29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj holky, přeposílám SMS od Romíska:
Ahojky, posílám pozdravy z porodky. Dnes už nejsem na JIP, ale Sofinku mi zatím vozí jen zkoušet přikládat a nějaký čas mezi tím. Snaží se přisát, ale zatím nic neteče - prý je ještě čas. Je zdravá a krásná. Zítra ji snad budu mít u sebe celý den. Po císaři jsem byla hodně šitá, vnitřek byl prý celý zjizvený. Takže to zatím fakt bolí, ale bude líp. Všechny se tam opatrujte a budu se i od vás těšit na dobré zprávy. Děkujeme za držení palců, Romísek + Sofie Rebeka
Není tady
Dobré ránko čekám zprávy z bojiště ze severu
Ronji, Ty máš fakt pech a navrhla Ti Dr, jak se máš dát do pořádku? nebo chce jen tak čekat s tím, že pak se zas může ozvat nějaký jiný problém? moc doufám, že se to nepovleče dalšího půl roku
a necháváte aspoň nějakou teoretickou šanci přirozenému otěhotnění? nebo dokud se nedáš dohromady, tak si dáváte pozor? ach jo, vím, že nemá smysl se rozčilovat, protože tím to člověk stejně neuspíší, ale stejně mě to moc mrzí, že se Ti pořád něco komplikuje
Není tady
Ahojky po delší době,tak jsem dočetla.
Romišku mooc gratuluju k holčičce!!!!
Ronjiše, no toto, to jsou šoky, tak jsem zvědavá co za moudra ta mudra vymyslí za 6 týdnů !!!
Není tady
Holky Sade je v poradku Jen ma doma muzicka a pry bohuzel i migrenu ,snad se zitra zjevi
Vsechny pozdravuje
Není tady
Zuzi, díky za zprávu to by se mělo Sáděti zakázat nedat o sobě vědět - ať už je muž doma nebo ne
snad migréna brzo přejde
moc ji pozdravuj!
Není tady
Dobré poledne
Tak tak - Sádě by se měla povinně každé ráno hlásit, nebo způsobí mnohým srdeční slabost.
Jsem ráda, že je v pořádku.
Migréna je svinstvo, tak ať brzo přejde.
Není tady
Nakukuju a Saďourovi držím vše co mám
Není tady
no no no!!!!
POdávám hlášení, že žiju!!!! My jsme tady navíc včera řešili matrace, takže to bylo celé ulítlé. Jinak manža má volno celý týden .... ho asi zabiju, svatý klid, když jsem doma sama. Do toho pubertální cácora. Jsem se tady musela v neděli večer rozeřvat, protože bordel jak v tanku a oba vyvalení u televize, ten mi na to řekne, že mě odveze do nemocnice ... paráda
Romi, gratuluji k druhé cácorce, ať vám dělají hodně radosti. Doufám, že Esterka je náležitě hrdá a VELKÁ sestra
Není tady
Zuzi, svetr pro velrybu už jsem začala, už mám skoro hotový zadní díl, ale zápěstí v pr.... To množství vlny je strašně těžké udržet v leže v zápěstí
Mi potom zaplatí rehabilitace
Není tady
Sádě, víš, jaké nervové újmy nám nehlášením stavu min. obden způsobuješ?
k těm Tvým puberťákům doma - člověk by čekal, že se pomalu přetrhnou, aby TI vyšli vstříc a chuderko, přeji do konce týdne pevné nervy
při nejhorším se nech odvézt do nemocnice a jako důvod uveď, že manžel má do konce týdne dovolenou a prudí, tak chceš mít klid
pošli pak fotku svetru já stejně obdivuju vás pletoucí
jinak hlásím, že u nás pořád prší, je mi blbě, až to pěkné není, včera jsem si aj říkala, jestli jsem do toho šla fakt dobrovolně ale zas jsem aspoň klidnější, že se to aspoň nějak projevuje... k Dr půjdu v pondělí nebo středu, tak snad bude všechno OK
Není tady
ahoj Leni, než odpluji zase směr postel, to je dobře, že je ti zle A do nemocnice odvezu ty dva a nechám jim udělat nějaký zákrok
Mažu, pa pa
Není tady
Sadi
denně sem nakukuju a myslím na tebe drž se!
