18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak mám za sebou druhý porod a protoe byl doslova parádní, ráda se pochlubím
Posledních pár dní před odhadovanou akcí, jsem miminko tehdy jetě pohlaví neznámé velmi přemlouvala, a se k porodu dostaví samo a ne po přenáení a jetě s vyvoláním. Měla jsem v ivé paměti porod Matulky a to jsem ji zaít opravdu nechtěla
39+3 jsme si s rodinkou naordinovali výlet vláčkem a kolem Sázavy..take sem tam nějaký ten kopeček, ve vlaku nějaké to porachtání bezva příprava Večer jsem jetě miminku domlouvala, a si dá říct . A dalo! V půl jedenácté jsem ulehla do postele a najednou rup a tekla ze mě plodovka jak voda z pumpy . Tak jsem začala marně přemýlet, co e to vechno do porodky potřebuju. Vzpoměla jsem si jen na hygienu a těhu průkazku. Take třeba takový bačkory mě při příjmu docela výrazně chyběly No nicméně A. zalarmoval vagra, který mě se dvěma pivíčky v sobě odvezl do nemocnice a sám sbalil Matulku a jeli spát k dědovi a čekat na můj telefonát, aby vyrazil k porodu.
Na příjmu mě doktorka potěila zprávou, e rodit určitě budu a zítra, ale e se tam něco děje , take se to dřív nebo později rozjede. Byla jsem fakt astná, pořád jsem se usmívala, kontrakce jsem měla po 10 minutách, krásně rozdýchatelné. Dostala jsem nějakou injekci, abych se mezi těmi kontrakcemi prospala. K ránu kolem půl sedmé jsem ji měla kontrakce silnějí, ale pořád to lo . Tak jsem tak nějak pořád čekala, kdy přijde to nejhorí. Silnějí bolesti na hraně únosnosti přily kolem půl deváté, ale statečně jsem odolávala . Před desátou jsem ji skroucená vylezla z čekatelského pokoje, zrovna la kolem doktorka, ptala se co se děje. Říkám jí samozřejmě, e s úsměvem (pokrouceným ), e asi nic, ale jestli by mě přeci jen nevyetřila, e cítím jistý tlak. Kdy jsem se vyhoupávala na křeslo, jetě mě říkala..vy jste taková tichá trpitelka a jetě se usmíváte ..tak říkám, no nevím, ale jak dlouho to vydrím, přičem mě prohrábla a říká..jeí vy máte po porodu, jdem tlačit, jste na 8 cm ..take jsem makala na sál..do toho se mě zeptali, jestli má být někdo u porodu, říkám no otec..take jsem honem volala, přijéééééééééééééď okamitě
no nejdřív mě PA říkala, to stihne, jene u druhý kontrakce, jsem cítila tlak, take jsem zařvala tlačím ..PA koukla a anoo, tlačte, tatínek to nestihne nebo chcete počkat na něj? A já v ádným případě
..A na 5 zatlačení bylo miminko v 10.37 venku. Kdy mě řekli, e je to holčička, byla jsem v nádherným oku , tak nějak jsem počítala s klukem a ona to Deniska .
Porod proběhl bez nástřihu s 3 rankami, které ila bez umrtvení, ani to nebolelo..no a samo bez epi .
Tatínek byl trochu smutný , e to nestihl. Teď jen čekáme, kdy nám přijde pokuta za nepovolenou rychlost, řítil se za námi 160
Nevím komu poděkovat za to, e mám dvě krásné a hlavně zdravé děti a suprovýho muskýho , ale rozhodně musím opět vzdát poklonu motolské porodnici ..opět nezklamali perfektní přístup, skvělý personál vstřícný, milý, ochotný
já na tuhle porodku fakt nedám dopustit.
Přeji vem, co to čeká obdobně pohodový porod
Gratuluju ke krásnýmu porodu a zdravé holčičce .
Měla jsem skoro stejný průběh (ale a u třetího porodu ), tatínek zůstal se mnou a porod tím pádem stihl . No a tlačit jsem nemusela, ranky jsem měla asi taky 2-3, který doktorka zaila během chvilky a to bylo ve. Předtím jsem zaila dvakrát nástřih a tohle bylo fakt lepí
Přeju hodně zdraví a mlíčka
Upravil(a) Veruska72 (26. 8. 2010 18:25)
Není tady
Mishko, no nádhera Jetě jsem si pro srovnání znovu pročetla první slohovku. Jůůů, doufám, e to napodruhý budu mít pak taky tak rychlý
Jetě jednou moc a moc gratuluju
Není tady
Mishi, moc a moc gratuluji k pohodovému porodu, je to paráda, e jsi si to tak pěkně uila, ké by to tak měl kadý!! Hodně těstíčka a zdravíčka, suprového bratříčka a vůbec krásnou rodinnou pohodičku
Není tady
Mish, moc gratuluju, super slohovka a parádní porod,to by se mi u druhýho taky líbilo A jste vichni zdraví a astní
Není tady