikuje
Není tady
Ahojky po delí době,tak jsem dočetla.
Romiku mooc gratuluju k holčičce!!!!
Ronjie, no toto, to jsou oky, tak jsem zvědavá co za moudra ta mudra vymyslí za 6 týdnů !!!
Není tady
Holky Sade je v poradku Jen ma doma muzicka a pry bohuzel i migrenu ,snad se zitra zjevi
Vsechny pozdravuje
Není tady
Zuzi, díky za zprávu to by se mělo Sáděti zakázat nedat o sobě vědět - a u je mu doma nebo ne
snad migréna brzo přejde
moc ji pozdravuj!
Není tady
Dobré poledne
Tak tak - Sádě by se měla povinně kadé ráno hlásit, nebo způsobí mnohým srdeční slabost.
Jsem ráda, e je v pořádku.
Migréna je svinstvo, tak a brzo přejde.
Není tady
Nakukuju a Saďourovi drím ve co mám
Není tady
no no no!!!!
POdávám hláení, e iju!!!! My jsme tady navíc včera řeili matrace, take to bylo celé ulítlé. Jinak mana má volno celý týden .... ho asi zabiju, svatý klid, kdy jsem doma sama. Do toho pubertální cácora. Jsem se tady musela v neděli večer rozeřvat, protoe bordel jak v tanku a oba vyvalení u televize, ten mi na to řekne, e mě odveze do nemocnice ... paráda
Romi, gratuluji k druhé cácorce, a vám dělají hodně radosti. Doufám, e Esterka je náleitě hrdá a VELKÁ sestra
Není tady
Zuzi, svetr pro velrybu u jsem začala, u mám skoro hotový zadní díl, ale zápěstí v pr.... To mnoství vlny je straně těké udret v lee v zápěstí
Mi potom zaplatí rehabilitace
Není tady
Sádě, ví, jaké nervové újmy nám nehláením stavu min. obden způsobuje?
k těm Tvým puberákům doma - člověk by čekal, e se pomalu přetrhnou, aby TI vyli vstříc a chuderko, přeji do konce týdne pevné nervy
při nejhorím se nech odvézt do nemocnice a jako důvod uveď, e manel má do konce týdne dovolenou a prudí, tak chce mít klid
poli pak fotku svetru já stejně obdivuju vás pletoucí
jinak hlásím, e u nás pořád prí, je mi blbě, a to pěkné není, včera jsem si aj říkala, jestli jsem do toho la fakt dobrovolně ale zas jsem aspoň klidnějí, e se to aspoň nějak projevuje... k Dr půjdu v pondělí nebo středu, tak snad bude vechno OK
Není tady
ahoj Leni, ne odpluji zase směr postel, to je dobře, e je ti zle A do nemocnice odvezu ty dva a nechám jim udělat nějaký zákrok
Mau, pa pa
Není tady
Sadi
denně sem nakukuju a myslím na tebe dr se!
Není tady
Ahoj holčiny,
Ronji kadá taková "facka" je postrčením vpřed, i kdy to třeba tak nevypadá. Jsem toho názorným příkladem. Stopka 4. IVF a doporučená konizace čípku mě dovedla a sem. Ó díky, má fixní rovnátka!!!
Romískovi obrovská gratulace k holčičce a hlavně brzké zahojení.
Leni u jsem si libovala, jak je mi dobře a konečně začínám normálně jíst. Dneska ráno s hlavou v míse jsem ve odvolala.
Saďourku puboi jdou zítra do koly? Napi jim poznámku, a si to s nimi souka učitelka vyřídí.
Není tady
Bětko, kdo by jednou tuil, e za těhotenství bude vděčit rovnátkům
jinak s nevolnostmi jsem klidná, u Dorči jsem kamarádila se sanitární technikou a skoro do 15tt (no, já vím, e oproti některým, co si to uívaly celé těhu nic moc, ale kdy já jsem byla od 8 do 15tt fakt skoro nepouitelná )... a co jinak? chodí do práce, nebo Tě nechali Dr doma? a u jste to řekli rodině atd.?
Není tady
Saďourku, drím palce, a se z puboky a manílka nezblázní - rodit v blázinci bys neměla .
Romiskovi přeju brzké zahojení a radost z obou holčiček
Bětko, ty náhody, co - nevolnosti přeije, na konci tě čeká
.
Zdravím vechny netěhule i těhule, opatrujte se
Není tady
Ronjo,
nevím, jestli bych zvládala dalí čekání na tvým místě. Moc jsem nepochopila, která doktorka nebo doktor ti to doporučil? Imunulog nebo někde v CARu? Omlouvám se, jestli jsem to přehlídla.
Pokud to je nezbytný, nedá se nic dělat, v ivotě pořád na něco čekáme - pokud to cítí jinak, zkusila bych do toho jít. Dej na svůj pocit .
Moc drím palce, a to čekání netrvá dlouho.
Není tady
Veru věřím, e u jsem smůlu prolomila.
Leni "vyblila" jsem 6 kg, pomalu se dostávám na svou původní váhu. Velmi pomalu. Bříko zatím ádné vidět není.
Chodím do práce, mám domluvu s dr. e kdykoliv jakýkoliv problém nebo kdy jen ráno nedokáu vstát, zavolám, budu doma. Týden, dva, do mateřské, jak budu chtít. Nic mi není, jen to jídlo mi nejde a velká únava. Odpoledne pravidelně vytuhávám. Domácnost neřeím, nato teplé večeře. Jetěe mám doma takové zlato.
Maminky to vědí téměř od začátku, nejsou slepé a poznaly, jak moc je mi blbě. Neptaly se, čekaly, a to oznámíme. Ale překvapené nebyly. :-)
Leni jak to zvládá s Dorinkou? Nemá o tebe strach, e kdy je ti patně?
Není tady
Bětu, to teda obdivuju, es zvládla blicí chodit jetě i do práce s Dorčou to zvládám docela dobře, ona je kuřátko (i kdy umí být čertík, tak zas není tak hrozná, jak tu někdy píu
), take větinou spolu poleháváme u TV, kníek, malování atd. asi i díky tomu, e prí, je doma líp zabavitelná... a bude zas hezky (bude to jetě letos?
), tak ji zas vyenu ven, ale tam ji u v takovém klidu neudrím
tak to jsou maminky zlaté ony věděly, čím jste si procházeli, e?
to musela být obrovská radost
jinak je to na obou stranách první vnouče, nebo ani náhodou? jak moc bude rozmazlované...
Není tady
Nazdarek
Sadi a co takove ponozky teploucke ,docela by se nam sikly
a z tech by te ruce nebolely
Leni ,Betko a co lizatka?? Ja si kupovala dokonce i na zacatku 19tt
ale docela mi pomohly
Verusko ahoj
Holky tady leje a leje ,ani ven nemuzeme.Teda muzeme ,ale s destnikem a ten mi Sofinka stale bere z ruky a navic ten dest snad prsi i zespod.Otrava!
Není tady
Téma zavřeno