Není tady
Ahoj holčiny,
Ronji každá taková "facka" je postrčením vpřed, i když to třeba tak nevypadá. Jsem toho názorným příkladem. Stopka 4. IVF a doporučená konizace čípku mě dovedla až sem. Ó díky, má fixní rovnátka!!!
Romískovi obrovská gratulace k holčičce a hlavně brzké zahojení.
Leni už jsem si libovala, jak je mi dobře a konečně začínám normálně jíst. Dneska ráno s hlavou v míse jsem vše odvolala.
Saďourku puboši jdou zítra do školy? Napiš jim poznámku, ať si to s nimi souška učitelka vyřídí.
Není tady
Bětko, kdo by jednou tušil, že za těhotenství budeš vděčit rovnátkům
jinak s nevolnostmi jsem klidná, u Dorči jsem kamarádila se sanitární technikou až skoro do 15tt (no, já vím, že oproti některým, co si to užívaly celé těhu nic moc, ale když já jsem byla od 8 do 15tt fakt skoro nepoužitelná )... a co jinak? chodíš do práce, nebo Tě nechali Dr doma? a už jste to řekli rodině atd.?
Není tady
Saďourku, držím palce, ať se z pubošky a manžílka nezblázníš - rodit v blázinci bys neměla .
Romiskovi přeju brzké zahojení a radost z obou holčiček
Bětko, ty náhody, co - nevolnosti přežiješ, na konci tě čeká
.
Zdravím všechny netěhule i těhule, opatrujte se
Není tady
Ronjo,
nevím, jestli bych zvládala další čekání na tvým místě. Moc jsem nepochopila, která doktorka nebo doktor ti to doporučil? Imunulog nebo někde v CARu? Omlouvám se, jestli jsem to přehlídla.
Pokud to je nezbytný, nedá se nic dělat, v životě pořád na něco čekáme - pokud to cítíš jinak, zkusila bych do toho jít. Dej na svůj pocit .
Moc držím palce, ať to čekání netrvá dlouho.
Není tady
Veru věřím, že už jsem smůlu prolomila.
Leni "vyblila" jsem 6 kg, pomalu se dostávám na svou původní váhu. Velmi pomalu. Bříško zatím žádné vidět není.
Chodím do práce, mám domluvu s dr. že kdykoliv jakýkoliv problém nebo když jen ráno nedokážu vstát, zavolám, budu doma. Týden, dva, do mateřské, jak budu chtít. Nic mi není, jen to jídlo mi nejde a velká únava. Odpoledne pravidelně vytuhávám. Domácnost neřeším, natož teplé večeře. Ještěže mám doma takové zlato.
Maminky to vědí téměř od začátku, nejsou slepé a poznaly, jak moc je mi blbě. Neptaly se, čekaly, až to oznámíme. Ale překvapené nebyly. :-)
Leni jak to zvládáš s Dorinkou? Nemá o tebe strach, že když je ti špatně?
Není tady
Bětu, to teda obdivuju, žes zvládla blicí chodit ještě i do práce s Dorčou to zvládám docela dobře, ona je kuřátko (i když umí být čertík, tak zas není tak hrozná, jak tu někdy píšu
), takže většinou spolu poleháváme u TV, knížek, malování atd. asi i díky tomu, že prší, je doma líp zabavitelná... až bude zas hezky (bude to ještě letos?
), tak ji zas vyženu ven, ale tam ji už v takovém klidu neudržím
tak to jsou maminky zlaté ony věděly, čím jste si procházeli, že?
to musela být obrovská radost
jinak je to na obou stranách první vnouče, nebo ani náhodou? jak moc bude rozmazlované...
Není tady
Nazdarek
Sadi a co takove ponozky teploucke ,docela by se nam sikly
a z tech by te ruce nebolely
Leni ,Betko a co lizatka?? Ja si kupovala dokonce i na zacatku 19tt
ale docela mi pomohly
Verusko ahoj
Holky tady leje a leje ,ani ven nemuzeme.Teda muzeme ,ale s destnikem a ten mi Sofinka stale bere z ruky a navic ten dest snad prsi i zespod.Otrava!
Není tady
Téma zavřeno